Remontoitu kaksinkertainen tiili koti kestävillä viimeistelyillä

ruokasalin-maisema-ACS1116p46

Ben Chandlerin äidin epäili, että asiat olivat käymässä vakavaksi hänen ja tyttöystävänsä Jayden välillä, kun ruukkunut geranium ilmestyi heidän Gregory Park -kohteensa takaosaan, 40 kilometriä etelään Barcaldineen, Queenslandiin.

Se oli vuonna 2009, pian sen jälkeen, kun Jayde saapui 7000 hehtaarin karjatilaan, ja pari meni naimisiin seuraavana vuonna - todistaen, että äidin intuitio on useimmiten oikea.

Vuonna 1963 rakennettu kunnostettu kaksikerroksinen, tasotasoinen talo on jotain poikkeavuutta Länsi-Queenslandissa, ja se on 487 neliömetrillä melko vaikuttava rakenne.

Gregory Park on noin 40 000 hehtaarin Chandler-perheen yhdistelmän länsipuolella ja sisältää naapurimaiden kiinteistöjen Kynetonin, jossa Benin vanhemmat John ja Joss asuvat, sekä Clover Hillsin, jossa asuvat Benin veli Tom ja hänen vaimonsa Holly.

Jayde ja Ben Chandler (pitäen kahden vuoden ikäisen Wallyn) viiden Jackin ja neljä Charlien kanssa heidän 7000 hehtaarin karja-omaisuudestaan ​​Länsi-Queenslandissa.

Vaikka Ben, 37, ja Jayde, 34, kasvoivat naapuripiireissä - Jayde on kotoisin Cumberlandista, Santa Gertrudis -taudista Longreachin ja Barcaldinen välillä, ja Ben oli Kynetonissa - he eivät tavanneet vuoteen 2006 mennessä opiskellessaan maataloutta Geelongin Marcusissa. Oldham College.

He pitivät yhteyttä valmistumisen jälkeen, mutta Jayde matkusti ulkomaille, kun Ben työskenteli Brisbanessa vuoden ajan, ennen kuin he molemmat palasivat kotiin.

Keittiön materiaalit valittiin kestävyyden vuoksi: "Pikkupojat voivat olla kovia", Jayde sanoo.

Kun Ben muutti Gregory Park -puistoon kahdeksan vuotta sitten, talo oli ollut tyhjä 15 vuotta ja hämähäkkiverhot nauhoittivat vihreä-harmaaa sisustusta.

Mutta säleiköt ja korkea, harakattu katto olivat säästävä armo. "Sillä oli valtava määrä potentiaalia kaikessa valossa ja tiesimme heti, mitä voimme tehdä sillä", Jayde sanoo.

Räikkäisen katon alla olevat avoimet asuintilat tulvivat valon suodattamalla kodin lasisäleiköt.

Sen sijaan, että kiirehtiä suuriin kunnostuksiin, he odottivat viittä vuotta ja tekivät tällä välin pieniä parannuksia.

Jayde suosittelee tätä lähestymistapaa. "Huomaa, kuinka asut, mihin vierität ja miten valo vaikuttaa siihen päivän aikana", hän sanoo.

Vanha työpöytä pitää poikien beanbag-tuolit olohuoneen lattian pitämiseksi puhtaana.

He toivottivat tervetulleeksi kolme poikaa perheeseen - Jack, nyt viisi, Charlie, neljä ja Wally, kaksi - ja vuoden 2015 puoliväliin mennessä oli aloitettu suuret remontit.

Keittiö, talon keskustassa, oli ilmeinen lähtökohta. Pieni ja ahdas ruskean laminaattikaapin kanssa, siinä oli vierekkäinen ruokasali molemmin puolin - yksi omistajille tuolloin ja toinen alun perin henkilöstölle.

He poistivat kaksi seinää ja asensivat regeneroidut puulattiat kaikkialle.

Perheen valoisassa keittiössä on maalaiskuntaa kuvaava taideteos, jonka on maalannut Liz Watson Everingham + Watsonista, Benin sisarusten tilaamana häälahjaksi.

Jayden suunnittelema keittiö on rakennettu yrityksen Toowoombaan, noin 900 kilometrin päässä.

Siinä on kahvattomat kalusteet, jotka sijaitsevat Caesarstone -penkkiin London Grayssa.

"Rakastan sen yksinkertaisuutta", Jayde sanoo. "Ei ole yläkaappeja; vain laatikot, jotka ovat ylimitoitettuja heijastamaan talon säleikköä ja vaakasuoria viivoja. Lisäksi puulattia antaa sille maadoitetun elementin."

