Art Deco -huoneisto Manlyn viehättävässä päivityksessä

Kuka täällä pysyy : Louise Clarke ja hänen aviomiehensä Peter Walmsley, jotka ovat molemmat virkamiehiä, sekä heidän aikuiset tyttärensä Emily ja Isabella.

Kodityyli : Kahden makuuhuoneen 1930-luvun huoneisto lähellä Sydneyn Manlyä.

Aikajana : Työ aloitettiin tammikuussa 2018 ja saatiin päätökseen myöhemmin samana vuonna.

Budjetti : Hankkeen budjetti oli noin 320 000 dollaria.

Louise Clarke ja Peter Walmsley rakastuivat Sydney-kotiinsa heti, kun he näkivät sen vuonna 2017. Ylimmän kerroksen Art Deco -huoneistosta on näköala kävelylle Fairy Bowerin historiallisiin uima-altaisiin ja surffauspaikkaan, lähellä Shelly Beachiä ja Turkin mekot. Miehekäs. Huolimatta huonosta kunnostamisesta, sen "upeat näkymät ja hyvät luut" voitti läpi.

Pari virkaa virkaavat parit matkustavat Sydneyyn perheen kotistaan ​​Canberrassa muutaman viikon välein töihin ja halusivat pultinreiän, jossa he voisivat rentoutua, näyttää lisää teoksia taidekokoelmastaan ​​ja saada tilaa kahdelle aikuiselle tyttärelleen oleskelu (Isabella sijaitsee Melbournessa; Emily asuu toisessa osassa Sydneyä ja vierailee joskus viikonloppuisin).

Sunroom Kaunis uusi holvikäytävä saa tämän osan huoneistosta tuntemaan erillisen huoneen. Tuoli (vasemmalla), kultti. Sivupöytä ja lasit, napakalusteet. Musta pöytä, rottinki-tuoli sekä nahka- ja metallituoli, kaikki Anibou. Taide oikealla: Lucy Culliton.

"Rakastimme valoa pohjoisesta näkökulmasta", sanoo Louise. Lisäksi Peter sanoo: "Edellinen huoneistomme oli sodanvälinen jalokivi, jossa oli jaksollisia koristeita ja punaisia ​​purukumilattioita, ja se oli inspiraationa siihen, mitä halusimme tehdä täällä. Samanaikaisesti Manly oli tekemässä paljon rakennustöitä ja me halusi pysyä lähiön tunteen mukaisina. "

Sunroom "Ajattelimme, että elliptinen kaari antaa leveän käyrän, joka kattaa aukon, jonka olimme sulkeneet hiukan", sanoo sisustussuunnittelija Suzanne Gorman. Taideteos Erich Heckel

Huoneisto oli purettu 1990-luvun remontin aikana, ja he halusivat palauttaa osan alkuperäisestä luonteestaan. Studio Gormanin sisustussuunnittelija Suzanne Gorman auttoi mielellään.

"Me emme halunneet, että siitä tulisi menneisyyttä Art Decolle", Suzanne sanoo. "Minua inspiroivat Louisen ja Peterin taide, joka on täynnä rikkaita, syksyisiä ääniä, ja halusin luoda sen arvoisen kodin. Värit puhuvat Art Deco -jaksolle, mutta muistuttavat myös Australian bushia. Halusimme käytä niitä kaikkialla, ja niissä on paljon galleriavalkoisia seiniä taiden ja vintage-mattojen esittelyyn. "

Ruokailutila "Olemme tuoneet itävaltalaisen ruokapöydän ja tuolit aikaisemmasta Sydney-asunnoltamme 100 m tielle", Peter sanoo. "Ne on valmistettu 1930-luvulla ja sopivat täydellisesti. Rakastamme mielenkiintoisia valaisimia ja tämä on & Tradition 'Utzon JU1' riipus." Lasimaljakko ja valkoinen maljakko, kirjoittanut Alana Wilson.

Ennen

"Asettelu oli hankala", Peter sanoo. "Siellä oli valtava ja turha takka, ja edeltäjämme olivat purkaneet aurinkohuoneen seinän, joka oli jättänyt erittäin hankalan muodon - kuin joku olisi veistänyt sen voin veitsellä."

Betoni- ja teräsrakennetta edistettiin rakennuspäivään 1938 mennessä, mutta kahdeksan vuosikymmenen jälkeen tämä oli myös aiheuttanut ongelmia. "Lattian betonia ei vahvistettu, joten se oli rypistynyt ajan myötä", Peter sanoo. "Tämä tarkoitti, että myös bambusta lattialaudat, jotka oli asetettu päälle, olivat rypistyneet. Ne olivat niin hauskoja, että saivat sinut tuntemaan olon humalassa kävellessäsi niillä."

Keittiö "Metrolaatat ovat käsintehtyjä valko-pilkkisiä keraamisia laattoja, jotka Anchor Ceramics on tilannut", sanoo suunnittelija Suzanne Gorman. "Äänet ja laatat harmonisoivat Artedomusin Grigio Orsola -marmoripöytän kanssa." Damon Moonin keraaminen pullo.

Sisäänrakennetut vaatekaapit päämakuuhuoneessa tarkoittivat, että sänky oli ruma tiilirakennus meren sijasta. Kylpyhuone tarvitsi päivitystä ja keittiö oli Peterin mukaan "esteettisesti petollinen". "Ovet ja ikkunat olivat ainoat alkuperäiset ominaisuudet jäljellä", lisää Suzanne. "Halusimme pitää kiinni niistä."

Keittiö Peter rakastaa asettelua ja amerikkalaista pähkinäkaapistoa. "Tämä on parhaiten suunniteltu keittiö, joka minulla on ollut", hän sanoo. "Se on pieni, mutta siinä on säilytystilaa kaikkialla, mukaan lukien viinilaatikot potkulaudoissa ja vetohyllyt. Ja penkkitilaa on paljon."

