Rannikon bungalow Karrinyupin valoisassa kunnostustöissä

Kuka täällä asuu : Lauren Gillespie, lukion opettaja; hänen miehensä Wade Gillespie, 36, Axon Electricalin omistaja; pojat Rafferty, 3 ja Perry, 1; ja heidän Staffordshiren bullterrieri, Vegas.

Kodityyli: 1970-luvulla rakennettu, tämä ruskean tiilen bungalow Karrinyup-rannikolla on tehty valoisasta perhekodista.

Aikajana : Lauren ja Wade ostivat kodin loppuvuodesta 2016 ja saivat työskennellä remontin yhteydessä. Remontit aloitettiin kesäkuussa 2017 ja päättyivät vuoden 2018 lopulla.

Budjetti : Koko projekti maksoi noin 370 000 dollaria.

Wade Gillespie tiesi heti lepakosta, että hän halusi alkuperäisen 1970-luvun operaation ruskean tiilen bungalowin Perthin rannikon Karrinyupissa. Hän ja hänen vaimonsa Lauren olivat markkinoilla kiinnittimen yläosassa ja näkivät ennennäkemättömän potentiaalin kodin päivätyssä sisustuksessa ja omituisessa, muotoilussa.

"Olin katsellut sitä jonkin aikaa, mutta se oli tarkoitus huutokauppaan, ja vasta vasta viisi viikkoa ennen toisen paikan selvittämistä", hän selittää. "Olin tehnyt aikaisemman tarjouksen, joka hylättiin, joten Lauren oli erittäin huolissaan huutokaupan alkamispäivän alkamisesta!"

Eteinen Tämä alue on päällystetty elinvoimaisilla kuvioisilla laattoilla, jotta rento lomakohteen esteettisyys lisääntyisi.

Ei vain Wade rakastunut omaisuuteen. Retrotunnelmalla ja viehättävillä hahmoominaisuuksilla se oli helposti voittanut myös Laurenin. "Talo sijaitsee kulmakappaleella, joka on ihanteellinen Wadelle, joka työskentelee kotoa sähköasentajana uusissa rakennuksissa ja vaatii tilaa työpajalle, mutta alkuperäinen talo merkitsi minulle myös paljon laatikoita: korkeat katot; paljaat palkit; kevyt, valoisa ja ilmava; oleskelutilat keskittyivät keskeiseen ulkotilaan. Sillä oli niin paljon menoa siihen ", hän muistelee.

Keittiö "En halunnut uutta täysin valkoista keittiötä", nauraa Lauren. Kimberley suunnitteli lämpimän tilan, jossa oliivi-vihreä kaakeloitu splashback, savustettua pronssia sisältävä peitepaneeli, V-urakaapit Dulux Dominossa (musta) Precision Cabinetsissa ja Caesarstone-penkki Cosmopolitan White -sivustolla. Jakkarat, piiri. 'Alberta 1' -kehystetty painatus, huone 296.

Huutokauppa meni parin suuntaan, ja he eivät tuhlanneet aikaa kiinnittääkseen Jeff Swinyardia ja Kimberley Tania Studio Atelierista. Molemmat opiskelivat arkkitehtuuria, joten heillä on ymmärrys suunnittelusta sekä neuvoston ehdotuksista ja rakentamisesta. Kaikki tämä tuli hyödyksi pian sen jälkeen, kun Lauren ja Wade huomasivat, että vauva numero kaksi oli matkalla ja heidän piti korjata mahdollisimman pian.

Olohuone "Rakastan sitä, kuinka kaikki materiaalit toimivat yhdessä tekstuurin aikaansaamiseksi", sanoo Lauren, "etenkin uuden [Rinnai gas] -takan ympärillä, jossa meillä on puulattialaudat, valataan betonia ja raakaa, käsittelemätöntä La Paloma -tiilestä [Austral Bricks]. " Asbury Park Agencyn muhkeat kalusteet tekevät betonipöydästä todella viihtyisän istumapaikan.

Jotta asiat tapahtuisi nopeasti, Studio Atelier ehdotti saneerausta kahdessa vaiheessa, toimitti suunnitelmat neuvostolle ja toimitti hautajaiset toimittajien saataville paikan päällä pidettäviin kokouksiin. Tämä tarkoitti, että omistajina / rakentajina toimineet Gillespies pystyivät keskittymään rakennus- ja rakennustöihin sekä heidän laajentuvaan perheeseensä.

