Tämä 1920-luvun ajan Sydneyssä sijaitseva koti sai dramaattisesti modernin laajennuksen

Kuka täällä asuu : Louise, kirjanpitäjä; hänen miehensä Richard, joka työskentelee yrityssektorilla; ja heidän kaksi teini-ikäistä poikaansa.

Kodityyli : 1920-luvun Kalifornian bungalow Sydneyn länsipuolella dramaattisella takaosan laajennuksella, jossa on uusi keittiö, oleskelutila, kylpyhuone ja pesula.

Aikajana : Suunnittelu loppuun saakka, kunnostaminen kesti 18 kuukautta.

Talousarvio : Korjauskustannukset olivat hieman yli 500 000 dollaria.

Olohuone Alumiini- ja lasikonstruktioiden anodisoidun satiinimustan alumiini-ovet ja -ikkunat avaavat kodin uuden lisäyksen, luomalla viihdyttäjän unelman. Taideteos Kate Tucker. Sivupöytä, Cappellini.

Hyviä asioita tapahtuu niille, jotka odottavat, kuten sanotaan, ja niin kävi varmasti Louise ja Richard. Pian asettutuaan neljän makuuhuoneen taloonsa Sydneyn länsipuolelle vuonna 2001, pariskunta alkoi harkita merkittävää remonttia.

Mutta vaikka kahden vanhemmat toivoivat voivansa eräänä päivänä muuttaa kodinsa muuttuvan perheen asuinalueen kevyeksi ja ilmavaksi tilaksi, jolla on helppo yhteys ulkona, kesti melko kauan, kunnes heidän unelmansa toteutui.

"Aloimme vakavasti miettiä peruskorjausta vuonna 2010", sanoo Louise. "Tuolloin vanhassa kaltevuudessa takana oli ulkoinen pyykki ja oleskelutilat olivat pieniä."

Järjestettyään tapaamisen Hancock Architects Tanya Hancockin kanssa Louise ja Richard aloittivat keskustelujensa lyhyestä.

Olohuone Runsas lasi-liukuovi mahdollistaa helpon oleskelun ulkona. Takka, Escea. 'Mart' nojatuoli, B&B Italia. Sivupöytä, Thomas Jacobsen. Scyon 'Axon' -kuori, maalattu Porterin maaleilla, Aniseed.

"Menimme edestakaisin paljon seuraavien vuosien aikana", sanoo Louise ja lisää nauraen: "Huono Tanya, hän oli niin kärsivällinen! Mutta ideasi voivat muuttua kasvaessasi perheenä, ja uskon, että menimme eteenpäin kun se oli oikea aika meille. "

Vuonna 2014 pari antoi lopulta Tanyalle vihreän valon jatkaa. Tuloksena on kaikki mitä perhe voi toivoa - ja enemmän.

"Olemme vain niin iloisia, että jatkoimme kunnostusta", sanoo iloinen Louise. "Se on yksi parhaista asioista, joita olemme tehneet."

Olohuone Living Edgen sohvapöydällä on Calacatta -marmorilattia, joka sopii keittiösaarelle.

Louisan ja Richardin toivelista

Linkki puutarhaan ”” Louise ja Richard halusivat hyödyntää puutarhaa luomalla paremman yhteyden taloon ”, Tanya kertoo.

Neutraali paletti "Moderni, minimaalinen ja ajaton esteettisyys oli olennaista", Tanya sanoo.

Täysin varusteltu pyykki “Vanha pyykki oli ulkoista talon takana olevassa kaltevuudessa, joten sisäinen pyykki oli tärkeä asialista. Siinä piti olla paljon toiminnallista säilytystilaa ”, Tanya sanoo.

Lisäkylpyhuone Tämä oli välttämättömyys kiireiselle neljää perheelle.

Olohuone Oluce 'Atollo' metallivalaisin antaa rohkean kuvan King Livingin mukavien nahkasohvien rinnalle.

