Rento terassi Paddingtonissa, jossa on runsaasti luonnonvaloa

Pariskunnan Sarah ja Andrew Richards palattuaan pienten lasten levähdyksiin palasivat Paddingtoniin aikuisten lasten kanssa ja ovat hyötyneet leikkaamisen eduista. Valokuva: Chris Warnes. Tyyli: Natalie Walton.

Kuka täällä asuu : Sarah Richards, joka työskentelee rahoituspalveluissa; hänen miehensä Andrew, jolla on kahvila; tytär Maddison, 24, ja poika Oliver, 21; ja labradorit Charlotte ja Milo.

Kodityyli : Kolmen makuuhuoneen viktoriaaninen rivitalo, rakennettu noin vuonna 1896 Paddingtonissa, Sydneyssä.

Aikajana : Yhden vuoden suunnittelun jälkeen rakentaminen kesti melkein 12 kuukautta.

Talousarvio : Pariskunta käytti noin 700 000 dollaria, ilman huonekaluja.

Saaran ja Andrew Richardsin koti-elämä on tullut täyteen ympyrään. He muuttivat Australiaan vuonna 1990 Yhdistyneestä kuningaskunnasta reppumatkailijoina, menivät naimisiin vuotta myöhemmin ja asettuessaan residenssiin asettuivat kotiin Paddingtoniin Sydneyn esikaupunkialueelle. "Rakastimme alueen runsaasti viktoriaanista perintöä ja sen kätevää sijaintia sekä kaupunkiin että rannoille", Sarah sanoo.

Viiden vuoden vuokrauksen jälkeen ja kahden lapsen toivottua tervetulleeksi maailmaan, he ostivat ensimmäisen kodinsa - ei Paddingtonissa, mutta kaupungin luoteisosassa sijaitsevalla Baulkham Hillsilla. "Se tarjosi kohtuuhintaisia ​​asuntoja suurissa lohkoissa, joissa oli suuria kouluja", Sarah sanoo. "Unelmamme oli aina yhden päivän paluu Paddingtoniin."

Sisäpiha Talonomistaja Andrew muutti talonpäällikköä ja ruoholaastaria, joka asensi ympäröivän kannen ja upotetun puutarhan. "Talvella aurinko osuu tähän kohtaan, joten laitamme kansille hyödyntääksesi aurinkoa", sanoo hänen vaimonsa Sarah. Tyynyt ovat Bungalow Living -yhtiöstä.

Vuonna 2006 perhe muutti uudelleen ja uudisti neljän makuuhuoneen kodin jyrkällä korttelilla Cheltenhamin pohjoisessa esikaupungissa. He rakastivat alueen lukioita, mutta vuonna 2010, kun heidän lapsensa, Maddison ja Oliver, olivat aikeissa lopettaa koulunsa, Sarah ja Andrew huomasivat heidän entisen Paddingtonin vuokrauksen olevan myynnissä ja menneet avoimeen taloon. "Se oli pieni terassi, joka ei läheskään sovellu perheellemme", hän sanoo.

Keittiö Sarah rentoutuu tytär Maddisonin ja koirien Charlotten ja Milon kanssa. Viereisen oleskelutilan kulmassa on pyöreä Bang & Olufsen 'Beoplay A9' kaiutinjärjestelmä.

Paluumatkalla he kuitenkin kompastuivat tähän kauneuteen - suureen, kunnostamattomaan kahden makuuhuoneen terassiin. "Rakastimme heti", sanoo Sarah. Sillä oli haluttu pohjoinen puolue, korkeat katot ja alkuperäiset piirteet, ja se oli 155 neliömetrin lohkossa, bonus ahtaassa Paddingtonissa.

Ulkopuoli Rennon etuosaan sisältyy puutarha, ikkuna, portaat ja laatat. Maalin väri oli tietokoneen värin mukainen alkuperäisestä ulkopinnasta. Popham-suunnittelulaatat, Onsite Supply & Design. Tyynyt, H&M Home. Potti, Bunnings.

Andrew näki talon vain kerran ennen kuin he ostivat sen, mutta Maddison ja Oliver eivät olleet niin kiinnostuneita muutto-ajatuksesta. "Joten unelmamme lykättiin", Sarah sanoo. He vuokrasivat paikan kolmeksi vuodeksi Oliverin viimeiseen koulupäivään. Sitten lopulta vuonna 2013 he tulivat kotiin Paddingtoniin.

