Perinteisen bungalowin perheystävällinen laajennus Northcotessa

Kuka täällä asuu : Myer Scott, rakentaja, joka johtaa MLS Builtia; hänen vaimonsa; heidän kaksi teini-ikäänsä; isovanhempi; ja labradoodles Ted ja sokeri.

Kodityyli : Viiden makuuhuoneen 1930-luvun bungalow Melbournen Northcotessa. Kaksinkertainen korkeuspidennys lisättiin avokeittiöihin sekä ruokailu- ja asuintiloihin, kun taas aikuisten retriitti on yläkerrassa. Myös yksiö rakennettiin.

Aikajana : Suunnittelu ja suunnittelu kesti neljä kuukautta, ja remontin vielä 10 kuukautta.

Budjetti : Tämän projektin budjetti oli noin 600 000 dollaria.

Perhekodin jakamisessa isovanhempien kanssa voi olla monia etuja - yhdessä asuvia lastenhoitajia. Mutta Myer Scottille ja hänen perheelleen lasten isoäidin asuminen erillisessä studiohuoneistossa kodinsa puutarhassa Northcoten koillisosassa Melbournessa tarkoitti myös, että he olivat tarpeeksi lähellä auttamaan ja toimimaan vuorovaikutuksessa tarvittaessa.

"Yhdessä eläminen vanhemman perheenjäsenen kanssa antaa nuoremmille jäsenille tunteen kasvattaa, kunnioittaa ja myötätuntoa kypsille ihmisille", sanoo MLS Builtia johtava omistaja-rakentaja Myer.

Julkisivu Bungalowin perinteinen säälauta ja punatiilinen julkisivu tarjoaa voimakkaan ja merkittävän yhteyden alueen historiaan, joka oli aikoinaan suurin tiilien tuotantolaitos Victoriassa.

Suunnitellessaan perheen kotiinsa saneerauksen toista vaihetta - ensimmäinen vaihe oli alkuperäiset peruskorjaukset vuonna 2003, kun he ostivat talon - prioriteettina oli perheen tarpeeksi suuri yhteinen tila ja parempi yhteys päärakennus ja erillinen asunto.

"Laajentaminen tarkoitti, että saamme enemmän sisätilaa, mutta menettämme osan ulkona", sanoo Myer. "Tiesimme, että talon takaosan avaaminen saattaisi molemmat alueet tuntemaan olonsa tilavaksi. Oli elintärkeää, että laajennus, uima-allas ja ulkorakennus toimivat ja virtaavat kokonaisuutena."

Ulkopinta Laajentaminen ylös ja ulos on johtanut suureen asumispinta-alaan ja parempaan yhteyteen puutarhaan ja erilliseen studio-huoneistoon. Kansi, jossa on asetukset Outdoor Elegancesta, virtaa asuntojen välillä.

Omistaja-rakentajana olemisen haittapuoli on ilmeinen - sitoutuminen muiden asiakkaiden hankkeisiin viivästyy omaa työtäsi. Haittapuoli on, että hallitseminen saa sinut juuri sen mitä haluat.

"Rakastamme alueen vilkasta musiikkia, pubi- ja kahvilakulttuuria", sanoo Myer. "Joten kun lisää asumispinta-alasta tuli tärkein prioriteettimme, päätimme olla muuttamatta, vaan oleskelemaan ja luomaan kiinteistön toisin kuin mihin tahansa lähiseudulla."

Uima-altaan näkymät naapurimaiden puistoalueelle ensimmäisestä kerroksesta sanelivat laajennuksen lasimassat. Seulaan käytettiin karkeasti sahattua kovapuuta.

Taustatiedot Northcote Brickworksin alkuperäiselle sivustolle, joka on nyt puisto, bungalowin perinteisen katumaisema perinteisestä säälevystä ja punatiilistä tarjoaa voimakkaan ja merkittävän yhteyden alueen historiaan, joka oli aikoinaan Victoriassa suurin tiiliä tuottava sivusto.

Kansi Ulkokeittiö, jossa on BeefEater-grilli, luo kävelytien talon ja studio-huoneiston väliin. Betonin, punatiilen ja mustan puun paletti jatkuu sisällä.

