Avalon kuitumökki sai perheystävällisen päivityksen

Kuka täällä asuu : Jenny Geeves, henkivakuutusyhtiön vakuuttaja; hänen miehensä John, putkimies; tyttäret Sophie, 21 ja Chloe, 17; ja Lily, cavoodle.

Kodityyli: Tumma 1950-luvun kuitumökki Sydneyn pohjoisilla rannoilla, josta on tullut kevyt neljän makuuhuoneen keidas.

Aikajana : Jenny ja John ostivat talon vuonna 2003, ja arkkitehti Rachel Hudson sai tilauksen vuonna 2013. Rakennustyöt tehtiin kahdessa vaiheessa, yhteensä 22 kuukautta, ja valmistui joulukuussa 2017.

Budjetti : Tämän kunnostuksen lopullinen budjetti oli noin 800 000 dollaria.

Joskus elämä heittää käyräpalloa, joka pakottaa parhaimmatkin suunnitelmat vaihtamaan. Näin oli Jennyn ja John Geevesin kanssa, jotka 1990-luvun puolivälissä rakensivat upean rinteessä olevan kodin Newportiin Sydneyn pohjoisrannoille.

"Se oli kaunis jaetun tason talo, josta oli upeat näkymät merelle ja pensaille ja ihana kumipuu kasvaa takakannen läpi", Jenny sanoo. "Suuri sydän ja sielu menivät suunnitteluun."

Ulkopinta Laajennuksen sahanhammaskatolla, joka on valmistettu Lysaght Custom Orb -teräksestä ja maalattu Colorbond Dune, on pohjoiseen suuntautuvat valoikkunat. Nuline-kuitusementtinen ulkopeite, BGC.

Sitten, vuonna 1997, parin ensimmäinen tytär Sophie syntyi ennenaikaisesti, jolloin hänestä tuli huomattavia vammaisia. Ja Sophien vanhetessa Jenny ja John tajusivat, että heidän unelmiensa kotona oli kyky tulla painajaiseksi.

"Sophialla on aivohalvaus ja hän käyttää kävelykehystä, joten portaat olivat hänelle todellinen haaste", Jenny sanoo. "Kun hän oli noin viisi, ymmärsimme hänen fyysisten kykyjensä paranematta, joten aloimme etsiä yhden tason ominaisuutta, joka olisi hänelle käyttäjäystävällisempi."

Kansi Pinoavat ovet liukuvat poispäin yhdistääksesi talon katettuun viihdyttävään alueeseensa. "Emme halunneet, että aurinko laski meitä, kun olemme täällä", sanoo omistaja Jenny.

Niin kaunis kuin heidän kotinsa, perhe - joka siihen mennessä oli laajentunut mukaan lukien tytär Chloe, nyt 17 - oli valmis muuttamaan asioihin, joissa kaikkien olisi helpompi asua. "Minulla ei ollut valitettavasti hyvästit siitä. ", myöntää Jenny.

Vuonna 2003 he hyppäsivät tilaisuuteen ostaa yhden tason kuitumökkiä lähellä olevasta Avalonin esikaupungista. Kolmen makuuhuoneen talo oli melko pieni ja tumma - mutta se oli myös 500 metrin päässä rannasta ja paikallisista ostosalueista ja mikä tärkeintä, tasaisella lohkolla, jossa ei ollut portaita sisälle tai ulos.

Keittiö Jenny ja John valitsivat Corian-penkin ja integroidun pesualtaan Glacier White -malliin. Kalusteet ovat Dulux Vivid White, samoin kuin kaikki seinät ja katot. Liukuva peilattu roiske mahdollistaa ruokien kuljettamisen keittiön ja sisäänkäynnin hoitavan ruokakomeroa välillä. Bimala tarjotin, Inartisan. Uuni, Smeg. Highland-kaasuliesi, voittava laite.

Geeves-perhe muutti sisään tietäen, että heidän piti korjata lähitulevaisuudessa, mutta itse asiassa kesti vielä 10 vuotta, ennen kuin he aloittivat prosessin lopulta.

