Avoin suunnitelma avasi tämän valoisan keittiön

Kuka täällä asuu : Belinda, rahoittaja; hänen miehensä John, asianajaja; ja heidän poikansa Jack, 2.

Projekti : Suuri peruskorjaus, jossa alkuperäinen oleskelutila muutettiin pohjoiseen päin olevaksi, valoisana viihdyttäjän keittiöksi.

Kun Belinda ja John ostivat 1930-luvun talonsa viisi vuotta sitten, siinä oli pieni, boxy-keittiö, jolla oli matala katto ja ilman ikkunoita. Pariskunnalle, joka rakastaa viihdyttämistä, Melbournen Fitzroyn kodin pohjapiirros tuntui hieman tukahduttavalta. Tilojen välillä oli vähän virtausta, mikä tarkoitti, että vaikka Belinda tai John valmistivat aterioita illallisjuhlia varten, pariskunta rakastaa isännöidä, vieraansa olivat huoneen päässä, seinien ja kapeiden oviaukkojen tukkeissa.

Syö-vaihtoehto Sisustussuunnittelija Sarah valitsi baarituolit Luke Furniture -tuotteesta rentoista ruokailua varten saaren penkille. Taideteos Graham Fransella .

He olivat valmiita luomaan unelmaviihdyttävän tilansa. He soittivat läheiselle ystävälle ja suunnittelijalle Sarah Reidille Sarah Reidistä ja muista, jotka tekivät radikaalin ehdotuksen kaataa seinät pois ja siirtää keittiö nykyiseen oleskelutilaan antaen enemmän valoa, lattiatilaa ja viime kädessä, virtaus huoneiden välillä, jota Belinda ja John olivat toivoneet.

"Olimme innostuneita", Belinda kertoo hetkestä, jolloin hän ja John näkivät ensimmäisen kerran dramaattisen remontin suunnitelmat. "Olimme ajatellut sitä jo jonkin aikaa, koska luonnollisen valon puute ja yhteydet tilojen välillä olivat olleet meillä. Joten emme voineet odottaa, että mallit muotoutuvat."

Joustavuus "Remontointi on antanut meille uutta löydettyä energiaa ruoanlaittoon, koska se on niin miellyttävä tila olla. Avoimen suunnitelman ansiosta se on paljon joustavampi", Belinda sanoo. Belinda, talonomistaja

Unelmoi siitä

Belinda ja John toivomuslista

  • Iso saaripenkki "Olemme molemmat sosiaalisia ihmisiä ja halusimme keskitetyn kokoontumistilan vieraille."
  • Rento istuimet "Halusin tämän vaihtoehdon epäviralliselle ruokailulle ja mahdollisuuden keskustella vieraiden kanssa keittiössä ollessaan."
  • Paljon säilytystilaa "Alkuperäisessä keittiössä oli hyvin vähän säilytystapoja, joten saneerauksen kannalta oli tärkeää sisällyttää kuorma säilytystilaa."
  • Avoin, valkoinen ja kevyt "Aiemmin keittiö oli melko poistettu ruokasali- ja oleskelutilasta, joten ei ole hienoa tilaa olla. Halusimme, että se kaikki aukesi ja yhdistettiin."

Valonäyttö Sarah rakastaa Toss B 'Disk' -riipusvaloa Hub Furnitureltä. "Se tekee keittiötilasta tunteen hieman intiimimmältä", hän sanoo.

Suunnittele se

Yhdessä arkkitehti Christian Balinovitchin kanssa Sarah suunnitteli huoneiden vaihtamista: alkuperäisestä asuintilasta tuli uusi keittiö, kun taas vanhasta keittiöstä valmistettiin tila uudelle avoin oleskelu- ja ruokailutila, joka avautui takapihalle.

"Belinda halusi, että keittiö olisi kodin sydän ja halusi, että ihmiset voisivat helposti siirtyä avaruudesta toiseen", Sarah sanoo. Suuri saaripenkki sisällytettiin suunnitelmaan salliakseen seurustella aterioiden valmistuksesta ja myös rento perheen ruokailusta. Alkuaineen "kevyt ja kirkas" -elementin saavuttamiseksi suunniteltiin alkaa katkaista alakatto paljastaaksesi yläpuolella olevan harjakattoviivan, luomalla mahdollisuus kattoikkunoihin ja alumiinirunkoisiin ikkunoihin.

Piilota se pois "Varastossa on niin paljon!" sanoo Belinda Madassor-ryhmän puusepäntuotteista. "Pystyn tallentamaan ja käyttämään kaikkia suosikki keittoastiamme vaivattomasti."

Tee se

Vaikka Sarah pysyi pääosin kokonaan valkoisen kaikesta, Sarah lisäsi hahmoa korostaviin merkkeihin, kuten Carraran marmorilamppu, Caesarstone-penkki lumessa, musta Astra Walker -allashana ja Royal Oak Floors -tekniikan puulattiat valkoisella savustetulla. "Ne ovat hienovaraisia ​​vinkkejä, jotka lisäävät syvyyttä ja lisäpisteitä", sanoo Sarah.

Täydennäkseen tummia ikkunoiden kehyksiä ja mukauttaakseen tilaa, Sarah järjesti Graham Fransellan kolmen metrin pituisen teoksen - joka oli ollut häälahja ystävien pariskunnalle, mutta oli ollut varastossa jo vuosia - kehystetty vastaavaksi mustana ja ripustettiin saarta vastapäätä.

Belinda rakastaa kodin avoimen suunnitelman luonnettua keittiötä kohti uutta oleskelu- ja ruokailutilaa sekä takapihaa. "Talomme on vaatimaton, mutta antaa meille nyt mahdollisuuden olla paljon joustavampi. Voin katsoa Jackia pelaamaan ulkona, nauttimaan luonnonvalon runsaudesta ja keskustelemaan ystävien ja perheen kanssa."

Katso lisää Saaran töistä ja ota yhteyttä Sarah Reidissä ja muissa. Ota yhteyttä Christian Balinovitchiin osoitteessa

Tunnisteet:  Ulkona ja puutarhanhoito keittiöt Makuuhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add