1890-luvun Brooklyn-rivitalo sai modernin remontin

Kuka täällä asuu : Aniket Shahane, arkkitehti ja Office Arkkitehtuurin perustaja; hänen vaimonsa Blanca, korusuunnittelija; ja heidän kaksoset, Mia ja Niam, 8.

Kodityyli : Nelikerroksinen kolmen makuuhuoneen talo South Slopessa, Brooklynissa, New Yorkissa, muunnettuna 1890-luvun kahden makuuhuoneen talosta.

Aikajana : Asettuaan talossa kuusi vuotta, pari vietti kaksi vuotta remontin suunnittelussa ja noin 10 kuukautta päärakennuksessa.

Ulkopinta Se voi näyttää käytännöllisesti katsoen muuttumattomalta edestä, mutta Shahane-perheen kunnostetussa Brooklyn-kodissa, joka on maalattu puhtaan mustana, on nyt kaksi ylimääräistä kerrosta.

Kuinka he löytävät mukavan talon hyvällä paikalla, jossa on riittävästi tilaa hengittääkseen, kun samanaikaisesti asuu neljän hengen asukaskaupunki kuin New York, niin kuinka neljän hengen perhe asuu samanaikaisesti? Jokainen keskimääräinen perhe voi kamppailemaan, mutta shahanit ovat kaikkea muuta kuin keskimääräistä.

Ruokailutila Asunnonomistajat Aniket ja Blanca, kaksoset Niam ja Mia, jakavat perhe-ajan tilassa, joka toimii myös kirjastona, ja seiniin on rakennettu hyllyt. Puutuolit pehmentävät puhdasta, valkoista tilaa. Säästäksesi enemmän tilaa, Aniket kiinnitti Artemide-lampun seinälle pöydän näkymälle - loistava lukemiseen tai syömiseen.

Blanca on korujen suunnittelija ja hänen miehensä Aniket arkkitehti. Kun he saivat kaksoset vuonna 2010, heidän kaksikerroksinen, 93 neliömetrin koti ei enää toiminut. "Heidän kasvaessaan vaipoista oli neljä ihmistä, jotka käyttivät yhtä wc: tä", Aniket sanoo. "Tiesimme, että tarvitsemme lisää tilaa, mutta jos myisimme sen, meillä olisi vain varaa ostaa sama talo." Joten Aniket toimi arkkitehtina, ja siksi kunnostettu.

Keittiö "Vaakasuora ikkuna on kuin lasiperhe", Aniket sanoo. "Työskentelen usein siellä - tai jos Niamilla ja Mialla on ystäviä ja he syövät pihlajaa ruokapöydässä, vaimoni ja minä syömme työtasolla!" Yksinkertainen valkoinen IKEA -kaapisto sekoittuu saumattomasti ja merkitsee kaikki laatikot tärkeän säilytystilan suhteen. Liesi, susi, keittiöhana, Dornbracht.

aikajana

Heinäkuu 2008 Aniket ja Blanca muuttavat taloon.

Huhtikuussa 2010 Blanca synnytti kaksoset Mia ja Niam.

Toukokuuta 2014 Aniket ja Blanca tajuavat tarvitsevansa suuremman kodin ja alkavat suunnitella kunnostustaan.

Huhtikuu 2016 Rakentaminen alkaa. Kellarikerros kaivettiin sisäänkäynnin luomiseksi ja ylimpi kerros lisätään.

Helmikuu 2017 Rakentaminen on saatu päätökseen, mutta tehtäviä on vielä muutama. Perhe muuttaa takaisin riippumatta ja yksityiskohtia, kuten lattiasta kattoon sijoitettujen kirjahyllyjen ja penkkien rakentamista ruokapöydän ympärille, käsitellään.

Toukokuu 2017 Talo on vihdoin valmis.

Lokakuu 2018 Uusi aita menee eteen. Remontti ei kuitenkaan ole aivan valmis, koska sekä etu- että takapuutarha on tarkoitus maisemoida vuoden 2019 alkupuolella.

Ruokailutila Tällaisessa rakennetussa paikassa on elintärkeää vetää sisään mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Aniket saavutti tämän pienikokoisessa keittiössä, jossa laajat ikkunat ovat molemmissa käytettävissä seinissä. Valo kaadetaan nyt tähän monikäyttöiseen tilaan.

