Dark Gold Coast -huoneistossa on kirkas rannikkomuutos

"Se oli marmoria, marmoria, marmoria ..." sanoo sisustussuunnittelija Donna Guyler Donna Guyler Designista, heijastessaan pimeässä Gold Coast -huoneistossa, jota hän oli sitoutunut kunnostamaan. Lattiasta kattoon ulottuvista lasi-ikkunoistaan ​​huolimatta Broadbeachin asunto oli verhottu tummiin, raskaisiin, päivättyihin viimeistelyihin, jotka heikensivät sen mahdollisuuksia rentoutuneena, valoisana asuintilana.

Asiakas kuvasi kiinteistön lomakodeksi ajoissa jouluna, joten Donna sisusti sen ylhäältä varpaan vaikuttavalla kuuden viikon ajan. Kun joulupöly oli asettunut, peruskorjaus alkoi.

← Dia →

Donnan visio oli koti, joka voisi olla erittäin toimiva ja vuorovaikutteinen.

"Tämä oli hienoa työtä, yksi suosikkihankkeistani, joita olemme työskennelleet toistaiseksi. Normaalisti vaiheitamme uudistamisprojektimme kahteen vaiheeseen - ensimmäinen on konseptisuunnitteluvaihe, johon sisältyy pohjapiirros ja ulkoasu suunnittelivat puusepän- ja sisustustarvikkeet, ja kun rakennustyöt alkavat, aloitamme vaiheen 2: koko kodin sisustamisen ja sisustamisen. Mutta saimme tämän projektin päinvastaisesti! " Donna sanoo, että hän päätti jatkaa sisustussuhteensa intohimoa 13-vuotisen yritystoiminnan jälkeen.

← Dia →

"Siellä oli niin paljon luonnonvaloa tulossa, mutta asunto ei oikeastaan ​​napautunut siihen, joten me vain kevyesti kuormitimme viimeistelyjen suhteen. Pääsimme eroon kokonaan tummasta marmorista (seinän yläpuolella oli marmorilaattoja, lattialle, kylpyhuoneeseen!), laski irrallisen vinyylilattian, levitti terävällä valkoisella maalilla kaikki sisäseinät ja lisäsi keittiöön pehmeän harmaita puusepäntuotteita ", Donna muistelee. Keittiö (yllä) oli aikaisemmin ahdas, mikä tarjosi hyvin vähän työtilaa.

"Korvasimme keittiösaaren ja halusimme poistaa pystyasennon. Pystyä pidetään usein pesualtaan likaisten astioiden estäjänä, mutta se estää myös keittiön sosiaalista vuorovaikutusta", Donna sanoo. Varastointialueen maksimoimiseksi hän poisti vanhan ruokakomeroa, jotta useat perheenjäsenet voisivat työskennellä keittiön ympärillä, ja asetti uudelleen pienen tilan keittiöstä kaksoisvoimamonin ruokakomeroksi ja pesulaksi.

← Dia →

Entisessä huoneistossa sisääntulo luonnollinen valo absorboi huoneiston tummia ja päivättyjä pintoja sen sijaan, että se poistuisi ja heijastuisi tuoreilla uusilla pinnoitteilla. Kunnostettu ruokasali (yllä) istuu avokeittiössä, joka on yhteydessä keittiöön ja terassille, joten perhe voi nauttia ulkona illallisista lämpimällä säällä.

Vaikka Donna hankkii huonekalujaan ja tarvikkeitaan tyypillisesti tukkumyyjien kautta, jotkut hänen suosituimmista kaupallisista vähittäiskaupoistaan ​​kuuluvat:

  • torkku; kaunis säleikkö sänky
  • Majakan valaistus; pieni sängyn lamppu
  • Rantahuonekalut; sohva olohuoneessa

Lisävarusteina Donna suosittelee Adairsia, Pillow Talkia ja Freedomia.

Ruokasalissa pystysuorat puusepänlevyt levitetään vaakatasossa nykyaikaisemman tunteen saavuttamiseksi.

Donna asetti sitten lattiamaton ruokapöydän alle ja ripustaa riipuksia yläpuolelle ankkuroidakseen huoneen ruokailutilaksi. Rottinki-tuolit, kevyesti pesty puu ja terävät valkoiset kankaat luovat valoisan, rento ilmapiirin.

Vanha pesula-alue ja keittiön ruokakomero molemmat revittiin entisestä asunnosta, ja Donna suunnitteli tämän pienen huoneen yhdistämään kaksi ominaisuutta.

Nyt Butler-ruokakomero ja pesutupa (yllä), Donna kuvaa tämän pienen huoneen entistä tilaa "todella tehottomaksi tilankäytöksi", kun kuivain on työnnetty toista seinää vasten ja pesukone mielenkiintoisesti viettää toisen nurkan. Donnan tarkoitukseen suunniteltu pesu- ja kuivausasema mitattiin millimetriin asti huoneen käytön maksimoimiseksi. "Kaikella tässä pienessä huoneessa on nyt oma tehtävä, mukaan lukien ruokakomero, jonka onnistuimme puristaa myös täällä", Donna sanoo.

Master-sviitti.

Makuuhuoneet oli sisustettu äärimmäisen rauhalliseen oloon. Master-sviitissä Donna laski uuden maton, maalasi taustakuvan ja toi tilavan king-size-vuoteen.

Rottinki-sängynpää asennetaan bambukehykseen. 'African Shield'-brodeerattu tyyny on Bandhini Design House -yhtiöstä; takana oleva valkoinen tyyny on Eadie Lifestyle.

Unelmamaisilla merinäköalalla jokaisen huoneen ulkopuolella, Donnan tyylitaju oli kiinnittää silmä ulkopuolelle. "Käytimme näkemyksiä inspiraationa värivalikoimasta, joten silmällä voisi olla mukava, helppo siirtyä makuuhuoneesta kauniille siniselle valtamerelle", hän sanoo.

Lisätietoja Donna Guyler Designista on Donnan verkkosivuilla ja Instagram-sivustossa.

Tunnisteet:  keittiöt Palkki Kylpyhuone ja pesula 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add