Moderni, täysin valkoinen korjaus muutti tämän Cottesloen rantatalon

Kuka täällä asuu : Caroline, freelance-kirjailija; hänen aviomiehensä Henry, talousneuvoja; ja heidän lapsensa, Ava, 5, Benjamin, 3 ja Lucy, 9 kuukautta.

Kodityyli: federaatiolla on kolme makuuhuonetta lähellä Perthin suosituinta rantaa, josta on tullut viiden makuuhuoneen, kolmen kylpyhuoneen talo.

Aikajana : Caroline ja Henry allekirjoittivat suunnittelutoimisto Lahausin kanssa toukokuussa 2016. Kuuden kuukauden suunnittelun ja hyväksyntöjen jälkeen rakennus Distinctive Homes aloitti rakentamisen vuoden 2017 alussa. Projekti saatiin päätökseen huhtikuussa 2018.

Ruokailutila Valkoinen teräsovi, jonka on suunnitellut Lahaus ja valmistaja Reliance Design & Fabrication, on erikseen kuvioidun lasin ”kollaasi”. Henkivedos Victoria Aguirre, Pampa.

Caroline: lle ja Henrylle oli aina jotain erityistä viereisessä talossa. Kolmen makuuhuoneen federaatiomökki, joka istui muutaman vuoden kodinsa vieressä Perthin valtameren rannalla Cottesloessa, tarvitsi töitä, mutta sillä oli rauhoittava vankka ja viehättävä luonnepiirteet.

Ruokailutila Kiillotetut betonilattiat ja seinät maalattu Dulux Natural White asettivat viileän ja modernin sävyn uudessa jatkeessa. Kalkilla pesty vapaamuotoinen kivitakka ja vierekkäiset tammihyllyt erottavat hienovaraisesti ruokasali- ja asuintilat. Kaasutakka, Lopi.

"Ajattelimme sen olevan kaunista", sanoo Caroline. "Me molemmat rakastamme vanhoja taloja, etenkin sellaisia, jotka vaikuttavat edestä melko vaatimattomilta ja joiden takana on moderni kunnostus. Joten jollakin tavalla meillä oli visioon talo alusta alkaen."

Ruokailutila Kuvioidut valkoiset seinät, betonilattia ja vaaleat puukalusteet ovat täydellinen yhdistelmä.

Alkuperäisessä kodissa oli pitkä käytävä, jossa oli makuuhuoneita sivuun, ja korkeat katot, jarrah-lattialaudat ja karniitit kaikkialla. 1990-luvulla peruskorjauksen yhteydessä päämakuuhuoneeseen lisättiin oma kylpyhuone ja uni ja kylpyhuone ja pesula. "Paikka oli melko pimeä, mutta tuntui siitä ihanalta", sanoo Caroline. "Otamme yhteyttä omistajiin hiukan surua ja pyysimme heitä ilmoittamaan meille, aikovatko he koskaan myydä."

Ruokailutila Yhdistelmä Jardanin amerikkalaista Tamx-tammepöytää ja Thonet-korituolit tuovat vahvan luonnollisen puuelementin. Living Edgen Muuto 'Ambit Rail' -riipusvalot ovat toinen Scandi-kosketus. Fritz Hansenin pinoalusta, Mobilia. Alukset, Jardan.

Vuotta myöhemmin tilaisuus koitti. Pariskunta napsautti talon ja muutti vierekkäin kahden lapsensa Ava: n ja Benjaminin kanssa. He asuivat siellä mukavasti jonkin aikaa, kunnes halu avoimesta asumisesta ja lisää varastoinnista alkoi aloittaa suuret remontit.

Olohuone Moderni ja toimiva oli täällä suunnittelu Lyhyt. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat näyttävät uima-altaalta. Aurinkoinen sohva ja Cove-sohvapöytä, molemmat Jardanilta. Huoneen värimaailman ja lisävarusteiden rajoittaminen varmistaa maksimaalisen vaikutuksen. Täällä Jody D'Arcyn painatus Blushing Rottnest pomppii seinältä Duluxin luonnonvalkoisessa. Kudottu matto, Armadillo & Co. Marmorinen sohvapöytä, Sarah Ellison. Polrtona Frau 'Ciotola' nahkakulho, Mobilia. Tyynyt, Jardan.

"Tärkein tavoitteemme oli luoda enemmän asuintilaa, esitellä luonnollista valoa, säilytystilaa ja lisätä makuuhuoneita", Caroline sanoo. "Nuoren perheen kanssa meille oli tärkeätä saada lapset leikkimään ulkona tai oleskelutilassa pitämällä heitä silmällä keittiöstä. Koska kolmannella lapsellamme on Lucy, on paljon helpompaa saada asiat hoidettavaksi, kun he olet näköpiirissä! "

Keittiön sisustussuunnittelija Lara Staunton toimitti hahmon käyttämällä tekstiilimateriaaleja, kuten Myaree Ceramicsin epäsäännöllisiä neliölaattoja kattokorkeuden peräsittelyyn, ja Distinctive Homesin räätälöityä tammiviilukaappaa kevyessä mattavalussa. Penkki on erittäin kestävää, saumatonta posliinia Dektonilta. Dita-uloste, Grazia & Co.

