Brunswickin moderni terassi sai kevyen uudistuksen

Kuka täällä asuu : Rebecca Lorraine ja Rory Langdon, molemmat graafiset suunnittelijat; heidän tyttärensä Mila, 10, ja poika Zach, 8.

Kodityyli : Alun perin vuonna 1910 rakennettu yksikerroksinen viktoriaaninen terassi Melbourne-esikaupunkialueella Brunswickissa kaadettiin ja rakennettiin uudelleen kaksikerroksiseksi, kolmen makuuhuoneen perheen kotiin, jossa nojataan ajanjakson arkkitehtuuriin.

Aikajana : Noin neljän kuukauden suunnittelun jälkeen rakentaminen kesti 11 kuukautta.

Budjetti : Tämän remontin budjetti oli noin 750 000 dollaria.

Seinät oli taipunut ja näennäisesti pitäneet niitä vain vähän enemmän kuin maali, mutta kun Rebecca Lorraine ja Rory Langdon törmäsivät tämän murenevaan viktoriaaniseen terassiin vuonna 2005, heidät vedettiin haasteeseen.

"Se oli ensimmäinen talo, jonka osimme yhdessä, ja meitä hurmasivat korkeat katot, se, että se oli tien kohdalta, ja yksityinen, pohjoiseen suuntautuva takapiha", Rebecca sanoo. "Toivomme, että voimme jonain päivänä muuttaa siitä jotain uskomatonta."

Kodiarkkitehti Ben Robertson tuli pelastukseen avoimella suunnittelulla, joka heittää talon tumman edellisen elämän näyttävästi.

He asuivat talossa, joka on hauska-bang keskellä Melbournen eklektistä Brunswickia, 12 vuotta ennen kuin tuli aika muuttaa heidän unelmansa jotain merkittävämpää.

"Tiesimme, että meidän piti todennäköisesti lyödä se alas ja aloittaa uudelleen", Rebecca sanoo. "Harkitsimme, olisiko parempi muuttaa, koska talo on melko kiireisellä tiellä, mutta me rakastamme yhteisöämme. Lapset käyvät peruskoulun lähellä ja takana on pääsy paikkaan, johon olemme istuttaneet sitruunan. ja limepuita naapureidemme kanssa. Emme voineet osallistua siihen. "

Ulkopuoliset Blackbutt-sauvat Rebeccan ja Roryn kodin sisäänkäynnillä, kuten myös verhous, ilmaantuvat. Kierrätetty tiiliseinä on pakattu kevyesti sen sijaan, että se olisi paljastettu hienovaraisesti tiilien sävyltä.

He harjoittivat arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua ja antoivat sen johtajalle Ben Robertsonille löysän lyhyen. "Halusimme talon täynnä naurua ja lämpöä", selittää Rebecca. "Halusimme pienten nookien piiloutua alueille ja alueille tarinoiden kertomiseksi ja jotta se olisi toimiva, mutta raikas ja rakastettu."

toivelista

  • Tekstuuri ja kontrasti ”Tämä tarkoitti tiilitalon rakentamista, jossa oli paljon puuta, ja materiaalien käyttämistä, joissa oli luonnollisia puutteita”, Rebecca sanoo.
  • Lämpö ”Halusimme luoda tilan, joka tuntui olevan saavutettavissa, ystävällinen ja lämmin.”
  • Toimintoa seuraava muoto: "Keskityimme siihen, että alueella, jossa oli helppo asua - paljon säilytystilaa - näytti myös uskomatolta."

Talo on kapealla paikalla ja alkuperäinen rakennus pieneni asteittain, kun kävelit sen läpi, Rebeccan mukaan. "Meillä oli nälkään kyky viihdyttää ystäviä ja perhettä", hän sanoo. "Tarvitsimme tilaa, jotta ihmisiä olisi yli, ja olimme kiinnostuneita täyttämään sen ilmalla ja valolla."

Ruokailutila Omistajat Rebecca ja Rory ovat molemmat kiinnostuneita suunnittelusta. "Nämä Ejvind A Johanssonin J67-tuolit palautti ystävämme Jarrad Turner Nordissa ja levitti vastaamaan Markowitz Designin Fred-pöytää", sanoo Rebecca. Zach on käyttänyt niitä hyväkseen, näytetään Milan kanssa.