"Kun ostimme talon, sitä ei voitu käyttää", sanoo Myer. "Mutta meillä ei ollut sen vanhan maailman viehätys ja aikakauden piirteitä, kuten lyijyvalojen ikkunat ja punatiilisen etukuistilla. Rakensimme tuolloin erillisen puutarhahuoneen ja uima-altaan hankkimalla regeneroidut Northcote-punaiset tiilet täydentämään perintöominaisuuksia. Joten näytti itsestään selvältä, että kaikkiin tuleviin talon peruskorjauksiin on sisällytettävä ajanjakso koskettaaksesi sitoutumista. "

Keittiö ja oleskelutila Classic Joinery: n lattiasta kattoon ulottuva kaappaus nyökkää kodin ulkopuolelle ja luo dramaattisen taustan viihtyisään asuintilaan. 'Jasper'-riipusvalo, avaruudesta.

Kiinteistö vetoaa myös perheeseen ainutlaatuisesta läheisyydestään rehevän puiston kanssa - vallankaappaus kaupunkikodista niin lähellä CBD: tä, noin seitsemän kilometrin päässä. "Upeat puut ja avoin tila takana ovat helmi - se on kiinteistön parhaiten varjeltu salaisuus ja sitä, jota arvostamme joka päivä", sanoo Myer. "Olimme innokkaita hyödyntämään vihreää tilaa ja lisäämään näkymiä puun latvojen yläpuolella uuden laajennuksen ensimmäisestä kerroksesta."

Yksityiskohtaiset vaatimattomat punatiilet tiivistävät Wade Fabin teräsaaren.

Myer-toivelista

  • Kunnioita alkuperäistä asuntoa ja katumaisemaa "Kiinteistön perintö on erityistä, emmekä halunneet, että uusi laajennus varjostaisi sitä."
  • Pidä se yksinkertaisena mutta merkittävänä "Tästä tuli mottomme. Tilojen oli oltava käytännöllisiä, mutta samalla tyylikkäästi täytettyjä, jotta jokainen perheenjäsenestä tuntuisi olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi."
  • Maadoitettujen sävyjen ja raakatekstuurien paletti "Noudatamme tätä koko uuden sisätilan sisällä sitoutuakseen perinteisiin ulkopinnoissa käytettyihin pintoihin."

Alkuperäisen talon katon terävä nousu ohjasi arkkitehti Hazel Porterin suunnittelemia laajennuksia. Kiinteistön edestä katsottuna laajennuksen vahvat teräsviivat nousevat etualalla olevien vaaleiden aallotettujen pintojen yläpuolelle peilaaen alkuperäiset kattoviivat miellyttävällä esteettisellä tavalla.

Olo- ja ruokailutila Betonin ominaisuudet koko laajennuksessa, kuten kiillotettu kiillotettu betonilattia, lisäävät hienostunutta teollisuutta. Taide: Purjeopinto # 1, jonka on kirjoittanut Maximilian Daniels, Piermarq-gallerian kohdalla.

Takana nykyaikainen teräsrakenne on johtoasemassa ja antaa lausunnon silmiinpistävän kärkirakenteen ja valtavien lasilevyjen avulla. "Selän avaaminen lasilla ja liukuovilla oli suuri tekijä yhdistämällä yksiö asuntohuoneistoon pääasialliseen oleskelualueeseen", sanoo Myer. "Kansi virtaa nyt saumattomasti kahden rakennuksen välillä, joten se tuntuu kuin loputon tila."

Ensimmäisessä kerroksessa perhe merkitsi laajennuksen toisen olennaisen osan - puistoalueen näkymät. Puun latvat heijastuvat huippukadon kattoon, kun taas läpinäkyvä parveke tarjoaa jatkuvan näkymän makuuhuoneeseen.

Olohuone ja ruokailutila Avain tämän reno menestykseen on se, kuinka Myer käytti huonekaluissa täydentäviä ja vastakkaisia ​​sävyjä lisätäkseen lämpöä ja tekstuuria. Kutsuva ruostesohva oli vanhanaikainen löytö, kun taas 'Barnes'-ruokapöytä on GlobeWestistä, samoin kuin tuolit. Vintage Bally -juliste on Letitia Morris. 'Madison' matto, The Rug Collection.

