Pari kunnostettua aloittelijaa antoi satavuotisen Elsternwickin kodille nykyaikaisen päivityksen

Kun kyse on kodin omistamisesta ja asumisesta, monet meistä haaveilevat löytää timantti raa'asta ja puuttua jättiläishankkeeseen, joka antaa sille kunnostuksen, joka räätälöi sen täydellisesti tarpeisiimme. Steph Hegertylle ja hänen aviomiehelleen tämä unelma toteutui, kun he kompastuivat satavuotiaan viktoriaaniseen kotiin Elsternwickissä, joka oli kypsä kunnostettavaksi.

"Mieheni ja minä olimme aina halunneet kunnostaa viktoriaanisen tai edwardialaisen kodin ja kun näimme tämän talon Elsternwickissä, näimme mahdollisuuksia palauttaa nämä elämään", sanoo Steph, "Halusimme luoda modernin kodin, jossa oli lämpöä. ja ajanjakson viehätys. "

Lopputulos on rakkaudella kunnostettu nykyaikainen koti, joka kunnioittaa talon menneisyyttä sulauttaen perinteiset yksityiskohdat klassiseen nykyaikaiseen estetiikkaan.

"Alkuperäinen talo rakennettiin noin vuonna 1910. Oli erittäin vaikea nähdä sen viktoriaanisia piirteitä, koska koti oli kunnostettu huonosti 70-luvulla, ja suurin osa sen viehätyksestä oli poistettu", selittää Steph, "Se näytti aika surkealta, rehellinen."

Julkisivu Yksi peruskorjauksen painopisteistä oli perinteisten yksityiskohtien palauttaminen ja palauttaminen kotiin. Harmaa renderöity julkisivu pareittain kauniisti tummilla aitoilla ja kattoilla, ja elinvoimainen sininen etuovi korottaa kodin reunan valintaa.

Pari keskittyi tavoitteeseensa "palauttaa mahdollisimman monta viktoriaanista ominaisuutta talon etuosaan tuomalla takaisin suurprofiiliset hameet, kaarit, reunukset, katto ruusut. Ulkopintaan lisäsimme härkäviinaveranan, pitsityöt, ikkunan listat, puurakenteet ja muut. "

Etu askel Leikkisät mustavalkoiset kuviointilaatat toimivat saumattomasti yksivärisen ulkopaletin kanssa. Kuistilla oleva oleskelualue tarjoaa täydellisen näköalapaikan, kun lapset leikkivät etupihalla.

Joustavuus on avainasemassa, kun on kyse suurten remonttien käsittelyyn, ja tämä ei ollut poikkeus. "Käytäväkaari, jota me molemmat rakastelimme, oli erittäin huonossa tilassa, koska se oli maalattu miljoona kertaa, mutta onneksi tavarantoimittajalle, jota minulle suositellaan kaikille koristeellisille kipsilaitteillemme, oli sama profiili kuin alkuperäisellä käytäväkaarilla. he saivat selville, että he ovat tehneet alkuperäisen tuotteemme yli 100 vuotta sitten, koska yhdelläkään toimittajalla ei ole täsmälleen samaa profiilia, mikä oli todella jännittävää ", Steph sanoo.

Käytävä Palautettu holvikäytävä antaa dramaattisen lausunnon käytävällä toimimalla saumattomasti perinteisten piirteiden kanssa, joita reno-aloitteelliset yrittivät palauttaa.

Stephin peruskorjausprosessi alkoi syvällä sukelluksella Pinterestin laajojen inspiraatioarkistojen kautta, ja nopea yhteinen tyyli syntyi, kun Steph huomautti, että "oli rauhoittavaa nähdä todellinen teema sen läpi: yksivärinen paletti vaaleilla lattialaudoilla ja väri aukeaa. "

Keittiö Keittiössä yksivärinen ilme tulee eturintamaan tumman sisustuskaapin ilmestyessä muun kodin pääosin valkoiseen sisustukseen. Harmaat baarituolit, joissa on yksinkertainen siluetti, pehmentävät keittiötilaa, ja kolmen keraamisten riipusvalojen roikkuu keittiön saaren yläpuolella.

