Minimalistinen yksivärinen huoneisto Sydneyn pohjoisilla rannoilla

Kuka täällä asuu : Sophie, henkilöstöjohtaja, hänen aviomiehensä Dean, Grange Building & Constructionin johtaja ja omistaja; ja heidän poikansa, Xavier, 3; ja Max, 4 kuukautta.

Kodityyli : Tämä 1940-luvun kaksikerroksinen duplex Sydneyn pohjoisilla rannoilla on koti ja sijoituskiinteistö Sophielle ja Deanille. Asuintilojen ja valon yhdistämissuunnitelmien muuttaminen muutti pohjakerroksen aurinkoisella kodilla, kun taas vuokralaiset miehittävät kerroksen yläpuolella.

Aikajana : Nopea 12 viikon rakennus sai perheen liikkumaan kahdessa päivässä ennen joulua.

Talousarvio : Dean oli hankkeen rakentaja, mutta Sophie ja Dean arvioivat kustannusten olevan noin 300 000 dollaria.

Paluu rauhoittavaan kotiin kiireisen työpäivän jälkeen on täydellinen tasapainottaja, sanoo talonomistaja Sophie. "Dekaani ja minä tarvitsemme kotona tuntea olonsa pyhäkköksi", hän sanoo. "Pidämme siltä, ​​että se näyttää puhtaalta ja puhtaalta." Se voi kuulostaa optimistiselta, kun kaksi nuorta poikaa on hinauksessa, mutta fiksu muotoilu, paljon valoa ja runsaasti säilytysasetusta säätelevät kotonaan Sydneyn pohjoisrannoilla.

Pohjakerroksen huoneisto on osa duplex-palvelua, jonka Sophie ja Dean ostivat palatessaan ulkomailta työskentelevältä stintiltä. Koko korttelin ostaminen antoi rakennuttavalle Deanille mielenkiintoisen mahdollisuuden tehdä jotain erityistä tulevaisuuden silmissä. "Ostaessamme sen tiesimme, että meillä on vapaus tehdä mitä haluamme", Dean sanoo. "Meillä on pohjakerros, takapiha ja muutimme autotalli toimistoksi. Rakastan sitä." Yläkerran vuokra voi tulevaisuudessa rahoittaa toisen vaiheen remontin, joka muuttaa kaksi asuntoa yhdeksi unelmakodeksi.

Ruokapöydän Prestige Oak suunnitellut levyt White Sands -tuotteesta Preference Floorista ovat kestävä valinta kiireisessä perhekodissa. Balilla mittatilaustyönä valmistettu laaja pöytä on päällystetty kappaleilla Dinosaur Designs and Hay, kun taas Penney & Bennett -heitto Urban Couture Design & Homewares -tuotteesta lisää tekstuuria. Taide: Dion Horstmansin veistos (seinällä). Marmoriveistos (pöydällä), kirjoittanut Stephen Ormandy.

Ennen kiinteistön napsauttamista pari valitsi Nathan Lester Architecture -arkkitehdin Scott Lesterin tarkastamaan kaksipuolisuuden ja auttamaan heitä kuvittelemaan tulevaisuuttaan kahdessa elämänvaiheessa.

"Kun Scott tuli kiinteistöön, hän kuvasi sitä" introvertiksi ", koska se sivuutti ulkopuolen", Sophie sanoo. Scottin ratkaisu oli kääntää pohjapiirros asumisalueiden mukauttamiseksi pohjoiseen ja koilliseen, asettamalla makuuhuoneet eteläpuolelle. Toiminnalliset alueet - keittiö, kylpyhuone ja pesula - toimivat selkärangana keskellä. Pysyminen rakennuksen jalanjälkessä säästää rahaa, mikä on hyödyllistä suunnitelmissa palauttaa ylin kerros radalla.

Eteinen Runsaasti taidetta linjaa eteisen tässä avoimessa olohuoneessa, keittiössä ja ruokailutilassa. Taide: Cha-Cha- painos, jonka on kirjoittanut Danielle Cross. Likaiset piirustukset, 9 painossarjaa, kirjoittanut Miles Hall, Artbank.

