Varasto, jossa ei ole ikkunoita, on nyt valoisa koti

Ajattele Pariisia, ja sinä loitit kuvia Haussmann-tyylisistä rakennuksista, joissa on valkoiset julkisivut ja ranskalaisten ikkunoiden rivit, joista on näkymät puistoon. Joten on vaikea kuvitella, että kun Marie Montaud ja hänen aviomiehensä Gilles Ballard etsivät isompaa kotia nelivuotiselle perheelleen ja törmäsivät tähän vanhaan tehtaaseen, siellä ei ollut luonnollista valoa. Ei edes ikkunaa.

Kerrostalon pohjakerroksessa sijaitsevan kotinsa rakentaminen kesti melkein kaksi vuotta. Mutta heillä oli visio ja kärsivällisyys nähdä se läpi.

Pariskunta koristavat kotinsa eklektisillä kappaleilla kuratoidulla tavalla keräämällä mietteisesti kullekin tuotteelle ajan myötä - ota vintage-sohva, Atmosphere Interieurin sohvapöytä ja metalliset nojatuolit, jotka he löysivät markkinoilta.

tyyli kärki

Korosta ja maksimoi korkeat katot pelkillä, lattiapäällysteisillä verhoilla ja mukautetuilla puusepänteillä seinien varrella.

Marie ja Gilles valitsivat arkkitehdin Guillaume Terverin Le LAD-studiosta muuttamaan varaston kaupungin keskustan pyhäkköksi. "Suurin haaste oli luonnonvalo", Guillaume sanoo. "Ja kaikkien hyväksyntöjen antaminen kesti kahdeksan kuukautta." Hän torjui valon puutteen suunnittelemalla kodin keskelle ulkoilmapihalle, jossa lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät ja liukuovet erottivat jokaisen huoneen ulkotilasta, ja korkeita, lehtisiä kasveja yksityisyyden suojaamiseksi.

Piha on autuaasti vähän huoltoa. Huonekalut ovat yksinkertaisia ​​ja tukevia, suuret puut ovat istutuskoneissa ja maa peitetään hakkeella, mikä sopii hyvin liikenteelliseen ulkoalueeseen.

Mutta tärkeätä ei ole vain se, mikä on ulkopuolella. Sisällä korkeat katot, avotilat ja valkoiset seinät maksimoivat valon runsauden. Kaatamat betonilattiat poistavat kaikki rajojen tunteet, ja keittiössä, ruokailutilassa ja olohuoneessa yhden seinän varrella räätälöidyt puusepät toimivat esineiden ja kirjojen näytönä toisessa päässä ja keittiövälineiden hyllyinä toisessa. "Käytämme tätä aluetta eniten", Marie sanoo, "koska se on rauhoittava ja koska sillä on niin monia toimintoja."

Kantava palkki ohjaa huomion avoimen olohuoneen keskellä jakaen visuaalisesti tilan keittiön ja ruokailutilan välillä. Katon lasikivet levittävät auringonvaloa, joka virtaa ylhäältä, aivan kuten puun yläosassa.

Todistuttuaan kestävänsä pitkät remontit, ei ole yllättävää, että Marie ja Gilles ovat viettäneet vuosia kerääessään huonekalu- ja taidekokoelmaansa. He hankkivat antiikkimarkkinoita ja suhtautuvat hillittyyn tapaan ostaa esineitä.

Minimalististen ja raa'iden piirteiden ympäröimä eklektinen sisustustyyli tuntuu erityisen elegantilta. Kuten Gilles sanoo: "Kotimme herättää hyvinvoinnin ja tasapainon tunteen, se on raaka ja sileä, nykyaikainen ja mukava."

Kulma muuttuu taiteelliseksi unelmamaisemaksi sijoittamalla & Tradition -pilven kaltaiset riipusvalot Keriselin ja Brabantin messinkiveistoksen yläpuolelle.

4 tapaa valaistaa kotisi heti

1. Maalaa katot ja seinät valkoiseksi

Tummemmat värit absorboivat valoa, mutta valkoiset seinät heijastavat huoneeseen saapuvaa luonnollista valoa ja pomppivat sen ympärille, jolloin tila tuntuu kirkkaammalta.

2. Vaihda raskaat verhot pelkästään

Marien kotona kevyet leikkaukset on asennettu kaikkiin ikkunoihin auringon häikäisyn levittämiseksi, samalla kun he pääsevät pehmeään valoon.

3. Käytä peilejä

Peilit heijastavat ja riittävät valoon, ja paikka, jossa ne näytetään, voi lisätä tätä vaikutusta. Ripusta kaksi peiliä vastakkain seinät vastakkaisille seinille tai iso ikkuna vastapäätä ikkunaa.

4. Pidä ikkunat puhtaina

Vaikka kodissasi ei olisi tämänkaltaisia ​​lasiseiniä, antamalla ikkunat ja lasiovet säännöllisesti hyvällä puhdistuksella, suodattaa mahdollisimman paljon luonnonvaloa.

Pariskunnan huone näkyy sisäpihalle - rauhallinen, yksityinen paikka, josta Marie haluaa vetäytyä hyvällä teoksella.

Tunnisteet:  Asuminen ja ruokailu joulu Palkki 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add