Moderni Scandi-tyylinen remontti muutti tämän Edwardian kodin

Moderni Scandi-tyylinen ruokasali ja keittiö

Kuka täällä asuu : Jane Cohen, kuluttajatuotealan pääjohtaja; hänen miehensä Jamie Evans, tekniikan akateemikko; heidän poikansa Daniel, 13; tytär Stephanie, 10; ja koira Scooby.

Kodityyli : Kolmen makuuhuoneen 1920-luvun Edwardian-talo, sisäisesti modernisoitu ja uusittu nykyisen jalanjäljensä sisällä.

Aikajana : Jane ja Jamie ottivat arkkitehdit Pleysier Perkinsin käyttöön vuoden 2014 puolivälissä. 14 kuukauden suunnittelun ja hyväksymisten jälkeen rakentaminen kesti seitsemän kuukautta.

Talousarvio : Remontti maksoi noin 400 000 dollaria.

Lepakot ja pallot, polkupyörät ja laudat, teltat ja tennismailat. Ei sitä, että tietäisit sen, mutta tässä talossa on kaikki. Asunnonomistajat Jane Cohen ja Jamie Evans arvostavat Melbourne-arkkitehtejä Pleysier Perkinsia piilottamalla sen kaiken pois ja räätälöivät älykkäät säilytysratkaisut niin, että heidän pienikokoinen kotinsa voi olla sotkuinen.

Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa laatikot asennettiin sänkyjen alle ja vaatekaapissa oli kaksinkertainen alasvedettävä teline. Jane-kengille luotiin pystysuuntainen pinoamisjärjestelmä, kun taas kiskot asennettiin Jamien paitoja ja siteitä varten. Pojan Danielin huoneessa tehtiin kaappi sopimaan hänen kriketinpallolleen. Perheen retkeily- ja retkeilyvarusteet on katettu ullakolle, johon pääsee pesulassa olevista alasvedettävistä tikkaat.

Aluksi pari ajatteli, että heidän olisi pidennettävä, mutta Pleysier Perkins ehdotti vaihtoehtoisia ideoita tilan uudelleen ajattelemiseksi, ja saneeraus pysyi olemassa olevan jalanjäljen rajoissa. "Jane ja Jamie päättivät olla muuttamatta taloon, jolla on suurempi puutarha, koska kiireisinä ammattilaisina heillä ei olisi aikaa ylläpitää sitä kunnolla", sanoo pääarkkitehti Berit Barton. "Lisäksi lähellä oli julkisia uima-altaita ja puistoja."

Keittiö Alkuperäisen etuoven kirjava lasi hankittiin ikkunoille mosaiikkien rinnalle Academy Tiles -sovelluksesta. Takapenkillä Pure White, Caesarstone.

Saksalainen kotoisin oleva, Beritin lähestymistapa kokoon sopii täydellisesti projektiin. "Koska olen itse eurooppalainen, olen tottunut asumaan huoneistoissa ja ajattelemaan huolellisesti tilan käyttöä. Kyse on huoneiden laadusta eikä huoneiden määrästä." Japanilainen sisustussuunnittelija Kanako Nakanishi, joka oli silloin osa Pleysier Perkins -tiimiä, esitteli yksinkertaiset kalusteet ja pared-back-värivalikoiman.

Keittiö Easycraft VJ (pystysuuntainen nivel) paneelit, maalatut Dulux White Duck Half -puoliskolla, yhdistyvät vaalean puun kanssa tuulen asumisalueen luomiseen. Kaareva reuna pehmentää Carraran marmorisaarten penkkiä CDK Stoneltä.

Lyhyt kuvaus oli vaatimaton: tee keittiöstä, ruokailutilasta ja oleskelutilasta tilavampi, lisää oma kylpyhuone ja esittele nykyaikaisia ​​sisustuselementtejä vaarantamatta kodin luonnetta. Wade Builders sitoutui rakentamaan. "Alkuperäinen talo tehtiin kauniisti, joten halusimme vain nykyaikaistaa sitä säilyttäen eheyden", Jane sanoo.

Ulkopuoli Kodin kauden piirteet on kunnostettu kauniisti.

Yksityiskohdat, kuten lattialaudat, karniit, ritilät, puristetut metallikatot ja jalkalistat, säilytettiin ja yhdistettiin uusiin elementteihin, kuten kaarityöt, puusepäntyöt ja vuorauslevyt. "Jaoimme talon kolmeen vyöhykkeeseen", Berit sanoo. "" Kevyt ja ilmava "oleskelutilat, " The Comfy "-huoneet ja" The Calm "-tila."

Ruokailutila Lämpö tulee tilavan Mark Tuckey -pöydän ja -tuolien muodossa, ja pyöreä pöydän muoto varmistaa, että jalkaliikenne voi liikkua helposti tilan läpi. Modern Timesin Caroline Walls -teos After Thought II pitää värivalikoiman pehmeänä ja neutraalina lisääen samalla liikettä. Kevyesti 'Palm Springs' istutuskone, yksinkertainen muoto.

