Lomakeskus-tyylinen koti Melbournessa on rento perheparatiisi

horisontin-allas-Jaman-May-16

Kuka täällä asuu : Peter Jaman, rakentaja ja perheyrityksen omistaja, Hudson Developments; hänen vaimonsa Helen, entinen stylisti, joka johtaa verkkokauppaa, Ayech; poika, Hudson, 16; ja koirat Geoffrey ja Byron.

Kodityyli : Monitasoinen päivitetty 70-luvun koti Melbournen esikaupungissa.

Talousarvio : Peter on tehnyt kaiken työn, joten työvoimakustannuksia ei ole ollut; 180 000 dollaria kattaa materiaalikustannukset.

Pitkän ajatellut merimuutosta Byron Bayn, Uuden Etelä-Walesin, tekevä pari Peter ja Helen Jaman, jotka johtavat Hudson Developments -yritystä, rakennus- ja kiinteistökehitysyritystä, tekivät seuraavan parhaan. He muuttivat 70-luvun talon Melbournen esikaupungissa lomakeskuksen tyyppiseksi retriitiksi.

Uima-allas Jotta uima-altaan alueelle saataisiin lomakohde, yhteisomistaja Peter Jaman valitsi täplikumin kumilakan, joka jätettiin säälle. "Värjäsimme sen kerran, mutta päätimme rakastaa sitä näyttämään luonnollisemmalta", sanoo omistajan ja Peterin vaimo Helen.

"Olimme lomalla Byronissa ja istuimme rannalla ajatellen, kuinka elämä voi olla yksinkertaisempaa?" sanoo Helen, online-koditavaran putiikin perustaja Ayech. "Asuimme tuolloin Dandenongsin alueella ja ajoimme 45 minuuttia kumpaankin suuntaan viedämme poikamme, Hudsonin, kouluun. Siitä tuli väsyttävää."

Muotokuva Helen Jaman olohuoneessa.

Huolimatta intohimostaan ​​Byronin alueeseen - perheen vierailuun useita kertoja vuodessa - muutto pohjoiseen ei ollut loogista työhön, joten Helen etsikin verkossa kiinteistöjä, jotka olivat lähempänä 16-vuotias Hudsonin koulua Glen Waverleyssä, ja iski kulta: "Näin tämän ja rakastuin heti."

Oleskelutila Talvella "tuli menee jatkuvasti", kertoo Chazelles-tulisijojen tulisija Helen. Räätälöity linja-autovieritys lisää rentoutta tunnelmaa.

Peter otti hieman vakuuttavamman. Parin suorittaessa ensimmäisessä tarkastuksessa kolmen makuuhuoneen kodissa, kirpeä haju ja roikkuva viimeistely saivat hänet kääntymään kävelemään takaisin ulos. "Tartu tarttuin hänen käsiinsä ja sanoin:" Ei! Etkö voi nähdä sitä?! "" Sanoo Helen, joka katsoi sen sijaan rakastetusti jakautuneita tasoja, huiman setri-paneelikatot ja vaikuttavan sukellusaltaan.

Oleskelualue "Se on kokoelma rakkautta!" Helen kertoo galleriatilasta, jossa kuratoitu kokoelma perhevalokuvia roikkuu kehystettyjen matkamuistojen, mustan listan kuvien ja Jai ​​Vasicekin teosten kanssa.

"Olin niin innoissani", hän sanoo, "ja kun aloin ladata ajatuksiani Peteelle, hän oli kuin:" Kyllä, todella olet oikeassa. Tämä on mahtavaa! "" 30 päivän kuluessa tarjouksen tekemisestä omaisuutta, pari oli muuttanut sisään.

Ulkona Rapautunut kansi on täydellinen viihdyttävä ulkona.

Tunnetun Melbourne-arkkitehdin Graeme Gunnin suunnittelema, 1970-luvun alkupuolella kauppiasrakentajien rakentama talo leviää vaivattomasti kolmeen tasoon. Sisäänkäynti johtaa ruokasali- ja keittiötilaan sekä kylpyhuoneeseen ja vierashuoneeseen myös tällä tasolla. Alla olevassa kerroksessa on olohuone ja makuuhuone, kun taas opiskeluhuone ja Hudsonin makuuhuone ovat ylimmällä tasolla.

Ruokailutila Ruokapöydän päällä oleva helmillä varustettu Weylandts-kattokruunu on suosikkiominaisuus, ja se yhdistetään Curious Gracen ruokasalin tuoleihin ja "vanhan hyvän IKEA: n" New Yorkin tulostamaan.

Pohjapiirros sisälsi joitakin outoja tiloja - yhdelle valokuvien tummahuone -, mutta geometriset suunnittelutiedot yhdistettynä tyhjyyteen, joka ulottuu pohjakerroksesta katon korkeimpaan pisteeseen, auttavat luomaan tilan ja yhteyden tunteen. "Ikälleen ja ajalleen se olisi ollut todella viileä koti - olisit melkein voinut nähdä suuria juhlia, joita he olivat pitäneet täällä", Helen sanoo.

