Tyylikäs ja moderni rantatalo harmaasävypaletilla

keittiö-harmaa-kivi-penkki-top

Kuka sen rakensi : Projektipäällikkö Rowan Findlay ja vaimo Lizie Clifton, Pure Productsin ja SugarBaby Internationalin projektipäällikkö; arkkitehti Rohan Rileyn kanssa; ja sisustussuunnittelijat Miriam Fanning ja Kristiina Morgan, Mim Design.

Talo tyyli : "Se on musta laatikko", sanoo Lizie. Myytävänä rakennettu moderni mestariteos on neljän makuuhuoneen rannikkokodissa uima-allas ja älykäs nykyaikainen tunnelma.

Aikajana : Talon valmistuminen kesti noin 10 kuukautta ja se myytiin viikkojen kuluessa markkinoille tulosta.

Budjetti : "Budjetti meni ikkunasta varhain", Lizie sanoo. "Meille se ei liittynyt menoihin, vaan tarkoituksena oli luoda hyvin toimiva tila, josta voimme olla ylpeitä."

Joskus vaikein valinta rakennuksen tai kunnostuksen yhteydessä on päättää luotavasi talotyylin perusteella: vuosisadan puoliväli tai moderni nykyaika? Tai ehkä harkitset ulkoasua ranskalaisista maalaistalovaikutuksista? Lizien ja Rowanin mielestä rakentamisen ilo on se, että he kokeilevat kaikenlaisia ​​arkkitehtuurin aikakausia vaikuttavan ranta-asuntokantaansa kautta.

Tämän projektin tarkoituksena oli tutkia tyylikkään modernismin kauneutta. "Halusin todella olevan vankka muoto, joka asetetaan upeaan luonnonmaisemaan", Lizie sanoo. "Olimme jo rakentaneet Hamptonsin inspiroimaa rantataloa vierekkäin. Halusin, että tämä olisi todella erilainen kuin istuen mukavasti toisen kodin kanssa."

Lizie ja Rowan ostivat maan, jonka kotona nyt on monta vuotta sitten, jakamalla sen jakamalla tilaa kolmelle selvästi erilaiselle kohteelle lähellä viktoriaanista rannikkoa. "Tämän projektin avulla halusin todella jotain tyylikästä ja modernia", Lizie selittää.

Aina kun hän ajatteli tämän talon suunnittelua, hän kuvitteli itsensä olohuoneessa / ruokailutilassa, jota ympäröivät suuret ikkunat ja hienostunut sisustus, joka tarjosi mukavuutta ja rentoutumista.

Keittiöpari Rowan ja Lizie halusivat laittaa modernin kehrän tähän rantataloon. Kun otetaan huomioon viktoriaanisen rannikon läheisyys, näytti melkein suotuisalta, että kodin lausuntokiveä, jota nähdään täällä keittiön saarella ja splashbackilla, kutsutaan Portsea Grey CDK Stonestä. Lizie valitsi sen, jotta puukaapit näyttäisivät kelluvan ja lisäävän lämpöä.

Hän visualisoi myös kodin, jossa vältettiin kaikki tavanomaiset merenranta-stereotypiat. Sisätilojen Mim Design -tiimin kanssa ja Rowanin ollessa rakentajan / projektipäällikön johdolla Lizie aloitti uuden tyyppisen rantatalon rakentamisen - mutta joka kuitenkin asetti etusijalle perheen asumisen ja piti lomaa viihdyttävänä.

Aluksi rantatalon piti olla kaksikerroksinen koti. Lizie ja Rowan halusivat hyödyntää näkemyksiä, ja ajattelu ylösnouseminen oli loogisin päätös. "Sitten tajusimme, että meidän on harkittava viereisten kiinteistöjen yksityisyyttä", Lizie sanoo.

Olohuone "Kodin pohjapiirros oli täydellinen tasapaino suhteessa, mittakaavassa ja mukavuudessa", Lizie sanoo.

Sen jälkeen kun projekti oli viety Mim Designiin sisätiloihin, uusi muotoilu syntyi. "Ehdotimme jakaa L-muotoinen asettelu erillisiin tiloihin aikuisille ja lapsille", Miriam sanoo.

Uusi muotoilu keskittyi ajatukseen kahdesta siipistä - toisessa ruoanlaitto-, olohuone-, ruokailu- ja isäntäsviitti; toisessa lasten makuuhuoneet ja rumpus-huone. "Meidän piti varmistaa, että koti mukautettiin lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen oleskeluun, ja rohkaisimme myös tuntemaan läheistä perhe-elämää, suunnittelun laajuudesta huolimatta", Miriam sanoo.

Keskikeittiö Yksi suunnittelun avaintekijöistä oli keittiön sijoittaminen. Suunnittelija Miriamin mielestä se on talon paras huone. "Se tarjoaa toimivan solmukohdan ja kokoustilan, josta on näkökohtia kaikilta alueilta", hän sanoo. Avoin suunnitelmahuone käyttää Coastal Livingin L-muotoista sohvaa luodakseen läheisyyden tunteen olohuoneeseen.

