1800-luvun huvila palautettiin entiseen loistoonsa

Harvat ihmiset haluavat olla tykki etupihassa, mutta se on varmasti ominaisuus, joka huomaa. John - joka asui läheisessä asunnossa kumppaninsa Annin ja heidän teini-ikäisen tytär Mian kanssa - oli nähnyt tykin ja ihastunut 1888-luvun Italianate-huvilaan, jota se "suojasi". "Ajoin useita kertoja ohi ja pystyin näkemään kodin potentiaalin", hän sanoo. Vaikka perhe ei ollut niin kiinnostunut tykistä (joka on sittemmin poistettu), huvilaa - joka oli silloin RSL: n omistuksessa - pidettiin voittajana ja ostettiin asianmukaisesti.

Sisustuskaavio on hieno, joten teokset, mukaan lukien tämä Attasit Pokpongin teos, voivat loistaa. Comon sivupöytä, Globe West. Rug, The Rug Collection. Poltettu tuhka lattia, Sculptform. Suunnittelijan osto: Benito Winter-nojatuoli, 2900 dollaria, lämpötilasuunnittelu.

Upea jugendlakkainen lasimaalaus, alkuperäinen ominaisuus, kertoi värivalikoimasta. Taideteos Mitch Griffiths.

Arkkitehti Shelley Penn ja suunnittelija Don Gallagher työskentelivät yhteistyössä vanhojen luiden energisoimiseksi uudelleen. "Alkuperäinen kodin osa oli rappeutunut, monista osista puuttui tai vaurioitunut pahasti", Shelley kertoo. "RSL jatkoi rakennusta vuonna 1924, mutta se oli melko huonosti suunniteltu ja rakennettu. Et uskoisi tapaa, jolla peräkkäiset talonmiehet olivat hoitaneet joitain vuosisadan vanhoista piirteistä - sähkö oli kytketty kokonaan viktoriaaniseen karniisiin, puhaltimet asetettu lasimaalauksiin ... "

Tulipalo, toinen alkuperäinen ominaisuus, palautettiin remontin varhaisessa vaiheessa. Como-sohvat, Moss. Rummun sivupöytä, lämpötilasuunnittelu. Mukautettu matto, maton perustaminen. Teokset: Sir Russell Drysdale (kannen vasemmalla puolella), Brett Whiteley (kannen oikealla puolella), tuntematon Kongon taiteilija (heijastettu peiliin). Taidelasi, kirjoittanut Giuliano Tosi. James Lemonin kulho.

Koilliseen oleva torni on täydellinen paikka nauttia aamukahvia. Ercol 'Chiltern' ruokasalin tuolit, Lämpötilasuunnittelu. Riipusvalaisin, ostettu Ranskasta. Paikallinen sankari: Bandy-ruokapöytä Corian-päällä, 5409 dollaria, Jardan.

Arkistovalokuvien avulla referenssinä Shelley ja Don aloittivat palauttamalla ajanjakson ominaisuudet, mukaan lukien erottuva torni ja koristeelliset urnat katolla. Laajennusta varten suunnittelijat kuitenkin menivät nykyaikaisesti. "Halusimme palauttaa paikka entiseen loistoonsa, mutta emme halunneet luoda keinotekoista viktoriaanista lisäystä", Don sanoo. "Tunsimme, että huvilan arkkitehtuurin vahvuus voi tuoda mukanaan jotain rohkeaa", Shelley lisää.

Tätä ruokasali-asemaa viehättävän juhlahuoneen nurkassa käytetään intiimeihin tapaamisiin. John ja Ann ostivat ruokapöydän matkoillaan. Aver-carver-tuolit, Casa Mia. Verhot JAB Linares -kankaasta. Räätälöity matto, The Rug Establishment.

Alkuperäinen osa kotia sisältää muodolliset olohuoneet ja ruokasalit, opiskelua ja uuden aamiaisenurkan, joka on kiinnitetty torniin. L-muotoinen jatke sopii Cabana- ja pelihuoneeseen yhtä pituutta kohti ja keittiöön ja perhehuoneeseen toista pitkin. Perhehuoneessa, joka on erotettu keittiöstä, Shelley ja Don määrittivät puurakenteiset pino-ovet luodakseen ihanan yhteyden puutarhaan. Ensimmäisessä kerroksessa on neljä makuuhuonetta, perheen kylpyhuone ja kattopuutarha / terassi Cabanan ja pelihuoneen yläpuolella. Kellarikerrokseen mahtuu viides makuuhuone, viinikellari, kuntosali ja kotiteatteri.

