Remontoitu hiihtomökki Mount Hothamissa on täydellinen pako

Kuka täällä pysyy : Joe Bartolo, Incore Developmentsin toimitusjohtaja; hänen vaimonsa Olivia, Incore Developments -yrityksen yritysjohtaja; ja heidän lapsensa: Milla, 9, ja Kayden, 12.

Kodityyli : Kolmikerroksinen 1990-luvun chalet Mount Hothamissa, Victoriassa, sai nykyaikaisen päivityksen.

Aikajana : Alusta loppuun kunnostaminen kesti kolme kuukautta.

Budjetti : Tämän projektin budjetti oli noin 500 000 dollaria.

Aina silloin tällöin projekti tulee haasteiden mukana ja torjuu kaikki loogiset aikataulut. Näin oli tämän Victoria's Hotham Heightsissa sijaitsevan kolmikerroksisen alppimökin tapauksessa. Kun hiihtokausi lähestyy nopeasti, sen uudet omistajat antoivat itselleen vain 12 viikkoa tehdäkseen siitä lunta-pupun kultaa.

Melbourne-pari Joe ja Olivia Bartolo olivat hyppineet mahdollisuuteen ostaa vuonna 2018, kun aikaisemmat omistajat suostuivat myymään. Upeat hiihtäjät ja heidän kaksi kouluikäistä lastaan ​​olivat ihailleet kiinteistöä usean vuoden ajan ja halunneet perustaa alueelle oman yksityisen tukikohdan.

Lumessa Victoria's Mount Hothamissa yhden perheen ylellinen talviretriisi kunnostettiin juuri ajoissa talvikaudelle. Projekti toteutettiin yhdessä viereisen sisarkiinteistön kanssa, joka päivitettiin samalla tavalla toiminnallisessa, mutta lämpimästi vieraanvaraisessa tyylissä.

Ankaran sään sanelema ja rajoitettu pääsy kauppoihin ja materiaaleihin Joella ja Olivialla oli kolmen kuukauden ikkuna, jonka kuluessa saneeraus tehtiin suunnitteluvaiheesta koristekalusteisiin. He kääntyivät asiantuntija-apuun Resident Avenyn sisustusarkkitehdin Jessica Bettenayn kanssa. "Jessin ja hänen tiiminsä sitoutuminen tarkoitti, että projekti oli suunniteltu moitteettomasti tuumaa elämäänsä, jopa silloin, kun se oli johdolla!" sanoo Joe.

Olohuone Uusi Oblica 'Shaker' takka on hienostunut tapa torjua kylmää. Tekstuuri esiteltiin Spence & Lydan Ay Illuminate -valaisimen ja Baylissin kuvioidun maton kautta. Sohva, tyynyt ja sivupöydät ovat Jardanilta.

Siitä hetkestä lähtien, kun kiinteistö asettui asumaan, suunnittelussa aloitettiin muutokset mökin päivättyyn sisustukseen ja epäkäytännölliseen ulkoasuun nykyaikaiseksi talven paratiisiksi, joka tarjoaa sekä toiminnallisuuden että hienostuneisuuden.

Joen ja Olivian toivelista

  • Tuo lämpöä muhkeiden materiaalien ja mielenkiintoisten tekstuurien kautta, samoin kuin ylellisiä lisäyksiä, kuten lattialämmitys.
  • Lisää käytännölliset sulkemiset, jotka tekevät vaivattomasta siirtymisestä rinteiden fyysisesti aktiivisesta päivästä rentouttavaan iltaan takan edessä.
  • Maksimoi näkymät asuintiloilla älykäs ja nykyaikainen tyyli, joka täydentää kodin ympäristöä.

Keittiö / ruokailutila Resident Avenuen mittatilaustyönä valmistettu penkki ja siihen kiinnitetty ruokapöytä on tämän avaruus-älykkään alueen ominaisuusosa. Jardanin Otto-penkit täydentävät asetusta. Liekittiin mustaa Zimbabwen graniittipenkkiä, Smartstone 'Statuario Venato' roiskeita ja Elton Groupin 'Evenex' viilutakkia. Matt Johnsonin Clouds 1 -teos kaikui näkymän. Taideteos Stephanie Kloss.

"Halusimme perheen rentoutua, rentoutua ja olla yhdessä yhdessä hetkessä, jolloin he astuivat sisään", sanoo vanhempi suunnittelija Jessica, joka valvoi koko projektin tilan suunnittelua ja sisustussuunnittelua. "Tavoitteenamme oli luoda lämpöä tekstuurin ja värisyvyyden avulla. Tilan piti olla aivan vastapäätä sen jäistä ympäristöä ja rohkaista rentoutumaan päivän jälkeen rinteillä."

Olohuone Fenton & Fentonin suunnitteluselementit, kuten mittatilaustyönä (polttopuun varastointia ja esittelyä varten) ja kelluvat hyllyt, maksimoivat kompakti tilan. Sekoitus Jardan-tyynyjä lisää vielä yhden mukavuuskerroksen.

Jotta perheelle saataisiin käyttäjäystävällinen lomamajoitus, jokainen kolme kerrosta ja niiden huoneet harkittiin uudelleen. Pohjakerros muutettiin siten, että siihen sisältyy kuiva huone ja toimivampi sisääntulo, jossa on istuimet ja säilytystilat, ja kaksi ensimmäisen kerroksen makuuhuonetta suunniteltiin uudelleen, jotta erillinen sisäänkäynti ja vaatekaappitila olisi mahdollista. Yläkerrassa keittiö ja asuintilat vaihdettiin vuoristomaisemaa ympäröivien laajojen alppimaisema-alueiden hyödyntämiseksi.