Vanhassa talossa oli kolme makuuhuonetta, ja pari halusi rakentaa toisen kerroksen lisätäkseen neljännen makuuhuoneen ja saadakseen isomman alakerran olo / ruokailutilan.

"Ajattelimme, että talossa pitäisi olla kasvava perhe", Rebecca sanoo. "Mutta Ben ehdotti, että pidämme sen kolmen makuuhuoneen talona ja lisäämme sen sijaan toisen olohuoneen yläkerraan, jotta lapsilla voisi olla oma tila. Rakastimme tätä ajatusta."

Keittiö Kiillotettu betonilattia, jossa on korkea valkoinen kivisekoitelauta Polytecin Soft Walnut rotkolaminaatissa, päällä Signorinon Elba Cielo -kivi. Pinotetut valkoiset metrolevyt ovat vaatimaton, mutta aina tehokas splashback.

Rebecca ja Rory harkitsivat huolellisesti terassin alkuperäisiä viktoriaanisia piirteitä uudessa rakennuksessa.

"Halusimme sen tuntuvan ikään kuin se ei olisi aivan uusi", Rebecca sanoo. "Korkeat katot olivat hyvin osa sitä, mitä halusimme luoda uudelleen, ja Ben teki loistavaa työtä tehdäkseen niistä talon suuren osan. Kerroimme hänelle, että haluamme pitää mielenkiintoisen kattorajan, jonka hän ehdottomasti teki. Paljon ihmiset, jotka kävelevät talon ohi tänään, kommentoivat, kuinka hieno se näyttää ulkopuolelta. "

Oleskelualueen sukututkimus on näkyvissä kaikkialla, Avaruuden kautta tilatusta B&B Italia 'Tufty-Too' -sohvalta espanjalaiseen nojatuoliin. Tati matala vuodesohvapöytä ja Austere-lattiavalaisin, molemmat Great Dane. Käsin kudottu Kuuban matto Hali.

Muutamien yksityiskohtien lisäksi hän ja Rory antoi Tecturelle täyden taiteellisen lisenssin. "Graafisena suunnittelijana tiedämme, että mainokset toimivat parhaiten, kun heidän sallitaan olla luovia", Rory sanoo. "Ben oli niin tavoitettavissa ja luotimme häneen. Hänen yritys naulasi sen."

Benille tämä vapaus oli vapauttava, mutta hankala. "Suunnittelu voi olla haastavaa ilman rajoituksia tai suunnitteluparametreja", hän sanoo. "Jotta emme ohita merkkiä, pyydämme asiakkaita käyttämään emotionaalisia sanoja ja tunteita kuvaamaan, mitä heidän mielestään tekee kodista. Meidän tehtävämme on kääntää nuo tunteet tiloihin ja tilavuuksiin, kuvioihin ja materiaaleihin, kontekstiin ja ympäristöön."

Opinnäytealue Pieni, mutta täydellisesti muotoiltu, tämä siisti alue saa runsaasti luonnonvaloa. Seinät, kuten muuallakin, ovat Dulux Natural White -tuotteita. DC09-tuoli, Suuri tanskalainen.

Rebeccan ja Roryn sanat sisälsivät 'rehellinen', 'ystävällinen' ja 'rakastettu' - jotain, jonka he tuntevat, näkyy hienommissa yksityiskohdissa.

"Materiaalit tuovat todellista lämpöä ja ovat erittäin huomioituja koko talossa", Rory sanoo. "Talon etuosassa olevat pussitetut tiili- ja blackbutt-sauvat lämpenevät iän myötä. Lämmitetyt puupalkit kulkevat portaisiin ja olohuoneen ja kylpyhuoneen paneeleihin. Rakastamme sen yhtenäisyyttä."

Rakentajat, Moon Building Group, ajattelivan, että vanhan talon purkaminen vie kaksi päivää, mutta se oli niin huonossa kunnossa, että se kaatui alle puolessa ajasta.

