Remontoitu Melbourne -varasto on nyt täydellinen viihdyttäjän koti

GalleryLeader

Kuka täällä asuu : Fiona ja Shaun Chalmers, jotka molemmat työskentelevät rahoituksessa, ja heidän poikapoikansa Harry.

Kodityyli : 90-luvun alkupuolella kaksikerroksinen kaksikerroksinen tilakoti Richmondissa, Melbournessa.

Aikajana : Fiona ja Shaun asuivat talossa vuoden ajan, ennen kuin aloittivat suunnitteluprosessin Techne Arkkitehtuuri + Sisustussuunnittelu -tiimin kanssa ja sitoivat sitten vuoden suunnitelmat. Rakentaminen kesti yhdeksän kuukautta.

Ruoka, perhe ja ystävät muodostavat yksinkertaisen reseptin, jonka Melbourne-pari Fiona ja Shaun tiesivät tarvitsevansa kotinsa luomiseksi. Mutta tilan löytäminen, jossa nämä asiat voisivat sekoittua jättämättä kymmenen vuoden huppua, Richmondin kaupunkikohtaa, oli haaste. Fiona ja Shaun löysivät ratkaisunsa varastotyylisessä tiilikodissa pihalla, joka heti kaksinkertaisti heidän viihdyttävän tilansa. Autokatos sulki sopimuksen.

Oleskelutila Space Furnituren Jardan 'Sky' -sohva ja SP01-sohvapöydät vievät kutsuvan paikan avoimessa tilassa.

Hullujen ruokailijoiden kyky viihdyttää kotona tai nauttia esikaupungin nautinnoista vain hypyn kautta, antoi heille mahdollisuuden päästä helposti pimeän ja päivätyn kalusteen ohi. Sen sijaan, että kiirehtiä uudistukseen, Fiona ja Shaun pysähtyivät tarkkailemaan tilaa. "Asimme siinä vuoden vain nähdäksemme valon ja saadaksemme tuntuman talosta ja alueesta", Fiona sanoo.

Asuinalue Kuvioitu tiilimuisti säilytettiin mahdollisuuksien mukaan. "Valo osuu siihen hiukan eri tavalla kuin tavallinen kipsilevyseinä ja se on vähän yhteys takaisin rakennuksen olemassa olevaan kuoreen", sanoo sisustussuunnittelija Jonny Mitchell. Sivupöytä, Anibou.

Inspiroituna Fiona ja Shaun kääntyivät arkkitehti Karina Piperin ja Techne Arkkitehtuuri + Sisustussuunnittelija Jonny Mitchellin puoleen. "Se oli hauskaa, vein pitkin pidän pitämästäni talosta lehden levityksen ja Karina oli todella vetänyt saman talon", Fiona kertoo. "Ajattelin: olemme samalla sivulla täällä!" Ensuite-lisäys ja parempi yhteys keittiön ja ulkona välillä helpon viihdyttämisen kannalta olivat tärkeitä. Mutta visio ripustettiin taitetulle, tyylikkäälle estetiikalle.

Keittiö Älä mene lankaan sen aliarvioitujen linjojen takia - tämä on yksi kitted-keittovyöhyke, jossa on kaikki piilotetusta jääkaapista integroituun rasvakeittimeen samoin kuin viinijääkaappi ja induktiokeittotaso. "Tämä on vain todella hauska keittiö, jolla voi valmistaa ruokaa", Fiona sanoo. Graniittisuolat ja työtasot lisäävät vilkkaan tekstuurin tähän viihdyttävään napaan, jossa on Cultin Hay-jakkarat.

"He halusivat minimaalisen paletin yrittääksesi laajentaa tilaa", Jonny sanoo. Se oli temppu, joka auttoi kompensoimaan alhaiset katot ja luomaan koheesion. Tyylikkäästi tarkoituksena oli luoda joustava tausta. "Halusin väripaletin, jonka avulla voimme tuoda persoonallisuuden taloon taidetta ja bittejä ja kappaleita matkoiltamme tai kerätä matkan varrella", Fiona sanoo.

Baari Tule-cocktailitunti, keittiö vastapäätä oleva huomaamaton puusepäntoimi on avattu paljastamaan glam-pieni peili-taustainen cocktailbaari.

"He halusivat minimaalisen paletin yrittääksesi laajentaa tilaa", Jonny sanoo. Se oli temppu, joka auttoi kompensoimaan alhaiset katot ja luomaan koheesion. Tyylikkäästi tarkoituksena oli luoda joustava tausta. "Halusin väripaletin, jonka avulla voimme tuoda persoonallisuuden taloon taidetta ja bittejä ja kappaleita matkoiltamme tai kerätä matkan varrella", Fiona sanoo.

Ruokailutila Värikäs Moroso 'St. Hub Furnituren Markin tuolit ympäröivät Pad Furnituren Rolf Benz -ruokapöytää. Telavalaistus hyödyntää matalia kattoja. Mafi 'Oak Clear' lattiapäällyste täydentää puhtaan ja terävän ilmeen.

