Remontoitu 1920-luvun koti, joka liittyy kiinteästi ulkona

1920-luvun puolivälissä sijaitseva koti, jossa on pohjoiseen päin oleva puutarha, lehtipuisella kadulla halutussa esikaupungissa Melbournen sisäpuolella - tällä ominaisuudella näennäisesti on kaikki. Se on todellakin nyt unelmakoti, mutta omistaja myöntää, ettei se juuri pyyhkäissyt häntä jalkoistaan.

Puutarhan keskellä olevaa kypsää hopeakoivua täydentävät aasialaisen jasmiinin (Trachelospermum asiaticum) ja Loropetalum chinense 'Plum Delight' -suojat.

Kaksikerroksisessa talossa oli tehty joukko muutoksia 1980-luvulla ja 90-luvulla, minkä seurauksena pohjapiirros oli alueellisesti tehoton ja käänsi selkänsä puutarhaan. "Tunnistin kodin mahdollisuudet", sanoo omistaja. "Sillä oli todellinen vetäytyminen."

Omistajan suosikki nojatuoli oli verhoiltu löydetystä kankaasta; eloisat värit antavat huoneelle energian. Kokeile vastaavaa kangasta ReFindRetro. Sohvapöydät, Brad Wray Workshop. Sohva, Fanuli. Ikkunat ja ovet Schücolta (koko). Sisäratkaisujen verhot Warwick Kankaat 'Vanuatu Sheer' Flintissä. Mittatilaustyöt. Mukautettu matto lähettäjä Armadillo & Co

Vaikka kaikki alkuperäiset huoneet pysyivät ehjinä arkkitehtonisesti, vähemmän kuin puolella oli 1925/26 -perinnön tunnusmerkkejä. Vain kaksi - olohuone ja suoraan yhden makuuhuoneen yläpuolella - voisivat väittää olevansa sotien välillä.

Spiraalikudonta riipusvalot, Marmoset Löydetty. Tangeriini jakkarat, piiri. Policrete Enterprisesin betonisaarten penkki. Takapenkki Essastone Milano Mist -mallissa. Sussex Taps 'Scala' hanhenkaulasekoitin harjatussa Gunmetalissa, Reece. Kodinkoneet, Neff. Qasairin etäisyys. Splashback-laatat, TileLab. Ovilaitteet, Suunnittelija-ovivarusteet. Trestle-puulattiat, Tyynenmeren lattiat.

"Talo oli vain sarja huoneita, jotka eivät olleet yhteydessä toisiinsa tai puutarhaan", kertoo arkkitehti Olena MacCallum, Bayley Wardin yksityiskodien johtaja, joka työskenteli yrityksen perustajajohtajan Nick Bayleyn kanssa sisätiloissa. suunnittelija Adele Bates ja maisemasuunnittelija Daniel Tyrrell projektissa.

Mukautetuilla kaareilla on portaalivaikutus, joka ohjaa kävijöitä sisäänkäynnille ja luo upean saapumisen tunteen. Tässä näkyviin kasveihin kuuluu Boston muratti, Loropetalum chinense 'Plum Delight' ja japanilainen laatikko.

Mukautettu huonejakaja / hyllyyksikkö on täydellinen näyttötila omistajan arvokkaalle kokoelmalle Etelä-Afrikasta tulevaa taidetta ja esineitä. CC-Tapis matto, saatavana Loom Rugs -yhtiöltä.

Puutarha ja omistajan halu uima-altaalta olivat merkittävässä roolissa suunnittelun uudistamisessa. Sisäänkäynti siirrettiin kodin itäpuolelle ja muodollisen ruokasalin luomasta sopivasti vaikuttava eteinen. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella alkuperäinen olohuone muutettiin tyylikäkseksi tutkimukseksi. Oikealla, nykyinen keittiö / perhehuone, makuuhuone, pesula ja kylpyhuone loivat tietä upealle lasiseinäiselle avokeittiölle (Butler-ruokakomero), ruokailu- ja oleskelutilalle, joka avautuu suoraan vehreään puutarhaan ja uuteen uima-altaaseen.

Lattiasta kattoon ulottuva lasi tilan molemmilla puolilla tarjoaa sisä-ulkoyhteyden, jonka omistaja halusi. Sekä vintage- että nykyaikaisten ruokasalin tuolien sekoitus on esimerkki omistajan mieluummasta eklektinen sisustus. Ruokapöytä on melkein 4 metriä pitkä - sopii erinomaisesti ison perheen majoitukseen. Hydrauliseen lämmittämiseen tarkoitettu kaivosristikko valmistettiin mittatilaustyönä.

