Sydneyn kalliotalo omaa luonnon fiksuilla tavoilla

Renatto D'Ettore -arkkitehtien uskomaton talo, joka kattaa loistavan Sydney-rannikon ja sijaitsee kallion päällä, voitti parhaan uuden kodin ja parhaan materiaalinkäytön: Tiilet Inside Out -sarjan vuoden Koti-palkinnot 2019.

TALO

Renatto D'Ettore -arkkitehtien uusi rakennus kallion päälle näkymästä Sydneyn rannikolle. Tämä talo oli suuri suosikki paneelilla. On vaikea voittaa rikkaiden materiaalien sekoituksella vastaan ​​paikan raakaa luonnonkauneutta - siksi se voitti kahdessa luokassa.

VUOSIPALVELUJEN ULKOPUOLELLA

Se on Inside Out -konsertin kaikkien aikojen ensimmäinen Koti-palkinto, ja kumppanimme Brickworks Building Productsin kanssa olemme keränneet Australian halutuimmat kodit.

MIKSI Tuomarit rakastavat sitä

"Minulle se on kaikkien materiaalien puhtaus; lasi, kivi ja tiili yhdistyvät luoden tuntokykyisen, aistillisen ympäristön asuakseen", sanoo Inside Out -toimittaja Eliza O'Hare.

"Arkkitehdin rohkea ja kekseliäs tiilen käyttö - lävistettyihin ja kiinteisiin seiniin suurissa verhomaisissa näytöissä ja rakennuksen pohjakerroksissa - on osoitus materiaalin huomattavasta joustavuudesta ja monipuolisuudesta", kertoo koulun päällikkö ja dekaani Cameron Bruhn. arkkitehtuurin tutkinto Queenslandin yliopistossa.

"Hyvin harkittu ja harkiten rakennettu hanke ilmentää todellista koostumuksen vahvuutta ja tiilen nöyrää kauneutta", kertoo Brett Ward, Brickworks Building Productsin kansainvälisen markkinoinnin pääjohtaja.

standout ominaisuus

Tuo näkemys.

VOITTAJA: Paras uusi kotirakenne ja materiaalien paras käyttö - tiili

astua sisään...

Ulkopuoli Katutasosta kodissa on hienovarainen, mutta silmiinpistävä paletti valkoisia tiiliä ja lasittamaton terrakottatuuletin.

Elävät Divani-sohvat, Poliform-sohvapöytä, Poltrona Frau-nojatuolit ja Paola Lenti -matto täyttävät avoimen olohuoneen, mikä hyödyntää näitä upeita näkymiä.

Uima-allas Infinity-uima-allasparilla on valkoiset keraamiset lasitetut rei'itetyt tiilet. Allas on saumattomasti kytketty avoin olohuone ja on ripustettu talon sivulta.

Keittiö Keittiössä on neutraali paletti, joka yhdistää silmiinpistävän vihreän marmorisen keittiön penkin, jossa on runsaasti betonia ja valkoista tiiliä.

Kylpyhuone Master-kylpyhuoneessa on Agape-kylpyamme. Hienot käyrät, luonnollinen valo ja upeat näkymät kulkevat koko talossa.

Kävelytie Uskomattomasta lasista ja tiileistä vuoratulla kävelytiellä on näkymät alapuolella olevalle ruokailutilalle, keittiölle ja olohuoneelle.

Alempi taso Alemmassa tasossa on musiikkihuone ja kellari paljaan hiekkakiven kalliopinnan vieressä, joka lisää heti luonteen lattialle.

Viinikellari Hiekkakiven onkalo pitää viinikellari luonnollisesti viileänä, joten se on täydellinen paikka arvokkaan kokoelman varastointiin.

Piha Pihalla olevat lasittamattomat terrakottatuuletin sitovat tilan muuhun taloon.

Tutkimus Käytävätutkimuksessa hyödynnetään upeita merinäkymiä.

Tunnisteet:  Ulkona ja puutarhanhoito Makuuhuone Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add