Moderni laajennus lisätty perintölautakotiin

Omistaja Dee Peters kehotti arkkitehtitoimistoa Baldasso Coretesea muuttamaan kaksinkertaisella etulevykodillaan Victoriassa, keskipuistossa, nykyaikaiseksi kaksikerroksiseksi koteeksi, joka sopii neljän hengen perheelle.

Sen sijaan, että niitit vain modernin laajennuksen kodin takaosaan, Baldasso Coretese loi herkästi saumattoman siirtymisen vanhan ja uuden välillä. Lisäyksen mukaan tyylikäs, avoin tila luo täysin kodin tunnelman.

Vieraat otetaan heti tervetulleiksi kalustetulla portaikolla, joka on kodin tähtiominaisuus.

Pyrkiessään maksimoimaan tilavuus ja pysymään perinnön päällekkäisyyden korkeusrajoitusten sisällä, oleskelu- ja keittiötilat asetettiin alas nykyisen talon tasolta. Tämä tila on avoin ja virtaava, siltaten sisä- ja ulkotiloihin. Sarja pihoja ja kattoikkunoja kirkastaa tilaa ja tulvii se valolla tasoittaen tunnelmallisen, yksivärisen paletin.

Kodinkoneet ja varastointi ovat piilossa, ja päävalmistustila sijaitsee suoraan kattoikkunan alla ja virtaa luonnollista valoa kodin sydämeen.

Sormenjäljenkestävä mustavalkoinen laminoitu puusepänteko, jossa on betonityylisiä penkkejä ja messinkiä.

Projekti on innostunut harjoitus täydentävissä vastakohtissa. Monet kodin perintöominaisuudet on säilytetty, mukaan lukien koristeelliset kattoruusut ja etuovien tyylikäs lasimaalaukset.

Kestävän kehityksen mukaisten tuotemerkkien tuotteita myyvän online-kohdeyrityksen able2online-perustajana Dee integroi kestävään suunnitteluun liittyvät strategiat kotiinsa: vähäpäästöiset maalit, tiivisteet, energiatehokkaat hanat ja laitteet. Useita kapeita kappaletta, jotka löytyvät able2online-palvelusta, on myös sisällytetty koko kiinteistöön.

Uuden laajennuksen rakentamisessa käytettiin nykyaikaista värisävyä ja vaaleanpunaista tiilestä.

Lisätietoja vierailusta: bcarch.net; able2online.com

Tunnisteet:  Keittiö Saln Lastenhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add