Kunnostettu Kalifornian bungalow Glen Irisissä, jolla on kulttuuriperintöominaisuuksia

Kuka täällä asuu : Dellyten CMO-neuvonantajan päällikkö Karly, rakennustekniikkayrityksen Hammertech johtaja ja perustaja Ben, sekä heidän kaksi poikaa Isaac, 4 ja Joshua, 1.

Kodityyli : Vuonna 1927 sijaitseva Kalifornian bungalow perheystävällisessä Glen Iriksen esikaupunkialueella Victoriassa sai täysin uudenlaisen päivityksen.

Aikajana : Suunnittelu aloitettiin vuoden 2016 alkupuolella; peruskorjaukset aloitettiin vuoden 2016 lopulla ja valmistuivat vuotta myöhemmin.

Budjetti : 650 000 dollaria.

Tämän Kalifornian bungalowin sisäänkäynti kertoo: sen monimutkainen lasimainen etuovi näyttää alkuperäiseltä 1927-luvun kodilta, mutta itse asiassa silmiinpistävä suunnitteluominaisuus on itse asiassa viimeaikainen lisäys.

Remontoitu Melbourne-talo on sekoitus vanhaa ja uutta, ja se edustaa tulevaisuutta omistajille Karlylle ja Benille sekä heidän nuorille pojilleen Iisakille ja Joshualle.

Koti Kun Kalifornian bungalow tuli myyntiin heidän kadullaan, Melbourne-pari Karly ja Ben käyttivät tilaisuutta luoda kodin, joka oli räätälöity heidän nuoren perheen tarpeisiin.

Pari asui vuonna 2014 kaupunkitalossa ja etsivät ikuista kotiaan nähdessään, että bungalowin kolme ovea oli myytävänä.

Heidän lehtikuja - lähellä puistoja, kouluja ja paikallisten rakastamaa gourmet-supermarketia - olivat pari, jossa pari halusi asettua asumaan ja kasvattaa perhettä, ja tämä talo tarjosi heille mahdollisuuden antaa vanhemmalle kodille nykyaikainen päivitys.

"Emme halunneet elää McMansionissa - halusimme persoonallisuuden kodin", Karly sanoo. "Bungalowin julkisivu oli kaunis, erkkerireunat reunustavat vyöruusuilla ja sammaleisilla terrakottalevyillä", hän sanoo.

toivelista

  • Perintöä kunnioitettiin "Halusimme säilyttää muovaus- ja katto yksityiskohdat ja sisällyttää 1920-luvun jalkalistat ja architrave-mallit", Karly sanoo.
  • Avoin pohjaratkaisu Muunnettu pohjapiirros, joka sisältää helpon virtauksen talon edestä takaosaan sekä avoimen oleskelun, ruokailun ja keittiön.
  • Lapsiystävällinen “Olimme tietoisia varmistaaksemme, että kotimme ei tunnu muodolliselta tai steriililtä. Sen oli oltava rento ja tilaa, jossa pojat voivat leikkiä vapaasti. ”

Verandah Tuore takki Dulux Limed White Half -valosta on kirkastanut kodin julkisivua. The Banyan Tree: n musta puupenkki välttää sen täydellisesti.

Suunnittelussa oli kuitenkin tehtävä melko paljon työtä, ennen kuin kotia voitiin pitää sopivasti toiminnallisena kasvavan perheen kanssa. Pari sitoutui Melbournessa sijaitsevaan rakennusyritykseen Tibuiltiin ja sisustustylistiin Marcia Hongan, jotta viehättävä vanha asunto saa uuden ilmeen ja parantuneen käytännöllisyyden.

"Tavoitteenamme oli päivittää kiinteistö nykyaikaiseksi säilyttäen samalla sen klassiset piirteet", Karly sanoo. "Neljän perheen, mukaan lukien kaksi pientä poikaa, kanssa talossa, halusimme sen olevan tyylikäs mutta mukava ja lapsiystävällinen."

Kotiin oli tehty aikaisempi 1990-luvulla valmistunut laajennus, joka asetti suljetun keittiön kodin keskelle. "Sisäpuolella tuntui pimeältä ja asettelu ei viihtynyt kovin hyvin", hän sanoo ja lisää, että myös sisäistä säilytystilaa puuttui.

Ruokailutila Ilmava, kutsuva ja loistava paikka ihailla kodin kasakattoja, avoin ruokailutila hyötyy Open Room -huoneiston rottinki-ruokasali tuolien visuaalisesta kevyyydestä. Malmo 1 puu riipus Beacon Lightingilta. Ranskalainen tammilattialattia, valmistaja Storey. Sisäseinät maalattu Dulux Natural White.

Pari, tiesi hyvin pienten lasten kasvattamisen todellisuudesta, tiesi, että puhtaat linjat ja avoin suunnitelma palvelevat heidän perhettään.

"Kun vartuin, meillä ei ollut tilaa tehdä asioita yhdessä; palasimme vain huoneeseemme", Karly sanoo. "Joten suunnittelemme tätä taloa sisällyttämällä yhteisiä tiloja, joissa voimme pitää hauskaa ja yhdistää perheenä, mutta meillä on myös tarpeeksi tilaa jokaiselle tehdä omia juttujamme."

Pariskunnalla oli varmuuden vuoksi selvää, että he haluavat juhlia kodin kauden piirteitä palauttamalla mahdollisuuksien mukaan jäljellä olevat 1920-luvun sulkeumat ja suunnittelemalla uusia tiloja, jotka täydentävät niitä.

Keittiö Hienot, Bracken-kaihtimien verhot ja tekstuuriset rottinki-jakkarat Open Roomista ovat kauniit kalvot Caesarstone 'Organic White' -saarten teräville viivoille. Musta Armando Vicario 'Tink' pesuallashana on Abey. Peili, Warranbrooke.

