Pienikokoinen työntekijän mökki Brisbanessa sai nykyaikaisen keksinnän

Kuka täällä asuu : Alexandra MacMillan, sisustussuunnittelija; hänen morsiamensa David Calvisi, kiinteistökehittäjä; ja Archie, heidän koiransa. Pariskunta on sittemmin muuttanut läheiseen Teneriffeen aloittamaan uuden remontin, ja tytär Minnie, 6 kuukautta, liittyi heihin.

Kodityyli : Pieni puutyöläisten mökki Red Hillin Brisbanen esikaupunkialueella on pelastettu elämästään opiskelija-asunnona, jolla on sisäinen uudelleensuunnittelu, fiksu ikkunataikuus ja valon ja tilan parantamiseen keskittyvä paletti.

Aikajana : Alexandra ja David suunnittelivat remontin ja toteuttivat sen projektin johdolla 10 kuukauden ajan.

Talousarvio : Käsittelemällä asioita itse ja hyödyntämällä teollisuussuhteita koko remontointi maksoi 120 000 dollaria.

Monet nöyrä työntekijän mökki on keksitty uudelleen tai korvattu gentrifikaation pyyhkäisemällä Brisbanen läpi. Siellä ja täällä puumökin rehellinen muoto on säilytetty - ja sen mukana myös kaupungin kangas ja historia. Nämä tyylikkäät Queenslanderin työväenluokan serkut, nämä pienet kodit suunniteltiin pakkaamaan mahdollisimman monta ohimenevää työntekijää, ja vuosikymmeniä myöhemmin monista tuli opiskelijoiden osaketaloja.

Kun kiinteistökehittäjä David Calvisi oli vielä yliopistossa, hän huomasi tämän viiden makuuhuoneen Red Hillin työntekijän mökin olevan hänen tilaisuutensa päästä kiinteistöpeliin käyttämällä opiskelijakaivoja rahoittaakseen seuraavia askeleensa elämässä. Kahdeksan vuoden kuluttua David ja hänen morsiamensa, sisustussuunnittelija Alexandra MacMillan ovat tehneet sijoituksesta hyvän tuloksen. Muuttamalla se kolmen makuuhuoneen koteksi kunnioittaen menneisyyttään.

Ruokailutila Valtava laajentuminen ulkopuolella ripustettuja ikkunoita hämärtää raitoja sisätilojen ja kaupunkitilan välillä yhdistäen tämän kodin sen perintöalueeseen. "Suuret liukuikkunat, joissa on säleikkö, avaavat huoneen ja tekevät siitä tuntuvasti suuremman", Alexandra sanoo. Säleiköt takaavat yksityisyyden samalla kun tuulettaa - pakollinen Brisbanen höyryisessä ilmastossa. 'Moss' ruokapöytä on GlobeWest ja Thonet tuolit Husetista.

Vuosien opiskelijamajoitus oli ottanut talolleen tietullit. "Siivoaminen vaati paljon, " Alexandra sanoo. Hän muutti asuintilat taaksepäin, missä taitava lasien käyttö yhdistää kodin ympäröiviin kaupunkinäkymiin. Valo, jota vahvistaa terävä paletti, on puhdistanut tilan, mutta sen omituiset kattoviivat ja pystysuorat liitokset tai kielekkeet ja urat paneelit varmistavat, että se pysyy uskollisena juurilleen.

Ulkopuoliset muodoltaan tasaajat tekevät leikkisän polun etupihan läpi.

Alexandra ja David keskittyivät tyypillisen opiskelijaosuuden talon syntiin ja rappeutumiseen tulevan kodin sijaintiin. "Halusimme sisätilaa, mutta myös mahdollisuuden saada piha ja autokatos - uskomaton bonus niin lähellä kaupunkia", Alexandra sanoo. "Halusimme myös kultaisella noutajamme, Archiella, olevan vähän tilaa liikkua ulkopuolella."

Muotokuva Alexandra ja David koiransa Archie kanssa.

Sen sijaan, että ulotettaisiin viheralueelle tai rakennettaisiin, he pitivät talon 90 neliömetrin jalanjälkeä, mutta järjestivät huoneet luonnollisen valon ympärille viidestä makuuhuoneesta kolmeen. "Kaikki alkuperäisessä kodissa keskitettiin sisäisesti", Alexandra sanoo. "Olohuone ja keittiö olivat keskustassa ilman sisäistä valoa. Tiesimme, missä aurinko oli iltapäivällä ja aamulla, ja että meidän oli avattava tuon takakulman antaaksemme enemmän valoa taloon."

