Weatherringham-mökki Sandringhamissa sai värikkään uudistuksen

Kuka täällä asuu : Hotellimies Doug Maskiell Sand Hill Roadista, hänen vaimonsa Jenny, kotimatka; ja heidän lapsensa, Piper, 5, Felix, 3; ja Jake, 1.

Talotyyli : Päivitetty myöhäis-viktoriaanisen aikakauden säälautamökki takaosan kaksikerroksisella laajennuksella Melbourne-esikaupungissa Sandringhamissa.

Aikajana : Remontti kesti yhdeksän kuukautta, kun perhe muutti vuokra-kiinteistöksi koko ajan.

Takaisin kesäpäivänä 2011, Doug Maskiell, hänen vaimonsa Jenny ja heidän tyttärensä Piper veivät heidät rappeutuneen säälevyn mökin ulkopuolelle Melbourne-lahden esikaupunkialueelle Sandringhamiin.

Väriliitäntä Avain värin menestymiseen Dougin ja Jennyn kodissa on hauska tekijä. Mallissa on yllättäviä kuvioiden ja tekstuurien ponnahdusikkunoita räätälöityihin viimeistelyihin ja kappaleisiin.

Huomaamatta kuorintamaalausta tai umpeenkasvillista puutarhaa Doug huomasi sen sijaan pari paikallista isää, jotka potkaisivat jalkineen lastensa kanssa kadun varjoisilla ja leveillä luonnonkaistaleilla. "Tuntui siltä kuin olisimme jo kotona", Doug sanoo. Pari teki ja tarjouksen hyväksyi samana päivänä.

Puutarha Rehevä, mutta vähän huoltoa vaativa puutarha merkitsee laatikot asunnonomistajille Dougille ja Jennylle. "Halusimme häiriöttömän puutarhan, joka kukkii kevään ja kesän aikana", Doug sanoo.

Perhe muutti sisään ja vietti vuoden suunnittelemalla merkittävää kunnostusta, jolloin aikaa hyvään käyttöön troolaus Pinterest. Doug kehotti myös omaa kokemustaan. "Yritykseni Sand Hill Road kunnostaa ja suunnittelee uudelleen vanhoja pubeja, joten tiesimme jo, että haluamme työskennellä kaupallisesti käyttämiemme arkkitehtien kanssa", hän sanoo.

Käytävä Kasvien seinä sijaitsee talon vanhemman etuosan ja takaosan jatkeen välillä. "Dinosaur Designs -maljakot ovat sinänsä taideteoksia", Doug sanoo. Oven graafinen tippuva sininen maaliominaisuus on vain nähtävissä.

Techne-arkkitehtuurin + sisustussuunnittelun tehtävänä oli säilyttää mökin etulevyn julkisivu, kaksi ensimmäistä makuuhuonetta ja eteinen lisäämällä keittiö, sisä- / ulkotilojen tila ja toisen kerroksen laajennus lopulta neljän makuuhuoneen perheen kotiin.

Julkisivu "Aina kun vedän työn jälkeen ja näen sinisen oven, tunnen olevani lomalla", Doug sanoo. Ovi on maalattu Dulux High Blue -värillä.

Samaan aikaan Doug ja Jenny kiinnostuivat Internet-metsästyksensä ansiosta Doherty Design Studion työhön. "Menimme suoraan Mardi Dohertyyn sisätiloihin", Doug sanoo. "Selitimme, että halusimme kodin, jolla olisi hauskaa, joka voisi olla myös toimiva, mutta tyylikäs perhekoti. Hän sai sen heti."

Ruokailutila Ross Gardam 'Siluetti' kattokruunu roikkuu Jardan-pöydän ja Santa & Cole -tuolien yläpuolella ECC Lighting + Furniture -tuotteesta.

Yhdeksän kuukauden peruskorjauksen ajan Doug, Jenny, Piper ja uusi lisäys, vauva Felix, muuttivat vuokrakohteeksi, joka sijaitsi samalla kadulla kuin rakennustyömaa. "Oli hienoa, että Jen ja lapset pystyivät näkemään talon muotoutuvan", Doug sanoo. "Oli hienoa myös pystyä avaamaan ja ratkaisemaan kaikki ongelmat tai vastaamaan kysymyksiin nopeasti."