Sisäänpääsy Tässä kätevässä sisäänkäynnissä olevassa paikalla on nyt penkki istuimella, jossa on vedenpitävä neopreenipehmuste, säilytystilaa kävelykenkille ja Design By Them -koukut takkien ja takien ripustamiseen. Seinävalo, posliini karhu.

Jokaisella tasolla suunnittelija Jessica toteutti näkemyksensä lämpimistä, kuvioituista sisätiloista, joissa oli viimeistely, joka sisälsi kolmiulotteisia posliinilattialaattoja Urban Edge Ceramics -levystä ja jotkut seinät verhottu ranskalaisen harmaalla suunnitellulla puulevyllä Royal Oak Floorsiin, toiset maalattiin Resene Castle Rockiin., väri valitaan sen luonnollisen harmaanvihreä sävyn ja syvyyden perusteella.

Urban Edge Ceramicsin kylpyhuoneen timantti posliinilaatat muodostavat loistavan taustan turhamaisuudelle ja Middle of Nowhere -peilille.

Äskettäin sovitetussa keittovyöhykkeessä pari kiillotettuja materiaalivaihtoehtoja toi huoneeseen hienostuneisuutta: liekkitetty musta Zimbabwen graniitti räätälöityyn penkkiin ja kontrastinen vaaleasävyinen Smartstone Statuario Venato splashbackilla.

Kylpyhuone Suihkulaatat hankittiin myös Urban Edge Ceramicsilta. Mustat hanat ja suihku, Astra Walker. Kylpypyyhkeet, beduiini Societe.

"Mustat hanat ja tummat puukalusteet lisäävät draamaa ja lisäävät kodin entistä modernimpaa hienostuneisuutta", sanoo Jessica ja lisää, että sen loma-ilmapiiri on pehmeissä viimeistelyissä. "Nahan, turkisen ja sametin yhdistelmät ovat kerroksia, jotka luovat tekstuurituloksen", hän selittää.

Päämakuuhuoneen ranskalaisen harmaan puuverhous Royal Oak Floorista ja Resene Castle Rockin seinät ovat talvimaisemia, jotka ovat inspiroineet lumipeltoja. Jardan-nahkainen Finley-sänky, Sage And Claren pellavilla. Liukuovi paljastaa kuivahuoneen ulkopuolella.

Alkukauden lumisade vuonna 2018 tarkoitti, että kauppojen ja materiaalien saatavuus oli vielä tavallista haastavampaa. Projektin etenemisen varmistamiseksi jotkut rakennustyöt saatiin päätökseen järjestyksessä, mikä vaatii älykästä projektinhallintaa.

Asuinalue Uudet alumiini-ikkunat kehystävät houkuttelevat näkymät Mount Hothamiin. Perheen Bang & Olufsen BeoPlay A9 sopii erinomaisesti chill-out-istuntoihin.

"Me riisutimme kiinteistön takaisin runkoonsa, koska ikkunakehykset mättivät ja mökki tarvitsi kipeästi apua", Joe sanoo. "Sitten järjestämme seinät ja muutimme kattokorkeuden ja kaikkien märien alueiden orientaation. Lumen voittamiseksi puusepäntyöt menivät maton asentamisen ja huonekalujen toimituksen jälkeen. Kun sisustusta aloitettiin, meillä ei edes ollut puusepän- ja työpöydät. Maalaus valmistui hyvissä ajoin ennen kuin normaalisti teemme sen, kun lämpötila laski ja yritimme saada maali kuivumaan. "

Kirkas idea Ikkunajoukko on loistava kuvan rajaamiseen, mutta kun haluat vähentää häikäisyä ja / tai tarttua kuumuuteen, sulkukerros on ihanteellinen.

Toinen tulokseen vaikuttava tekijä oli kapea portaikko. Tämän torjumiseksi Resident Avenue suunnitteli olohuoneessa olevan suuren sohvan kahdeksi kappaleeksi, jotta se voitiin helposti kuljettaa portaita yläkertaan.

Kuiva huone Robert Redford -seinämä seinällä on hauska nyökkäys tämän huoneen tarkoitukseen, joka käsittelee kaikenlaisia ​​kylmän sään varusteita armossa. Tyyny, salvia ja Clare.

Paikallinen valmistaja Jardan toimitti suuren osan lisäkalusteista, ja jokainen mökin esine - aina ruokailuvälineisiin asti - valittiin sitten vastaavaksi. Alkuperäinen tavoite oli vieraanvarainen talviretriitti, jossa perhe ja ystävät voivat tavata toisiaan, ja se saavutettiin upeassa tyylillä.

Lumi Koti on muutettu perimmäiseksi perheen pakopaikaksi.

parhaat bitit

  • Kuratoidut materiaalit Puuseinät seinillä, kolmiulotteiset seinä- ja lattialaatat sekä teksturoidusta viilusta valmistetut puusepät tekevät koskettavasta pintojen yhdistelmästä.
  • Takka Vapaasti seisova Oblica-takka toimii nykyaikaisella tyylillä, joten se on täydellinen valinta talvella pakoon.
  • Sijainti Koska lomamökki sijaitsee aivan Mount Hothamin Big D -hiihtoalueella, rinteille osuminen on yksinkertaisesti kysymys takaovesta kävelemisestä ja suksien asettamisesta.

opitut asiat

"Jokainen rajoitus, yksityiskohta ja mittaus pidettiin alusta alkaen. Tällaisen projektin aikana ei ollut aikaa virheisiin tai mielenvaihtoon. Oli tehtävä se kerran ja tee se kunnolla", Jessica sanoo.

Lisätietoja Jessican työstä on Resident Avenue -sivustolla.

Näytä galleriaParannettu rantahytti omalla yksityisellä saarella

Tunnisteet:  Saln Keittiö keittiöt 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add