Ulkomaiset materiaalit - teräspenkit ja roiskekopat sekä tiilisaarin pylväät - jatkuvat sisäpuolella, kun taas teollisuusbetonipinnoitteet kulkevat kylpyhuoneisiin. "Monet sisätiloihin valittavista materiaaleista olivat kokeilua ja inspiroituneita materiaaleja, joita usein havaitaan paikallisissa kahviloissa, pubeissa ja ravintoloissa", sanoo Myer, joka sai inspiraatiota myös Instagram-syötteistä, kuten @contempostudio_ ja @adesignersmind.

Ensuite Pitkä, ohut makuuhuone kylpyhuoneella kattaa koko ensimmäisen kerroksen pituuden. Kärkikatto ja ikkunat lisäävät draamaa ja tilaa. Laatat, Delucia laattagalleria. Peilit, peilipeili.

Laajennuksen lasimäärän takia sen takaovien asennus aiheutti haasteen. Onneksi Myerin rakennustiimi MLS Built -yrityksessä ja Integrity Glazing Innovations yhdessä voittivat hankalin toimenpiteen ilman suuria muutoksia suunnitteluun.

Lasten makuuhuoneen mukautetut MLS Built -parvisängyt hyödyntävät tätä tilaa, kun taas Mark Tuckeyn beanbags-kotelot muuttavat alla olevan alueen komeaksi. Musta puulattia on Woodcutin valmistama.

Sisällä suunnitelmissa oli kuitenkin muutamia muunnelmia - esimerkiksi keittiösaari. "Alun perin saarella oli teräksiset sivut ja teräspää, mutta painon, muodon ja istuinkulman takia sivujen ympärillä menimme sen sijaan tiileihin", sanoo Myer. Tämä viime hetken muutos on lisännyt toisen kerroksen raa'an tekstuurin sisustukseen ja yhdistänyt sen perintöelementeihin.

Opiskelu Vanhan talon keittiö muutettiin toimistotyöksi. Hyllyssä näkyy perhevalokuvia, ja Echopanel-huopataulu on hyödyllinen paikka näyttää lasten taidetta ja paperityötä.

Mitä tulee rakennuksen kalleimpaan tuotteeseen, Myerin vastaus oli: "Aikamme. Älä ymmärrä minua väärin. Rakastan suunnittelu- ja korjausprosessia, ja olin innostunut vastaamaan tähän haasteeseen. Mutta toisin kuin asiakkaidemme kanssa tekemämme työ, "Meillä ei ole tarkkaa viimeistelyaikataulua tai eritelmiä - ja tuotteiden ja hankintamateriaalien tutkimiseen sisälsi merkittävää jalkatyötä."

Master makuuhuone Musta 'seinä' on itse asiassa sisääntulon takana ja siinä on ilmastointi. Pienin sisustus muussa tilassa antaa näkymän keskittyä. Matto, vaihtoehdot lattiat. Kani tyttöveistos, Gillie ja Marc.

Onko tulos ollut sen arvoinen? Ehdottomasti. "Istuen 1970-luvun vintage-ruoste samettimodulisohvalla, lapset ja koirat vierellämme, se on suosikkikohtaamme", sanoo Myer. "Kun talon takaosa on täysin auki, katsot uima-altaalle kohti puistoa kuunnellen papukaijoja ... löydät meidät aina sieltä!"

Hanki ulkonäkö (myötäpäivään vasemmalta) 'Barnes'-ruokapöytä, 3455 dollaria, Globe West, GlobeWest. 'San Selmo' regeneroitu tiili, $ 1995/1000, Austral Bricks. 'Wash & Wear' -maali Dominossa, 48, 55 dollaria / 1L, Dulux. Ensiluokkaiset puulattiat Volcanossa, alkaen 110 dollaria / m², Woodcut.

Opitut asiat

"Kaadetaan betonilaatta talvella pohjakerrokseen ja paraneminen kesti kauan! Tämä aiheutti odottamattoman noin kolmen viikon viiveen. Olisimme voineet suunnitella sen paremmin", sanoo Myer.

Katso lisää Myerin töistä MLS Built -sivustolla. Projektin arkkitehti oli Hazel Porter, Hazel Porter Architecture, Vieraile kiinteistönvälittäjien sivustossa The Real Estate Stylist.

Tunnisteet:  Kylpyhuone ja pesula koristelu keittiöt 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add