Joustava perheen koti luonnon ympäröimänä

Vain 15 minuutin päässä Brisbanen keskustasta sijaitseva 4240 m2: n tyhjä kortteli kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tuskin kukaan osallistui tämän valtavan kiinteistön huutokauppaan vuonna 2013. Kim ja Hugh Bridle tekivät. "Meillä oli juuri toinen lapsemme ja tajusimme, kuinka paljon arvostamme enemmän tilaa", Kim sanoo. "Joten aloimme etsiä ja löysimme tämän vapaan sivuston - niin harvinaisen nykyään - ja hyppäsimme tilaisuuteen rakentaa unelmakotimme."

Breezwayn 'Altair Powerlouvre' -moottorisäleiköt asennetaan kattokorkeuteen tehokkaan ilmanvaihdon aikaansaamiseksi. Harmaa rautapuuseppä (koko).

Pari, joka johtaa Kalkaa, Brisbane-pohjaista putiikitalojen rakentajaa, peljästyi kalteva lohko ja sen paksu holkki; he näkivät potentiaalin vain kiinteistön koilliseen suuntaan. Ohjaaja Hugh ja sisustussuunnittelija Kim ottivat yhteyttä paikalliseen arkkitehtiin Shaun Lockyeriin.

"Olimme rakentaneet kodin Shaunin kanssa aiemmin ja olimme täysin raskaana kaiken, mitä hän oli suunnitellut meille", Kim sanoo.

Sisustussuunnittelija Kim, jonka kuvassa on pojat Tommy ja Harry, on kotinsa nykyaikaisen ilmeen takana.

Ajattomat esteettiset ja vähän huoltoa vaativat materiaalit olivat uuden kodin toivelistalla. "Sen piti pystyä kasvamaan perheemme kanssa", Kim selittää. "Halusimme joustavia tiloja, joita voitaisiin käyttää erilaisiin asioihin tarpeidemme muuttuessa."

Shaun suunnitteli kaapit television yläpuolelle ja laatikot. Butterfly-tuoli, nykyaikaisesta huonekalukaupasta. Jardan-sohva ja puupöytä.

"Suitset halusivat yksikerroksisen asunnon, jossa on tasainen nurmikko", Shaun sanoo. "He olivat perheystävällisen talon ja ulkoympäristön jälkeen." Tämän saavuttamiseksi puut raivattiin ja maa muotoiltiin uudelleen tasaisimpien alueiden hyödyntämiseksi. "Meidän piti olla julmia ollaksemme kiltti täällä", hän sanoo. "Vaikka otimme paljon puita, kiinteistöä ympäröivät ne edelleen."

Sisäänrakennettu penkki istuu aurinkoisesta nurkasta keittiön vieressä olevaksi lukupisteeksi.

Shaun suunnitteli kolmikerroksisen talon, jolla on yleisimmät tilat yhdellä tasolla - pohjakerroksessa - puutarhan vieressä. Näihin kuuluvat avokeittiö / ruokailutila / oleskelutila, lasten makuuhuoneet, kotitoimisto, perhehuone ja pelihuone. Portaat ylöspäin ovat päämakuuhuoneen sviitti ja toinen opiskelu- tai tuleva päiväkoti.

Pääsisäänkäynti ja vaatesäilytys, autotalli, viinikellari ja mini kuntosali ovat kaikki alakerrassa.

Alakatot, erottelu muusta talosta ja
puunpinnan yläpuolella on rauhallinen pyhäkkö.

Shaun suunnitteli myös erilliset olohuoneet ulkona ja ruokasalissa antaakseen perheelle ylimääräisiä leikki- ja viihdyttäviä vaihtoehtoja. Uima-allas ja 1500 m2: n taso nurmikko täydentävät kuvaa.

Raapiminen tyhjästä antoi Kimille, Millie-kuvassa, asettaa unelmiensa vaatekaapin.

Kim ja Hugh kannattivat betonin ja puun laajaa käyttöä jo varhaisessa vaiheessa, toivoen, että heidän ikuisen kodinsa olisi tukeva ja kestävä, jotta he näkivät lapsensa teini-ikäisenä ja sen jälkeenkin.

Jokikivimainen Apaiser-kylpy lisää kodin luonnollista tunnetta. Suihku ja wc ovat piilossa rautapinnan seinän takana.

"Me molemmat rakastamme modernismia ja puun ja luonnonmateriaalien käyttöä rakennuksessa, joten täällä on paljon betonia, mutta se on pehmentynyt puusta ja luonnonkivestä", Kim sanoo. "Pääasiallisella alueella on paras sisä- ja ulkoliitäntä", hän sanoo. "Se saa meidät tuntemaan viettämällä suurimman osan ajastamme ulkona, vaikka olemmekin sisällä."

Liukuovet vetäytyvät kokonaan tilan molemmilta puolilta luoden ulkotilan tunteen. Mittatilaustyönä valmistettu ruokapöytä. Jardanin'Seb'-ruokapöydän tuolit. Coco Flip 'Coco' riipukset, kultista. Rug, Armadillo & Co.

Pariskunnan ystävä, PDT Arkkitehdit Nathan Clausen teki suuren osan maisemoinnista yksityisenä työnä. Nathan oli aluksella projektin alusta lähtien, mikä tarkoitti, että talo ja puutarha voitiin suunnitella yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Omistaja Kim Bridle odottaa hänen poikansa Harry roiskuvan uima-altaassa. 'Jil' sohvapöytä, Tait. Tyynyt, basilikan otsatukka.

Kolmen lapsen - Harry, kuusi, Tommy, neljä ja Millie, kahden - olohuoneiden avoimuus tarkoittaa, että aktiviteetit voivat siirtyä vapaasti sisätiloista ulkona, mutta heidän vanhempansa voivat pitää heitä silmällä työpaikallaan tai keittiössä. "Tämä on tyypillinen perhekoti, joka kehittyy jatkuvasti ja johon mahtuu uusia huonekaluja ja taidetta", Kim sanoo. "Se on kaikkea mitä halusimme."

OMINAISUUDET JA PUUT

  • Itkevä lilly pilly (Waterhousea floribunda)
  • Itkevä viikuna (Ficus benjamina)
  • Cordyline 'Negra'
  • Liriope 'Evergreen Giant'
  • Alkuperäinen violetti
  • Empire Zoysia-turvetta

Kodin muotoilu on riittävän joustava varmistamaan, että se sopii suitsteiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Shaun Lockyer -arkkitehdit, Newstead, Queensland; (07) 3257 7288 tai lockyerarchitects.com.au

Tunnisteet:  remontti Saln koristelu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add