Remontointi muutti tämän talon ikuisesti perheen kotiin

Pyörrekylmän romanssin jälkeen sisustussuunnittelija Holly Jackson ja hänen aviomiehensä Paul, viinikauppias, ostivat tämän Itä-Brisbanen kodin tarkoituksenaan kääntää se, myydä se ja siirtyä eteenpäin. Mutta valmistuttuaan klassisen tapaa-nykyajan kunnostamisen he tajusivat kuinka paljon he olivat kasvaneet rakastamaan taloa, ja päättivät tehdä siitä ikuisesti kodin.

Täällä Holly kertoo meille remonttimatkastaan ​​ja kodin luomisesta, jossa joulumuistoja tehdään monien vuosien ajan.

"Paavalin ja minä olimme yhdessä noin kuusi kuukautta, kun ostimme tämän talon, aikoessamme täysin kunnostaa ja sitten myydä sen. Kaksi viikkoa ratkaisun jälkeen olemme kihloissa, sitten menimme naimisiin yhdeksän kuukautta myöhemmin. Ensimmäisen korjauskierroksen jälkeen, kun Olin raskaana ensimmäisen lapsemme kanssa. Ymmärsimme molemmat, että rakastimme taloa liian paljon luovuttamaan siitä, joten päätimme pitää sen.

Holly pukeutui yksinkertaiseen sisäänkäynnin pariin vintage-saappaisiin.

Paikallisen perheen omistama talo vuosikymmenien ajan, talosta oli todella hoidettu hyvin.

Se istui suurella korttelilla ja tarjosi runsaasti potentiaalia kunnostustöihin. Ja kuten monissa Brisbanen klassisissa sodanjälkeisissä kodeissa, siinä oli suuria huoneita ja korkeat katot alkuperäisillä reunuksilla, mikä loi erinomaiset asuintilat.

Jotkut kodin parhaista ominaisuuksista olivat kuitenkin piilossa näkymästä - esimerkiksi maton vetäminen paljasti moitteettomat kovapuulattiat.

Alkuperäisten päivitysten aikana päätimme noudattaa alkuperäistä asettelua, mutta muutimme sitä hiukan kodin nykyaikaistamiseksi.

50-vuotias keittiö oli hyvässä kunnossa ja päätyi menemään hyvään, retro-inspiroimaan kotiin Gumtreen kautta. Joten sisään tuli uusi keittiö sekä uusi kylpyhuone, ikkunakalusteet ja lisää säilytystilaa.

Avokeittiön luominen oli yksi ensimmäisistä kunnostuksen osista, joihin Holly ja hänen aviomiehensä Paul kohdistuivat.

Kun päätimme olla myymättä taloa, teimme suuria muutoksia kääntääksemme lyhytaikaisesta kunnostusprojektistamme perhekotiin. Keskipiste oli talon takaa ulottuva, viihdyttävä ulkoilmatila, joka sopii täydellisesti jokiventelien kuumentamiseen kuumana kesäpäivänä.

Rakensimme makuuhuoneen, jossa oli oma kylpyhuone, ja opiskelemme kannen rinnalla asuintilan pidentämiseksi.

Tämän ulkotilan tuulinen muotoilu ja kaunis sisustus tarkoittaa, että se on monipuolinen ja paljon käytetty tila.

Tasoitimme myös takapihan ja istutimme takapihalle uusia puutarhoja täydentämään uutta viihdyttävää tilaa. Viimeinkin rakensimme autokatos ja uusi aita kiinteistön etuosaan. Allas asennettiin äskettäin.

"Nyt meillä on pieniä lapsia, vietämme enemmän aikaa kotona, ja uskomattomalla säällä ympäri vuoden oli järkevää asentaa uima-allas", Holly sanoo. "Se on myös hauskaa, kun olemme viihdyttäviä."

Älykäs terassisuunnittelu luo muodollisen tilan parille aurinkotuoleja uima-altaan vieressä.

Varmistaakseni, että näyttää talon valmistuneelta samanaikaisesti, pidasin muotoilua johdonmukaisena kaikissa vaiheissa - se on valkoinen!

Ja olen todella tyytyväinen uuteen asetteluun - meillä kaikilla on oma tila, mutta elämme yhdellä tasolla avoimen keittiön ja ulkona olevan huoneen kanssa, joka yhdistää meidät rento ja helppo kulku.

Vuosisadan puolivälissä moderni kirjoituspöytä kuului Hollyn isälle. "Se on kaunis pala - sen rakentamisessa ei käytetty yhtäkään naulaa", hän sanoo.

Otan johtoaseman talon sisustamisen suhteen, ja jatkuvan ilmeen pitäminen oli helppoa työn edetessä - en ole impulssiostaja, joten kaikki, mikä meillä on, sopii elämäntyyliimme. Väri neutraaliin palettiin on helppo lisätä tarvikkeilla ja taiteella, ja rakastan huonekasvien tuoreuden lisäämistä.

Minulla on taipumus investoida sankarikappaleisiin, joita todella rakastan, ja sekoittaa sitten edullisia kappaleita, jotka ovat trendikkäitä.

HOLLYIN VINKKEJÄ LUONNON LOUTTAMISEKSI

  • Pidä mielessä keskeinen estetiikka : "Päätavoitteena on aina ollut luoda viihtyisät ja mukavat tilat, jotka virtaavat yhdessä, joten tunnemme olevani yhteydessä muihin talon ihmisiin riippumatta siitä, missä huoneessa olemme."
  • Lisää persoonallisuus tinkimättä jatkuvuudesta : ”Minua vedetään kuviin ja malleihin, joiden takana on henkilökohtainen tarina ja jotka saavat minut hymyilemään. Galleriaseinäni on sekoitus asioita, perhevalokuvista, vanhempani hääpäivästä ja siitä, missä Paavali kasvoi, aina kulttuurikuvakkeihin, joita ihailen, kuten Twiggy. ”
  • Valitse neutraali värivalikoima : "Valitsimme yksinkertaisen, vähän huoltoa vaativan värivalikoiman, joten pienillä muutoksilla tai lisäyksillä on suurempi vaikutus", hän sanoo.

"Makuuhuoneemme on niin suuri, siinä on hotelli-tuntuma", Holly sanoo. Hän rakastaa sängynpäät ja teki tämän. Pellava L&M Home: lta.

Holly valitsi sukupuolineutraalin teeman Fletcherin lastentarhaan.

Kodin tyyli joulua varten

Kun jouluaika tulee ympäri, haluan hajottaa koristeita ympäri taloa kuten tarvikkeita. Se oli jotain äitini tekemistä, ja olen jatkanut sitä pientä perinnettä. Kääritämme valot etuparvekkeen kaiteiden ympärille ja koristamme edessä olohuoneeseen sijoitetun suuren männyn tervetulleeksi perheen ja ystävien kanssa.

Perheemme vuorotellen yleensä isäntätehtävissä. Tänä vuonna järjestämme joulua ja kun uima-allas on juuri mennyt sisään, ajoitus ei voinut olla täydellinen! "

Keittiö / ruokailutila on Hollyn suosikki tila.

Joulukuusi on pystytetty takkahuoneessa olohuoneeseen. "Käsintehtymme joulukoristeemme lasten nimillä ovat ensimmäiset, jotka menevät puuhun", Holly sanoo.

Tunnisteet:  Keittiö Makuuhuone Makuuhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add