Uuden tilan piti heijastaa rannikon sijaintia ja tuntea olonsa valoiseksi ja rentoksi, mutta myös täydentää nykyistä kotia. "Asumme melko lähellä rantaa ja halusimme, että talossa olisi uimaranta, nykyaikainen tunnelma", Caroline sanoo. "Pidin myös ajatuksesta tietää, missä alkuperäinen talo valmistui ja uusi alkoi, ilman että se näytti liian räikeältä."

Alfrescon alue Techstone Moldingin betonipöytä ja Domaynen tuolit tekevät tästä loistavan paikan seurusteluun.

Muita välttämättömiä oli neljä hyvän kokoista makuuhuonetta ja tutkimus, uima-allas ja kunnollinen määrä nurmikkoa. Parin palkkaamiseksi tämä visio toteutettiin, paikallinen muotoilutoimisto Lahaus ja myöhemmin rakennusyritys Distinctive Homes.

Jauhehuone "Märät tilat voivat olla leikkisiä ja erottuvia, mutta silti konseptin mukaisia", Lara sanoo. Tammiviilu turhamaisuus. Pintayhdistyksen laatat. Peili, Designtuotteet. Allas, Villeroy & Boch. Tapware, Astra Walker.

"Pidimme tärkeänä samastua rantaympäristöön, mutta halusimme välttää kliseisen rannikkoaiheisen kodin luomista", sanoo Lahausin luova johtaja Lara Staunton. "Toinen haaste oli alkuperäinen federaatiotalo - vanhan ja uuden välinen risteys ja miten sisustus voidaan integroida."

Mutahuoneen seinäkoukut Normann Copenhagenilta] (https://www.normann-copenhagen.com/en|target= "_blank" | rel = "nofollow") ja kirjoittanut Wirth. Korit, Kmart.

Alkuperäisellä jalanjälkellä on nyt sisäänkäynti, päämakuuhuoneen sviitti ja lastentarha. Kaikilla luonneominaisuuksilla - jarran lattiat, katot, reunukset, tiilet ja takat - palautetaan rakkaudella. Takaosan laajennuksessa avoin oleskelu-, ruokailu- ja keittiötila muodostaa kodin sydämen ja virtaa saumattomasti ulkoilmaan viihdyttävälle tilaan, jossa on uima-allas ja iso nurmikkoinen leikkialue. Ensimmäisen kerroksen lisärakennuksessa on kolme lasten makuuhuonetta.

Päämakuuhuone "Alkuperäisten tiilien paljastaminen oli muistutus kodin perinnöstä", Caroline sanoo. Finley-sänky on Jardanista. Vuodevaatteet, Bed Tonic. Tyynyt, Jardan.

"Aluksi olimme huolestuneita siitä, että makuuhuoneemme oli melko kaukana lasten makuuhuoneista, mutta se toimii todella hyvin", kertoo talon edessä sijaitsevan päämakuuhuoneen Caroline. Tutkimusta käytetään lastentarhaksi - mikä oli suunnitelma - Lucyn kanssa siirtyäkseen yläkerrassa sisaruksilleen, kun hän on tarpeeksi vanha.

Ensuite Vapaasti seisova Victoria & Albert -halli istuu ikkunan vieressä ja luo täydellisen auringonvalossa rentoutuneen rentoutumispaikan. Kehystetty tulisija takan yläpuolella on Jody D'Arcy: n Royal Daydreams . Maljakko ja koristeltu lintu, Mobilia.

Perhe, joka on asunut kotona yli vuoden, on ehdottomasti raiskattu. "Lara teki todella uskomattoman työn", sanoo Caroline. "Talomme on täynnä erikoisosia, jotka Lara on räätälöinyt, ja saan nauttia niistä joka päivä."

Ensuite Lahagen suunnittelema silmiinpistävä räätälöity peili lisää luxe-elementin tähän kylpyhuoneeseen. Tapware, Astra Walker. Linjaseinävalaisimet, Douglas & Bec.

Opitut asiat

"Raskas jalkaliikenne ja jatkuvasti sen yli juoksevat pienet ihmiset tarkoittivat, että ulkoilmapäällyste oli värjäytynyt. Remontin jälkeen päätimme hioa ja tiivistää uudelleen betonilattiat", Caroline sanoo. "Muuta kuin tämä, rakennus oli melko draamaton. Koska se oli ensimmäinen kerta, kun rakensimme, halusimme varmistaa, että kaikkialla on joku käsillä soittamaan ja neuvomaan. Lahaus oli mahtava, ja sen seurauksena emme "Ei ole mitään ikäviä yllätyksiä. Lara yksityiskohtaisesti tarkensi talon jokaisen tuuman."

Opinnäytetyö Juuri vetoketjun päässä, tämä työpöytä on integroitu tammiviilukaapin seinään. Tuoli, Thonet.

Muut Lara Stauntonin ja Lahausin projektit ovat Lahausissa. Rakentaja oli erottuvat kodit; Distinctive Homes Perth, Yhdysvallat

Näytä galleria10 kauniita rantahyttejä

Tunnisteet:  Kotimatkat remontti Makuuhuone 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add