Puupeitteinen terassilaajennus, jossa on dramaattiset käyrät

Tämä Melbournessa sijaitseva 1800-luvun viktoriaaninen terassi sai nykyaikaisen remontin, joka sisälsi puupäällysteisen jatkeen dramaattisilla käyrillä.

FMD Architects -ryhmän innoittamana ajatusta "viktoriaanisesta naisesta", se yritti kunnioittaa kodin menneisyyttä ja lisäsi siro lisäyksen, joka vetää suunnittelumotiivinsa viktoriaanisesta vilskemekosta.

TALO

1800-luvun viktoriaaninen terassi Melbourne-kaupungin keskustassa, nykyaikaisella laajennuksella, joka juhlii sisä-ulkoilua.

VUOSIPALVELUJEN ULKOPUOLELLA

Se on Inside Out -konsertin kaikkien aikojen ensimmäinen Koti-palkinto, ja kumppanimme Brickworks Building Productsin kanssa olemme keränneet Australian halutuimmat kodit.

MIKSI Tuomarit rakastavat sitä

"Iloitan siitä, kuinka iloisia käyriä käytetään talon takapihalla ja puolella. Voin vain kuvitella, että tämä olisi onnellinen talo, joka herää sisään", sanoo Inside Out -toimittaja Eliza O'Hare.

"Tämä remontointi tuo uuden elämän klassiseen taloon. Arkkitehti on luonut kaarevan puisilla päällysteillä asuvan paviljonkin, joka yhdistää kodin ihanaan takapuutarhaan ja avautuu taivaalle kohotetulta kattoterassilta", kertoo Cameron Bruhn, koulu ja Queenslandin yliopiston arkkitehtuurin dekaani.

"Tyylikäs ja hienostunut projekti saavuttaa lämpöä yhtenäisen materiaalivalikoimansa avulla ja menee saumattomasti naimisiin vanhan ja uuden kanssa", kertoo Brett Ward, Brickworks Building Productsin kansainvälisen markkinoinnin pääjohtaja.

standout ominaisuus

Harkittu puutarha.

Äärimmäisellä tavalla: Paras kodin peruskorjaus 2019

astua sisään...

Ulkopuoli Tämän viktoriaanisen terassin nykyaikainen laajennus on päällystetty puusta ja täydentää puulattia-aitaa ja kodin etuovia tarjoamalla lämpimän kontrastin alkuperäiseen taloon.

Ulkona viihdyttävä Korkealla kadun yläpuolella sijaitsevassa laajennuksessa on viihtyisä sisäpiha ja kaupunkipuutarha, joka on täydellinen viihdyttämiseen.

Keittiö Keittiö istuu kodin uudessa laajennuksessa ja siinä on neutraali paletti terrazzo-lattiaa, puukaapit ja lausuntokeittiösaari.

Avoin suunnitelma Kattavan ruokapöydän pariksi on asetettu avoin suunnitelma, keittiön vieressä mustien ruokapöydän tuolien kanssa.

Yksityiskohdat Kaareva lauseikkuna antaa runsaasti luonnollista valoa päästä uuteen lisäykseen kotiin.

Siirtymäkausi Kodin uusi laajennus liittyy saumattomasti alkuperäiseen taloon.

Elävät puulattiat ja alkuperäiset piirteet, kuten tämä silmiinpistävä katto ruusu ja reunukset, säilytettiin kodin menneisyyden kunniaksi.

Makuuhuone Alkuperäiset terassikodin ominaisuudet, kuten tämä makuuhuoneen takka, pidettiin koko talossa.

Puutarha Ulkopihalle lisättiin sitkeä puutarha, joka luo rehevän kaupunkipakoksen kaupungista.

Tunnisteet:  remontti koristelu Makuuhuone 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add