Eklektinen talo Melbournessa, joka on täynnä kestäviä yllätyksiä

Kuka täällä asuu : meikkitaiteilija Kylie O'Toole, hänen aviomiehensä Andrew, valokuvaaja ja luova johtaja Eleven Australiassa, ja heidän tyttärensä, Anais, 16; ja Bonnie, 14.

Kodityyli : Remontoitu viktoriaaninen koti Melbournessa, noin 1880.

Aikajana : Perhe teki 13 kuukauden kunnostustöitä yhdessä arkkitehti Damian Rogersin ja tehtäväksi sisustussuunnittelija Jessica Bettenayn kanssa sisustuksessa kahden seuraavan vuoden ajan.

Talousarvio : Remontti maksoi noin 800 000 dollaria.

Ikävuotinen sanonta 'Roomaa ei rakennettu päivässä' varmasti pätee sisustussuunnittelijalle Jessica Bettenaylle Melbournessa sijaitsevasta studiosta Resident Avenue. Sanonnat puhuvat sekä ajalle että luovalle energialle hänen viimeisimmälle sisustusprojektilleen.

Asuinalue Corten-teräslevyjen kehittyvä patina on tämän tilan tähti. Viileä betoni, jonka väri on Lights & Tracksin mustalla valolla, on vastakohtana ruostuneelle pinnalle, kun taas Loom Rugsin värikäs matto merkitsee lämminhenkistä asuinaluetta. Taide: Taide: Ali McNabney-Stevens.

Pitkäaikaisten ystäviensä Andrew ja Kylie auttaminen heidän unelmiensa kodissa oli Jessicalle pitkä, mutta palkitseva prosessi. Henkilökohtaiseen suunnitteluun keskittyneessä etioksessa hän aloitti ymmärtämällä parin syvästi pidettyjä arvoja kestävän elämän ja luonnonmateriaalien rakkauden ympärillä. Suunnitteluprosessi oli huolellisesti harkittu ja lopulta tuotti näyttävän ja ainutlaatuisesti kuratoidun tuloksen.

Ulkopinta Dramaattinen lasi- ja teräsrakenne avaa kodin takaosan, tulvii asuinalueen auringonvalolla. PW Glassin ovet taitetaan sivuun.

"Andrew ja Kylie viettivät kymmenen vuotta asumissaan ja kasvattaessaan perhettään ennen kunnostustöitä, joten heillä oli hieno hiottu käsitys siitä, mikä oli heidän elämäntapaansa tärkeä", Jessica sanoo. "Kesti aikaa, kärsivällisyyttä ja neljä kierrosta arkkitehtisuunnittelua, ennen kuin aloimme sisustuksen. Kaiken kaikkiaan kesti vajaat kuusi vuotta saadakseen sen oikein oikein."

Olohuone Laajennettu Jardan-sohva vastaa huoneen mittoja, kun taas Great Danen Jaime Hayonin & Tradition 'Palette' -sohvapöytä on veistoksellinen lisäys.

Se on saattanut olla pitkä prosessi, mutta suunnittelijan mukaan toinen sekunti ei ollut hukkaan mennyt eikä kivi kääntynyt, sellainen oli omistautumisen taso, jolla varmistetaan, että jokaisessa tilassa saadaan oikea tunne.

Uusinta alkoi vuonna 2014, jolloin suuri osa rakennuksesta vedettiin paljaiksi luiksi ja nykyinen keittiö, kylpyhuone ja oleskelutilat purettiin. Kestävyyden todellisessa hengessä kaikki poikkileikkaukset kierrätettiin - jopa takaportti oli rakennettu pelastetusta puusta.

Keittiö "Kaksi keittiön versiota suunniteltiin alun perin, yksi valkoinen ja yksi musta", Jessica sanoo. "Perhe valitsi kevyemmän, kirkkaamman version." George Fethersin amerikkalainen tammeviilusekoitus lisää lämpöä, kun taas Corsin ja Nicolain Carraran marmoripöytään leikatut urat korvaavat tyhjennysalustan. Clinton Habibin vierekkäinen 2011 .

Rakennuksen takaosaan asennettu kulmakattoinen lasi- ja teräskattorakenne asetti äänen tuleville asioille. Sen lehdenmuodosta tuli kodin synonyymi, ja se sai asuinpaikkansa nimen "Lehtitalo". Hajanaisen teräksen Corten-materiaalin kääriminen olohuoneen ulkopuolelta sisäseinään oli nero, joka yhdisti tilat saumattomasti.

Keittiö ja ruokailutila Hayn ja Cultin sovittamattomat ruokasalin tuolit tukevat perheen rakkautta eklektikkoon. Tuckbox Design -pöytä valaistaan ​​Normann Copenhagen -valaisimella.

Jessican mukaan Andrew ja Kylie rakastivat luonnonmateriaaleja ja etsivät niitä takaavat onnistuneen tuloksen. Keittiön ja kylpyhuoneen materiaalipaletteihin valittiin ajattomat ja luonnollisesti vanhentuvat alustat, mukaan lukien Carraran marmori ja betoni. Jokainen yksityiskohta harkittiin harkiten, vanhasta messinkihanasta aina marmorikeittiön työtasoon veistettyyn mukautettuun tyhjennysalustaan.