Unelmoi siitä

Vaikka Louise ja Richard kestivät useita vuosia korjausvisionsa hiomiseksi, oli joitain välttämättömyyksiä, jotka pysyivät johdonmukaisina koko suunnitteluprosessin ajan.

Pohjoiseen suuntautuva lisäys, joka vangitsee Australian parhaat puolet, sisältää ylellisen avoimen tilan, jossa perhe voi kokata, syödä ja viihdyttää, kun taas erillinen paviljonki, jossa on grilli-keittiö, kotitoimisto ja liikunta-alue, rakennettiin laajennus.

Alkuperäinen koti säilyttää kauniit perintöominaisuutensa, takaosa on kuitenkin aivan erilainen tarina.

"Halusimme, että laajennus ei ole justa-jatko, vaan pikemminkin jotain yllätystä", Louise sanoo. "Toivomme myös, että se on hillitty ja sopii ympäristöönsä."

Tanya lisää: "Tuloksena on ajaton, mutta moderni koti, joka luo hyvän yhteyden puutarhaan ja luo ympäristön nykyaikaiselle perheen asumiselle."

Ruokailutila Thomas Jacobsenin inspiroima tilankäyttö sallii huoneen teollisuustyyliselle ruokapöydälle, joka löytyy kodinkalusta lähetyksestä.

Suunnittele se

Louisen ja Richardin minimalistinen lähestymistapa esitellään koko lisäyksen ajan, ja siinä on yksivärinen luonnonkiven pohjapaletti ja helppohoitoinen betoni.

"Rakastamme mustan ja valkoisen yksinkertaisuutta ja kontrastia", sanoo Louise. "Kaikki näyttää näyttävän hyvältä sitä vastaan. Se on puhdas ja yksinkertainen ilme, ilman paljon vaivaa tai yksityiskohtia. Olemme ehdottomasti synkronoidut tässä suhteessa."

Pari varmasti totesi olevansa hyvin sovittu arkkitehdin kanssa. "Tanyan ideat menivät naimisiin todella hyvin, joten se oli aina hyvä tapaaminen siitä, mistä me kaikki olemme intohimoisia", sanoo Louise. "Emme todellakaan voi kuvitella olleensa tehneet tätä projektia kenenkään muun kanssa."

Keittiö IKEA: n Dalfred-baarijakkarat, joissa on yksivärinen pohjapaletti, täydentävät klassisten laatojen Calacatta-marmorisaarten penkkiä ja terävän valkoisia puusepänteoksia Dulux Lexicon -korttelissa. 'KV1-sekoitin, Vola. Vapaasti seisova liesi, Smeg.

Kun halusi sisustaa lisäomaisuuden omaisuuteen, Louise ja Richard saivat inspiraatiota heidän pitkäaikaisesta arvostuksestaan ​​kestävästä vuosisadan puolivälissä suunnittelusta. "Richard oli hieno, kun halusi hankkia esineitä, kuten valaisimia", sanoo Louise. "Jotkut kappaleet ovat vanhoja - ostamme paljon ennalta rakastettuja tuotteita."

Ennen kaikkea, Louise sanoo, oli tärkeää, että he vastustivat houkutusta täyttää tila ylikuormituksella ja antaa sen sijaan vaalien palat puhua puolestaan.

Hän myöntää, että kodin pitäminen sotkuisena voi olla melko haaste jokapäiväisessä perhe-elämässä. "Mielestäni poikien makuuhuoneet eivät todennäköisesti ole aivan yhtä turmeltumattomia", vitsailee Louise. "Mutta päivän päätteeksi se on koti, jossa asuu. Et voi olla liian arvokas asioissa. Halusimme vain erittäin asuttavan talon."

Ulkotila Vankka Garden Life -höylä istuu Electrolux-grilli vieressä, piilossa taitavasti rakenteessa, joka toimii myös varastona ja jossa on Scyon 'Axon' -kuori, joka on maalattu Porter's Paints Aniseed -maaliin.