Lizien suunnittelutehtävänä oli, että rantatalo ei ole "liian ranta", ja se, mitä Mim Design -tiimi keksi vastauksena, oli juuri sitä mitä hän toivoi.

"Yksi näiden projektien parhaista osista on istua alas ja nähdä, kuinka Miriam ja Kristiina päättävät soittaa sen. Rakastan ideoiden esittämistä, se on aina henkeäsalpaava", Lizie sanoo. "Työskentely Mim Design -tiimin kanssa on kuin astu sisään yhden luukun palveluun - he tietävät mistä löytää kaiken."

Puusepäntyöt Puun reunustamaton levy virtaa talon läpi. "Se on suunniteltu käytännölliseksi ja tarjoaa koriste-elementin jokaiselle huoneelle", Miriam sanoo. Kaksisävyistä maalikäsittelyä käytettiin auttamaan televisiota sulautumaan tasaisemmin seinään.

Projektin menestyksen temppu oli tasapainottaa kodin mustaa ulkokuorilattiaa, jonka sisäpinnalla on tekstiilejä, kuten erittäin pehmeät solmuvilla villamatot, säleiset seinäpaneelit, puiset viiluhyllyt, jauhemaalatut ovenkahvat ja luonnonkiven penkit, kaikki pehmeässä paletissa. harmaa, kivi, norsunluu, hohkakive ja musta.

Vaaleat sävyt Ympäristön kauneus ilmoitti hienovaraisemman värimaailman valinnasta. Tarttumalla harmaisiin, valkoisiin ja vihjeisiin pastellitavaroihin, jotka on pistetty täällä ja siellä, koti on tyylikäs tausta vihreää rannikkomaisemaa ulkona.

Miriamille se oli prosessi, jolla ymmärrettiin kodin käyttöä ja luodaan hetkiä jokaiselle tilalle. "Jokaisessa huoneessa oli oltava oma näkökohta, olipa kyse puutarhasta, viihdyttävästä ulkoalueesta ja uima-altaasta, taidetta tai räätälöityjä puusepänteoksia koko näyttelyssä", Miriam sanoo. "Saavutimme tämän avainominaisuuksien syvällisellä suunnittelulla ja sijoittamisella."

Makuuhuoneen sisustussuunnittelija Miriam oli varovainen varmistaakseen, että jokaisessa huoneessa oli näkökohta, kuten ikkuna tai taideteos. Tähän huoneeseen on lisätty pieni nurkka viihtyisäksi lukemispaikaksi. Cavalier Bremworthin maton tekstuuri tuo syvyyden mykistettyyn värivalikoimaan, ja paneelit tuovat myös toisen tekstuurikerroksen.

Tämä koti oli toinen kolmesta jaettuun maahan suunnitelluista hankkeista, ja Rowan otti rakennuksen hallinnan. "Menisin paikalle kahdesti viikossa ja piti kokouksia rakentajan kanssa viikonloppuna", hän sanoo. "Olin puhelimessa useita kertoja päivässä ja otin valokuvia lähettääksesi edestakaisin - loistava työkalu, kun et voi olla siellä."

Pesula Lihavoimamiehen ruokakomeroon vieressä oleva pesula tarjoaa parhaan mahdollisen varastoinnin mukautettujen puusepän ansiosta, vaikka siitä hyötyy silti paljon luonnollista valoa ikkunan kautta. Allekirjoituskivi kuljetetaan myös tämän tilan läpi.

Koska niillä oli niin paljon kokemusta, Rowan ja Lizie tiesivät, että kyse oli joukkueen käytöstä prosessin saumattoman toiminnan varmistamiseksi.

"Suurin opetus rakennusta varten on ympäröida itsesi samanhenkisten ihmisten kanssa", Lizie sanoo. "Jos työskentelet arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja rakentajien kanssa, jotka ymmärtävät ja inspiroivat sinua, niin lopputulos on upea. Jos et näe silmältä silloin, ehkä kumppanien valinta ei ole sinulle paras. "

Kylpyhuone "De Fazion käsintehtyistä laattoista aina tavaroihin, peileihin ja puusepäntuotteisiin, kaikki on hienostunut, mutta käsityöläisherkkyydellä", Miriam sanoo.

Projekti päättyi noin 10 kuukauteen, ja kokemuksen sydämestävin asia oli kuinka nopeasti se myytiin. "Minulla ei juuri ollut aikaa nauttia siitä", Lizie sanoo. "Se napsautettiin melko nopeasti ja minulla oli vain muutama hetki valmiissa tilassa."

Vaikka hän tunsi luovan tyytyväisyyden, kun hän lopulta käveli oleskelutilaan ja näki valtavat ikkunat, pehmeät harmaat viimeistelykuvat ja avoimen tilan yhdistyvät. "Se oli niin täydellinen", hän sanoo. "Olin kuvitellut sitä niin kauan, niin yhtäkkiä se oli totta."

Master-sviitti Tämä perääntyminen on sijoitettu kodin toiseen päähän taukona kiireisistä alueista.

Katso lisää Mim Designilta Mim Designilta; ja lisää Rohan Rileyltä Rohan Riley Sisustussuunnittelussa .

Tunnisteet:  Asuminen ja ruokailu Makuuhuoneet Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add