Eurooppalaisten maalajien inspiroima tiilivaja-koti

Ulkonäkö saattaa olla harhaanjohtava. Otetaan tapaus, jossa punatiileinen koto karjaa kotiin vanhan kaivosmiehen takana Castlemainen laitamilla Victorian kultapeltoilla.

Se on kohti nurmettuneita mullokassoja Chewtonin puron asunnoissa ja näyttää useimpien vierekkäisten rakennusten tavoin ikään kuin se olisi seisonut siellä vähintään vuosisadan.

Vaikka jotkut sen komponentit saattavat hyvinkin olla kyseisen vuosikerta - esimerkiksi tiilet, kuten kaikki muutkin rakennusmateriaalit, otetaan talteen aiemmista rakennuksista, tämä hyvin perinteinen lato rakennettiin hieman yli kymmenen vuotta sitten.

Lemmikkien aasit Ki Ki ja Dou Dou.

Daniel Burgermeisterin ja Glenny Eastwoodin rakentamat ja sisustamat teokset ovat olleet parin pakkomielle, ja tapa, jolla se sopii niin hyvin tähän maisemaan, osoittaa heidän taitonsa upottaa se vanhennettuihin viimeistelyyn ja heidän huomionsa hienoimpiin yksityiskohtiin.

Kokonaissuunnittelua varten he veivät ideoita ympäröivästä arkkitehtuurista ja säännöllisistä matkoistaan ​​Eurooppaan.

Daniel ja Glenny heidän cairnterrieri Mollyn kanssa.

"Halusimme rakentaa jotain, joka sopisi ympäröivään historialliseen maisemaan, ja meitä inspiroi myös arkkitehtuuri, jonka olemme nähneet Ranskassa", Daniel sanoo.

"Pidämme aivan rakennuksen tyyliä, se muistuttaa suuresti vanhoja latoja, joita näet tällä alueella."

Ruokasali, jossa on 1920-luvun ranskalaiset Tolix-tuolit, avautuu aurinkoiselle pihalle maalaismaisten ranskalaisten ovien kautta.

Navetta on toinen projekti, johon pari on omistautunut sivustolla. Suurimman osan viikosta he asuvat Melbournessa, missä Glenny työskentelee vähittäiskaupassa.

"Aluksi aioimme ostaa suuremman talon kaupungista, mutta koska olimme poissa viikonloppuisin, ajattelimme, että olisi parasta ostaa täältä", Glenny selittää. "Tunsimme aina olonsa mukavaksi alueella; rakastamme taidemaisemaa ja maisemaa, ja se on helppo 90 minuutin työmatka Melbournesta."

Navetta on vain kymmenen vuotta vanha, mutta se saa vanhennetun ilmeen regeneroiduista materiaaleista ja perinteisen suunnittelun.

Daniel ja Glenny löysivät myytävänä 1860-luvun kaivostyöntekijän mökin umpeenkasvillisella, karhunvatukka- ja juurikartunnan saastuttamalla yhden hehtaarin lohkolta. Muutaman seuraavan vuoden aikana ne kunnostettiin puhdistamalla piha ja rakentamalla kiviseiniä kehittyvän puutarhan ympärille.

"Talon omisti rakas 90-vuotias nainen, joka oli asunut täällä 50-luvulta lähtien", Glenny sanoo. "Meillä oli tapana nukkua asbestihuoneessa; meillä ei ollut kylpyhuonetta ja suihkussa olimme ulkona vuosien ajan. Kesti kuukausia puhdistaaksemme pihalla tarpeeksi päästäksemme pyykkinarulin päälle."

Kun saneeraus oli valmis, ajatus rakentaa navetta vieraille tuli keskittymään.

Vintage-kappaleet, asteikoista kahvimyllyyn, pitävät keittiön ajan tasalla.

Daniel, jolla on teollinen muotoilutausta ja suunnittelee ja tekee nyt kuparivesiominaisuuksia, piirsi alun perin rakennuksen säätämällä mittasuhteita silmällä, kun se toteutui. Hän teki myös suurimman osan fyysisestä rakennuksesta itse.

Hän ei ollut koskaan rakennettu mitään aikaisemmin, mutta projektista tuli pian - ja on edelleen - kuluttava intohimo metsästää ja käyttää sopivimpia käytettyjä materiaaleja ja varusteita.

Pariskunnan erilaiset mieltymykset johtavat eklektiseen sekoitukseen eurooppalaisia ​​ja varhais-australialaisia ​​antiikkiesineitä, mukaan lukien ranskalaiset teollisuuskalusteet ja valaistus sekä masennuskauden esineet.

Käytettyjä tiilet löydettiin paikallisesti, seinät ja katot paneelit kierrätetyillä vuorauslevyillä ja vanhat lattialaudat käännettiin kääntämään maalaismaisen ilmeen.

"Jokainen rakennuksen esine on käytetty", Daniel sanoo. "Olen tehnyt kaiken itse paitsi tiilet; olemme viettäneet joka viikonloppu sen parissa."

"Emme hyväksy kutsuja viikonloppuisin kaupunkiin, tulemme tänne ilman epäonnistumisia", Glenny lisää.

Käytettyjä kappaleita löytyi paikallisilta markkinoilta ja Ranskan matkoilta.

Daniel ja Glenny ovat investoineet sydämensä ja sielunsa navetan jokaiseen kehitysvaiheeseen, etenkin sisustamiseen ja sisustamiseen.

"Meillä on samat maut, mutta taistelimme kissa ja koira tietyistä yksityiskohdista", Daniel sanoo. "Glenny ajattelee enemmän toiminnasta, kun taas olen estetiikassa."

"Pidän hieman enemmän pehmeydestä, " Glenny korjaa hänet, "ja Daniel tykkää siitä teollisemmasta."

Navetassa on kuitenkin useita parin arvostettuja löytöjä. Joka tilaisuudessa he hankkivat markkinoita vanhoille huonekaluille ja taloustavaroille.

"Pidän hieman enemmän pehmeydestä", Glynny sanoo, "ja Daniel pitää siitä enemmän teollisesta".

Muutaman vuoden välein pariskunta matkustaa Ranskaan, laatimalla viiran Pariisin käytettyjen markkinoiden markkinoille: osa latojen kukkamaalauksista on ranskalaisia ​​löytöjä.

Glenny kerää myös keittiössä olevat puiset suolalaatikot sekä hyytelömuotit, vaa'at ja kahvimyllyt.

Daniel tykkää alkeellisista Australian masennuksen kappaleista ja ranskalaisista teollisuuskalusteista ja valaistuksesta.

Glenny teki patchwork-peiton, joka valaisee täysin valkoista parvi-makuuhuonetta.

Navetta on kaapattu puutarhan taakse, suojattu talolta hopea-päärynäpuutarhalla. Kannella on ulkokylpy ja suihku - tietysti vuosikerta - ja muita vieraille suunnattuja kosketuksia.Kysyttäessäsi, miksi he eivät siirry sisään ja nauti latoista, Glenny sanoo: "Pidän emäntästä".

Danielille projektin loppuminen tuo ainakin jonkin verran mukavuutta tietää lato näyttää ja tuntuu suunnitellulla tavalla - ikään kuin se olisi aina ollut siellä.

"Se meni niin sujuvasti alusta loppuun: kaiken oli tarkoitus olla."

Tunnisteet:  Makuuhuone Lastenhuoneet Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add