Tee se

Kun perhe vuokrasi läheisen asunnon 10 kuukaudeksi töiden ajaksi, rakennustyöt aloitettiin alueella.

"Talo on rinteessä, joten lisäyksen lattiataso pudotettiin, jolloin syntyi korkeat katot ja valoisa avoin tila. Se on mittakaavassa ja muodossa ylisuuri alkuperäisen kodin perinteiseen muotoon verrattuna, mikä parantaa erottelua siirryt vanhan läpi uuteen ", Tanya sanoo.

Tyylikkäässä ja käytännöllisessä keittiössä - kattoon ulottuvilla terävän valkoisen kalusteen seinät ja marmorilattiainen saari - on viihdyttäjän unelma. "Varastossa on niin paljon", Louise sanoo.

Ulkopuoli Alkuperäisen kodin olemassa oleva ulkopinta on maalattu liuskekivi Duluxilla puutöillä ja yksityiskohtaisesti kalkkivalkoisena.

Täyskorkeasti sisäänvedettävät lasitetut ovet antavat luonnolliselle valolle virtauksen laajalle oleskelutilalle. Rehevä, päivitetty puutarha on johtava rooli sekä sisä- että ulkopuolella.

"Se saa sinut tuntemaan kuin olisit yhdessä luonnon kanssa", sanoo Louise. "Se on niin yksityinen ja rauhallinen puutarha. Rakastamme ihmisten saapumista ja on hienoa saada tämä tila. Pidensimme betonilattiaa ulkoisesti antaen ihanan viihdyttävän ulkona alueen.

"En ole aamuhenkilö, mutta varmistan nyt, että nousen aikaisin, teen kahvia ja katson ulkona noin 20 minuuttia ennen päivän alkamista. Se on kohokohta, jota odotan."

Talon todellinen kauneus on siinä, että jokaisella perheenjäsenellä on helppo asua ja nauttia. "Olemme niin innoissamme tavasta, jolla se on osoittautunut", sanoo Louise.

Opitut asiat

"Valmistaudu odottamattomaan tilanteeseen - sää voi haitata kunnostaessasi. Kun aloitimme kaivauksen takana, satoi voimakkaasti, aiheuttaen noin kolmen viikon viiveen. Mutta näitä asioita tapahtuu, ja et voi tehdä mitään. ", sanoo Louise.

Hanki ulkonäkö (myötäpäivään vasemmalta) 'KV1' -napautus Chromessa, 1460, 80 dollaria, Vola. Pese ja käytä maalia Lexicon Quarterissa, $ 77.90 / 4L, Dulux. Carraran marmori POA, Artedomus. 'Dalfred' baarijakkara, 65 dollaria, IKEA. 'Tee Table' -ruokapöytä, alk. 6500 dollaria, Thomas Jacobsen.

parhaat bitit

Betonilattia ”Olin huolissani siitä, että se saattaa tuntua kylmältä, mutta on niin pehmeää ja ihanaa kävellä”, sanoo Louise. ”Lisäsimme lattialämmityksen, joten talvikuukausina on lämmin. Se on myös helppo pitää puhtaana. ”

Sisäänvedettävät lasiovet “Alun perin meillä oli alaovet takana säleiköillä, mutta rakentaja ehdotti lattiasta kattoon ulottuvia lasiovia ja olemme niin tyytyväisiä, että ajattelimme tätä ideaa. Sillä on ollut valtava ero ”, Louise sanoo.

Kaasutakka “Tämä oli uusi lisäys matkan varrella, ja se on upea talvella. Rakastamme palaamista töistä kotiin perjantai-iltana ja juttelemista noin viikon ajan tulipalon edessä ”, Louise sanoo.

Lisätietoja Tanyan työstä on Hancock Architects -sivustolla. Tämän projektin rakentajana oli Ciolino Constructions Ciolino Constructionsilla.

Tunnisteet:  koristelu Asuminen ja ruokailu joulu 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add