Ruokasali luvun puolivälin suunnittelusta inspiroitunut perheen ruokailutila on kevyt ja valoisa, ja se on luotu edullisista lapsiystävällisistä huonekaluista, mukaan lukien sisäänrakennettu penkkiistuoli, vihreät tuolit ja IKEA-tuoli, Freedom-pöytä ja valaistus Barnaby Lane -yhtiöltä. . G- painatus, yksinkertainen muoto.

"He ymmärsivät tarkalleen mitä halusimme ja työskentelivät kanssamme, kunnes talo sopi täydellisesti", Lauren sanoo. "Sisätilojen suunnittelun lisäksi Kim hankki erilaisia ​​vaihtoehtoja upeilta toimittajilta, joita minusta olisi ollut vaikea tehdä raskaana ollessaan edelleen töissä ja taaperoilla varustetun lapsen kanssa."

Ensuite Lontoon harmaan Caesarstone -penkkaroiden, Manhattan Grey -metrolaattojen (Myaree Ceramicsilta), hiekkapuhalluskaapit, cappuccino-värinen travertiini, teollisuus Astra Walker -hana ja kudotut korit kanssa, tämä on toinen loistava esimerkki siitä, kuinka käyttää kontrastisia, mutta toisiaan täydentäviä materiaaleja.

Vaikka talon 1970-luvun piirteet vaativat vakavaa päivitystä, ne tarjosivat suuren osan remontin inspiraatiosta. "Lauren ja Wade rakastivat kodin alkuperäisiä piirteitä, mutta pitivät pohjapiirrosta liian muotoisana ja hämmästyivät kaikista ruskeista ja punaisista paljastetuista tiileistä, jotka olivat esillä sekä sisä- että ulkopuolella", Kimberley sanoo. "Kodin piti olla suuri viihdyttävä ja sopiva kasvavalle perheelle."

Suihku Pienemmät ja kapeammat, valkoiset metrolevyt asetetaan pystysuoraan sisääntulonurkkaan, vastakkain kauniisti suurempia harmaita metrolaattoja vastaan.

Laurenille tämä tarkoitti keskitetyn, avoimen alueen luomista, jolla perhe voi seurustella ja liikkua vapaasti sisä- ja ulkotilan välillä. "Halusin tuntea ollessani lomalla omassa kodissani - kuten ollessani Byron Bayssä tai balilaisessa huvilassa, joka avautuu uima-altaan alueelle", hän sanoo. "Halusin myös pystyä näkemään lapset riippumatta siitä, ovatko ne sisällä tai ulkona, ja että heillä olisi mahdollisimman paljon yhteys näiden kahden tilan välillä."

Sisäänkäynti "Etuovi johdettiin aiemmin suoraan olohuoneeseen, joka on nyt päämakuuhuone", Lauren sanoo. "Jeff ja Kimberley keksivät ratkaisun tähän kysymykseen - siirtämällä sen talon toiselle puolelle." Uusi sisäänkäynti johtaa keittiöltä juuri luodun käytävän kautta. Mittatilausten valmistettu pyöreä ikkuna on Avanti Glass & Aluminiumin valmistama. Etuovenkahva, Suunnittelijan oviohjeet.

Alkuperäinen pohjapiirros oli muuttumaton eikä edistänyt viihdyttävää tai perhe-elämää, joten Jeff ja Kimberley uudistivat sen luodakseen keskeisen avoimen oleskelutilan, jolla on erilliset siivet aikuisille ja lapsille.

Päämakuuhuone Tämä on rikas, ylellinen retriitti, joka sisältää Wadein tekemän silmiinpistävän kiiltävän puun ”bedhead” -seinämän, Wanderers-yhdistyksen leoparditulostustyynyt, neutraalit vuodevaatteet Hale Mercantile Co: lta, matto seinästä seinämattoihin, kasvit Little Leaf Co: lta ja Kimmy Hoganin ja Maria Florezin teokset.

"Oli todella tärkeää, että pohjapiirros sopii perheen nykyiseen elämäntapaan ja mahdollistaa kodin tulevaisuuden todistamisen", Kimberley sanoo. "Lasten siipi on alhaalla kodin toista päätä poissa vanhempien alueelta ja vieraspaikoilta. Keittiö - kodin sydän - avautuu uuteen salaiseen ulkoilmatilaan ja on täydellinen tausta ystävien saamiseksi yli ja nauttia aurinkoisista päivistä uima-altaan äärellä. "

Ulkopuoli "Valkoisessa talossamme on vaikutusta, persoonallisuutta ja katuvalintaa. Vaikka luut ja rakenne ovat samat, jokainen pinta on muuttunut ja sisä- ja ulkopinta ovat nyt huomattavasti erilaisia."

