Nykyaikainen talo Geelongissa, joka rakennettiin vain viidessä kuukaudessa

Kuka täällä asuu : Lauren ja Matt Wilson, jotka johtavat Built By Wilsonia; heidän lapsensa, Teddy, 6; Henry, 4; Jimmy, 2; ja Vivienne, 9 kuukautta - plus heidän kelpie-bordercollie ristinsä, Elvis.

Kodityyli : Nykyaikainen kaksikerroksinen kolmen makuuhuoneen talo South Geelongissa, Victoriassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Aikajana : Koti valmistui vain viisi kuukautta.

Talousarvio : Lauren ja Matt työskentelivät itse projektissa ja viettivät noin 530 000 dollaria.

Laurenille ja Matt Wilsonille, jotka johtavat omaa rakennusyritystään Geelongissa, Victoriassa, hankkeen loppuun saattaminen - talo, jonka he aikoivat myydä - ja heidän perhekuntansa myynti tapahtui melkein samanaikaisesti. "Tämä oli pikarakenne", Lauren sanoo. "Alusta loppuun oli vain viisi kuukautta, heinäkuun 2016 alusta, koska meidän piti olla poissa talomme juuri ennen Australia-päivää."

Terassi Liukuovet avaavat oleskelutilan puutarhaan. Space To Create -tuolit ja -pöytä tarjoavat rentouttavaa ulkoruokailua.

Hän ja Matt olivat ostaneet maan huutokaupalla - tuolloin tilalle seisoi häikäisevä viktoriaaninen mökki. He olivat ajaneet myyntiaamun ohi ja nähneet erän potentiaalin. "Kun tarjouksen ja voitin, kävelimme talon sivulta ja nainen selitti, että siellä oli lohko maata, jolla oli kielteinen hallussapito", hän sanoo, että se viittaa tavalliseen maahan, josta on tullut osa kiinteistöä yli vuotta.

Olohuoneen päävärit loistavat Jardan 'Harvest'-nojatuolilla ja' Andy '-sohvalla yhdessä GlobeWestin Bogart Compass-ottomaanin kanssa ja Stephen Ormandyn Flamingo-painatus Olsen-galleriasta.

Yhdistä se viemäröintilaitteeseen, joka oli siirrettävä rakennuksen mukauttamiseksi lohkon takaosaan - hintaan 14 000 dollaria - ja jarrut tarvittiin nopeasti kytkeytymään.

Terassi Maalattu valkoinen tiiliseinä vastaa edessä olevan tiilet.

Sillä välin pari otti Tecture-arkkitehdin Ben Robertsonin suunnittelulle talon, josta tulisi osa nykyistä katumaisemaa. "Jos katsot ympäristöön, suurin osa taloista on melko vanhoja ja työntekijöiden mökkejä on paljon", Lauren sanoo. "Lyhyesti Benilleni kertoi, että sen piti olla nykyaikaista, mutta emme halunneet sen erottuvan liikaa. Halusin sen olevan valkoinen valkoisella perinteisen kaltevan kattoviivan kanssa."

Rumpus-huone Asunnonomistaja Lauren rentoutuu vauvan Viviennen kanssa mukautetulla ikkunaistuimella. "Se antaa huoneelle persoonallisuuden", sanoo arkkitehti Ben. Ikkunan läpi on Pippin kasvien pystysuora puutarha. "Meillä oli asennus, koska se oli liikaa aitaa katsoa ikkunasta", Lauren sanoo. 'Souk' matto, länsi jalava.

Toinen huomio oli naapuri lohkon eteläpuolella. Siinä kiinteistössä on pieni piha, jota uusi rakennus ei pystynyt varjoittamaan milloin tahansa vuorokauden aikana.

Ruokailutila Laal 'Conehome Stick' -riipusvalo valaisee Andrea Shaw'n rantapolkuja ja ylöspäin suuntautuvia maalauksia Geelongin Boom-galleriasta.

Seurauksena uuden kodin toinen kerros työnnettiin rakennuksen pohjoisreunaan. Sen eteläpuolella kattoikkunat vievät luonnollista valoa ruokailutilaan ja keittiöön.

Ruokapöytä Muodikas Curio 'Cosmos' -pöytä on valmistettu Clickon Furnituren parista Feelgood Designs 'Chair 170' -istuimen kanssa Livingetcistä.

