Alisa ja Lysandra antoivat Melbourne-vanhalle kodille nykyaikaisen remontin

Voitettuaan Blockin vuonna 2013, sisaret Alisa ja Lysandra Fraser ovat ripustaneet poliisivoimansa käsiraudaksi ja keskittyneet sen sijaan sisustusliiketoiminnan kasvattamiseen sen sijaan. He huomasivat näyttelyn aikana, että heillä oli taitoja suunnittelussa ja kunnostamisessa, ja he ovat sittemmin työskennelleet lukuisissa asunto- ja kaupallisissa projekteissa.

Viime vuoden aikana pari on käsitellyt vielä suurimman projektinsa. Vietettyään jonkin aikaa talon metsästystä täydelliseen kotiin, joka oli kypsä kunnostamiseen, he asettuivat perintökotiin Melbournen Albert Parkissa. Kun talossa on perinteinen julkisivu ja ainutlaatuiset perintöominaisuudet, temppu oli luoda jotain nykyaikaista kunnioittaen jo olemassa olevaa.

Haluatko asua täällä?

Alisa ja Lysandra saativat tämän upean kodin markkinoille 3, 8–4 miljoonan dollarin hintaoppaalla, mutta ovat sittemmin päättäneet pitää sitä kiinni vähän kauemmin. Joten jos halusit nähdä sen lihassa, olet onnekas! Albert Park -koti on nyt vuokrattavissa viileällä 3000 dollarilla viikossa.

Alkaen "Elämme ja hengitämme muotoilua ja sisätiloja, ja tiedetään rakastavan rajojen työntämistä ja haastamista itsellemme", sanovat Alisa ja Lysandra keskustelemalla siitä, mikä sai heidät käynnistämään projektin "Päivän lopussa kaikki tuli oikeaan ajoitukseen ja tunsimme todella olevansa valmiita upottamaan itsemme tämänsuuruiseen projektiin, jonka halusimme laittaa omalle merkillemme. "

Alku Remontin ensimmäisessä vaiheessa ja projektin kehitystä seuranneen videosarjan ensimmäisessä jaksossa pari keskittyi makuuhuoneeseen, johon pääsee heti kotiin saapuessa. Makuuhuoneessa on perinteisiä piirteitä, mukaan lukien yksityiskohtaiset reunukset, ja se johtaa vaatehuoneeseen.

Tee roiske sisäänkäynnistä vaatekaappi johtaa sitten tilavaan kylpyhuoneeseen, jossa on silmiinpistävästi lasipaneeli, joka mahdollistaa naapurimaiden uima-altaan ja ympäröivän pystysuoran puutarhan täydellisen näkyvyyden.

Sijainnilla on merkitystä "Kodin sijainti vetoaa meihin todella", he sanovat: "Koti sijaitsee Albert Parkin halutuimmassa esikaupungissa, lähellä CBD: tä ja vain lyhyen 50 metrin päässä rannasta."

Suunta alas Vaikka suurin osa remonteista ja laajennuksista liittyy siirtymään ylös, Alisa ja Lysandra päättivät suunnata alaspäin ja luoda kellarin, jossa on elokuvateatteri, kellari ja toinen kylpyhuone. Elokuvateatteri tarjoaa erityisen viihdealueen ja se on lähellä kellaria, joten lapset voivat leikkiä yhdessä huoneessa, aikuiset taas keskustella toisessa.

Kellarin unet Kysymällä parilta, mikä on heidän suosikkiosansa koko remontissa, he sanovat: "Kädet alas on oltava kellari. Se on ainutlaatuinen ja se on upein tila viihdyttäväksi ympäri vuoden." Kellaria ympäröivät tiilet, joissa on pehmeä kaari, joka luo intiimin ilmapiirin, mukana hämärä valaistus ja tietysti runsaasti viiniä nautittavaksi.

Lyhyt "Halusimme kunnioittaa kodin aikakautta, mutta samalla halusimme suunnitella nykyaikaisen kodin, jolla olisi jatkuvuus kaikkialla", Alisa ja Lysandra selittävät. Seuraava vaihe muutettiin pidemmälle kotiin ja sitten puututtiin runsasan keittiö- ja ruokailutilaan.