Aikana

Louisella ja Peterillä oli muutamia käsiteltäviä asioita remontin edetessä.

"Kaikki terassomme tuhoutui varastopalossa, ja naapuri valitti melusta", Peter sanoo. Mutta iso kysymys oli lattia. "Asentaja ei voinut lainata betonin tasoitusta uudelleen, ennen kuin he olivat ottaneet lattialaudat", Peter sanoo. "Kun he tekivät, huomasimme kuinka huono lattia oli, mikä tarkoittaa, että sen järjestäminen oli erittäin kallista."

Olohuone Hallissa on 1950-luvun tanskalainen lipasto, joka parilla on ollut vuosikymmenien ajan. Yllä oleva teos oli häälahja. Kuten kaikki muutkin huoneiston matot, tämä on antiikki. Listone Giordano Amerikkalainen pähkinähernekalan parkettilattia Winspear Groupin kautta.

Kun se oli vaakasuorassa, uudesta amerikkalaisesta pähkinäpuulattiasta tuli projektin keskipiste. "Asunnon luiden saaminen oikein oli välttämätöntä", Suzanne sanoo. "Parketterin rikas väri antaa lattialle kauniin kerroksellisen tunnelman. Käytimme pienimuotoista parketteria, mikä tarkoittaa, että voit nähdä paljon viivoja ja yksityiskohtia. Öljytty viimeistely tekee siitä tyylikkään, pehmeän ja erittäin korkealaatuisen."

Makuuhuone "Harkitsimme maalaamista vaatekaappien ovia oliivinvihreäksi, mutta lähdin sitten valkoisella pitääkseen mielialan kevyenä ja tuulisena", Suzanne sanoo. Peter ja Louise muuttivat sängyn sijainnin, jotta he voisivat katsoa ulos Fairy Bowerista. Huopa ja valkoinen tyyny, Ondene. Taideteos Graham Kuo. Rattan-tuoli sekä nahka- ja metallituoli, molemmat Anibou.

Studio Gorman ehdotti, että siirryttäisiin pois 1990-luvun vähimmäisnäkymästä, jonka asunto oli aikaisemmin, lisäämällä holvikäytävä oleskelutilan ja aulahuoneen väliin.

"Vietimme useita tunteja tutkimalla kuinka kaareva tai litteä sen pitäisi olla", Suzanne sanoo. "Kipsi on erittäin herkkä, joten se oli voitto, kun rakentajat pystyivät nousemaan sen kolmelle portaat ylös ja paikalleen ilman halkeamia. Se palauttaa osan asunnon pehmeydestä. Lisäsimme myös kuvakaiteet ja joitain katotietoja ."

Vaikka Louise ja Peter olivat aluksi halunneet ilmastointia, rakennuksen rakenne teki siitä liian vaikeaa. "Meidän olisi pitänyt avata katto ja vuokrata nosturi asentaakseen se, ja se maksaa noin 100 000 dollaria", sanoo Louise. "Kuvittelimme, että pysyisimme merituulen mukana juoksevassa huoneistossa!"

Makuuhuone Makuuhuoneeseen luotiin pieni tutkimuksen nurkka.

Jälkeen

"Aurinkotuolen kaari oli fiksu ratkaisu hankalaan tilaan", Peter sanoo. "Se on edelleen yksi huone, mutta toimii nyt kahdella. Jos istut kaarin takana olevalla alueella, voit nähdä asunnon läpi ja saada illuusion laajentumisesta. Rakastamme sitä."

Valkoisen tarkoituksellinen käyttö seinillä - erityisesti Dulux Natural White - on vahvistanut luonnollista valoa läpi, jota säädellään useilla toimenpiteillä.

"Norsunluuvalkoisen valkoisen venetsialaisten avulla voimme vähentää auringonvaloa, kun se todella häikäisee, mutta näemme silti valtameren ja palmujen niiden läpi", Peter sanoo. "Päämakuuhuoneessa pelkät italialaiset pellavaverhot pehmentävät ilmettä ja estävät meitä heräämästä kello 5 auringon noustessa."

Kylpyhuone "Terrazzo oli jo siellä yhteisessä portaassa", Suzanne sanoo, "joten määrittelimme harmaan / oliivin pilkku laatan rakennuksen aikakauden mukaan. Rakensimme sieltä hillityn, rikkaan paletin, lisäämällä tekstuurin tekstuuriin lohduttamiseksi. tiloja." Kulho, purkki ja maljakko, Ondene. Alana Wilsonin lasikulho. Käsipyyhe, Hale Mercantile Co.

Ruokailutila on ainoa tila, jossa ei ole valkoisia seiniä. "Se on asunnon keskustassa ja sitä käytetään myös kirjastona, joten tuntui siltä, ​​että meidän pitäisi erottaa se", Suzanne sanoo. "Valitsimme Porther Paints -sivustosta Grasscloth-taustakuvan. Se on luonnollisesti kuvioitu ja kudonta kulkee lattian kuvion kanssa, mikä luo tasapainon suunnittelussa."

Louise ja Peter eivät välttämättä asu täällä kokopäiväisesti, mutta heillä ei ole ollut mitään ongelmaa asettua asumaan. "Se ei tunnu paikalta, jolla vain käymme", Peter sanoo. "Tuntuu kodilta."

Katso lisää Gorzmannin töistä vierailemalla Studio Gormanilla.

Näytä galleriaCoastal-malli täyttää Art Deco -tyylin säälautatalossa

Tunnisteet:  Makuuhuone Lastenhuoneet Kylpyhuone ja pesula 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add