Avoin takaosa ottaa käyttöön kevyt paletinä, jossa on uimaranta. Sisäseinä työnnettiin taaksepäin tilavampaa yhteisaluetta varten, ja korkeat, lasitetut liukuovet ulottuvat puutarhaan. Ulkoiset kaihtimet estävät aurinkoa ja olivat tervetullut vaihtoehto verhoille, jotka eivät ole neuvoteltavissa allergioiden takia. Matto oli myös poissa korteista.

Olohuone Liukuovet avaavat oleskelutilan puutarhaan, laajentaen tilan tunnetta. Iso Jardan 'Nook' -sohva sopii mainiosti perheen elokuvailtoihin, kun taas B&B Italia 'Husk' -tuoli ja Space Furnituren tuoli tarjoavat suosikki paikan kirjaa potkaistakseen takaisin. Seinälle ripustettava televisio säästää tilaa, kun taas sisäänrakennettu kalustekaappaus piilottaa tekniikan varusteet. Taideteos: Mineral Matter II -valokuva, jonka on kirjoittanut Brooke Holm, Modern Times. Tyynyt, Jardan. Pop & Scott Pot, Fenton ja Fenton.

Vaikka alkuperäinen keittiö oli isompi, sitä suunnattiin tehokkaammaksi. Avoimet hyllyt yhdistettynä korkeisiin kattoihin tekevät huoneesta kevyemmän, Jane sanoo. Uusilla kuvioilla varustetuilla VJ-vuorauslevyillä, pyöreillä 'Penny' -laatoilla ja roikkuuvilla kupariruukilla keittiö on nykyaikainen tulkinta siitä, kuinka se olisi ollut takaisin päivässä, Berit sanoo.

Stephanien huone Innokas lukija, Stephanie rakastaa ikkunaistuintaan. Armadillo & Co -matto, Mark Tuckey -pöytä ja tyynyt lisäävät väriä. Tyyny, linna.

Toisin kuin tuulen takana oleva oleskelutila, eteinen olohuone on pimeä ja tunnelmallinen. "Tämä oli alun perin kirjoja lattiasta kattoon, mutta sitten tajusimme, kuinka monta peliä ja tiedostoa meillä oli, joten kaapit asennettiin sen sijaan", Jane sanoo. "Heillä oli oltava viulun, musiikkitelineen ja kitaran tarkat mitat."

Stephanien huone Clickon Furnituren hoikka Hartô-työpöytä ja Luke Furnituren toinen maalaistuoli, joka on makea yhdistelmä. Taideteos: Tietty maalaus, jonka ovat laatineet Carly Williams, Fenton & Fenton. Lucie Kaas -pehmohahmo, yksinkertainen muoto.

Naapurien kanssa käydyssä satunnaisessa keskustelussa hän sai tietää, että 1920-luvulla eteishuone oli pianonäyttelytila. Vaikuttaa sopivalta, että se muutetaan musiikkihuoneeksi. Tämä tila on kaikkien yhteinen, ja sitä käytetään tutkimus-, viihdytys-, kirjasto- ja viski deninä.

Master makuuhuoneen Jardan-vuodevaatteet ja Made By Morgen 'Lil' -pöydät pitävät ulkoasun rauhallisena. Viehättävä ikkuna lisää hahmon sängyn yläpuolelle.

Jane ja Jamie: n kestävä ja moderni ajattelu tarkoittivat, että nykyinen tila järjestettiin uudelleen perheelleen sopivaksi eikä yksinkertaisesti laajennettua. "Päätimme keskittyä varastoinnin huolelliseen suunnitteluun lisätäksemme tilamme hyödyllisyyttä", Jane sanoo. "Tämä tarkoitti, että emme menettäneet korkeita kattoja ja puutarhaa, joita rakastamme niin paljon."

Kylpyhuone Viileät harmaat ja valkoiset laatat tuottavat tyylikkään ilmeen perheen kylpyhuoneessa. Kin 'Connect' -jakkara tarjoaa linkin puuaksentteihin muualla kodissa. Pyyhkeet, kangaspyyhkeet.

Suurin haaste : "Löydä aikaa työskennellä Pleysier Perkinsin kanssa hallitsemalla kiireisiä töitämme ja nuorta perhettämme! Oli kuitenkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti he ymmärsivät tarpeemme ja tyylin, joten prosessi oli hyvin yksinkertainen. Tärkein ainesosa menestykseen on sopii hyvin omistajan ja arkkitehdin välille. "

Garden Tait 'Tidal' -tuolit ympäröivät tilavaa Weylandtsin Duo-pöytää. Pergolan geometrinen muotoilu tarjoaa yksityisyyttä ja varjoa tukeen samalla hiipivia viiniköynnöksiä. Ruokailuvälineet, Top3 suunnittelijana; Marimekko.

Paras yllätys : "Kuinka paljon enemmän saimme samasta lattiatilasta taitava suunnittelun ja harkittujen suunnittelijoiden avulla. Jopa polkupyörillämme, krikettisarjoillamme, keilalaitteilla, melalaudailla, viuluilla, kitaroilla, pianoilla, retkeilyvälineillä ja retkeilyvälineillä - ja kaikella muulla kerääntyä aktiivisen nuoren perheen kanssa - me kaikki sovi! "

Katso lisää osoitteesta Pleysier Perkins. Löydä rakentaja Wade Buildersista.

Tunnisteet:  Makuuhuoneet Lastenhuoneet Makuuhuone 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add