Keittiö Vielä alkuperäisessä tilassaan keittiö on kuuma aihe tulevaa päivitystä varten. "Suunnitelmamme on tehdä siitä suurempi ja avata talon etuosa ulkoalueelle, aivan kuten takana", Helen sanoo. Ulosteet ovat GlobeWest-tuotteita, verho piilottaa astianpesukoneen ja mikroaaltouunin. Varastokaappi on viimeistelty liitutaulumaalilla viesteille ja ostoslistoille.

Muuton jälkeen pariskunnan ensimmäinen parannus kotiin oli ilmastointi, jota seurasi Pietarin toimisto, jolle he muuttivat olemassa olevan ulkoisen rakennuksen. Seuraavan kuuden kuukauden ajan Helen ja Peter asuivat talossa sellaisenaan, suunnittelivat ja suunnittelivat tehtäväänsä, ennen kuin aloittivat yhdeksän vuoden kunnostuksen pätevän rakentajan Peterin kanssa, joka muutti talon huolellisesti vähitellen työn jälkeen, viikonloppuisin ja joulukatkoina.

Keittiö Vaikka keittiö ei ole vielä saanut täydellistä päivitystä, Helen on poistanut ovet yläkaappeista ja maalannut ne mustiksi luodakseen tilan ja valon tunteen menettämättä säilytystilaa.

Talon takaseinä korvattiin kaksinkertaisilla ovilla, jotka avaavat nyt olohuoneen ja makuuhuoneen uima-altaan alueelle. Täällä Peter käytti kansiin täplikumin ja rakensi sohvan, jossa on sisäänrakennettu elokuvaprojektori, kesäisin elokuvaöihin.

Tutkimus Seinä Porterin maaleissa Aniksella muodostaa dramaattisen taustan kallolle Hope & May -tapahtumasta.

Vaikka rakennus on Pietarin verkkotunnus, Helen ottaa hallinnan sisälle. Hänen ajatuksena oli värjätä lattialaudat mustaksi - ja maalata ne sitten valkoiseksi muutamaa vuotta myöhemmin. "Koska katot ovat niin korkeat, sillä vain oli tämä koko parvi-tyylinen tunne", hän sanoo. "Se oli uskomaton muutos."

Kylpyhuone Riippuva saniaisuus lisää raikkautta.

Musta, valkoinen ja puu ovat Helenin värimaailman ytimessä, ja sarjaa tummia piirteitä käytetään kontrastin luomiseen ja silmän ohjaamiseen. Lausunnot, kuten mukautettu linja-auto vieritä oleskelutilassa ja helmillä Weylandts-kattokruunu ruokapöydän yläpuolella, lisäävät tekstuuria ja mielenkiintoa.

Päämakuuhuone Sängyn yläpuolella olevilla teoksilla on erityinen merkitys Helenille ja Peterille. "He ovat lahjakkaan poikamme luona, kun hän oli noin kuusi vuotta vanha - yksi on hänen jalkansa jäljitettyjä ääriviivoja!" sanoo Helen.

Alakerrassa omistettu galleriatila näyttää Byron-Bay-pohjaisen taiteilijan Jai Vasicekin perhevalokuvia, taidetta ja teoksia. Talvella, kun uima-allasta ei käytetä, Helen halkaisee King Living -sohvan ja asettuu puoli vastakkaisiin taiteisiin, joten painopisteestä tulee upea takka.

Hudsonin makuuhuone Erityisesti hänen kiinnostuksensa vuoksi rakennetussa Hudsonin makuuhuoneessa on nook-sänky Ayechin Major Minor Sydney -liinavaatteilla ja IKEA-painatus.

Lähes vuosikymmenen asumisen jälkeen telineillä on vielä paljon tehtävää. Kylpyhuone pysyy alkuperäisessä kunnossaan, samoin kuin keittiö. Helen ja Peter keskustelivat parhaasta tavasta pidentää sitä.

Gallerian seinä Eklektinen sekoitus muotoja ja värejä luo eloisan galleriaseinän.

Ei että he olisivat kiireessä. Tämä talo on todellinen rakkauden työ, mutta entä heidän unelmansa Byron Bayn koti? "Jos jotain, pidämme todennäköisesti tämän ja ostamme paikan Byronissa", Helen sanoo. "Pete on asettanut elämänsä ja rakkautensa tämän kodin kunnostamiseen. Meillä on täällä paljon muistoja, jotka heijastavat meitä kaikkia. En näe meidän koskaan lähtevän."

Sukellustaso Vanha sukelluslauta korvattiin puupäällysteisellä sukellustasolla. "Meillä on ollut täällä hienoja Australia-päivän grillausta", kertoo Helen, istuen koirien Geoffreyn ja Byronin kanssa.

Lisätietoja Hudson-kehityksestä on Hudson-kehityksessä.

Tunnisteet:  Kylpyhuone ja pesula Saln koristelu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add