Kevyt terassi remontoitu Newtownissa

valko-keittiö-ruokailu-open-hyllyt-june15-

Kuka täällä asuu? Matthew Wakelin, kotona isä; hänen vaimonsa Erin, lakimies; heidän tyttärensä, Lola, 8; ja Leni, 6; ja poika Ted, 4.

Talotyyli : Sisäkaupungissa sijaitseva kolmikerroksinen viktoriaaninen terassi Sydneyssä, takapiha-studio.

Aikajana : Remontti, johon sisältyy talon ulkoasun muuttaminen, valmistui viidessä kuukaudessa.

Budjetti Yli 400 000 dollaria. "Säästimme rahaa ottamalla itse hankkeen", Matthew sanoo. "Teimme kaiken, koska emme olleet realistisia hinnasta alussa. Jokainen käskee kaksinkertaistamaan alkuperäisen budjettisi - se on totta!"

Tämä kaksinkertaisella viktoriaanisella terassilla, joka sijaitsee Sydneyn Newtownin rauhallisessa nurkassa, on huomattavia viehätysvoimia, kuten laaja oleskelutila, takapiha ja takapihastudio. Huolimatta ensisijaisesta sijainnistaan ​​kolmikerroksinen, viiden makuuhuoneen koti tarvitsi kuitenkin radikaalia uudelleenarviointia. "Se oli kaunis koti", sanoo omistaja Matthew Wakelin.

"Asuminen oli ilo, mutta kolmen lapsen perheellä on tiettyjä vaatimuksia, joihin on puututtava - ensisijaisesti toinen kylpyhuone ja mukavampi ruokasali- ja keittiötila." Lisäksi, kuten kukaan ylimääräisestä kaupungin terassista ymmärtää, rakennuksessa ei ole riittävästi korostettu luonnollista valoa.

Sisustussuunnittelija Olga Gruzdeffin tilaa muuttavassa nousussa Matthew ja hänen vaimonsa Erin alkoivat antaa kodilleen enemmän perheen tunnelman. "Oma suosikki osa projektani oli tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa", Olga sanoo. "Avaruuden muutos oli uskomatonta."

Keltainen pultti oli lähtökohta keittiön päivitykselle. "Vaimoni Erin oli varma siitä, että hänellä oli keltaisia ​​kalusteita uudessa keittiössämme - hän halusi tänne kirkkaan ja onnellisen värin", Matthew selittää. "Luulin, että hän kasvaa siitä, mutta lämmitin nopeasti ajatukseen. Teimme joitain vakavia tutkimuksia, koska tiesimme, että se oli suuri riski."

Muotokuva Erin ja Matthew Wakelin lastensa Lenin, Lolan ja Tedin kanssa. Quercus & Co -tyyny, Tigger Hall -suunnittelu.

Kolmen kasvavan lapsen kanssa yksi kylpyhuone ei aio koskaan leikata sitä tälle kiireiselle viiden perheelle. "Halusimme todella ensuitea makuuhuoneesta", Matthew sanoo. Ajatuksena oli luoda rauhallisuuden ja järjestyksen tunne lasten ulottumattomissa.

Keittiö Matthew'n ja Erinin perheen kodin saaren penkki suunniteltiin niin suureksi kuin mahdollista rajoitetussa tilassa. Se toimii toissijaisena istuinalueena, jossa pariskunnan lapset syövät aamiaista ja varhaisia ​​illallisia, ja voivat olla mukavasti vuorovaikutuksessa äidin ja isän kanssa ruokaa valmistettaessa. Maljakko, West Elm.

Pari oli kaivannut suurempaa ruokasali- / keittiötilaa. "Kaikki huoneet olivat pieniä ja muutokkaita - ne eivät virranneet helposti toisiinsa", sanoo Matthew vanhasta ulkoasusta. "Lasten ollessa kouluikäisiä, halusimme joustavan tilan, jossa voimme valmistaa ruokaa, tehdä kotitehtäviä ja viettää aikaa perheenä."

Sisäänkäynti Rohkea sininen etuovi toivottaa sinut tervetulleeksi kodikkaaseen kotiin. Runner, Armadillo & Co.

Tarkkaillessaan ullakkoavaruutta ja pientä studioa takaapäin, Matthew ja Erin halusivat muuttaa tilat laajalle perheelle suuntautuville vierailuille. "Halusimme myös ylimääräisen huoneen tytöille, jos he tarvitsevat omaa tilaa vanhetessaan", Matthew sanoo.