Suuri haaste oli talon leveys. Sen sijaan, että se olisi yksi rönsyilevistä ruskokiveistä, joista Brooklynin kaupunginosa on kuuluisa, tämä hip-South Slopen naapurustossa sijaitseva rakennus on perinteinen rivitalo, joka alun perin oli tarkoitettu asumiseksi paikallisen parkituslaitoksen työntekijöille. Ja se on vain 3, 4 metriä leveä. Ratkaisu? Lisää uusia kerroksia.

Portaikko Portaikon siirtämisestä rakennuksen vastakkaiselle seinälle syntyi pieniä yllätyksiä. "Se loi tämän suunnittelemattoman pienen nurkan alakerran portaikon alle, missä tyttäremme piirtää", Aniket sanoo.

Kahden vuoden suunnittelun jälkeen he aloittivat kahden tason lisäämisen taloon rakentamalla makuuhuoneen sviitin yläpuolelle ja kaivamalla kellarin ulos uuden kerroksen luomiseksi.

Asuinalue Pehmeä Erba Italia -sohva on toiminnan keskipiste. "Alue, jolla vietämme vähintään 90% ajastamme, on pohjakerros, syöminen tai elokuvien katselu lasten kanssa tai pelaaminen lautapelejä. Se on uskomattoman mukava ja kodikas", Aniket sanoo. Tuoli löydettiin paikallisesta vintage-myymälästä ja The Shade Companyn verhot ovat pääasiassa yksityisyyttä. "Verhot voivat olla korkeita ja mahtavia, joten olemme käyttäneet niitä kaikkiin täyskorkeisiin oviin", Aniket sanoo.

Kapeus vaatii Aniketin suunnittelusta tehokkaan, mutta silti säästävän tilankäytön - jokainen senttimetri oli tärkeä. Seinien, ovien ja uusien, epätavallisesti sijoitettujen ikkunoiden tarkka sijainti oli ratkaisevan tärkeää rajoitetun tilan toimittamiseksi.

Alemman kerroksen Aniketin uusi taso tällä tasolla saa luonnollista valoa, mutta tätä Ay Illuminate -valaisinta käytetään usein. "Kun se on päällä, se antaa suuren ikkunan toimia ulkovalaisimena", hän sanoo.

Alakerrassa toimii nyt sisäänkäynti-, varastointi- ja pesula-alue. Pohjakerros on jatkuva tila, jossa oleskelu- ja ruokailutilat, keittiö ja kirjasto avautuvat puutarhaan edessä ja takana. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi lasten makuuhuonetta ja tupla-kylpyhuone, kun taas yläkerrassa on Master-sviitti, jossa on makuutila, kylpyhuone, parveke ja terassi.

Ruokailutila Aniket ja Blanca asensivat kirjahyllyn muutettuaan sisään, tarjoamalla toiminnallisen lukemispaikan ja tilan ominaisuuden.

Kellari on nyt yksi Aniketin suosikki paikkoja. "Se on hyödyllisin kaikista kerroksista", hän sanoo. "Tulimme kotiin ja sieltä riisutamme turkiksemme, kengät ja repput. Jätä koko kaupunkimme stressi kellariin, sitten tulemme yläkertaan ja koko kerros on asuintiloina.

Pesula Kellari toimii nyt kodin utilitaristina, jossa pesu tapahtuu ja kengät potkaistaan ​​pois.

Eteläpuolen juhlaseinämään sijoitettu ohut teräsportaikko yhdistää talon pystysuoraan. "Portaat olivat ennen vastakkaiselle seinälle", Aniket sanoo. "Kun se oli siellä, se tukki ikkunan takana, joten kääntämällä sitä toiselle puolelle saimme tuon ikkunan takaisin ja toimme enemmän valoa ja ilmaa asuintilaan."

Jauhehuone Wow-tekijä lisätään kellarikerroksen jauhehuoneeseen koristeellisella William Morris -tapetilla. Turhamaisuus, Alape, Reece.

Koko ikkunat muutettiin niin, että niissä oli erityinen kalustus. "Koska se on niin pieni, kaiken on oltava tarkoitukseen", Aniket sanoo. "Jokaisella ikkunalla on rooli. Korvasimme tuon" palautetun "ikkunan paljon isommalla, korkeammalla, joka nyt valaisee ruokapöydän.