"Sophiellä oli paljon [lääketieteellisiä] tapaamisia jo varhain, eikä se varmasti ollut helppoa aikaa", Jenny sanoo. "Remontin tekeminen oli jotain, joka jatkui, kunnes meillä oli vähän enemmän tilaa elämässämme voidaksemme ajatella sitä." Kesti myös hetki löytääksemme arkkitehdin, jonka kanssa olimme mukavat ja joka jakoi tyyliämme . Kun tapasin Rachel Hudsonin, sanoin Johnille: "Luulen, että olemme vihdoin löytäneet puuttuvan linkin." "

Ruokailutila Merkittäviä luonnonmateriaaleja ovat Mark Tuckey -ruokapöytä; kaulakoru kevyt ja seinälle ripustettava, kaksi jälkimmäistä Les Interieursilta. Caravaggio 'P3' riipusvalot ja CH24 Wishbone -tuolit, kaikki Cult. Baarituolit, Les Interieurs. Ostoskori, Manyara Home.

Pari odotteltuaan niin kauan, parilla oli selkeä käsitys mitä he halusivat. Luonnollinen valo oli avain. He olivat myös lisää tilaa, kuten ylimääräinen makuuhuone ja oleskelutila, katettu ulkona viihdyttävä alue ja uima-allas.

"Vaikka ranta on lähellä, Sophien saaminen sinne voi olla todella vaikeaa, joten halusimme hänen pystyvän uimaan kotona ja nauttimaan", Jenny sanoo.

Olohuone "On hienoa, kun meillä on ystäviä, koska voimme istua täällä, kun lapset viettävät aikaa tai katsella televisiota perhehuoneessa", Jenny sanoo. Tämä vyöhyke voidaan erottaa ruokailutilasta sisäisillä liukuovilla ja kuten muuallakin uudessa paviljongissa, lattiat ovat kiillotettua betonia kirkkaalla tiivisteellä. Gervasoni 'Ghost' -sohvat Aniboulta. Kahvipöytä ja kori Les Interieursilta. Matto, Kansainväliset lattiapäällysteet Australia. Tyynyt ja heitä, Saarde. Vati ja maljakko, Arthouse Co -teokset: Angus Martin, Darkest Hour, Antonia Mrljak, kaikki kaikki 3 .

Rachelin ratkaisuna oli suunnitella uusi laajennus 1000 neliömetrin lohkon itärajaa pitkin, ja siinä on silmiinpistävä sahakatto (New Yorkin Dia: Beacon -galleria on inspiroinut New Yorkissa) pohjoisen auringon valjastamiseksi.

Tässä uudessa paviljongissa, joka on tulosta elokuussa 2014 alkaneesta 15 kuukauden rakennuksesta, on toinen asuintila, ruokailutila, kotitoimisto, keittiö ja ruokakomero, ja se avautuu viihdyttävälle alueelle ja uima-altaalle.

Päämakuuhuoneen männyn V-urakattolevyjä käytetään myös seinillä tekstuurin lisäämiseksi, kun taas amerikkalaisen tammilattian päällyste on rento. Jenny kääntyi Les Interieursin puoleen riippuvalaisimen, yöpöydän ja jakkaran hankkimiseksi sekä Antonia Mrljakin High As Hope -teoksen valitsemiseen. Mitä tulee näkemykseen, "Gardenvogue Horticulture suunnitteli puutarhavuoteet jokaisen kunnostuksen vaiheen jälkeen", sanoo arkkitehti Rachel Hudson. Vuodevaatteet, Phimister Brown. Merirohutyyny, Inartisan. Matto, Kansainväliset lattiapäällysteet Australia.

Nykyinen mökki muutettiin myös seitsemän kuukauden ajan toukokuusta 2017 alkaen ylimääräisen makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja pyykin kanssa. Sophien tarpeet on mukautettu hienovaraisesti koko kotiin, leveämmillä oviaukkoilla ja käytävillä.

"Emme myöskään tarkoituksella rakenneet yläkerran päämakuuhuoneen sviittiä, koska halusin, että Sophie pääsee käsiksi talon kaikkiin osiin", Jenny selittää.

