Rento betoni- ja hiiltynyt puumainen rantatalo, joka sopii perheen asumiseen

Samantha ja Jim olivat olleet säännöllisiä vierailijoita Victoriassa Morningtonin niemimaalla sijaitsevassa Portseassa, mutta huolimatta pitkäaikaisesta rakkaudestaanan alueelle, eivät koskaan harkineet vakavasti rantatalon omistamista siellä - ennen kuin tämä tontti tuli myyntiin. "Ystäväni kertoi minulle sivustosta, " sanoo Samantha, "ja siitä tuli tapaus" toimia nyt pikemminkin kuin myöhemmin "."

Samantha ja hänen spoodle Charlie saapuvat etuoven kautta, joka avautuu suoraan keittiöön. Eveneer 'Ravenna' -puuviilun tumma puusepän tasapainottaa blackbutt-käyttö ympäröiviin kalusteisiin. Silmiinpistävä työtaso on valmistettu Artedomus Maximum Moon -puristetusta posliinista.

Hän halusi, että heidän 13-vuotiaan poikansa nauttivat merenrannasta samanlaisista muistoista kuin itsekin. Ja tämä tontti, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä rannasta ja laguunin reunalla, näytti täydelliseltä: yli 2000m²: lla oli paljon tilaa täydellisen weekenderin rakentamiseksi.

Perheen ateriat pidetään Zuster-ruokapöydässä, jota ympäröivät MCM-talon Kiki-ruokasalin tuolit. Brickett Davda keraaminen levy ja kulho sekä Henry Dean neliömäinen harmaa lasi maljakko, kaikki Manon Bisiltä. Kate Scottin teokset LuMu Interiors -palvelun kautta.
Älykäs ostaminen: Luca-riipusvalot, alk. 295 dollaria, LuMu Interiors.

Pariskunta tiesi alusta alkaen, että he halusivat talon rento, rento ilma. Joten he pyysivät Melbourne-arkkitehtia Ray Dinhä ja maisema-arkkitehti Fiona Brockhoffia laatimaan suunnitelmat, jotka sopisivat leviämisalueelle, jota pohjoiset kehystävät majesteettiset sypressimännät.

Kodin pääkylpyhuoneessa on vasca 'Libera 3D' -seinäseinäkylpy, jonka yhdessä Abey Gareth Ashton 'Lucia' -kylpyäyte täyttää kaikki Disegno Casasta.

Yksi Samanthan tärkeimmistä vaatimuksista oli, että talo olisi musta. "Silmäni laajentuvat aina, kun näen mustan talon, olipa kyse sitten lehdestä tai televisio-ohjelmasta." Hän halusi myös, että kotona olisi selkeä etäisyys sen oleskelutilat ja makuuhuoneet sekä vahva yhteys ulkona. Ray aloitti talon sijoittamisen mahdollisimman lähelle kiinteistön eteläreunaa maksimoidaksesi sen altistumisen pohjoisvalolle. Hän suunnitteli perheelle kodin, josta nykyään kutsutaan hellästi 'Samantha', jossa betoni ja hiiltynyt puu ovat tähtimateriaaleja ja joka avautuu suoraan laajaan avokeittiöeseen / ruokailutilaan / oleskelutilaan.

Pesuallashana ja Calix 920mm turhamaisuus Disegno Casan Teknorit-topilla.

"Halusimme talon, joka todella tuntui rannalta: epävirallinen ja avoin puutarhaan", sanoo Samantha, joka rakastaa käpertyä takan eteen saapuessaan. Lämpiminä kuukausina suuret liukuovet takan molemmilla puolilla ovat syvennyksissä seinään, jolloin antelias terassi - ulkotakkavarusteineen - voi toimia toisena oleskelualueena.

Clearview Sun Controlin verhot pehmentävät aurinkoista näkymää puutarhaan. MCM Housen sänky on verhottu Hale Mercantile Co 'Sable -huovalla. Matto, Loom matot.

Vastatessaan omistajien rento tunnelmaa koskevaa pyyntöä Ray määritteli vähän huoltoa vaativat kiillotetut betonilattiat koko kodin, jopa makuuhuoneissa, joissa niitä täydentävät pehmeät matot. Puutavara on myös laajasti valmistettu, ja keittiössä on tummalla peitolla varustetut puutaulut yhdessä värjäämättömien blackbutt-kalusteiden kanssa. Oleskelutilan rakekatot ja ulkopuolisilla puulameilla varustetut seinät kattaavat näkymät mäntyihin, ja etäisyydellä on laguunin välähdyksiä.

Eco Timberin poltetut puulaatut verhoavat ulkopinnan. Maisemasuunnittelija Fiona Brockhoff on saavuttanut kauniin sekoituksen sukulentteja, sitkeitä pensaita ja alkuperäiskansoja. Tasmanian rapu ruukut.

Vanhemmille ja lapsille on luotu erilliset vyöhykkeet. Ray suunnittelee makuuhuoneen siipin, joka sisältää päämakuuhuoneen sviitin toisessa päässä ja kauimpana, talon pohjoisreunassa, perhehuone, joka johtaa omaan terassiin. Kahden välissä on pojan makuuhuone yhdessä kolmen muun makuuhuoneen kanssa, mukaan lukien kerrossänky, kun lapset ystävät tulevat käymään.

Jetmasterin kaksipuolisen takan ansiosta talven kylmä ei ole este nauttia kauniista puutarhasta, jonka on suunnitellut Fiona Brockhoff. Ulkokalusteet, kaikki Rock & Stone. Colorbond-katto. Hiiltyneet puulaatat, Eco Timber.

Etuoven vieressä on ulkosuihku. "Jim on innokas surffaaja, joten oli järkevää sisällyttää suihku ja penkki etuoven viereen, jotta hän voisi poistaa hiekkaisen märkäpuvun ja suihkunsa ennen sisäänmenoa", Samantha sanoo. Vaikka Ray suunnitteli parille kaksoishallin ja autosataman, jokaisella on taipumus pysäköidä autojaan etupihalle. Tämä johtuu siitä, että heidän poikansa on väittänyt, että autotalli on improvisoidun bändin harjoittelupaikkana, ja autokatos mahtuu parin jyrkkyyteen.

Maisemasuunnittelija Fiona Brockhoff työskenteli tämän olemassa olevan pullonharjan kanssa suunnittelussaan.

Jos perhe ja heidän ystävänsä eivät rentoudu oleskelutilassa, he siirtyvät keittiöön nauttien tulvaan aamuvalosta. "Voin viettää tunteja terassilla, vain nauttia täällä olemisesta ja kokea kaiken, mitä rannikolla on ", sanoo Samantha, joka viihdyttää säännöllisesti suuria ryhmiä (joskus jopa 40 ihmistä). Se on saanut hänelle maineen anteliaana isäntänä. "Kaikki nyt ajattelevat, että uudenvuodenaatto olisi merkittävä pysyvästi päiväkirjaansa!" hän sanoo nauraen.
raydinharchitecture.com; fionabrockhoffdesign.com

Tunnisteet:  joulu Lastenhuoneet remontti 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add