Hall Korkea holvikäytävä toivottaa tervetulleeksi perheen kotiin, Zuster-seinäkoukkujen ja Top3 By Design -puun Universo Positivo -konsolin rinnalla. Riipusvalo, Beacon valaistus. Taideteos, taiteilija tuntematon.

He asuivat talossa 12 kuukautta, kun taas Sydney-arkkitehti Eva-Marie Prineas laati suunnitelman muuttaa se kahden makuuhuoneen, yhden kylpyhuoneen kodista toiseksi, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Virasto, joka vuokrasi kiinteistön näihin kolmeen vuoteen, oli suositellut Eva-Mariea. "Pidimme hänestä alusta alkaen, emmekä saaneet muita tarjouksia tai puhu kenellekään muulle", sanoo Sarah. "Jaoin Eva-Marille tyypit, joista pidämme - hänellä oli muotoilu mielessä ja minä rakastin sitä. Kun olet sitoutunut upeaan arkkitehtiin, sinun on luotettava heihin ja annettava heidän johtaa tietä."

Ruokailutila Jotta tilaa voidaan maksimoida, ruokapöytä on jatkoa keittiön työtasolle. Mattiazzin 'soolo' tuolit, District. 'Kukkapotin' riipusvalo, tanskalainen.

Rakennukselle tehtiin epätyypillinen peruskorjaus 1970-luvulla ja se oli rappeutunut. Talon takaosa vuotanut, kun satoi. Suurin osa takkaista oli poistettu ja vain yksi puiteikkuna oli jäljellä - etuikkunat oli korvattu alumiinikehysillä. Plussa oli, että kaikki alkuperäiset katot ja jalkalistat olivat paikoillaan. "Olimme innokkaita palaamaan mahdollisimman monet alkuperäisistä piirteistä julkisivulle", Sarah sanoo. "Onneksi talo on yksi parista. Naapurissa oli alkuperäinen ikkuna, joten tiesimme kuinka sen pitäisi näyttää."

Keittiö "Pidän kevyistä, puhtaista pinnoista, joita on helppo ylläpitää, toimivista ja hauskaa", sanoo Sarah. Koko oleskelutilan lattiapinta on Pandomo, itse tasoittava hartsipinnoite betonille.

Focusbuildin Wayd Munron suorittama rakennus kesti noin 12 kuukautta. Kohteella ei kuitenkaan ollut sivua tai takaosaa ja se oli kapealla yksisuuntaisella kadulla, joten roskien purku ja poisto oli suoritettava käsin. Lisäksi, kun lattiat oli revitty, Sarah ja Andrew huomasivat, että aikaisempien remonttien, kuten takat ja sängynpostat, roskia ei ollut poistettu - ne oli laitettu lattian alle. Seurauksena oli roskien, mukaan lukien erän asbestin, poistamisesta aiheutuvat lisäkustannukset.

Asuinalue "Koska suurin osa talosta on sisäänrakennettu, ostimme kaikki uudet huonekalut", Sarah sanoo. King Living -sohva sijoittuu siististi puusepän nurkkaan, jota koristaa Eurolucen Flos 'Parentesi' jousitusvalo. Sohvapöytä, Totem Road. Lehmännahka, siniset vuoret Ugg-saappaat .. Heitä, Adairs. 'Circle' tyynyt, Bob Window.

Se ei ollut loppua odottamattomille kustannuksille, jotka olivat jo nähneet alkuperäisen 400 000 dollarin remontin budjetin noustessa 500 000 dollariin. Takka ja savupiippu olivat perintöluetteloon merkittyjä ja ne oli vahvistettava teräksellä estämään niiden putoaminen.

Asuinalue Saaran veli antoi perheelle vanhan Lontoon 'Paddington' -kohdetaulun, jonka he kehystivät. Huoneen toisella puolella uusi takka on suosikki paikka talvella.

Koko rakennussopimus purettiin 700 000 dollarilla - silti kustannus on ollut sen arvoinen. Tämä on kevyt, valoisa ja toimiva perhekoti, joka tarjoaa kaikki suuressa kaupungissa asuvan edut. "Rakastan sitä, että suhteellisen pienestä jalanjäljestä huolimatta meillä kaikilla on oma tila, kun tarvitsemme sitä", Sarah sanoo.