Keittiö Yksinkertainen sekoitus materiaaleja pitää asiat kevyinä ja kirkkaina. "Käyttämällä Laminex-laminaattia Oyster Grey -ssä puusepäntyöhön, meillä oli varaa Carraran marmoriin", Alexandra sanoo. "Marmori, jossa on enemmän veineä, toimi myös meidän eduksemme budjetin kannalta ja lisää luonnetta." Tyylikäs keittiö on varustettu runsaalla säilytystilalla. "Oli tärkeätä lautasten ja pöytäliinien, kannujen ja vastaavien kaltaisten kaapien pitäminen. Jos et suunnittele sellaisia ​​asioita, niille ei ole koskaan paikkaa." Puusepäntyöt, OJ Keittiöt ja puusepäntuotteet. VJ-paneelit, VJ Plus. Istutuskone (hyllyllä), Pop & Scott. Marmori, Marble Plus.

Siirrettyään asuintilat taaksepäin, Alexandra työskenteli sitten keinona omaksua valoa tarttumatta tyypilliseen Queenslanderin kannelle. "En halunnut uhrata sisätilaa kannelle, jota käytettäisiin vain satunnaisesti, ehkä viikonloppuisin", hän sanoo. "Sen sijaan loimme ruudun nurkkaan, joka avautuu jättiläisellä ulkoa ripustettuna ikkunassa. Työnnämme sitä taaksepäin ja otamme koko esikaupungin lävitse ja nautimme siitä päivittäin." David on myös raiskattu ja lisää: "Sen avulla voimme olla ulkona, sisällä. Koilliskulman avaaminen on antanut valoa koko talolle."

Olohuone TV: n yläpuolella oli ikkuna. "Se on todella mukavaa, koska kun kävelet käytävällä, se vangitsee tämän valonhetken tinakatolla - merkki Punainen mäki huokuu", sanoo Alexandra. "Sitten kävelet lähemmäksi ja se katoaa taivaalle. Oli tärkeää, että ei ollut vain valoa, vaan nämä hetket." Mukautettu viihdyttävä yksikkö samassa viilussa kuin ruokasalin istuin sitoo tilat toisiinsa. Vaimennetut äänet ovat muodossa Armadillo & Co -mattoa ja GlobeWestin Vittoria 'Iris -sohvaa. Taideteos: Icebergs Greens -valokuvien tulostaja Aquabumps. 'DLM' -pöydässä, Hay.

Näkemyksen hyödyntämiseksi Alexandra halusi alun perin keittiosaaren ja ruokapöydän - mutta niin tiukassa tilassa kumpikaan ei vaikuttanut mahdolli- sesta. Hän ratkaisi ongelman luomalla penkki-istuimen, joka taittuu saaren penkiltä. "Istua aamulla siinä valossa, vain lukea paperia, on mahtavaa", hän sanoo.

Kylpyhuone Pystysuora laattalaita tekee katosta tuntuvan korkeammalta, ja tiilirakenne auttaa peittämään seinämien liitännät - aina hiukan "pois" työntekijän mökeissä. Kylpyyn sopimiseksi Alexandra loi märän alueen, jossa oli lineaarinen viemäri ja lasisuoja, suihkun ja wc: n väliin. Kylpyamme, Highgrove-kylpyhuone. Jakkara, Clickon Huonekalut. Suihku, Astra Walker.

Rapea harmaasävyinen palelet toistaa valoa, kun taas katon käsittely, joka työnnetään ylöspäin aina kun mahdollista, myös laajentaa tilaa visuaalisesti. "Luomalla kipsilevykaton P50-varjosivulla loimme jatkuvuuden koko talossa, vaikka katto muuttaa tasoja ja kaltevuuksia", Alexandra sanoo.

Päämakuuhuone Talon edessä oleva alkuperäinen mestari on kunnostettu ja parannettu räätälöityjen puusepän avulla. "Pystysuuntaiset liitokset antavat puusepän tuntua olevan vain osa seinää", Alexandra sanoo. "Näiden kahden välillä ei ole eroa." Vuodevaatteet, sängyssä. Yöpöytä, maantie.