Lusanpunainen seetri, joka on asetettu kalanruotokuvioon, tekee kiehtovasta kattohoitosta. Carraran marmoripöytät, Hendersonin marmori ja graniitti. Lasinen roiskeita. Travertiinilattia, The City Tiler. Tapware, Gessi. Miele-laitteet. Ulosteet, Citizen Nomade. Puusepäntyöt: Adam Woodward ja Steve Jones (koko).

Värikäs kattokruunu, laivaston ruoholiinatapetti ja korallin ruokasalin tuolit ovat moderni viktoriaaninen sisustustyyli. Schumacher ruoho-taustakuva merivoimissa. Mukautettu ruokapöytä Carraran marmorisella päällä. Antiikki baarikärry. Aver ruokasalin tuolit, Casa Mia. Jeffrey Smartin (vas.) Ja WM Bennettin teokset. Muotoilu klassinen: Bocci 28.19 kattokruunu, napakalusteet.

Runsaasti valoa oli korkea Johnin ja Annin toivelistalla. "Kodin vanha osa oli melko pimeä, pienillä ikkunoilla, tummilla sisustuspinnoilla ja niin edelleen", Don sanoo. Nykyään koti tuntuu valoisammalta ja tilavammalta kattoikkunoiden lisäyksen ansiosta. "Pääkatto erottaa vanhan talon jatkeesta ja on ulkoisesti varjostettu sisäänvedettävillä säleikköillä", Don sanoo. Suunnittelijat sisällyttivät myös kattoikkunan käytäväkaarin yläpuolelle kodin kirkkauden parantamiseksi; yksi tutkimuksesta, joka pese pehmeää valoa kirjahyllyn takana; ja kattoikkunoiden kerros ensimmäiseen kerrokseen johtavien portaiden valaistamiseksi. Auringonvalo tunkeutuu jopa kellarikerrokseen uima-altaan lasipaneelin kautta.

Tornissa sijaitseva ainutlaatuinen kylpyamme on todellinen puhumispiste. Mosaic laatat The City Tileriltä.

Tällaisen suurenmoisen kodin sisustus ei ole pieni tehtävä. Pariskunta kehotti Mossin sisustussuunnittelijoita Jacquie Paskia ja Kerryn Paolonea luomaan järjestelmän, joka sitoisi vanhat ja uudet kauniisti. Onneksi monet kodin luonteenpiirteet olivat ehjät, mukaan lukien lasimaalaukset, koristeelliset listat ja viktoriaanisen aikakauden tulen ympäröivät alueet. "Koti heijastaa asukkaitaan", Jacquie sanoo. "Johnilla ja Annilla on vaikuttava taidekokoelma ja joitain todella upeita kappaleita, joita he ovat keränneet matkoillaan. Värit ja viimeistelytyöt valittiin toimimaan näiden erikoistuotteiden ja alkuperäisten piirteiden kanssa sekä vaikuttamaan itsenäisesti. ."

Suora pääsy kattoterassille antaa päämakuuhuoneelle ylellisen hotellin tunnelman. Vaatekaappi on piilotettu sängyn seinämän taakse. Ethereal Duck Egg grassweave -taustakuva, Boyd Blue. Muokattu sängynpää Osborne & Little Snake Charmerissa. Matto, SuperTuft. Harmaat laatat, Artedomus. Mosaic laatat, Bisazza Australia.

Päivänkakkarakuvioiset mosaiikit viittaa portaikkojen yläosassa oleviin nautintoihin.

John ja Ann olivat kiinnostuneita käyttämään 2000-luvun tekniikkaa parantaakseen myös energiatehokkuuttaan talon ajan tasalle saattamisen jälkeen. He asensivat aurinkopaneelit ja korvasivat kirkkaat ikkunat low-e-lasilla aina kun mahdollista. Don ja hänen rakennustiiminsä huolehtivat purettujen töiden aineiston uudelleenkäytöstä muualla kiinteistössä. "Muistista kierräsimme noin 29 000 tiiliä ja tarvitsimme vain 100 ylimääräistä työn suorittamiseen", John sanoo. Nykyään tämä koti juhlii sekä menneisyyttä että nykyisyyttä bravadolla. Se kiinnittää ohikulkijoiden huomion - jopa ilman tykkiä - ja on vain loistavaa asua. Kaikkea mitä perhe olisi voinut pyytää.

shelleypenn.com.au; www.mossmelbourne.com.au

Tunnisteet:  Asuminen ja ruokailu remontti Makuuhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add