Erittäin moderni koti, josta on näkymät satamaan ja vehreät trooppiset puutarhat

Tobias Partners -yrityksen arkkitehti Nick Tobias on erittäin paljon mukavuusalueellaan Vaucluse-järven hyväkorkoisessa vesialueella. Kun juttelumme lehtipuisella kadulla hänen äskettäin valmistuneen Hopetoun-talon ulkopuolella, hän vietti läheisen ystävän teini-ikäisen pojan viiden ikäiseksi ja hänellä on lyhyt iloinen vaihto lyhyen aikaa kulkevan auton kuljettajan kanssa. On selvää, että hän on luonnollisessa elinympäristössään.

Yhtenäinen kiiltävä teräsportaikko käärmei matkansa talon kolmen kerroksen läpi.

Projekti alkoi lyhyellä katsauksella näyttävän rumaan 1980-luvun talon laajalle kunnostamiselle loistavalla paikalla satamanäköalalla ja laaksoon, joka johtaa pienelle rannalle.

"Kannatan kaikkia nykyisten rakenteiden säilyttämistä, jos niillä on ansioita, mutta alustavien luonnoksien perusteella siitä, mitä voimme ja emme pystyneet tekemään, kävi selväksi, että on parempi rakentaa uudelleen kuin kunnostaa", hän sanoo.

Lasitettujen säleikkunoiden pankit pohjataan jäähdyttävän tuulen saamiseksi satamasta.

Asetettu takaisin tieltä jalankulkijoiden kulkuteillä, jotka ovat talon edessä, sivusto on hankala kolmion muotoinen
. "Missä tarvitset sitä laaja-alaiseksi, se lähenee pisteeseen", Nick sanoo, tietäen, että hänen asiakkaansa halusivat maksimoida avaruuden ja näkyvyyden. Ongelmanratkaisu alkaa sisäänkäynnillä.

Matka taloon katetun kävelytien alla autotallista ylös ja "varjoihin kastetun rehevän puutarhan läpi on asia, jota olemme innokkaasti kokeneet asiakkaille", Nick sanoo.

Sen sijaan, että talo peittäisi näkymän, vasemmalla puolella näkyy kiehtova vesipala, taivas ja puut, mikä antaa käsityksen tilanteesta. "Halusimme yksinkertaistettua materiaalivalikoimaa ulkopuolelta", kertoo Nick strategisesta sekoituksesta teksturoitua renderointia, paljastunutta muodon ulkopuolella olevaa betonia ja hienoja teräsikkunankehyksiä.

Myös hissi kolmannen kerroksen asuintilaan on asennettu.

Sitten ovat käyrät. "Muoto on orgaaninen ja sivustolle reagoiva. Tämä on kaikkein kaarevin rakennus, jonka käytäntö on koskaan tehnyt", hän sanoo. Rehevillä, trooppisilla viheralueillaan ja kaatavilla kasveillaan taloa ei voida kiinnittää upouudeksi rakenteeksi; sen epäselvyys antaa sille ajatonta laatua, jota Nick selvästi nauttii. Rajoitettu paletti ulottuu hullujen kivilaattojen piirtämiseen ulkopuolelta, lattian vankka ja sattumanvarainen luonne vastakohtana raakateräsportaikkojen erittäin veistokselliselle tarkkuudelle. "Pääsisäänkäynti on toisella tasolla portaikkoa yhdistäen kaikki kolme kerrosta, valaistu ylhäältä syvällä pyöreällä kattoikkunalla", Nick sanoo.

Marthouse Emdur -teos Arthouse-galleriasta portaiden vieressä.