Kannen hiilihapolliset seetri-säät ja ikärajat ylimmän kerroksen terassilla.

"Toisella puolella on ikkuna, jonka siirrimme kokonaan kattoon, jotta voisimme sovittaa L-muotoisen sohvan sen alle. Tämä ikkuna palvelee olohuonetta. Keittiössä veistesimme ikkunan sivuseinään ja että antaa meille mahdollisuuden saada toinen työtaso - olemme kaksinkertaistaneet tiskitilan. "

Päämakuuhuone Viereisestä terassista tuleva ulkoinen valo saa tämän huoneen tuntemaan olonsa suuremmaksi kuin se on.

Käytetyt materiaalit ovat luonnollisia ja vaatimattomia. Keskeneräisen teräksen ja luonnelaatuisen saksanpähkinän rakeus asetetaan rinnalleen hiottujen Carraran marmori- ja mattakeraamisten heksalevyjen hienostumiseen. Tuloksena on suurempi ja elävämpi koti - täynnä mahdollisuutta tehdä enemmän kaupungissa, joka vaatii asukkaiden kekseliäisyyttä.

Terassi Täältä löytyvät yksinäisyyden hetket, tai ystävät voivat muuttaa siitä hauskan alueen.

"Olemme asuneet New Yorkissa 13 vuotta, ja se on vain osa asumista kaupungissa", Aniket sanoo. "Sinun on painotettava tilaa kaikkialle - metrolla, etsimällä pysäköintialuetta asunnoissa, joissa asut.

Lasten kylpyhuone Pyyhkeiden ripustaminen kylpyammeen yläpuolella vapauttaa huoneen pääalueella. Valot, kulmapoikki, kulttisuunnittelu.

"Pieneksi eläminen on elämäntapa, eikä sinun tarvitse vain hyväksyä sitä, vaan myös omaksua se. Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että se on uhraus, mutta se ei ole. Tätä tarvitaan elää New Yorkin kaltaisessa kaupungissa, sellainen. Miksi emme omaksua sitä ja tehdä siitä jotain? "

Lasten kylpyhuone Double Alape 'Bucket' nieluja lopettaa kaksoset Mia ja Niam kiistellen kylpyhuoneessa.

Opitut asiat

"On tärkeää, että et suunnittele kaikkia yksityiskohtia paperille", Aniket sanoo, "Kun suunnittelet asioita paperille vuodeksi tai kahdeksi - koska joskus nämä talot vievät niin kauan - se ei jätä tilaa sopeutua asioihisi, joita olet Kun olet tyhjentämässä koko talon ja siirrät jokaista seinää, sinulla on aivan erilainen käsitys siitä tilasta, jota et voi ennakoida paperilla - puhumattakaan siitä, että kahden ajanjakson aikana Vuosien suunnittelussa saatat muuttaa mieltäsi. Jätä tilaa sopeutumiselle ja improvisoinnille rakentamisen alkaessa. "

Ulkopuoli Sen sijaan, että uhrataan jo olemassa olevaa pientä ulkotilaa, Aniket ja Blanca säilyttivät takapihan, jotta lapset voivat silti viettää aikaa ulkona. Valokuvaus: Rafael Gamo .

Katso lisää Aniketin hankkeista Arkkitehtuuritoimistossa. Voit tarkastella Blancan korujen malleja Blanca Monros Gomezissa. Tarina: Photofoyer.

Hanki ilme

New York Groove Tactile-kappaleet, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin, auttavat tuomaan tuon kosmopoliittisen Big Apple -taian taian kotiin. Hanki ulkonäkö (myötäpäivään vasemmalta oikealle) 'Tolomeo' Classic -seinävalaisin, 477, 27 dollaria, Artemide. Ay Valaise 'Z1' riipusvalaisin, 695 dollaria, Spence & Lyda. Kaikki luonnolliset vuodat ja lampaannahkat Mongolian matto, $ 165 / 60cm x 90cm, Temple & Webster. 'Flådis' kori, 11, 99 dollaria, IKEA. Carl Hansen & Son 'Wishbone' luonnon tammituoli, 1469 dollaria, kulttisuunnittelu

Tunnisteet:  Asuminen ja ruokailu Makuuhuoneet keittiöt 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add