Muotokuva Sisustussuunnittelija Jessica seisoo oven sisään intiimiin olohuoneeseen, joka voidaan erottaa pääasiallisesta oleskelutilasta liukuovella.

Kodin ajattoman tyylin kapseloimiseksi valittiin taidetta ja huonekaluja, jotka kuvastavat omistajien kiinnostusta matkailuun ja vaatimatonta kauneutta. Pariskunnan matkoilla kerätyt aarteet, mukaan lukien matot, tekstiilit ja veistokset, integroitiin suunnitteluun, kun taas maanläheiset perusvärit sanoivat kodin aliarvioidun paletin. Värilliset, kuvioidut tarvikkeet kerrostettiin sitten ulottuvuuden ja vaikutuksen kannalta.

Käytävän räätälöity amerikkalainen tammilattarikerros toistaa kodin historiaa, kun taas Ison-Britannian Nedgisistä peräisin oleva Proplamp 'Cloud-Nuage' riipusvalo tarjoaa yllä olevan tekstuurielementin.

Toinen tekijä, joka tukee monia sisustuspäätöksiä, oli valon määrä. Valokuvaajana kodinomistaja Andrew oli erityisen sitä mieltä, että koti tulisi uida luonnollisessa auringonvalossa ja että perheen tulisi voida hallita tunnelmaa.

Tutkimussilmä Tummat seinäpaneelit ovat dramaattinen kosketus tällä piilopaikan tutkimusalueella, joka sijaitsee aivan keittiön vieressä.

Jessica otti haasteen vastaan ​​ja tuotti yhdessä asiakkaidensa kanssa valaisusuunnitelman, joka merkitsi laatikot käytännöllisesti ja esteettisesti. Esimerkiksi käytävän hajavalo tarjoaa pehmeän iltahehkua, kun taas telavalaistus valaisee kiireisiä työalueita.

Anaisin makuuhuone David Bromleyn käsinmaalattu heitto antaa rohkean kuvan sängylle. Seinävalaisin, Ambientedirect.

Mutta muutos ei ollut vain sisätiloissa. Rakennukseen lisättiin kattovihannespuutarha, joka näki perheen keitaan muuttuneen paikalliseksi puhetta varten. "Kylie ja Andrew joutuvat harvoin asettamaan jalkansa ruokakauppaan, sen sijaan ruokkimaan itseään ja heidän perhettään työvoiman runsasista tuoreista tuotteista", sanoo Jessica. "Jokaisen päivän lopussa he näkevät kiinni samalla kun he pyrkivät vegie-korjaukseen."

Mezzanine Tämä tutkimusalue toimii yksityisenä retriittinä Kylie- ja Andrew-makuuhuoneen yläpuolella.

Kodin yleisessä kuvakudoksessa on harkittu, kutsuva tunne painottaen orgaanista. Jessican mukaan suunnittelumatka oli yhtä tärkeä kuin lopputulos. Se oli luovien mielen yhteistyötä, joka huipentui rohkeaan suunnitteluun ja päätöksiin, jotka tehtiin eliniän ajatellen.

"Paholainen on yksityiskohtaisesti", hän sanoo. "Se on emotionaalinen vaste jokaiselle tämän kodin puolelle, joka tekee siitä tunteen erityisen. Tämä talo on rehellinen ja aito heijastus kauniista sieluista, jotka miehittävät sen."

Olohuone Pari Meizai'n Camerich 'Leman' -nahkatuolia antaa huoneelle hienostuneen tunnelman.

Opetetut kokemukset "Kaikki asiat vievät aikaa - tyyliä ei voi ostaa tai kiirehtiä", Jessica sanoo. "Olimme päättäneet rakentaa ainutlaatuisen kodin, joka omaksuu yksilöllisyyttä ja kestävyyttä. Kun keskityttiin voimakkaasti kierrätysmateriaaleihin, asunnonomistaja Andrew hankki kauniit Bert & May -keräyslaatat, jotka tulivat Espanjan, Portugalin ja Italian sivustoilta. Kun he saapuivat, tietysti, ne olivat kaikki eri syvyyksiä. Jokainen laatta oli maalattava erikseen Tilerin avulla, joka varmasti puhalsi laattojen budjetin. "

Ensuite, jonka ympäröivät Urban Edge -kokoelman laatat, Natural Stone Bath -tehtaan vapaasti seisova kylpyamme on keskipiste. The City Tilerin graafiset mukautetut laatat ovat rohkea lisäys turhamaisuuden takana.

Päämakuuhuone Old kohtaa uutta tällä rauhallisella alueella, jossa puulattiat ympäröivät upotettua Cavalier Bremworth -mattoa Williamstown Carpetsista. Holvattu katto ja puuvuori heijastavat kodin alkuperäistä rakennetta. Vuodevaatteet, beduiiniyhdistys ja vaeltajien seura.

Katso lisää sisustussuunnittelija Jessican töistä Resident Avenuella. Ota yhteyttä arkkitehti Damian Rogersiin Rogers Architecture -yrityksessä ja Duo Built -yrityksen rakentajaan. Georgie Fitzgeraldin ja Sara Huckettin muotoilutuki .

Tunnisteet:  Ulkona ja puutarhanhoito joulu Makuuhuone 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add