Toimisto Andrew-pyörä roikkuu toimistossa. "Tämä olisi voinut olla toinen makuuhuone, mutta halusimme työtilaa molemmille", hän sanoo. 'FJÄLLBERGET' -tuolituolit, IKEA.

Makuuhuoneet ovat kaikki kooltaan hyviä, ja avoin oleskelu-, ruokailu- ja keittiövyöhyke tuntuu olevan yhteydessä puutarhaan. Pariskunnalla on jo pitkään vieraanvaraisuus ja he nauttivat ruoanlaitosta - Andrew on pätevä kokki - joten keittiön kytkeminen sekä olohuoneeseen että puutarhaan oli ratkaisevan tärkeää.

Makuuhuone Tämä tila on Sarahille ja Andrewille rauhallinen pyhäkkö, josta on aurinkoinen näkymä ranskalaisten ovien kautta, jotka avautuvat parvekkeelle. Vuodevaatteet, Adairs.

Lämmitetyt lattiat tekevät tilasta viihtyisän ja Sarah rakastaa pyykkiään. "Terassilla iso pesula on todellinen ylellisyys", hän sanoo. "Se olisi voinut helposti olla kolmas kylpyhuone, mutta halusin erillisen tilan pestä ja silittää joka viikko tuntematta olevansa pudonnut pieneen tilaan."

Kylpyhuone Mikä oli aiemmin makuuhuone, on nyt yläkerran perheen kylpyhuone. "Rakastan sen kirkkautta ja mittakaavaa", sanoo Sarah. "Se ei ole koskaan kosteaa ja lattiat ovat lämmitettyjä." Allas, Villeroy & Boch. Kudottu kori, papaija. Roska, maantie. Riipusvalo, Beacon valaistus.

He nauttivat myös sisäänrakennetun varaston tarjoamasta vapaudesta. "Emme ole koskaan halunneet sotkua tai paljon asioita esillä", sanoo Sarah. "Kaikki kotimme ovat olleet valoisia ja täynnä valoa, mutta olemme kokeilleet väriä - aloittaen elävistä sävyistä, sitten siirtymällä neutraaleihin sävyihin ja lopulta suosikkiini - valkoiseen. Se on helppo ylläpitää jopa kahden ison koiran kanssa!" Aikuisten lasten kanssa perhe on nyt iloinen elää pienempiä mutta viisaampia.

Kylpyhuone Upotettu kylpyamme on suunnitellut arkkitehti Eva-Marie, ja Andrew loi caddyn vanhasta tammipalasta. Onsite Supply & Design -yhtiön Popham Design -lattialaatat toistavat etuovella olevia.

Saadut kokemukset "En ole sataprosenttisesti varma, että tekisimme uudelleen betonilattian", sanoo Sarah. "Arkkitehtiimme ajatteli alun perin, että meidän pitäisi tehdä puutavaraa, mutta olimme huolissamme siitä, että koirat vahingoittivat sitä, ja menimme betonin mukana. Betoni värjättiin rakennusprosessin aikana ja piti sitten lisätä pinnoite päälle, jolla ei ollut Sama kiillotettu tunne. Päivän lopussa myös betoni naarmuja, joten puutavara oli todennäköisesti parempi - ja halvempi - veto. "

Pesula Tämä on yksi Saaran suosikki paikkoja. "Se on piilossa, mutta siinä on ylellinen tilan tunne", hän sanoo. Kuten kylpyhuoneessa, myös Popham Design -laatoitettu lattia lämmitetään. Varastokorit, Howards Storage World.

Kansi Tämä tila tarjoaa tervetulleen vetäytymisen kaupungin keskustan melusta. Flower Power Garden Centers -ympäristön ansiosta pari voi kääntyä alas. Pystysuora planteri pehmentää puuhiilen ulkomuotoa.

Katso lisää Eva-Maren töitä käymällä arkkitehti Prineasissa. Ota yhteyttä Focus Build -yrityksen rakentajaan.

Tunnisteet:  Lastenhuoneet joulu Asuminen ja ruokailu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add