Perth-perheen unelmakoti kaltevalla kulmakotelolla

Suorittaessaan U-käännöksen koulukäynnille vuonna 2013, Lisa Ashton huomasi kaatuneen huutokauppamerkin Pehmeässä Perthin esikaupungissa ja soitti heti aviomiehelleen Malille.

Pari havaitsi, että huutokauppa oli peruutettu, ja omistajat olivat nyt avoinna tarjouksille.

Päivien kuluessa he olivat turvanneet sivuston ja sen mukanaan mahdollisuuden rakentaa unelmakotinsa.

Vaikka rappeutuneen nurkkaosan vierekkäisen talon piti mennä, 1470m2 maa-alue oli juuri mitä he etsivät.

Pankkien, waratah'n, protea'n, oliivilehden, arantheran ja anthuriumin kudonta pöydän keskustaa pitkin tekee makea tuoksuisesta vaihtoehdosta tekstiilijuoksijalle.

Pariskunta oli metsästysmatkansa aikana törmännyt Klopper & Davis Architectsin (KADA) rakennukseen, joka sisälsi sisäpihakonseptia, jota he ihailivat, joten he varasivat nopeasti tapaamisen harjoitteluun.

"Ensimmäisen kokouksen jälkeen KADA keksi alkuperäisen suunnittelumme, jota me rakastimme", Lisa sanoo.

"Ryhmä otti sitten lyhyen ja suunnitteli perheen talon, joka on niin" me ", se on yksilöllisempi kuin voisimme koskaan kuvitella."

Omistaja Lisa (vasen), tytär Georgia ja April (pöydässä, vasemmalta) ja poika Henry (takaisin kameraan) rakastavat viihdyttäviä ystäviä kotona. Lemmikkikoira taksi, villapaita, torkitsee usein Jardan-ruokapöydän alla.

Ashtonit pyysivät nykyaikaista, mutta lämminhenkistä tunnelmaa ja toiminnallista asettelua lapsilleen: huhtikuu 15, Henry, 12 ja Georgia, 10.

He halusivat kauniita tiloja, joissa oli moderneja kuvioita ja viimeistelyjä, avara avaruuden tunne ja yksityisen 'yhdistelmän', jota perhe voi elää ja leikkiä, kookonivaikutus.

Tämä puuseulottu tila on lasten ruokailutila, kun ystävät ovat yli.

Tuloksena oleva koti toimittaa kaikki kolme.

KADA: n suunnittelussa hyödynnetään taitavasti kaltevaa aluetta täyttääksesi perheen yksityisyyden halu, nukkumis- ja sosiaalisten tilojen erottaminen ja turvalliset ulko-asuintilat.

Mud Australia -levy, lautasliina, IVV-kuivausrumpu ja LSA-samppanjalasi, kaikki pöytäviljelmät.

Tuulensuojaseinä pyyhkäisee kehän ympäriltä.

Itse talo on korotettu, toisella puolella on aidattu terassi ja toisella puolella autotalli.

Pegboard-paneeleista tulee siisti joulukalenteri, joka on tehty pienistä kansilaatikoista, joissa on numerotarrat. Huopa on Meksikosta.

Lisa rakastaa tuulen lohkojen, valkoisten seinien ja minimaalisten ikkunoiden ilmettä kodin maanpinnan puolella.

"Tuntuu yhdisteeltäni ja antaa turvallisuuden ilman raja-aitaa", hän sanoo.

"Odotat pimeyttä kävellessäsi, mutta kun talo on paljastettu, valo kaatuu sisään."

Henry pelaa englannin bulldogin Poppy ja Taxin kanssa. Tyynyt on valmistettu eettisesti hankituista tekstiileistä, aina Lizan huomionarvo.

Astuen sisään sisään, suurella sisäänkäynnin alueella on pudotusalue vyölaukkuille ja avaimille. Vasemmalle jäävä käytävä johtaa viiteen makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja pesulaan sekä monikäyttöalueeseen.

Toisella puolella, josta maa putoaa, kulkee sillankaltainen kävelytie alapuolella sijaitsevan sylisuima-altaan yli, toimiston, lastenhuoneen ja jauhehuoneen yli suureen keittiöön, oleskelu- ja ruokailutilaan.

Mal sanoo, että hänen suosikkipaikkansa on viihtyisä pääasiallinen asuintila, kun taas Lisa nimittää laajan keittiö- / ruokailutilan.

Siniset ja harmaat sävyt on muodostettu pareittain. Etuovi avautuu Mondrian-tyyliselle Laminex-paneelien järjestelylle.

Joululounasvalmisteluiden komentokeskuksessa on työpöytä kierrätetyssä Queenslandin pilkullinen kumi ja puusepäntyöt, jotka ovat kirkkaassa sinisessä sävyssä, Lisan suosikki väri. Mukautetut chevronraidalliset ovet paljastavat kahvi- ja cocktail-aseman. Sillikaareinen tiililattia oli Lisan toivelistalla. '

Joulupäivä tässä kotitaloudessa alkaa hauskasta tarkkailemalla lasten avoimia tyynyliinoja, jotka ovat täynnä lahjoja, ja jatkuu laajan perheen juhlilla.

"Nyt kun meillä on hieno koti viihdyttäväksi kesäksi, meillä on kaikki yli ja vietämme päivä syömällä ja uimassa", Lisa sanoo.

Joululounasmenu sisältää paljon katkarapuja, paistettua kalkkunaa ja kotitekoista vanukkaa piilottetuilla kolikoilla. Lisan perheen vaalima perinne.

Lisa partiolaiset piilottivat lahjoja.

Alempaan maanpintaan mahtuu autotalli, kuntosali ja säilytystila.

Ulkopuolella kahden korvan sisällä on koripallopuolikenttä, uima-allas, jossa on 25 metrin syvä uima-jalka, varjostettu ruokailutila ja aurinkoinen keskusteluaukko.

Keskusteluaukko on ihanteellinen paikka keskustella tai pitää välilehtiä koripalloa pelaavien lasten välillä. Maisemasuunnittelija Mon Palmer.

"Talo on mielenkiintoinen, käytännöllinen ja kaunis", sanoo tyytyväinen Lisa.

"Viimeistelyt ja kalusteet ovat joustavia ja ovat sietäneet kolme koiraa ja kolme lasta todella hyvin. Se on meidän tavallaan ylellisyyttä."

Tunnisteet:  keittiöt Saln Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add