Olohuone Alkuperäinen tummanruskea puusepänteos on nyt valkoinen, ja se tarjoaa ihanteelliset takkakaiteet taiteen ja tarvikkeiden esittämistä varten. "Keräämme taidetta näyttelyistä tai ystäviltä", Matthew sanoo. Ystävä ja taiteilija Greg O'Connor lahjoitti 2 ja 4 teoksen. Jardanin sohva ja tuolit lisäävät väriä ja kaikuvat näytöllä näkyvän taiteen sävyt. Parantaaksesi valon ja tilan tunnetta huoneessa, Matthew ja Erin asensivat suuren peilin takan yläpuolelle. Lisa lapointetyynyt, Sparkk. Sohvapöydät, Clickon Huonekalut. Pullot, lautaset, maljakot ja brokis-lattiavalaisimet, Spence & Lyda. Rug, Armadillo & Co. Taide: Erika Beckin neljä päärynää, Donna Smullenin asetelma 4, Aaron Kinnanen pyhiinvaellusmaisema .

Talon ja takapihan ja kannen alueen välillä puuttui todellinen yhteys ja epätoivoinen tarve vetää luonnonvaloa kodin takaosaan. "Tiesimme, että halusimme isot ikkunat kehystää näkymän ja päästää auringonvaloon", Matthew sanoo.

Varastointi Puusepän sisällä on aamiainenokka, jääkaappi ja pakastin. "Rajoitimme sen kahteen sävyyn", Matthew kertoo keltaisesta sävystä.

Prosessin ensimmäisen osan tarkoituksena oli yhdistää ja avata alkuperäiset keittiöt ja ruokasalit sekä tulvata alue valolla. Sisustussuunnittelijan Olga Gruzdeffin oli löydettävä tapa säilyttää rakennuksen alkuperäinen jalanjälki pitää projekti budjetin rajoissa ja tehdä uudesta osasta perheen kodin keskus.

"Kahden huoneen välillä oli vain vakiokokoinen oviaukko, joka ei sallinut mitään visuaalista tai sosiaalista yhteyttä", hän sanoo. "Tavoitteenani oli avata koti ja antaa sen hengittää."

Varastointi "Maalasimme sitten vanhat kaapit ja muutama 3m x 2m laudat nähdäksemme kuinka valo muutti tuntemustamme heistä." Interian tallowwood-kahvat viimeistelevät hauskan ja raikkaan ilmeen.

Yksi hänen ensimmäisistä ratkaisuistaan ​​oli työntää keltainen puusepäntyö takaisin juhlatilaa [yhteistä rajaseinämää] vasten, jotta saataisiin säilytystila aamiaiskaukolle, jääkaapille ja ruokakomeroon. Keittiön ja käytävän välinen ovi poistettiin, jotta puusepäntyöt voivat ulottua käytävään auttaen parantamaan kodin tilaa ja yhteydetunnetta.

Keittiö / ruokailutila Keittiö ja ruokailutila erottava seinä poistettiin avoimen virtauksen luomiseksi kahden tilan välillä. Scott Astra Artin Scott Petrie -teos sitoo ruokailutilan kirkkaat sävyt toisiinsa. Keittiöasettelu muutettiin uudelleen, ja siinä on nyt uusi saaren penkki. Kokonaistila on sosiaalisen perheen keskus. Betonimaljakko, Koskela. Lasi-kulho ja ilmakasvit, Flower Power. Tuolit, Clickon-huonekalut. Kulho ja leikkuulauta, Citta Design.

Suunnitteluratkaisuissa otettiin myös huomioon, kuinka perhe todella tunteisi tilansa. "Oli tärkeää, että tässä suunnittelussa ei ollut ylimääräisiä säilytysyksiköitä, jotka häiritsisivät tilaa", hän selittää. "Perhe on kaikki erittäin pitkä ja tilaa oli vähän, joten oli tärkeää, että katto on mahdollisimman avoin, jotta tila voi tuntua suuremmalta."

Päämakuuhuone yläkerrassa, sisustussuunnittelija Olga Gruzdeff ehdotti sängyn siirtämistä huoneen keskelle, sitten rakentamalla kiinteä sängynpää ja vaatekaappi huoneen ääripäähän luodun tilan taakse. Keraaminen kannu ja maljakko, Koskela. Bud maljakot, keltainen tyyny ja peitto, Citta Design. Taideteos Rebecca Dent, Astro Art. Pellavapeitto, Andrea & Joen.