Tilava keittiö on kodin sydän, ja siinä on puhdas, minimalistinen tyyli, joka on suunniteltu kestämään poikien kasvussa asumista.

Asuessaan niin kaukana näyttelytiloista ja tavarantoimittajista, Jayde teki kaiken tutkimuksensa verkossa eikä nähnyt monia yksityiskohtia ennen keittiön saapumista.

"Olin tuholainen toimittajien kanssa", hän sanoo. "Muistan sanoneen yhdelle myyjälle:" Voitko laittaa laatan tietokonepaperiin, jotta voin tarkistaa, onko oikea valkoinen? "

Saarenpenkin yläpuolella roikkuvat kolme betonikeittiön riipusta painavat kahdeksan kiloa ja ne tulivat NSW-liiketoiminnasta, jonka Jayde löysi verkosta, Viore Design.

Ben palautti kaksi vanhasta leikkausvarastosta löytynyttä pöytää muodostaen suurenmoisen ruokasalin.

Wally istuu portaalla Alfie, Jack Russellin kanssa, joka sai sisälle vain poseerata hienosti valokuvallemme.

Kaikki kunnostustöissä käytetyt materiaalit valittiin puhdistuksen helppouden, kestävyyden ja pitkäikäisyyden vuoksi.

"Pienet pojat voivat olla erittäin kovia vaihdelaitteilla!" sanoo Jayde hymyillen. "Sinun on oltava käytännöllistä eläessään pensaassa."

Sisustus maalattiin sitten kokonaan valkoisella satiinipinnoitteella. "Se antoi sille välittömän kasvojen nostamisen ja puhdisti sen loppumatta", Jayde sanoo.

"Talo tuntuu raikkaalta, raikkaalta ja ilmavalta. Se oli suosikkini osa koko prosessia."

Vierashuoneessa maalattiin alkuperäiset sisäänrakennetut rakennukset ja Jayde teki uusia sarkakahvoja satulan nahkakuvioista.

Nyt keittiö, olohuone ja ”iso huone” (joka sisältää kaksi taulua leikkauskuilusta, jonka Ben on huolellisesti palauttanut) virtaavat kaikki yhdessä.

"Avoin suunnitelma, rentouttava eläminen sopii elämäntyyliimme ja sopii tämänkaltaiseen taloon", Ben sanoo. "Rakastan kotiin tuloa. Se on niin lämmin ja vieraanvarainen."

Perhemuistojen esittely sisältää Grand Champion Bull -palkinnon, jonka Jayden vanhemmat voittivat Ekka-näyttelyssä vuonna 1981, ja vasemmalla vasemmalla valokuva sekä isoisästään, Sir James Walkerista että Benin isoisästä Ranald Chandleristä, Hugh Sawreyn ja RM Williamsin kanssa., kaikki Australian Stockman's Hall of Fame: n perustajat.

Perhehuoneessa on puulämmitteinen takka.

Viikonloppuisin nautojen musteroinnin ja jalostamisen sekä veden tarkistamisen jälkeen perhe suuntautuu syvään vesiaukkoon Gregory Parkin purella ja rentoutua grillaamalla ja kalastamalla.

"Se pitää pojat viihdyttävänä tuntikausia!" sanoo Jayde. "Koska olen maatyttö, rakastan sitä, että lapsillamme on samanlainen vapaus ja laaja avoin tila. Rakastan myös sitä, että elämme lähellä sekä vanhempani että vaimoni ja että olemme mukana perheyrityksessä ."

Everhard Industriesin tekemä betonipesuallas mutatilaan (Jayden mukaan vielä keskeneräinen työ) helpottaa siivoamista ulkotöiden ja leikkimisen jälkeen.

Wally ja Jack tarkistavat vihanneslaastarin.

Jayde itse on nyt myös puolivälissä sisustussuunnittelukurssilla Sisustussuunnitteluakatemian kanssa.

"Olen aina ollut niin taipuvainen ja haluan auttaa ihmisiä tänne." Jayde rakastaa opiskelua kevyessä keittiössä, jossa hän voi katsoa joka ikkunasta ja nähdä poikien leikkimässä ulkona. "Tämä on ikuisesti kotimme", hän sanoo.

JAYDE CHANDLER ART

Jayde on lahjakas maalari ja hänen teoksissaan kuvataan usein Australian maisemaa. Löydät hänen teoksensa Instagramsta Jayde Chandler Art -palvelusta.

Alfie on todella ulkona koira, ja se sopii Jackin ja hänen veljiensä kanssa.

Tunnisteet:  Ulkona ja puutarhanhoito Lastenhuoneet Asuminen ja ruokailu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add