Alexandra ja David ottivat korjausrakennuksensa kokopäiväisen työnsä päälle, kun David toimi projektipäällikkönä. "Se oli melko käytännöllistä, mistä pidämme", Alexandra sanoo.

Ensuite "Tämä on pieni tila ja oli tärkeää maksimoida niin paljon turhamaisuusastetta kuin mahdollista upottamatta altaan kokoa", Alexandra sanoo. "Reecen emaloitu teräs Alape 'Unisono" -allas onnistuu, koska se on melko ohut. " Tapware, Abey.

Monet viikonloput vietettiin pesemällä pihapihoja 200 mm leveille mäntylaudoille, mikä on nyt keittiö ja oleskelualue. "Halusimme palauttaa perintötunteen", Alexandra sanoo. "Koska se on pieni talo, vanhempien materiaalien jatkaminen oli meille todella tärkeää." Koska talo riisuttiin takaisin, se esitteli mahdollisuuksia ja haasteita, joihin päästiin vain paikan päällä. "Ally teki hienoa työtä pysyäkseen ohjelman edessä, kun laajuus muuttui", David sanoo.

Makuuhuone Kattoviiva antaa rehellisen kuvan kodin arkkitehtuurista. "Aioimme rappata tämän osan ylöspäin, mutta sen sijaan, että otimme tilaisuuden tehdä ominaisuus katosta, ja Designstuffin Menu 'Bollard'-riipusvalo oli tapa tehdä se", Alexandra sanoo. Sängyn vasemmalla puolella oleva säleikköpylväs antaa valoa ja ilmavirtaa luovuttamatta yksityisyyttä tai turvallisuutta. Vuodevaatteet ja yöpöytä, sängyssä.

Monet tappiseinät piti odottamatta korvata, mutta katto oli voitto. "Emme koskaan odottaneet, että katto olisi niin korkea kuin se on, koska se oli pudotettu niin alhaiselle tasolle alkuperäisessä talossa", Alexandra sanoo. "Kun irrotimme sen takaisin, löysimme toisen katon ja toisen päälle. Kattoimme uudelleen ja sitoimme hiukan uudelleen, ja kun olimme rapattu, työnsimme sen ylös niin paljon kuin mahdollista."

Opetetut kokemukset "Suunnittele jokainen tilaisuus. Ajattelimme aina sitä, kuka asua täällä meidän perässämme. He voivat olla nuori perhe, tyhjä-pesä tai ammattilaisia ​​tai jotkut kodista voivat olla jopa toimistotilaa", Alexandra sanoo.

Alkuperäinen nukkuma-asennon kulmaviiva määrittelee edelleen talon sivun ja kertoo tarinan sen matkasta nykyisyyteen. Sisustamalla kodin kevyesti, nämä pienet yksityiskohdat loistavat. Se on myös pitänyt kodin monipuolisena, joten nuori pari voi mukautua muuttuessaan elämään. "En voi odottaa kunnostamista uudelleen", sanoo Alexandra. "Se on riippuvuus."

Parhaat bitit
" Mahdollisuus avata talon takaosa, joten se on kuin ulko-keittiö ja ruokailutila", David sanoo. "Tuon mielenkiinnon omaksuminen, pöydässä istuminen ja aamiainen ovat yksi asia, jota todella rakastan", lisää Alexandra.

" Keittiösaaripenkki on todella tehnyt kodista ", Alexandra sanoo. "Emme uskoneet, että voisimme saada sellaisen paikan puutteen vuoksi."

" Kurvikas ulkotiloalue, jossa on takka, on mukava keskustelualue nauttia ystävien kanssa", Alexandra sanoo.

" Rakastan todella kylpyhuonetuotteita ", David sanoo. "Terrazzo-laatat, kivihaude ja valkoinen hantavälineet toimivat todella hyvin yhdessä. Ja myös kylpyhuoneiden tila - En usko, että voisit luoda tehokkaamman kylpyhuoneen."

Lisätietoja Alexandran töistä on Alexandra Macmillanin sisustussuunnittelussa.

Tunnisteet:  Kylpyhuone ja pesula Makuuhuoneet remontti 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add