Pohjakerroksen suunnitelma täyttää myös talon valolla, joka on ensisijainen tavoite, samalla kun se tarjoaa kaksi oleskeluvyöhykettä avoimessa tilassa. "Minusta on todella tärkeää, että perheen kotona on enemmän kuin yksi asuinalue", Sophie sanoo.

Keittiö Keittiö käsiteltiin korkealaatuisilla laitteilla Mieleltä, Fisher & Paykelilta Deanin ja Sophien rakkaudenvalmistuksesta ruoanlaittoon. Forstar Kitchensin virtaviivainen puusepäntyö on muodostettu pariksi peilattu pallo, kun taas Città-jakkarat luovat syömisruokailutilan. Zakkia maljakko, purkki ja astia, The Minimalist. 'Carlo' maljakko, Clickon Furniture. Kulho- ja salaattipalvelimet, Dinosaur Designs.

Taiteilija Dion Horstmansin tilaama veistos roikkuu olohuoneen keskellä muotoilumuseona. "Se on kuin salama; se on uskomatonta", sanoo Sophie. "Tiesimme, että se tulee olemaan yksi tärkeimmistä piirteistä, joten päätimme pitää kaiken hyvin valkoisena ja käydä mattamustanaisten elementtien läpi."

Yksityiskohdat "Rakastamme vain taiteen kotona pitämistä. Päätimme lisätä omistamaamme kappaleita vuokraamalla pari kappaletta Artbankilta. Rakastan kuinka voimme muuttaa sitä joka vuosi, jos haluamme - se on joustava tapa nauttia taiteesta" Sophie, talonomistaja. Taideteos: Sly Radial -painatus, The Minimalist.

Tämä leikkii valkoisilla seinillä, rohkealla valaistuksella ja muilla mustalla tähtihuonekaluilla. Valkoinen keittiö on myös hajotettu mustan nukkeilla. "Rakentaessamme sitä ajattelimme, että se saattaa näyttää erittäin karkealta, joten päätimme sen sijaan etsiä mustia kaappeja ruokakomeroon ja sisäiseen pyykkiin", Sophie sanoo. Se on nyt Deanin suosikki talon osa. "Rakastan kaapien mustaa. Se tekee siitä, että työalue katoaa", hän sanoo.

Taideteos Taiteilija Dion Horstmansin tilaama veistos roikkuu olohuoneen keskellä muotoilumuseona. "Se on kuin salama; se on uskomatonta", sanoo Sophie. "Tiesimme, että se tulee olemaan yksi tärkeimmistä piirteistä, joten päätimme pitää kaiken hyvin valkoisena ja käydä mattamustan elementtien kanssa koko ajan."

Se ei ole pelin ainoa suunnittelutyyppi. Itse keittiötä on laajennettu palveluosuudella, joka istuu entisellä kuistilla. "Allas ja välineet ovat piilossa holkkiseinämän takana", Sophie sanoo. "Se tarkoittaa, että et näe kaikkia keittiön tai laitteiden sotkuisuuden kaikkia toiminnallisia näkökohtia."

Elävät Musta, valkoinen ja harmaa hallitsevat asuinalueita. "Pidimme sen yksinkertaisena, jotta ajan kuluessa voimme muuttaa taidetta tai lisätä kukkasia muuttaaksesi tilan tunnetta", Sophie sanoo. Hänellä on bonus, että huoneistossa on kaksi asuinaluetta. "Siellä on lasten alue, jossa lelut ja TV ovat. Sitten on verkkotunnukseni, jossa ei ole televisiota ja näkymä parvekkeelle." Design Twinsin Tribe Home 'Florence' -matolla kerrostettu Cavalier Bremworth -matto määrittelee perheen asuinalueen. Lähettäjä Nord Sleipner viltti, Luumo. 'Tally' pyöreä tyyny, nämä seinät. Oyoy 'hopi' -tyyny, Luumo. Toistensa 'Intersection' -tyyny, Urban Couture Design & Homewares.

Dean aloitti rakennuksen seuraavana päivänä vuokralaisten muuton jälkeen jättäen vain 12 viikkoa jouluun - Sophien määräaikaan. "Minulta kysyttiin jatkuvasti:" Milloin muutamme? "", Dean sanoo. "Se oli todella helppoa", hän sanoo olevansa sekä asiakas että rakentaja. "Päätöstä odottamatta ei istuttu - kaikki sujui nopeasti." Työskenteleen kellon ympäri, hän noudatti määräaikaa kahdella päivällä säästääkseen.

