Victorian terassin palauttaminen sopii perhe-elämään

Valon pistäminen ja yhteyden luominen ulkona ei tarkoita rivitalon uudistamista, mutta se on Benn & Penna -arkkitehtien hohto. Vaikka perinnön julkisivu kodin edessä on säilytetty, takaosa on aivan toinen tarina.

HiSpec Constructions -yrityksen kanssa työskentelemällä ryhmälle annettiin ohjeet muuttaa iso vanha terassitalo kodiksi, joka sopii perhe-elämään ja joka tarjoaa tuleville sukupolville.

Virtaviivaisen ja harkitun pohjapiirroksen luominen oli erittäin tärkeää rakennusprosessissa. Kodin muodollinen, viktoriaaninen ulkoasu oli pelkkä paljastamaan tietä avoimien asettelutilojen sarjalle, maksimoimalla tilavuus ja tarjoamalla tunne yhtenäisyydestä vallitsevan vanhan ja uuden välillä. Sisustus on nyt tyylikäs ja valoisa, ja uusi lisäys parantaa nykyisen kodin herkkyyttä ja koristeellisuutta.

Päärakennuksesta veistettiin mikropiha, jotta keittiössä ja olohuoneessa olisi valoa, ilmaa ja tilaa. Yksityiset makuuhuoneet ovat kätkeytyneenä yläkerrassa, korotettuina pois yleisistä tiloista.

Pääpiha oli kiinteä osa tätä hanketta, muodostaen yhteyden pääkodin ja takahuoneen välille ja hämärtäen linjaa sisä- ja ulkotilojen välillä. Tässä viihdetilassa on amfiteatteri, lampi, istutuslaatikko ja alusta, jotka kaikki yhdistyvät palvelemaan muuttuvaa erilaisia ​​perheen aktiviteetteja. bennandpenna.com; hispecconstructions.com

Tunnisteet:  keittiöt joulu Keittiö 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add