Kodin alkuperäinen julkisivu, Armadale Doorsin räätälöimällä uudella etuovella ja kahdella etuhuoneella, säätäisi loppua kunnostusta.

"Avain suunnitellessasi kodin, jolla on perinteinen etuosa ja moderni takaosa, on varmistaa, että sisäänkäynti ja eteinen luovat saumattoman kulkutien osien väliin", kertoo Daniel Tilkeridis, johtaja tai Tilbuilt. "Itse asiassa se on ratkaisevan tärkeää."

Vanhojen ja uusien esteettiseksi siltaamiseksi suunnitteluun sisältyivät seinävalaisimet, korkeat jalkalistat ja upeat kassakatet.

Asuinalueet Comfort vie laskutuksen perheen asuinalueella Globewest-sohvalla ja nojatuolilla. Teos: Jessie Rigby. Lampaannahka, erinomaiset vuodat. Matot, mattokokoelma.

Tilbuiltin kodin takaosan puoliksi muuttaminen sisälsi jaetun tason asettelun, joka teki parhaan kaltevuusyksikön ja lisäsi korkeutta uuteen avokeittiö-, oleskelu- ja ruokailutilaan. Lasi-liukuovet ja tilavat ikkunat antavat päivänvalolle kyllästyä tiloihin, joissa perhe viettää suurimman osan ajastaan.

"Valitsimme koko alueen koville pinnoille neutraalit värit, joissa joissakin kiinnikkeissä oli musta korostus. Tämä antoi meille suuren kankaan työskennellä", Karly sanoo. Sisustustyylisti Marcia vastasi parin mieluumpaan laivasto-, harmaa- ja punasävyvalikoimaan lisäämällä vaalean puun kappaleita "täydentämään raikkaan ja rento lähestymistavan värivalikoimaa".

Muodollinen olohuone MRD Home: n laivaston nojatuolit lisäävät väriä. Teos: Kirsten Jackson. Sohvapöytä, Globewest.

Ben käytti kokemustaan ​​rakennusinsinöörinä, joka työskentelee laaja-alaisessa kaupallisessa kehitystyössä, ja Ben otti hoitaakseen kunnostuksen. "Meille oli suuri etu, että Ben ymmärsi prosessin ja pystyi hallitsemaan budjettia ja pitämään kaikki vastuullisina", Karly sanoo.

Pariskunnan tiivis osallistuminen suunnitteluun ja rakentamiseen - ja se, että he asuivat samalla kadulla remontin aikana - tarkoitti, että päätökset tehtiin nopeasti ja varmasti. "Asiantuntijat ohjasivat meitä, mutta oppimme olemaan kyseenalaistamatta vaistojamme", Karly lisää.

Koska Tilbuilt-tiimi tarjosi integroitua suunnittelu- ja rakennuspalvelua, päätöksentekoa virtaviivaistettiin ja lopputulos on koti, jossa huomio yksityiskohtiin paistaa läpi. "Jopa perfektionisti-isäni, joka on ollut pitkään rakentaja, hyväksyy heidän tekemänsä työn", hän sanoo hymyillen.

parhaat bitit

  • Asettelu: ”Avokeittiö, perheen olohuone ja ruokasali on iso tila, jota voimme kaikki käyttää, ja rakastamme sen ikkunaistuinta, korkeita kattoja ja runsaasti valoa”, Karly sanoo.
  • Sijainti “Se tuntuu asunto- ja perheystävälliseltä, mutta on lähellä kaupunkia. Olemme onnellinen täällä pitkään. ”
  • Kalusteet “Marcian valitsemasi kauniit kappaleet ovat täydellinen lisä kaikkeen kovaan työhön, joka meidän kunnostuksen yhteydessä on käynyt”, hän sanoo.

Viimeisteltynä Karly ja Ben eivät epäröineet kysyä asiantuntija-apua. "Kun olemme tehneet niin paljon töitä talon saamiseksi oikeiksi, päätimme ostaa täydelliset varusteet sitä varten." Marcia hoiti huolellisesti tämän tehtävän.

Ensuite Ben ja Karlyn ensuite-turhamaisuus on terävä toppi Caesarstone 'Organic White' -kappaleessa. Se on yhdessä Kado Lussi -altaan ja Milli Pure -hanaisten kanssa, molemmat Reece. Ulosteet ovat MRD Home ja laattoja, De Lucia Tile Gallery.

"Olemme keksineet tyylin, joka heijastaa moderni-klassista ilmettä ja tunnetta, jonka Ben ja Karly olivat", sanoo sisustustylistit työskentelevän yhdessä parin kanssa kuratoidakseen valikoiman täydellisesti oikeasuhteisia kappaleita epämääräisissä muodoissa.

"Marcian kanssa käydyn valintaprosessin jälkeen olemme vielä enemmän rakastuneet kotimme - jos se on mahdollista!" sanoo Karly.

Opitut asiat

"On hyvä hyväksyä, että et voi tehdä kaikkea", Karly sanoo. "Pienten lasten ja kokopäiväisten töiden kanssa meillä ei yksinkertaisesti ollut aikaa tutkia huonekaluliikkeitä viikonloppuisin. Sisustustieteilijän työskentely teki huonekalujen valintaprosessista paljon tehokkaamman meille, ja päädyimme todella kaunis tulos. "

Katso lisää Tilbuiltilta Tibuiltiltä. Käy Marcia Hongssa Marcia Hongssa.

Näytä galleriaA 1920-luvun Kalifornian bungalow Barwon Headsissä sai aurinkoisen muodonmuutoksen

Tunnisteet:  Makuuhuone Palkki Makuuhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add