Melbournessa naishenkisellä estetiikalla päivitetty koti

Tämä talo oli todellinen tyttökerho ", sanoo suunnittelija Simone Haag yhteistyöprojektista, jonka parissa hän työskenteli sisustussuunnittelija Angela Harryn kanssa. Hän päivitti nykyisen keittiön ja suunnitteli uudet paneelit ja kylpytakit tähän Melbourne-perheen kotiin.

"Se oli yksi ensimmäisistä vauvan kanssa freelancereita tekevistä töistä ja Angillä oli myös hänen pienensä. Lucylla [asiakkaalla] oli myös kaksi taaperoa, joten kaikki tulivat kokouksiin. Juhlisimme sitä todella ja naisellisuus on ehdottomasti toistuva motiivi tässä talossa. ."

Simone ja Angela tunnustivat, että heidän ei tarvitse harkita maskuliinista estetiikkaa.

Gervasoni-tuoli istuu aurinkoisessa nurkassa Great Danen ”Lean” -lattiavalaisimen vieressä.

"Päätökset olivat täysin Lucyn tekemiä. Asiat eivät aina voi olla hybridiä ja kauneuden ei tarvinnut tehdä kompromisseja", Simone Haag sanoo. Angelan lähestymistapa oli pikemminkin kuin kilpailla sisätilojen rohkeuden kanssa.

"Pidin viimeistelynsä rauhallisena ja lisäin mielenkiinnon kanssa tyylikkäillä messinkikahvoilla. Vaaka on herkkä, sopii hyvin pieneen käteen. Kun lisäsin yksityiskohtia puusepäntekoon, otin huomioon kodin perinnön, aikoen elementtejä tuntea ikään kuin ne olisivat aina olleet Siellä. Hieno yksityiskohta ja koristeellisuus ovat luonnollinen naisellinen estetiikka. "

Rapea valkoinen takkavaippa erottuu olohuoneessa olevasta ruiskukan sinisestä seinästä.

Talo oli rakkautta ensi silmäyksellä Lucylle, joka muutti pienemmästä viktoriaanisesta kiinteistöstä ja halusi jotain pilaantunutta, joka voitaisiin elvyttää.

Tarkoituksena oli pitää kodin luonne, mutta antaa sille kaivattua päivitystä ja uusia huonekaluja, "jotka kasvaisivat perheen kanssa", sanoo Simone, joka ohjasi värivalikoimaa, valaistusta ja sisustusta.

Päämakuuhuoneessa nahkapäällyste on lisätty sängynpäähän. Yöpöytä West Elmiltä.

Avokeittiö ja ruokailutila ovat takana, mutta kolme huonetta leveästä käytävästä vasemmalla ja kolme huonetta oikealla, Lucyllä oli ylellisyys taistella, miten kumpaakin käytetään.

Paljon pohdinnan jälkeen aurinkoisesta lyijyvalolla täynnä oleva eteinen huone muutettiin avokätiseksi toimistoksi, kun hänen lapsensa jakavat huoneen käytävän yli. Kun vielä neljä huonetta on otettava huomioon, leikkihuone ja vierashuone istuvat oikean vieressä, kun taas makuuhuone ja juhlahuone ovat vastapäätä. Lucylle se on 'vain aikuisille' perääntyminen.

"Lapset voivat mennä sisään, jos olen siellä, mutta se on minun tilani ja he eivät saa laittaa tavaroitaan sinne. Se on rajoittamatonta, koska en halua huonekaluni pilata", hän sanoo viitaten rakastettuun tapaan samettinen chesterfield-sohva ja 1950-luvun Augusto Bozzi Saporiti-nojatuoleille Nicholas & Alistairilta.

Olohuoneessa mukautettu samettinen chesterfield-sohva vastapäätä kahta 1950-luvun Augusto Bozzi -puhetta Nicholas & Alistairin Saporiti-tuolille. Takaseinässä on joukko julisteita ja kuvia, jotka esitetään salonkityylillä.

Paljon houkutelluttuaan Lucy suostui runkokukan sinisiin seiniin, jotka ovat nyt ripustettuna, salonki-tyyliin, julisteiden ja taideteosten kanssa asuinpaikoistaan, kuten Moskova ja Lontoo.

"Lucy vei todella aikaa harkita huoneita ja niiden toimivuutta", Simone sanoo.

Samat raskaat siniset verhot, joita tässä käytetään, esiintyvät myös makuuhuoneessa, joka on sisustettu uusilla kappaleilla, kuten Globe Westin lakattu merivoimien credenza.

Skye Jefferysin teoksen alapuolella on laivastonsinisesti lakattu credenza.

Lucy myöntää, että joskus hänen epäröintinsä - etenkin valaistuksen suhteen - pysäyttivät projektin.

"Se oli todellinen yhteistyö tyylin ja valinnan suhteen, mutta olin erittäin päättäväinen ja oli aika loppua kohti, jolloin olin valmis vain lopettamaan sen", hän sanoo.

"Siellä on inkubaatioaika, jolloin sinun täytyy todella antaa asioiden asettua, mutta suunnittelijan näkökulmasta tarvitset vauhtia", Simone sanoo rohkaisessaan Lucya matkan varrella.

Kotitoimiston ovat luoneet alkuperäiset eräikkunat, joissa on lyijyvalolasi. Eames-työpöytä on pariksi pari vintage-tuolia, kun taas taivaallinen riipusvalo lisää modernin tunnelman tilaan.

Keittiössä saarenpenkki korvattiin hiukan isommalla, jonka päällä oli kermavalkoinen Branco Vena -marmori ja vaaleanharmaa laskimo. Daniel Barbera Barberasta teki räätälöityjä uusia pronssivalujalkojaan.

"Halusin saaren penkin heijastavan sitä, mitä Simone toi kodin muihin tiloihin. Jalat saavat hoikkaan veistosmuodon, lisääen taas kodin herkkyyden ja naisellisuuden tunnetta", Angela sanoo. "Raja puusepän, ​​huonekalujen ja taideteoksen välillä on epäselvä - ja miksi ei olisi upeita veistoksia, joiden kanssa voi elää joka päivä!"

Suurempi saaripenkki korvasi alkuperäisen ja siinä on nyt ”Branco Vena” -marmoripöytä, jota tukevat pronssivalun jalat. Saaren on räätälöinyt Daniel Barbera.

Suunnittelemalla seuraavaa miniprojektia, Lucy harkitsee nyt lisää tyttöjensä kanssa työpöytäyhdistelmää yhdistetyksi opiskelu- ja toimistotilaksi ja tekee takapihan uudelleen. "On aina tekemistä tekemistä", hän sanoo.

Tunnisteet:  Keittiö Makuuhuoneet Ulkona ja puutarhanhoito 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add