Seuraava askel parille oli yhteydenpito ammattilaisten kanssa: "Haimme myös ideoidemme ohjaamista super lahjakkaalta ystävältämme, Sallyltä, Sally Caroline Interior Atelier Melbourneelta. Hän antoi meille luottamuksen, jota tarvitsimme ole rohkea sisätilojemme kanssa ja viimeistelee päätökset. "

Keittiö Peilattu splashback auttaa pomppimaan valoa keittiötilan ympärillä samalla kun antaa kuvan siitä, että avoin oleskelu- ja ruokailutila on suurempi kuin se on. Sisäänrakennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet tarjoavat terävän kontrastin mustalle kaapistolle.

"Arkkitehtonisen prosessin suhteen meillä oli todella vakaa käsitys siitä, minkä halusimme pohjapiirroksen olevan, joten lähestyimme lyhyesti Sketch Building Design -ryhmää", jatkaa Steph. "He auttoivat herättämään sen elämään ja lisäsivät kaikki kellot ja pillit, jotka vain arkkitehti olisi voinut tehdä."

Avoin suunnitelma Avoin olohuone ja ruokailutila on jaettu hienoihin vyöhykkeisiin, oleskelutilan upotettu seinä on kontrastissa ruokasalin mustan kalusteen kanssa. Keskeinen takka, jossa on takka, on välillä.

"Nykyaikaiset kodit voivat joskus tuntua hiukan sieluttomalta, joten palauttavat suuret jalkalistat ja arkkitiskit, kattoruusut ja karniitit, koska nämä ominaisuudet tekisivät ikuisesti talon tuntumaan siltä, ​​että sillä olisi historiaa ja tarinoita", Steph sanoo.

Päämakuuhuoneen jalkalistat ja reunukset asennettiin uudelleen koko kotiin, palauttaen taloon hienostunut ja perinteinen estetiikka. Tässä makuuhuoneessa kaksi erillistä taidetta tuovat väriä tilaan, joka kaikuu vaatehuoneessa.

Suurimmat asiat, joita Steph törmäsi kunnostettaessa, oli epävarmuus tietää, minkä säätiöiden kanssa heidän on työskenneltävä. Steph sanoo: "Talon tiilirakenne oli yhtä vankka kuin kallio (ollessa sinisen kiveä), mutta jouduimme vaihtamaan ristikot, mikä oli melko mojova variaatio, kun ne mäntyivät. Emme myöskään tienneet kipsi oli talon etupuolella, kunnes värjäsimme kaiken maalin seiniltä. Se oli kauheaa, joten kunnostusta tarvittiin paljon, mikä oli toinen odottamaton variaatio.

Walk-in-vaatekaappi Muusta makuuhuoneesta erotettuna mustalla kehyksellä varustetulla lasinäytöllä ja ovella, makuuhuoneen sininen taidetta toistetaan kaapin pehmeässä sinisessä kaapistossa.

"Se, mikä pelasti meidät pakottamattomien restaurointien aikana, oli ennakoimattomasta budjetistamme, joten laita pois enemmän kuin luulet ehkä tarvitsevan !. Erityisesti, jos remontit vanhemman kauden kotona. Ehdotan myös, että jos sydämesi on asetettu tietylle ominaisuus, joka on kalliimmalla puolella, kuten suunnitellut levyt, kivipenkkien topit jne., budjetoi se ja ole valmis kompromissiin jostakin muusta ", hän jatkaa.

Kylpyhuone Kylpyhuoneessa jatkuu yksivärinen paletti mustalla kehyksellä valmistetulla lasi-suihkunäytöllä, joka täydentää mustia hanatarvikkeita ja peiliä. Suurikokoiset harmaat laatat ovat kontrastina valkoisella itsenäisesti seisova kylpyamme ja turhamaisuus.

Joten mitä seuraavaksi Steph ja hänen perheensä? "Olisimme mielellämme puuttua toiseen kunnostukseen", hän sanoo: "Olemme tosiasiallisesti vain asettaneet tämän kodin NOKK: lle, joka on tavallaan kuin LinkedIn koteihin, joten toivottavasti kun olemme myyneet sen, voimme löytää toinen timantti karkeasta! "

Valokuvaus: Dylan Lark of Aspect 11. Toimittanut NOKK.

Tunnisteet:  Lastenhuoneet Makuuhuone Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add