Valon ja yksityisyyden maksimoimiseksi asennettiin ohuet puulevyjen paneelit, jotka oli erityisesti mustattu perinteisellä japanilaisella menetelmällä. Deot Ce: n Minotti 'Twombly' -tuolien ympäröimänä, Lowen Hubista tarjoama Atticus-ruokapöytä voidaan pidentää tarvittaessa. Foscarini 'Troag' riipusvalo avaruudesta. Marokkolainen Beni Ourain -lattiamatto Aquassa Cadrysistä. Moroso 'Redondo' nojatuoli ja Molteni & C 'Domino' sohvapöytä, molemmat Hubista.

Hyödyntäen kaikki näkymät, kolmannessa kerroksessa on runsas keittiö, ruokailutila ja pääasiallinen olohuone, joka on parveke, joka on täynnä purkautuvia, pyöreitä kolmionmuotoisia betoniseiniä, jotka kehystävät puiden latvoja, taivasta ja vettä. Ensiluokkaisilla ranta-alueilla sijaitsevat talot voivat usein istua poskessa kahvalla. Täällä pohjoisessa sijaitsevaa viereistä rakennusta peittävät säleiköt paneelit, joissa on hienoja puulaattoja, mustat japanilaiseen tyyliin, jotka on asetettu tasapainottamaan valoa ja yksityisyyttä.

Taitetut vaaleat raidat ovat James Ettelsonin taidetta Arthouse Gallerystä. 'Cloud Softlight' -mobiili Molo Designilta.

Koristeellisesti siellä on tietty leikkisyys, kuten viinihuoneessa, joka ripustetaan tartan-verhoilla ja täynnä vuodat. Taiteen sijoituspaikka on myös itsevarma, josta Nick - nykytaiteen museon hallituksen jäsenenä - on intohimoinen ja rohkaisee asiakkaitaan kehittämään silmänsä siihen, mikä on hyvää.

"Muoto on orgaaninen ja sivustolle reagoiva. Tämä on kaikkein kaarevin rakennus, jonka käytäntö on koskaan tehnyt", Nick sanoo.

Perustasolla talo pakata paljon sisään. "Omistajat halusivat tarjota säännöllisiä vieraita, joten alakerrassa on kuusi makuuhuonetta, joista kaksi kaksinkertaisena opiskelua varten, ja viisi kylpyhuonetta sekä viihdehuone, "sanoo Nick. Terassille ja uima-altaan ulkopuolelle suuntautunut tila on suunniteltu siten, että kaikki ovet kuorivat kokonaan takaisin ja siitä tulee katettu ulkotila, jossa on pieni ruokakeittiö ja mittava sauna. Siinä on rento ilmapiiri, jonka avulla teini-ikäiset voivat käyttää sitä rumpushuoneena, mutta se on myös tarpeeksi fiksu viihdyttäville vieraille.

Kylpyhuone pestään pehmeällä mintunvihreällä marmorilla ja tumman suklaan puusepänteillä.

Cxeria Baxter 'Nepal' -tuoli. Ovet vierivät avataksesi pohjakerroksen, luomalla peitetyn ulkotilan mukautetulla modulaarisella sohvalla ja nahkaisella ottomaanilla Abaca 'Manzanilla' -kudotulla matolla, joka on valmistettu International Floor Coveringsista. Foscarini 'Twiggy' -lattiavalaisin avaruudesta.

Yksi talon menestys on tapa, jolla se istuu maisemassa, jossa yhdistyvät kypsät puut rinnalla tiheään, matalaan istutukseen autokatoskan katolle ja katetulle kävelytielle. "Matka taloon varjojen rehevän puutarhan läpi on asia, jota olemme innokkaasti kokeneet asiakkaille", Nick sanoo. Mutta noihin aikoihin, jolloin ostoksien kuljettaminen on askareista, on hissi kolmanteen kerrokseen.

"Omistajat halusivat tarjota säännöllisiä vieraita, joten siellä on kuusi makuuhuonetta, joista kaksi on parivuodetta ja viisi kylpyhuonetta sekä huone viihdyttäväksi", Nick sanoo.

Tunnisteet:  Saln Makuuhuone koristelu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add