Historiallisen viktoriaanisen huvilan Scandi-tyylinen peruskorjaus

H-lukusalissa-takka-kirjahylly

Kuka täällä asuu : Sarah ja Bruce Carter; ja heidän tyttärensä, Moo, 23; ja poika, Maccie, 18. Heidän vanhin poikansa Max muutti kaksi vuotta sitten. Heillä on myös labradori nimeltä Maysie.

Kodityyli : Hyvin säilynyt neljän makuuhuoneen viktoriaaninen kiinteistö Melbourne's Hawthorn East -alueella.

Aikajana : Pienempien muutosten jälkeen 20 vuoden aikana, koti valmistui viiden kuukauden peruskorjauksella vuonna 2015.

Marmoritakat, tyylikäs rappaus ja kupariboileri pesussa olivat joitain alkuperäisistä ominaisuuksista, jotka tervehtivät Saaraa ja Brucea, kun he löysivät tämän kauniisti säilyneen viktoriaanisen huvilan yli 20 vuotta sitten.

Suunnittelu avoimessa tilassa Vaikuttava Rosetta Santucci -maalaus on tämän tilan painopiste, kun taas Coco Flip -valo laskee MDF-puupaneelisen seinän. Artek 'Hand Grenade' -riipusvalot tarjoavat tarkennetun valaistuksen saaren penkin yli. Puuviilipäällysteinen sisäänrakennettu yksikkö sisältää keittoalueen ja piilottaa Butler-ruokakomero. 'Dita' -tuolit, Grazia & Co.

Pariskunta asui lähellä kahden lapsen kanssa ja halusi kodin, jossa olisi tilaa kasvaa. Tämä talo merkitsi kaikki laatikot: sen rakenne ja ulkotila tarjosivat mahdollisuuden laajentua. Ei ole yllättävää, että heidän kymmenen vuoden suunnitelmastaan ​​tuli paljon pidempi oleskelu.

Kirkas idea Kehitä takan graafiset linjat terävillä valkoisilla laatoilla, kuten näillä käsintehtyillä metrolaatoilla, jotka on valmistettu Bespoke Tile & Stone By Earp Bros -levyltä. Ne ovat helppo pitää nokivapaina ja antavat tilaa käsityönä.

Nopeasti eteenpäin nykypäivään sekä perhe että talo ovat muuttuneet huomattavasti, puhumattakaan poikansa Maccien ja Maysien lisäämisestä labradoriksi. Sarah ja Bruce jatkoivat talon alkuperäisen osan säilyttämistä ja kunnostamista lisäämällä moderneja piirteitä, mukaan lukien uima-allas ja laajennus, sekä merkittävän kunnostuksen vuonna 2015, jonka aikana perhe muutti pois ja vuokrasi lähistöllä viideksi kuukaudeksi.

Lukualue Aivan keittiön kiireisen keskipisteen vieressä sijaitseva tila tarjoaa viihtyisän paikan rentoutumiseen. Tammihyllyt tarjoavat kevyen, nykyaikaisen tasapainon Twenty2 Metal Fabricationsin mittatilaustyönä valmistetulle polttopuukalaiselle. Tammihyllyt Martin Fordin arkkitehtonista.

"Se, joka alkoi keittiön päivittämisen ja laajentamisen yksinkertaisena projektina, kehittyi valtavaksi oleskelualueiden tärkeimpien alueiden uudistamiseksi ja päivittämiseksi muihin huoneisiin", Sarah sanoo. "Talon paras nurkka oli omistettu pesulalle ja pohjoisvaloa ei otettu huomioon, joten ymmärsimme, että joudumme lopullisen tavoitteemme saavuttamiseksi - tilava keittiö ja ruokailutila, josta on näkymä puutarhaan - saavuttaaksesi ulkoasun kokonaan.

Muodollinen etuovi avautuu kauniisti kaarevaan käytävään, joka johtaa makuuhuoneisiin, kaikki jakautuvat yhden kerroksen alueelle. Seuraa alkuperäisiä lattialautoja ja tulet avoimen suunnitelman jatkeelle, jossa valoisasta keittiöstä on näkymä pihalle teräsrunkoisten ovien kautta. Näiden sisätilojen uusiminen oli sisustussuunnittelija Fiona Austinin idea. Hän haastoi paria laajentamaan näkemystään mahdollisuudesta.

Keittiö Tyylikäs Hub-huonekalupöytä reunustaa Hans J. Wegnerin Carl Hansen & Søn 'CH33' -tuoleja muodollisen tilan luomiseksi. Mustat Ventech-kalusteet ja Elton Group-tammiviilukaapit takaavat rento ilmeen, jonka Sarah halusi saavuttaa. "Rakastan sitä, kuinka musta sitoo riipusvaloihin ja teräsrunkoisiin oviin", sanoo Sarah.

"Avaruussuunnittelu aliarvioidaan usein siinä, mitä se voi tuoda avaruuden elinkelpoisuuteen", hän sanoo. "Riippumatta siitä, mitä Sarah ja Bruce kokeilivat kalusteilla ja pienillä korjauksilla, he eivät voineet saada pääalueita toimimaan nykyaikaisen asumisen hyväksi."

Butler-ruokakomero Toinen voitto on piilotettu Butler-ruokakomero, jossa on kaksi pitkää penkkiä ja cubbyhole-hyllyt, jotta pääsee helposti välttämättömyyteen. Kaaos ja sotku on piilotettu tähän vilkkaalle vyöhykkeelle johtavan mustan puun oven takana, mikä tuo rauhallisuuden tunteen asuintiloihin.