Perhealue Fanulin Frankie-sohva on syvä ja mukava. Sohvapöydät, koriseinä sarjan seinälle ja seinälle ripustaminen ovat kaikki valmistajalta Les Interieurs. Matto, Kansainväliset lattiapäällysteet Australia.

Yksi hänen suosikkiominaisuuksistaan ​​uudessa laajennuksessa on sisäiset liukuovet, jotka mahdollistavat eri alueiden sulkemisen haluttaessa kokonaan. "Tai voit jättää sen avoimeksi suunnitelmaksi, koska meillä on 99, 9 prosenttia ajasta", hän sanoo nauraen.

Sisätilojen osalta parin lyhyt kuvaus oli kestävistä, luonnollisista materiaaleista, jotka ikääntyvät sulavasti, eli puusta ja betonista. He halusivat myös pääosin valkoisen paletin, tasapainossa Rachelin ja Les Interieursin sisustussuunnittelija Pamela Makinin valitsemien kappaleiden kanssa.

Kylpyhuoneen metrolaatat, Classic Concrete Co -altaan ja lattialämmitys lattialla täydentävät ilmettä. Tapware, Phoenix Tapware.

"Saamme trooppisesta puutarhasta suuren vihreän roiskeen, joten emme tarvitse enää väriä sisällä", Jenny sanoo. Betoniallas uudessa kylpyhuoneessaan ei ollut helppo päätös. "Rakastan betonilattioita, mutta en ollut varma, että aion rakastaa betonialtaan", hän sanoo. "Kesti jonkin aikaa tottuakseni, ollakseni rehellinen, mutta luulen olevani siellä. John kuitenkin rakastaa sitä."

Remontoinnin myötä tämä perhe ei voinut olla onnellisempi valoisalla, epävirallisella rantatalollaan. "Rakastamme sitä", Jenny sanoo. "Se on varmasti täyttänyt tila- ja valopyyntömme - niin paljon, että Sophie valittaa joskus liian kirkkaalta!"

Sophien huone "Nykyinen kulmikas erkkeri-ikkuna rakennettiin uudelleen ortogonaalisilla [kohtisuorailla] geometrioilla, uusilla ikkunoilla, puusepäillä ja mukautetulla verhoilulla", Rachel sanoo. Riipusvalaisin, Les Interieurs. Tyynyt, Inartisan.

Opitut asiat

"Projektin jakaminen kahteen vaiheeseen oli bonus", Jenny sanoo. "Meidän ei tarvinnut siirtyä pois rakennuksen aikana, mikä säästää meille rahaa ja tarkoitti, että olimme käytettävissä päätöksentekoon. Se tarkoitti myös, että meillä oli aika harkita suunnitelmia, kun erillisen kotitoimiston tarpeemme muuttui, mikä antoi meille mahdollisuuden konfiguroida uudelleen huoneita, jotta päämakuuhuoneesta saadaan parempi lopputulos. Neuvoni muille kunnostajille on oltava avoin muutoksille ja älä kiirehdy asioita alussa vain aloittaakseen. "

Fiber fest Sekoita se poikkileikkauksella luonnonmukaisista materiaaleista, orgaanisissa muodoissa. Hanki ulkonäkö (myötäpäivään vasemmalta) Ay Valaise 'Z2 vaalea' puuvillakannen riipusvalaisin, 900 dollaria, Spence & Lyda. Mangolautaset, 13, 95 dollaria, House of Orange. Daou-tyyny norsunluussa, 49 dollaria, vapaus. Bimala tarjoilualusta, 149 dollaria, Inartisan. Yuli koristeellinen seinälevy, $ 145, Barefoot Gypsy. Portsean luonnollinen matto, 249 dollaria, Matt Blatt.

Katso lisää arkkitehti Rachel Hudsonin töistä Rachel Hudsonissa. Katso Les Interieurs -salkku verkossa Les Interieurs -sivustolla. Tämän projektin rakentaja oli Matthew Dampney Dampneysissa. Althea Tennantin muotoiluapu.

Näytä galleria10 kauniita rantahyttejä

Tunnisteet:  Saln Lastenhuoneet Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add