Keittiö, olohuone ja ruokailutila.

"Halusimme tuoda ruokailutilan niin pitkälle puutarhaan kuin mahdollista, mutta piti myös olla varovainen suojaamaan tilaa kuumalta pohjoiselta auringolta", Olena sanoo. Kattoikkuna kattaa oleskelu- / ruokailutilan leveyden ja parantaa siten kodin yhteyttä puutarhaan.

Uuden ikkunaseinämän ansiosta näkymät puutarhaan voidaan nauttia sängystä. Kotelo ja penkki peitetty omistajan omasta kankaasta. Verhot valmistajalta Interior Solutions. Koe Temple & Webster.

Urban Edge Ceramicsin omituiset Ornamenta Tangle -laatulevyt yllättävät ja ilahduttavat. Mukautettu turhamaisuus Caesarstone Sleek Concrete -penkillä. Nahkavetoketjut lähettäjä MadeMeasure. Lotus Stone -allas, Apaiser. Sussex Taps 'Scala' pyyhekuivain, 'Scala' tappi ja 'Pol' suihku nousi, kaikki Reece. Pyyhkeet, MissoniHome.

Ensimmäisessä kerroksessa asettelua käännettiin, joten päämakuuhuone - nyt takana - sai näkymät puutarhaan. Parempi tilan käyttö mahdollisti sisäänrakennetun vaatekaapin ja ensuiteen luomisen myös päämakuuhuoneelle. Koska omistaja käyttää yleensä muita makuuhuoneita huoneina, oli syytä pienentää yhden makuuhuoneen ylellisempää pääkylpyhuonetta, Olena sanoo.

Turhamaisuus, pesuallas ja hanatarvikkeet vastaavat ensuitea. Lotus Stone -kylpy ja -allas, Apaiser. Sussex Taps 'Pol' -kylpyäyte, Reece. Seinälaatat, TileLab. Lattialaatat, Signorino.

Tämä huone on suosikki omistajan lapsenlapsille, jotka ovat säännöllisiä vierailijoita. Taustakuva ja verho Schumacher 'Aviary': lta Grant Dorman Interior Productsilta. MissoniHome tyyny.

Yksi päähaasteista oli kulttuuriperinnön yhdistäminen nykyaikaisiin elementteihin. "Se on hieno tasapaino", Adele sanoo. Keittiössä betonisaaripöytä yhdistetään valkoisilla puusepänteillä ja valkoisilla metrolaatoilla; hillitty paletti antaa suunnittelulle - ja ympäristölle loistaa. Muualla omistaja halusi käyttää elinvoimaista abstraktia kangasta suosikki nojatuoleissaan. Kun hän löysi graafisen kangas- ja seinäpeitteiden kokoelman Schumacherilta, hänellä oli vain oltava joitain yhdestä makuuhuoneesta. Nykyään sisustus näyttää raikkaalta mutta ajattomalta ja esittelee omistajan persoonallisuutta kauniisti.

Sisustussuunnittelija Adele Bates (alla, vasen) ja arkkitehti Olena MacCallum (alla, oikealla).

Stockwood Building Groupin uima-allas. Betonin levittäjät.

Ulkopuolella Danielin tärkein tehtävä oli puutarhan "muokkaaminen". "Se oli jo kypsä ja melko rehevä, joten roolini oli pääosin päättää, mitä säilyttää ja mitä lisätä täydentääkseen jäljellä olevia kasveja", hän sanoo. Istutuksiin sisältyy hoikka kutojan bambu, silmiinpistävä jalokiviääni Loropetalum chinense 'Plum Delight' ja lehtipuinen Boston muratti, joka tuottaa väriä joka kulmassa ympäri vuoden.

Grande Archen ruokapöytä ja Rion-tuolit, kaikki piirit. Kodin takaosa on verhottu Copperform Victorian kuparilevyille.

Kesti kauan, kun kaikki tuli yhteen, mutta omistajalle se oli ehdottoman odottamisen arvoinen. Hän nautti erittäin paljon työskentelystä suunnittelutiimin kanssa ja tulos puhuu puolestaan.
bayleyward.com; adelebates.com.au; danieltyrrelllandscapes.com.au

Tunnisteet:  keittiöt Makuuhuoneet Asuminen ja ruokailu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add