Kun Fiona palasi suunnitelmaan heidän täydellisestä keittiöstä, pari oli järkyttynyt nähdessään sen olevan muuttanut ja olohuone oli paikallaan. Pyykin oli tarkoitus tulla tutkimukseksi, kun taas vanhasta kylpyhuoneesta tuli hovimestarin ruokakomero.

TV-huone TV-alue on valoisa ja elinvoimainen, ja siinä on ylimitoitetut huonekalut ja Hermon Hermon Commercial -sarjan Hive 'Little People' -kaulavalo. Oranssi lasi-astia, Phillip Stokes.

Vaikka Sarah ja Bruce näkivät etuna tärkeimpien asuinalueiden uudelleenmuokkaamisesta, ajatus pienen tutkimuksen muuttamisesta vaatehuoneeksi ja omaksi piti vakuuttavana. "Sinusta tulee melko subjektiivinen kodin uudelleentarkastelussa ja ajattelimme, että olimme jumissa muodossa, jota emme voi muuttaa", sanoo Sarah.

Eteinen Tämä tyylikäs kaari pysyy uskollisena kodin historialle, kehyksen muodostaa monimutkainen valettu rappaus.

Tuloksena on älykkään ja luovan ajattelun masterstroke paitsi kompakti muotoilu, myös jälleenmyyntipotentiaali. "Kylpyhuoneen hankkiminen on melkoinen ilmoitus", sanoo Sarah, "varsinkin kun jaat talon nuorten aikuisten kanssa."

Ensuite Neutraali paletti asettaa rauhoittavan äänen omaan kylpyhuoneeseen, kun taas samat kalanruotolaatat ja mustankehyiset peilit perhehuoneessa luovat harmonian tunteen kahden tilan välillä.

Yksi pariskunnan uudistamisen näkökulmista oli sisustustyyli. Ruotsin Ett Hem -hotellissa vierailun jälkeen Sarah sai pohjoismaisesta estetiikasta innoitusta ja halusi herättää tämän sekoituksen kauneudesta ja toiminnallisuudesta. "Hotellin suunnittelu heijastui minuun, ei vain siksi, että olen valtava suunnittelija Ilse Crawfordin fani, vaan myös nykyaikaisten huonekalujen ja valaistusten rohkean käytön hyväksi niin historiallisessa rakennuksessa", Sarah sanoo.

Moo's makuuhuone Pehmeät nyrkkeilyt ja harmaat antavat Moo: n tilalle selvästi naisellisen ilmeen. Epäselvä Jardan 'Leila' -sänky lisää rakennetta CSS-verhojen rinnalle.

Kaikista Saran ja Brucen kodin avoimista tiloista näkyvät eurooppalaiset vaikutteet ovat nähtävissä tutkimusta erottavalla puukaverretulla seinällä, teräsrunkoisilla ovilla ja kainalosaunaisella tammenparkilla.

Kylpyhuone Artedomus 'Ottocento' -kylpy toistaa kodin perinnön ja sitä korostavat 'Herringbone Bianco Carrara' -laatat Bespoke Tile & Stone By Earp Bros -levyltä. Posliini-karhu 'Cloche' -riipusvalo ja Catalano -allas Rogerselleriltä luovat nykyaikaisen tunnelman. .

Muualla elinvoimainen vihreä SuperTuft -matto lisää lämpöä ala-oleskelutilassa ja makuuhuoneissa yhdistäen alkuperäisen talon ja uudet asuintilat. "Olen suuri vihreän fani ja halusin tuoda täsmällisen värin taloon maalaamatta seiniä", sanoo Sarah. "Koska huoneet ovat niin anteliaita, tässä talossa voi olla syvä pohjaväri, mutta olen sittemmin nähnyt rikkaita sinisiä ja violetteja mattoja, joita rakastan." Ehkä remontit eivät ole vielä päättyneet?

Kylpyhuone "Olemme käyttäneet varovaisesti materiaaleja, jotka täydentävät talon alkuperäisiä piirteitä, kuten kylpyhuoneiden ja keittiön carrara-marmoria, joka heijastaa vanhoja tulisijoita", sanoo Sarah.

Opetetut kokemukset "Asettelun uudelleenmuokkaaminen oli meille valtava harppaus uskoa", Sarah sanoo: "Asuintilojen suunnan muuttaminen on kuitenkin luonut paljon paremman näkymän puutarhaan ja muuttanut elämäämme ja viihdyttämistä, tuonut sen esiin. nopeuttaa nykyaikaista elämää. "

Uima- allas Uima- allas tarjoaa rauhallisen ja yksityisen paikan rentoutua.

Lisätietoja Fionan työstä on Austin Design -sivustolla. Vieraile Pop Buildingissä lisää rakentajasta.

Hanki ulkonäkö (myötäpäivään vasemmalta) 'Cloche' riipusvalaisin, alkaen 495 dollaria, posliini karhu. B&B Italia 'Tufty-Too' -sohva, alk. 13 075 dollaria, ja ottomaanit, alk. 3470 dollaria, avaruuskalusteet. Børge Mogensenin 'espanjalainen' tuoli, 7950 dollaria, tanskalainen. 'Monte # 0130' matto, 1590 dollaria / 180 cm x 237 cm, Pampa. Marokon nahkapussi, 179 dollaria, Cush & Co.

Tunnisteet:  koristelu joulu Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add