Kodin sisustusesteetti johdettiin ensimmäisistä kiinniottoista Laurenille ja Wadelle. "He olivat halukkaita tutkimaan leikkisää, mutta hienostunutta ilmettä, jossa oli kuvion, värin ja materiaalin ponnahdusikkunoita", kertoo Kimberley, joka valvoi kalusteiden, materiaalien ja valaistusvalintojen sekä uuden näköisen ulkoilmatilan sisustamista. .

"Halusimme pitää sisätilojen kaarevia aukkoja, jakautuneita tasoja ja paljaan tiilen rakennetta ja sitoa tämä uuteen ilmeeseen ja muotoon tavalla, joka heijastaa tämän nuoren perheen persoonallisuutta. Ruskeille tiileille annettiin uusi vuokrasopimus elämä muutamalla kerroksella tuoretta valkoista maalia [Dulux Lexicon Quarter], jotta vanha sekoittuisi saumattomasti uuteen ja luo tuoreen pohjan. "

Outdoor Leafy -kasvit lisäävät eloisan värisävyn neutraaleja tiiliä ja laattoja vasten.

Pariskunta päätti hyödyntää Waden teollisuuden osaamista sähköasentajana ja yleismiehenä ja päätti toteuttaa hankkeen omistajarakentajina ja loi kaksivaiheisen rakennussuunnitelman. "Halusimme valmistaa puolet ja siirtyä sitten toiselle puoliskolle, jotta voimme asua talossa toisessa vaiheessa ja säästää vuokrakustannuksissa", Lauren sanoo.

"Odotettaessa suunnitelmiemme hyväksymistä neuvostossa, teimme asioita, jotka eivät vaadi hyväksyntää, kuten esimerkiksi ilmastoinnin ja kaikkien ikkunoiden vaihtaminen. Ja suoritimme esityöt tiloissa, joihin vastaamme ensin."

Alfrescon alue Pohjapiirros suunniteltiin, joten olohuone aukesi ulkotilojen keskeiselle sisäpihalle. Dulux Natural White ulkokerroksen tiileillä on luonut kirkkaan, modernia australialaista ranta-ilmapiirin. Kaupungin värilaatat, Myaree Ceramics. Ulkopöytä, Segals. Rattanin rakkausistuin, Byron Bayn ripustettavat tuolit. Ottomaanit, IKEA.

Ensimmäinen vaihe sisälsi vierashuoneen (kerran päämakuuhuoneen), uuden päämakuuhuoneen (aiemmin olohuone), ensuite-kylpyhuoneen (vanha ruokasali), keittiön, pesula- ja ulkoilma-alueiden kunnostamisen sekä paljon odotettu uima-allas.

"Kun aloimme prosessin ja huomasimme odottavan toista vauvaamme, meidän piti todella ylläpitää tiukkaa aikataulua, koska tarvitsin toimivan keittiön ja makuuhuoneet nukkumaan, kun vauva saapui."

Uima-allas Molemmat ulkona rakastavat, Lauren ja Wade olivat vakuuttuneita heidän uudesta viihdyttävästä tilasta, johon sisältyy uima-allas. "Kuumassa ilmastossamme uima-allas ei ollut melko rohkea", Wade sanoo. "Rakastan nyt ehdottomasti ulkoaluetta. Se on suosikkini tila." Uima-altaan suunnittelija: Palm City Pools. Tiilet maalattu Dulux Natural White. Tyynyt, Asbury Park Agency. Heitä, korjaa.

Suuret keittiön laajennustyöt aloitettiin lokakuussa 2017, pakottaen perheen muuttamaan Laurenin vanhempien kanssa viiden viikon ajan. "Talo oli avoinna, se oli jäätyvää ja vaarallista Raffertylle, joka oli silloin 18 kuukautta vanha. Meidän piti lisätä ylimääräisiä viemärijohtoja uudelle ensuiteelle ja pesulalle sekä uusille imeytymistiloille."

Hyvä uutinen on, että kaikki tekivät ensimmäisen määräajan. "Vaikka vielä oli tradies-kelluvia, " kertoo Lauren, "keittiö valmistui ja toimme Perryn kotiin joulukuussa."

Käy Studio Atelier, Subiaco, WA; 0482 039 869.

Näytä galleria10 kauniita rantahyttejä

Tunnisteet:  remontti keittiöt Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add