Perintötekijä "Pidimme alkuperäiset piirteet talon ensimmäisessä osassa, joka sisältää eteisen ja makuuhuoneen, koristeellisilla koristelistoilla, jalkalistat ja katto ruusut, ja valitsimme talon uudessa osassa enemmän urbaani-nykyaikaista tyyliä, "He sanovat, " päästäksemme käyttämään samaa puulattiaa saumattomassa siirtymisessä vanhasta uuteen ".

Värikontrastit Tummat keittiön kalusteet tekevät kevyestä marmorikivista saaren penkillä ja splashbackin laulamaan. Kaksoisriipukset lisäävät modernia ylellisyyttä messingin korosteilla, jotka kaikuvat tilassa.

Esteet "Remontointi historiallisella peittoalueella on varmasti mukana sen haasteiden ja rajoitusten kanssa. Tämä koti aiheutti etenkin muutamia pidätyksiä neuvostossa, jotka lopulta lisäsivät kiinteistömme hallintokustannuksiamme", pari jakaa. "Se, että koko purku- ja rakennusprosessimme suoritettiin kahden vierekkäisen terassin välillä, teki pääsyn kiinteistölle haastavammaksi ja johti kaikkien kauppojemme rajoitetumpaan tilaan työskentelemään myös sisällä. Tämä puolestaan ​​teki kellarista haastavimman näkökohdan. ", koska oli välttämätöntä, että perustyöt mitattiin erittäin hyvin ja suunnitellaan siten, että meillä on kaksi taloa molemmin puolin."

Pihan tavoitteet Olohuone avautuu intiimille sisäpihalle, joka on täydellinen viihdyttämiseen. Luxaflexin suorat verhot tarjoavat yksityisyyden mahdollisuuden, jos asukkaat niin valitsevat. Pihan päällystyskoneet on asennettu tavalla, joka luonnollisesti kiinnittää silmän ja lisää tilan persoonallisuutta.

Siirtyminen ylöspäin yläkertaan toiseen kerrokseen, hankkeen seuraava vaihe käsitti pääkylpyhuoneen, ylimääräisen asuintilan sekä ulkoterassin, josta on upeat näkymät kattojen yli.

Kova työ "Olimme erittäin varmoja siitä, että halusimme säilyttää joitain alkuperäisiä elementtejä ja yhdistää ne tämän rakennuksen suunnitteluun", sanovat Alisa ja Lysandra, "kunnioitus, jonka annoimme julkisivulle palauttamalla sen takaisin alkuperäisiin piirteisiin, on todella maksanut kunnioitus alueelle, josta nyt nautitaan ja jota arvostetaan seuraavien sukupolvien ajan. Se vei varmasti paljon aikaa ja kustannuksia, mutta se oli kaikki hyvin ja todella sen arvoista. "

Nukkumisalueet Myös toisessa kerroksessa on kaksi ylimääräistä makuuhuonetta, joista molemmista avautuu laajat näkymät kodin ympäröimään.

Siirtymävyöhyke Projektin viimeisessä vaiheessa käsiteltiin kodin julkisivu-, käytävä- ja pesula-alueita. Remontoitu käytävä siirtyy saumattomasti yhdistämällä perintötiedot moderniin kosketuksiin.

Pesuvyöhyke Pesulatila on portaikon vieressä tummalla värivalikoimalla, joka kaikuu keittiössä.

Näköpiirissä Alisa ja Lysandra ovat juuri kääntäneet projektin eteenpäin ja odottavat tulevaisuutta: "Meillä on käynnissä muutama kaupallinen projekti ja muutama mielenkiintoinen projekti, joten katso tätä tilaa!"

Vieraile Design-duossa nähdäksesi lisää tästä upeasta kodista ja katso lisää Alisalta ja Lysandralta heidän verkkosivuillaan .

Tunnisteet:  Saln remontti Lastenhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add