Käytävä "Halusimme päästä eroon kipsiseinämästä taiteen avulla", Doug sanoo mukautetun laminaattiseinän. "Leikkaamme reikiä, jotka näkyvät viiniini, jota varastoidaan portaiden alla."

Toisaalta ollessaan niin lähellä rakennusta, aika veti. "Kun näet sen joka päivä, sinulla ei ole perspektiiviä nähdä kuinka pitkälle rakennus on tullut", Doug sanoo. "Tiesin, että kaikki tapahtui niin nopeasti kuin mahdollista - olin vain kärsimätön!"

Keittiön omistaja Doug, tytär Piperin kanssa, istuu baarituolilla Luke Furnituresta. Piilotettu Butler-ruokakomero säilyttää keittiön puhtaan ilmeen, piilottaen jääkaapin, leivänpaahdin ja astiat.

Nyt kunnostettu koti on ylittänyt kaikki odotukset. "Keittiö on siellä, missä lapset viettävät aikaa, kun Jen ja minä puhumme ja keitämme - tila vain toimii", Doug sanoo. Hän on yhtä innoissaan rohkeammista suunnittelupäätöksistä.

Asuinalue Mahtavien ikkunoiden ansiosta tämä takaosa voi täyttää luonnollisella valolla. Tekstuuri tulee muodoltaan takkakuoreen, joka on valmistettu lasitetiileistä Euroa Clay Products -tuotteista ja monipuolisesta vaaleasta rakeisesta Eco Timber -valintalaatuisesta messmate-lattiasta.

"Kun Mardi ehdotti oranssia vuohenkarvamattoa portaille, Jen ja minä nostoimme kulmakarvaamme, mutta nyt rakastamme sitä", Doug sanoo. "Liukuoven graafinen sininen maaliominaisuus on voinut olla vaarallista, mutta mielestämme se on kaunista."

Olohuone Suurin osa kodin huonekaluista on Jardanilta, mukaan lukien 'Pearl' nojatuoli ja 'Olba' pöydät. Komentomallinnus on melbournelainen taiteilija Andrew O'Brien. "Se on eeppistä ja se täydentää tilaa, mutta se ei ole ylivoimainen", Doug sanoo.

Doug ja Jenny ovat tehneet vielä yhden kodin lisäyksen muuton jälkeen, heidän poikansa Jake. "Doug sanoo, että meidän on luotu juuret tässä luomassa kodissa, sanoo Doug." Olemme täällä kaukana. "

Lasten kylpyhuone Erikoisvalmisteiset peilit vastaavat Artedomus-laattoja. "Felixin dinosaurusille, jotka löytävät tien suihkuun, on runsaasti säilytystilaa", Doug sanoo.

Opetetut kokemukset "Odottaa odottamatonta neuvostossa", Doug sanoo. "Toisen kerroksen rakentamisessa tapahtui neuvoston määräämää viivästystä, mikä oli haastavaa. Meillä ei ollut naapureiden vastalauseita, mutta jouduimme mainostamaan suunnitelmat kahdesti, koska neuvosto muutti mieltään pari kertaa meitä rakentaessamme. Se yritti. mutta pääsimme sinne lopulta. "

Opiskelu Doherty Design Studio oli vastuussa kodin puusepänkohdista, mukaan lukien tämä pöytä. Teos: Mara Girling.

Mitä muuttaisin "Löysin tavan rakentaa isompi viinikellari portaiden alle, mutta sinulla ei voi olla kaikkea ja koska vietimme niin kauan talon suunnittelun viimeistelyssä, en lopulta voinut olla onnellisempi ."

Päämakuuhuone Verhoiltu Jardan-Nook-sänky on tähden ominaisuus.

Lisätietoja Dougin töistä on Sand Hill Road -sivustolla. Vieraile Techne Architecture + sisustussuunnittelussa ja Doherty Design Studiossa.

Tunnisteet:  remontti Kotimatkat Makuuhuone 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add