Jauhehuone "Nyt on kaksi muuta kylpyhuonetta, " sanoo Rebecca, "mutta me rakastamme pohjakerroksen jauhehuonetta, koska se on piilotettu työpöydällä lähellä tutkimuspaikkaa. Sinun on työnnettävä ovi avataksesi se."

Vaikka tämä oli bonus, rakennuksen edistyessä oli muita asioita, kuten voimajohto. Sen oli tarkoitus ajaa yläpuolella, mutta kapea sijainti vaati sen siirtämistä maan alle - lisäkustannuksilla 6500 dollaria. "Mutta loppujen lopuksi se osoittautui parhaaksi, koska se on visuaalisesti paljon parempi", Rory sanoo.

Aluksi pari yritti säästää rahaa yhdistetyllä hydronisella kuumavesisäiliöllä, mutta tämä laski kodin kuuden tähden energialuokitusta, joten erilliset säiliöt lopulta olivat tehokkaampia. Myös lattia vaihtui alkuperäisistä suunnitelmista.

Päämakuuhuone Hunting For George -yhtiön mykistetty paletti, jossa on pelkät verhot ja eskimo-vuodeliinavaatteet, sopii erinomaisesti Rebecan ja Roryn tilaan. Se varmistaa myös, että Stephen Bakerin rohkea akryyli-liinavaatteet -teos, jonka otsikko on Vierashuone, aukeaa aivan seinältä. Pintakäsittely Studio Henry Wilson, Hub Furniture.

"Meillä oli tarkoitus olla kiillotettuja levyjä, mutta tajusimme, että vesipohjainen lattialämmitys - mikä on uskomatonta - toimii paremmin betonin alla", Rory sanoo. "Etsimme kiillotettua betonia korkealla valkoisella kiviseoksella tuodakseen siihen lämpöä." Pariskunta rakastaa tulosta. "Tuntuu paviljongilta", Rebecca sanoo.

"Nykyään mahtuu kuusi tai seitsemän ihmistä keittiön penkin ympärille, ja ylivuoto pihalle", lisää Rory. "Olemme niin innoissamme, että voimme taas viihdyttää."

Kotikasvattavat perheet tarvitsevat tilaa hengittämiselle ja menestymiselle, mutta tämän kerran ahdas kodin omistajat eivät halunneet jättää sisäistä Melbourne-korjaustaan ​​tehdäkseen sitä.

Yläkerrassa rumpushuone ja opiskelunurkkaus ovat merkittäviä osumia, mutta talon tunnelma on kaikkien suurin menestys. "Se on muuttunut niin paljon, se on uskomatonta", sanoo Rebecca. "Nyt kotimme on rauhallinen, rauhallinen tila, joka on hyvin meitä. Olemme todella onnellinen täällä."

parhaat bitit

  • Näkymät ”Tuleva valo on uskomatonta”, Rebecca sanoo. "Tuntuu siltä, ​​että meillä on oma yksityinen näkymä."
  • Runsaasti tilaa "En voi uskoa, että talo on samalla jalanjälillä kuin ennen", hän sanoo. ”Suuret ovet ja valo ovat avanneet sen niin paljon. Nyt tuntuu tardiselta, kun kävelet sisään. ”
  • Tutkimusnurkka "Se on todella taitava tila", Rory sanoo, "ja tarkoittaa, että voimme katsella lapsia tietokoneella heidän ollessaan vielä perhetilassa."

Opitut asiat

"Jätä se asiantuntijoiden", sanoo Rebecca. "" Luulimme maalaavan puun itse kerroksiin, jotka johtavat ensimmäiseen kerrokseen, säästääksemme rahaa - mutta päätimme tehdä hirvittävän työn ja maksoimme saadaksesi sen asianmukaisesti tekemään. "

Näytä Rebeccan ja Roryn projektit langdonlorrainessa. Katso Tecturen työ Tecturessä. Moon Building Group on Moon Building Groupissa. Maisemoija oli räätälöityjä maisemia. Styling by SideProject Projects .

Katso galleria10 inspiroivia terassipaikkauksia

Tunnisteet:  koristelu Kotimatkat Lastenhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add