Takaseinään valittiin kehyksetön puiteikkuna ja neliömäinen kehys, joka avasi keittiön ja ruokailutilan, päästäen luonnollisempaan valoon oleskelutilaan. Alkuperäiset iso puurakenteinen kaksinkertainen kerta- ja ruokailutilan ovet korvattiin myös täyskorkeilla ja -leveisillä teräsrunkoisilla ikkunoilla.

Ensuite Varastamalla tilan pojan Tedin huoneesta, Erin ja Matthew pystyivät luomaan kauan kaivanneen kylpyhuoneen. Seinä- ja lattialaatat lisäävät suunnittelijan välittömän tunteen ja yhdistävät tämän alueen muihin kodin huoneisiin. Pyyhkeet ja juuttikulho, Tonic. Matto, Spence ja Lyda.

Suurin osa kodin töistä tapahtui kentällä, ja asiat kuten DA olivat yksinkertaisia. Tarkkaa työaikataulua laatiessaan Matthew perusti joukon sähköasentajaita, putkimies-, ikkuna- ja ovivalmistajia sekä "lasten koululeikkialueelta hankittuja käsityöläisiä" kääntämään mallinsa todellisuudeksi.

Ullakkohuone "Pidämme tätä tilaa joustavana, jotta perhe voi jäädä tänne tai jos tytöt tarvitsevat erillisiä huoneita, meidän ei tarvitse tehdä paljon muuttaakseen tätä huonetta", Matthew sanoo. Tila maalattiin, matto vaihdettiin ja puusepänkorjausta lisättiin remontin aikana.

Kokemus osoittautui Matthewille yhtä palkitsevaa ja stressaavaa. "Minulla on edelleen painajaisia ​​putkistossa ja vedeneristyksessä", hän sanoo nauraen. "Ymmärrät kuinka vastuullinen olet - sinun täytyy elää tuloksista!" Matthew'n elämästä tuli tasapaino lasten tarpeisiin ja saneeraukseen. "Olin ylös ennen kello 6 päästääkseni tradit, saada lapset valmiiksi ja viettää päivä sitten kerätä tilauksia, tutkia tuotteita ja hankkia materiaaleja. Tein koulun nouton ja sitten paperityöt yöllä ja tarkistaakseni seuraavan päivän tehtäväluettelo. "

Kylpyhuone "Seinäpinta oli ruskea ja lattia oli kermaista, mikä osoitti jokaisen mutaisen jalanjäljen", sanoo alkuperäisen huoneen Matthew. Paripari valitsi hauskat mutta käytännölliset kuusikulmaiset laatat, koska he halusivat "jotain pientä, joka ei näkyisi niin paljon likaa ". Sivupöytä, West Elm. Pyyhkeet, pöytäpöytä

Kiireisestä työmäärästä huolimatta Matthew havaitsi, että prosessin johtamisessa oli etuja. "Minun piti selvittää, oliko mahdollista, että kylpyhuoneen putkisto putosi olemassa olevaan savupiippuun mieluummin kuin suurempaan onteloon. Minulle sanottiin, että sitä ei voitu tehdä, mutta kysyin jatkuvasti oikeita kysymyksiä ja sain mitä Halusin." Vaihtoehto olisi vaikuttanut kylpyhuoneen alapuolella olevaan asuintilaan. Jos Matthew ei olisi ollut paikalla näissä keskusteluissa, projekti olisi ollut erilainen.

Ulkopuoli "Käytimme Skyrange-ikkunoita, mutta meidän piti maalata rungot mustiksi", Matthew sanoo. "Joten meidän piti pohjustaa ne ja maalata sitten kaksi kerrosta. Erinillä oli muutama päivä vapaata töistä maalata ne ennen lasien asentamista. Se oli hirvittävää työtä, mutta loppujen lopuksi sen arvoista." Potti, Koskela. Kulhot, Citta Design. Tyynyt, Tigger Hall -suunnittelu.

Katso lisää Olgalta Olga Gruzdeffin sisustussuunnittelusta. Myfanwy Pilonin ja Shannell Clarken tyylituki.

Tunnisteet:  koristelu Makuuhuone joulu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add