Weatherboard-talolle annettiin retro vuosisadan puolivälissä moderni uudistus

Kuka täällä asuu : Milliner Carla Murley, 39; hänen miehensä Troy, 41, vakuutusyhtiön johtaja; tytär Ruby, 8; poika Oscar, 6; ja tanskalainen, Lola.

Talo tyyli : Remontoitu 1960-luvun puolivälissä vuosisadan puolivälissä tiili- ja säälaudan talo Beaumaris, Victoria.

Aikajana : Projektin valmistuminen kesti noin viisi kuukautta.

Talousarvio : Pariskunta budjetoi noin 300 000 dollaria kunnostamiseen.

Kun mylly Carla Murley huomasi ensimmäisen kerran kotinsa, se tarvitsi vähän huomiota. "Edellinen omistaja oli asunut täällä vuosia ja kaikki oli alkuperäisessä tilassaan", kertoo Carla perheensä Beaumariksen Victoria-asunnosta. "Mattoja, verhoja ja huonekaluja ei ollut kosketettu ja pohjapiirros oli pieni, mutta tiesin, että sillä oli hyvät luut."

Kansi Tyylikkäät uudet katto rinteet pohjoiseen.

Carla aloitti mielestään pitkän kampanjan saadakseen miehensä Troyn näkemään näkemänsä. Onneksi Troy jakoi Carlan näkemyksen ja kolmen aiemman remontin veteraanina pari oli haasteessa.

Sisäänpääsy Kirkas parsanvärinen etuovi toivottaa vieraat tervetulleiksi, ja ne on kehystetty alkuperäisellä timanttisilla ruudukkoilla varustetun näytön oven avulla. Kattilatelineet olivat Mondo Deluxen vintage-löytöä.

Carla, olisitko sydämesi aina asettunut vuosisadan puolivälissä sijaitsevaan kotiin?
Kyllä, melko paljon. Olimme ostaneet ja kunnostaneet lähistöllä sijaitsevan säälaudan kotiin vuonna 2008, mutta huomasimme pian, että tiili oli parempi, koska säälauta voi olla paljon työtä veden lähellä. Joten päätimme katsoa "nähdään, mitä-siellä-siellä" -tyyppisellä tavalla, huomasimme tämän. Rakastimme ja allekirjoittiimme sopimuksia neljä päivää myöhemmin.

Olohuone IKEA-keinutuoli ja lehmännahkamatto sopivat täydellisesti 60-luvun puurakenteisiin.

Mikä oli kodisi visio?
Halusimme talon, jonka voisimme muuttaa perheemme tarpeidemme mukaiseksi ja joka sopisi myös myllynliiketoimintaani. Tyyliystävällisesti halusimme sen olevan varsin maskuliininen ja pitämään valkoiseksi maalatun tiilen, puun ja mustan korostusvärivalikoiman. Emme halunneet kukkaista, naisellinen taloa.

Kirkas idea Liukuva navetta-ovi on dramaattinen tapa erottaa tilat lisäämällä tekstuuria tyhjiin seiniin. Builder Mark muotoili seetrin oven Troyn eritelmien mukaisesti. Sohva, Bay Leather Republic.

Onko sinulla naapureilta vastalauseita saneerauksen suunnittelussa?
Koti on yhdellä Beaumarisin ensimmäisistä asutuneista kaduista. Monet alkuperäisistä omistajista ovat edelleen täällä, ja he olivat vain innoissaan siitä, ettemme laatineet isoa betonilaatikkoa.

Toinen oleskelutila Omistajat Carla ja Troy säilyttivät alkuperäisen tiililattian. Pyöreä ruokapöytä ostettiin talon alkuperäisiltä omistajilta 150 dollarilla.

Millainen talo oli ennen kunnostusta?
Se oli valkoinen tiilitalo, jossa oli kolme makuuhuonetta, kaksi oleskelutilaa ja normaali, tylsä ​​kalteva katto. Halusimme muuttaa sen hevosenkengän muotoiseksi neljään alustaan. Menimme paikallisen rakentajan kanssa, jota halusimme käyttää [Mark Lawton, AML Builders And Designers], ja hän antoi meidät valmistelijalleen. Sitten työskentelimme yksinomaan valmistelijan kanssa, kunnes meillä oli neuvoston hyväksyntä. Sitten rakentaja otti haltuunsa.

Keittiö Valtava Caesarstone-penkki on huoneen keskipiste. Ruokapöytä ja sohva ovat Sorrenton Sandarnesta.

Mitä asettelun osaa halusit muuttaa eniten?
Olemme pidentäneet talon kumpaakin päätä - toisella puolella olohuone avautuu keittiöön, kun taas toisella puolella lisäsimme studioni ja makuuhuoneen. Alkuperäinen keittiö on nyt pesula ja korvasimme kylpyhuoneen. Lisäsimme myös uuden katon.

Master Bedroom Troy osti Carla the Kirsten Jackson Happy Me -teoksen lahjaksi tarp-vuodon jälkeen. Penkki, Marlene Miller Antiikki.

Kuinka tärkeää oli työtilan sisällyttäminen kotiin?
Se oli elintärkeää. Minulla on kaksi nuorta lasta, joten minun on suoritettava koulu ja myös kiireisen Melbourne Cup -tapahtuman aikana, jos en toimisi kotoa, en koskaan nähnyt perhettäni!

Kylpyhuone Anna kylpyammeellesi uusi näkökulma ja runsaasti auringonpaistetta. Jos olet tosissasi rentoutumisesta (ja luulemme olevan!), On aika pohtia kylpyhuoneessa olevia lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita. Luonnollinen auringonvalo avaa tilan, kun taas näkymät rehevään vehreyteen voivat tuoda rauhallisuuden tunteen riippumatta siitä, kuinka hektinen muu talo voi olla.

Se kuulostaa hyvin harkitusta ja sujuvasti toteutetusta projektista.
Ei aivan! Löysimme asbestin katosta, sitten kun katto irti, vietimme 48 tuntia asumalla tarpin alla. Tuona aikana satoi jatkuvasti. Tarpissa oli reikiä läpi sen, joten vaikka me elämme pienillä tavaroilla, kaikki pilattiin - myös vauvojeni muistilaatikot. Se oli alhainen kohta.

Kylpyhuone Vanha televisioyksikkö leikattiin puoleen luoda turhamaisuus.

Mikä on filosofia, kun on kyse kodin tekemisestä omaksi?
Rakastan vuosikerta, rakastan fossicia ja ostan paljon eBaysta, Gumtreeltä ja IKEA: lta. Kaikki talossani kertoo tarinan - se tekee talosta kodin - ja siksi rakastan tätä paikkaa niin paljon. Se on meitä. Aiomme olla täällä pitkään.

Puutarha Heidän isoäiti, Lola, hallitsee puutarhaa.



Lisätietoja Murley & Co -myllytehtaasta on Murley & Co -sivustolla.

Tunnisteet:  Lastenhuoneet Saln koristelu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add