"Koti oli melko vankka ja ulkoisesti hiukan teollisen näköinen, mutta sisäisesti se oli paljon enemmän esikaupunkien sisustus. Kaksi eivät linjaanneet lainkaan", Jonny muistelee. Technen joukkue työskenteli edestakaisin Fionan ja Shaunin kanssa katkaistakseen yhteyden. "En halunnut tehdä siitä vain teollisuusvarastoa, " Fiona sanoo. "Halusin jotain, joka oli paljon nukkuvampaa ja hienostuneempaa. Nukkuminen teräsikkunoilla oli todella hieno tapa tehdä se."

Cavalier Bremworthin makuuhuoneen rehevä kuvioitu silmukkamatto jäljittelee graniitin ilmettä kylpyhuoneen takana. Fionan jättiläisen tammipuun vihreää ja Shaunin hääkuvassa, sängyn yläpuolella, seuraa Hultin sivupöytä Cultista. Seinävalaisin on myös kultista. Vuodevaatteet, Kip & Co.

Hienot mustat teräsikkunat asettavat sävyn mustille varusteille ja terävälle viimeistelylle kaikkialla. "Talossa, joka ei ole kovin suuri, haluat, että puusepänne ja kaikki viimeistelysi puhuvat ja luovat sen vähän blingin ympäri taloa", Fiona sanoo.

Makuuhuoneessa tehdyt MadeMeasure-nahkavetovärit lisäävät tekstuurin viileään palettiin. Tuoli ja sivupöytä, molemmat Aniboulta, muodostavat hienostuneen kaulan.

Arkkitehdit ottivat myös kuvan parin kiinnostuksesta taiteeseen ja muotoiluun, luomalla oleskelutilaan sokkelin esittelemään kappaleita ja piirtämällä olohuoneen olemassa olevien huonekalujen ympärille. "Olimme jo alkaneet ostaa huonekaluja, jotka meillä oli jo pitkään, kuten Jardan-sohva ja jotkut satunnaiset tuolit. Pystyimme harkitsemaan, miten talo kehittyisi sen ympärille", Fiona kertoo.

Kylpyhuone Itsenäisesti seisova kylpyamme on sankari tässä yksivärisessä tilassa.

Yhdeksän kuukauden mittainen rakennus, joka oli suunniteltu kuudeksi, tuli muutamilla haasteilla - alkuperäisillä lattiatöillä, joita ei ollut koodattava, palkit poissa, ikkunat viivästyivät - mutta se ei paljastanut Fionan tuuletusta huolimatta siitä, että hän suunnitteli heidän häät aika. Fiona ja Shaun muuttivat uuteen kotiinsa vain kolme päivää ennen solmun solmimista. "Se oli määräaika, jota rakentaja ei pystynyt muuttamaan", Fiona nauraa.

Kylpyhuone Pyöreä peili hajottaa Artedomusin Inax-laatoilla peitetyn seinän suorat linjat. Tyylikäs tunnelma on pehmennetty valkoisella pestyllä tammepuuviilutelakalla, lämpimällä kumppanilla, jonka pohjassa on luonnonkivilaatat ja hiottu graniitti turhamaisuus.

Samalla kun kuori pysyi samana, talossa suorattiin ja lattiat vaihdettiin. Kääntämällä portaita taaksepäin, Technen joukkue voitti tilan jauhehuoneelle ja kodinhoitoalueelle alakerrassa ja pystyi siirtämään keittiön lähemmäksi pihaa. Tyylikäs baari, joka on asennettu puusepän keittiötä vastapäätä, sopii viihdyttäjät tiin. "Avaat palkin ja sinulla on ruoanlaiton draama, mutta teet myös cocktaileja ja se on hauskaa", Fiona sanoo. Piha on katettu ulos saumattoman viihdyttämisen mahdollistamiseksi ja isännöi kasvavaa puutarhaa, jota tarvitaan kodin pehmentämiseen.

Courtyard "Rakastamme viihdyttämistä ja valuu usein juomien ulkopuolelle. Avaamme konsertti-ovet, jotta illallinen voi olla taas ruokapöydällä, mutta kaikki on yhteydessä", Fiona sanoo. Sisäänrakennettu istuin "auttaa hajottamaan tuon takaosan, joten se on porrastettu viheriöiden, istuttajien ja istumapaikkojen kanssa", sanoo sisustussuunnittelija Jonny.

Yläkerrassa pieni uudelleenjärjestely on mahdollistanut kylpyhuoneen ja rauhallisen huonekokoelman, jota äskettäin väitti heidän uuden poikansa Henry, joka on tullut mukana melkein vuotta myöhemmin. "Tämä oli ensimmäinen remontimme ja rakastimme prosessia", Fiona sanoo. "Luomalla jotain, mitä juuri haluat, on uskomattoman palkitseva kokemus."

Vihreä seinä Herrod Landscapes loi vihreän seinän vastaamaan Fionan värivalikoimaa. "Vihreä seinä on fantastinen. Rakastamme sitä", hän sanoo. Keinutuoli ja pöytä, Tait.

Vieraile Techne-tiimillä Techne Architecture + Sisustussuunnittelussa .

Tunnisteet:  koristelu Lastenhuoneet Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add