Koska koti lopulta myytiin jälleen, pari ja arkkitehti Ben työskentelivät tiukalla budjetilla. "Vietimme rahat alueille, joilla luulimme sen olevan eniten vaikutuksia", Lauren sanoo.

Keittiö Kuuden perheen perheessä ei voi koskaan olla liian paljon istuimia! Jardanin tukevat 'Lionel' baarituolit ympäröivät saaren penkkiä, jonka päällä on Elban marmori Signorino Tile Gallerystä. Tapware, Astra Walker. Tulostaa ja oletko tavannut Miss Jones -maljakko, hanhikauppa.

"Keittiössä ja kylpyhuoneessa on marmoria ja messinkiä, mutta pidimme sitä kannessa. Benin valinnat koko ajan kiinnikkeille ja varusteille pitivät sitä todella yksinkertaisena. Rakastan sitä ja rakastan siinä elämistä. Halusimme, että talo olisi raikas ja vetoaa useisiin ihmisiin, ja mielestäni saavutimme sen ", hän lisää.

Ensuite- luonnonvalo virtaa kylpyhuoneeseen, jossa Signorinon Carraran marmori muodostaa turhamaisuuden. Metallipinnoitteet sisältävät ylimääräisen oomfin täysin valkoisessa paletissa. Kylpyhuoneeseen Lauren ja Matt valitsivat Astra Walker -tappitarvikkeet Eco Brass -pinnoitteessa ja vanhennetut messinki 'Duomo' -seinävalaisimet Anesthetic Design -mallista.

Kodin luonteen saamiseksi Ben toisti alkuperäisen rakennuksen elementtejä. Vanhan paling-aidan muoto tiilialustalla - "Aioimme pitää sen, mutta se sai tuulen tuulen", Lauren kertoo - pidettiin uudessa rakennuksessa. Pystysuoraa paneelia käytetään sisätilojen eri kohdissa, mukaan lukien keittiön kalusteet ja olohuoneessa olevan takan ympärillä.

Makuuhuoneen Ross Gardamin 'Polar' -pöytävalaisin on futuristinen kosketus. GlobeWestin Ascot-sivupöytä ja sänky sopivat täydellisesti Kip & Co 'Epic' -matolle ja Society Of Wanderers -liinavaatteille. Skye Jefferysin Boom Galleryn Untitled I -teos sitoo ulkonäön yhdessä. Tyyny ja heitä, hanhi Store.

Woodcutin vaalea tammilattia on talon sisääntulossa ja edessä, jossa on opiskelu- ja makuuhuone. Kiillotettu betoni on käytännöllinen valinta asuintiloissa, mukaan lukien pieni rumpushuone, jossa parin neljä lasta leikkivät ja katsovat televisiota. Toinen pieni leikkihuone on yläkerrassa, ja se luo tilan, jota voidaan mukauttaa kasvaville perheille.

Kylpyhuone Lasten käyttämässä kylpyhuoneessa on ”Anesteettisen suunnittelun” Duomo-riipusvalo ja Cibo Design ”Fineline 2” -allas.

"Se on erittäin helppo paikka asua", Lauren sanoo. "Nauramme aina ja sanomme, että tämän talon ainoa ongelma on neljän lapsen hankkiminen!"

Viviennen makuuhuoneen Jessie Breakwellin teos Nights Of Jaipur tarjoaa värejä IKEA-pinnasängyn yläpuolelle ja Kip & Co: n ”Cutler” -mattoa. Tyyny ja vauvan viltti, Kip & Co. Vuodevaatteet, vaeltajaseura

Tähtien esiintyjä Luonnonvalo on valtava myyntipiste potentiaalisille ostajille. Täällä aurinko vedetään sisään 4, 5 metrin levyisillä alumiinipino-ovilla Stegbarin eloksoidussa pronssissa ja vastaavilla ikkunoilla koko kodissa. Ne ovat kaksinkertaiset, jotta lämpö pysyy talvella.

Ulkopinta Setri-seula voidaan avata, kun ikkuna on puhdistettava. Signorinon Terrazzo-lattialaatat ovat kontrastia sisäpuolen betonin kanssa. "Rakastimme kylpyhuoneiden terassoa niin paljon, että käytimme sitä myös täällä", Lauren sanoo.

Käy Wilsonin rakentamassa. Katso lisää Tecture-projektista osoitteessa Tecture.

Tunnisteet:  keittiöt Makuuhuone Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add