Päämakuuhuone Cavalier Bremworth -matto korostaa tekstuuria makuuhuoneissa. Eglo: n mustat riipusvalot kehystävät sängyn, Jersey Company -liinat ja Cittàn sekä Urban Couture Design & Homewares -tyynyjen tyynyt. Makuuhuoneen vieressä oleva aurinkohuone oli täydellinen päiväkoti, kun Max oli pieni, mutta on nyt toimistotila. Yöpöytä, Smithmade. Tom Dixon -kynttilä, kahdeksantoista. Neulotut heitto- ja ferm Living -osastot, Urban Couture Design & Homewares. Oyoy Pouf, Luumo. Puuleluja ja Kate & Kate -peite, Kido-kauppa.

Dupleksin käsittely tarkoitti, että heidän oli täytynyt suorittaa täysi DA (kehityssovellus), ja tämä johti tarpeeseen yksityisyysnäytöt ja ylimääräiset materiaalit palokoodien täyttämiseksi. Pohjakerroksen avaaminen merkitsi myös paljon rakenneterästä tukemaan yläkerran tiilet. "Halusin kaiken olevan puhdasta ilman laipioita, joten jouduin alentamaan asuintilojen katto 2500 mm: iin teräksen korvaamiseksi", Dean sanoo. "Se oli kompromissi."

Oleskelualue Kaksi oleskelualuetta takaavat rauhan ja hiljaisuuden kiireisessä perhekodissa. TV-huoneessa Dean leikkii poikien Xavierin ja Maxin kanssa lampaanmatolla. Paletti on minimaalinen ja hienostunut, kun taas suorat verhot tarjoavat yksityisyyttä ja suodatettua valoa. Tyyny, nämä seinät. Maljakko, dinosaurus mallit. Musta laatikko, Heinää.

Budjetti oli tasapainossa keskittyen siihen, mitä he todella arvostivat. "Halusimme rahoittaa remontin säästöistämme, joten meidän oli varmistettava, että se ei ollut liian liioiteltu", Sophie sanoo. "Olimme selkeästi etukäteen siitä, mistä aiomme räjähtää ja mitä aiomme säästää. Yksi asioista, joihin säästimme, oli kylpyhuone. Se tarkoitti, että voimme mennä isoksi keittiöön."

Kylpyhuone Pariskunta onnistui sopeutumaan paljon pieneen kylpyhuoneeseen pitäen asiat yksinkertaisina tasapainottaakseen budjettiaan. "Veimme kaiken pois ruiskumaalilla lattialle", Sophie sanoo. "Tekemällä niin, tuli selväksi, että voimme tehdä tämän pienen märän huoneen toisella puolella - niin, suihku ja kylpy vierekkäin nauhaviemärillä sitä koko puolta kohti. Vaikka se on pieni, olemme pystyneet sopimaan paljon sisään " Pyyhkeet, Loom-pyyhkeet. Kylpy ja pesuallas, kylpytuotteita talo. Tapware, Phoenix Tapware.

Opetetut kokemukset "Suunnittelimme budjetin perusteellisesti ennen aloittamista. Oli hyvä sopia etukäteen, mihin viettää vähemmän ja mihin investoisimme enemmän. Menimme peruskäyttöön kylpyhuoneessa ja makuuhuoneissa, jotta voisimme investoida enemmän keittiöön, jolla on korkea -laatupuusepät, viimeistelyt ja tarvikkeet. Se toimi meille hyvin ", Sophie sanoo.

Parveke Terassi näyttää laajentavan asuintilaa ulkona, kun taas lasi-aidat mahdollistavat särkymättömän näkymän sisältäpäin. Dean teki valonsuodattavia pystysuoria näytöjä tietosuojavaatimusten täyttämiseksi. Jennifer + Smith -tyynyt, elämän sisustus. Sohvapöytä, Freedom. Pullo ja lasit, Heinää.

Katso lisää Deanin työstä Grange Building and Construction -yrityksessä ja ota yhteyttä Nathan Lester Architecture -arkkitehdin kanssa .

Tunnisteet:  Asuminen ja ruokailu keittiöt Ulkona ja puutarhanhoito 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add