Shelley Craft's Byron Bayn kodissa on upea puutarha-studio

Kun muutat Byron Bayn alueelle, seuraa vieraiden virta, kuten televisio-ohjaaja Shelley Craft löysi vuonna 2016, kun hän muutti hipsterin hotspot-alueelle useita vuosia asuttuaan sisämaahan. Hän ja hänen aviomiehensä Christian Sergiacomi, kiinteistönvälittäjä, ryöstävät Paul Uhlmannin suunnitteleman modernistisen talon kaupungissa, jossa on iso trooppinen puutarha ja uima-allas.

Pysyminen voimassa Shelley Craftin perheen kodin puutarhastudiossa yhdistyvät käytännöllisyys aurinkoiseen tyyliin. LED-valaistuksella varustetulla konsoli-betonilaatalla tämä puutarha-studio ei ole tavallinen vierasmajoitus. Nurmikon vieressä näyttävä rakenne suunniteltiin kestävyyttä ajatellen. Betoni ja puu valittiin kestämään rannan sijainti. Shelley sijoitti myös makuuhuoneen lähelle kiinteistön etuosaa, jotta vieraat pääsevät itsenäisesti päärakennukseen.

Vaikka neljänneksen hehtaarin lohko - suhteellisen harvinaisuus kaupungissa, jossa monet lohkot on jaoteltu alaksi - oli riittävän suuri mahtamaan tyttäret Milla, 8, ja Eadie, 6, sekä Rhodesian Ridgeback Aldo, se oli hiukan puristava, kun ystävät tulivat kaupunki.

Studio Arkkitehti Harley Grahamin suunnittelema ja Jbuildsistä rakennettu Ben Jolliffe rakentaa studio sopii täydellisesti Shelleyn talon rentouttavalle lomalle Byron Bayssä. AWS Vantage -liukuovet tekevät sisä- ja ulkotiloihin siirtymisestä saumattoman. Aldo, perheen Rhodesian Ridgeback, löytää täydellisen paikan levätä.

"Itse asiassa idea alkoi siitä, että haluamme hyödyntää paremmin ulkotilaa", Shelley sanoo. "Kaunis iso puutarha oli ylellisyyttä, mutta halusimme sen olevan hieman hyödyllisempi, jotta voimme majoittua vieraita helpommin."

Studio Paikallisen huonekaluvalmistajan JD.Lee Furniture'n 'Lo Chair' lainaa vuosisadan puolivälissä tunnelman oleskelutilaan.

Perhe toi arkkitehti Harley Grahamin alukselle hänen aiemman muodonsa vuoksi puutarha-studiolla. "Tutkimme jatkuvasti tapoja kuvailla uudelleen neljänneksen hehtaarin kerrostalo, jotta mahtuu enemmän kuin esikaupungin unelma yhdestä talosta ja puutarhasta", Harley sanoo.

Studio Avoin suunnitelma tarkoittaa, että tila voi toimia helposti viihdyttävänä vyöhykkeenä.

Studion suunnittelun taustalla oli olemassa oleva talo, jonka Shelley kuvaa olevan ”ohut Aarons-tunnelma”, joka viittaa vuosisadan puolivälin Palm Springs -arkkitehtuuriin. "Tämä projekti ei ollut tarkoitettu luomaan jotain erottua, kuten The Blockissa saatat nähdä.

Studio Glass -liukuovien avulla tila voidaan yhdistää saumattomasti ulkona.

Tarkoituksena oli rakentaa jotain, joka näyttää siltä, ​​kuin se olisi aina ollut täällä ", hän sanoo. Tätä varten uuden studion kattolinja suunniteltiin täydentämään päärakennuksen linjoja, ja se asetettiin matalalle kuin viiva, jotta ei Talven puuta käytettiin studion kattoon linjaamaan viileä betonilattia, joka tarjoaa saumattoman yhteyden puutarhaan koko vyöhykkeen avaavien liukuovien ansiosta.

Studio Sahatavaran katto liittyy puukaapistoihin lisätäkseen tilaa lämpöä betonilattiaa vasten.

"Suunnittelimme studion aputilaksi, joka yhdistää nykyisen kodin verannat, nurmikon ja puutarhan leveällä avoimella nurkalla", arkkitehti Harley selittää. Levykonttorit 'kelluvat' nurmikon yläpuolelle, itse asiassa Allweatherin pehmeää synteettistä ruohoa. Matalahoitoinen turve, Shelley sanoo, näyttää aina moitteettomalta. "Se tekee siitä koko ulkoalueen todella käyttökelpoinen", hän sanoo. "Se ei ole koskaan märkä eikä talossa ole mutaa."

Studio Vaaleanharmaa splashback vastustaa kauniisti tummaa työtasoa ja betonilattiaa.

Sisältä avoin oleskelutila ja keittokomero johtavat makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, ja ne on sisustettu paikallisen toimittajan Jatana Interiors rohkealla keltaisella 'Rayos Del Sol' laatalla. "Näin tuon laatan ja tiesin vain, että minun oli suunniteltava kylpyhuone sen ympärille", Shelley kertoo. "Se sopi täydellisesti talon tunnelmaan."

Keittiö Messinkin sisustustiedot kalusteissa ja Reece-messinkirasiat lisäävät pienen lävistimen Slabshapersin mustan betonin työtasolle.

Shelley kehotti The Block -ympäristön maisemasuunnittelijaa Dave Franklinia Franklin Landscape & Designista paljastamaan useita kypsiä palmuja ja pandanuksia tilaa tilaa varten uudelle studiolle ja työskentelemään Astral Poolien kanssa uima-altaan uusimisessa. "Minun tehtäväni uima-altaalle oli, että sen tulisi näyttää jäältä selkeältä kuin Wategos Beach parhaalla mahdollisella päivällä", Shelley kertoo.

Kylpyhuoneen Shelley rakastui keltaisissa Jatana Interiors -tuotteiden Rayos Del Sol -laatoissa niin paljon, että hän suunnitteli kylpyhuoneen heidän ympärillään.

Studio valmistui muutama kuukausi sitten. "Se on ollut välitöntä vieraita siitä lähtien, ja se toimii täsmälleen kuten toivoin saavani", Shelley kertoo. "Kesän tultua näen edessäsi suuria uima-allasjuhlia. Me avaavat oven ja se on täydellinen tanssilattia."

Studio Dharma-ovelta roikkuva seinä edistää rentouttavaa rannikko-ilmapiiriä.

Katso lisää Harleyn töistä Harley Grahamissa. Studion rakentaja oli Ben Jolliffe Jbuildsistä, Byron Bay. Vieraile Franklin Landscape & Design -sivustolla Franklin Landscape & Design.

Tunnisteet:  Palkki Asuminen ja ruokailu Lastenhuoneet 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add