Tämä 1930-luvun Kalifornian bungalow sai perheystävällisen uudistuksen

Kuka täällä asuu : Lauren ja Matt Wilson, heidän poikansa, Teddy, 4; Henry, 3; ja Jimmy, 8 kuukautta; ja Elvis kelpie. Matt johtaa Wilsonin rakentamaa yritystä, joka on erikoistunut arkkitehtuurikoteihin; ja asianajaja Lauren auttaa äitiyslomalla ollessaan.

Talo tyyli : 30-luvun Kalifornian bungalow Victoria's Newtown, joka on ollut ylimääräinen taso ja laajennus lisätty.

Aikajana : Remontti kesti seitsemän kuukautta.

Budjetti : 450 000 dollaria. "Suuri kustannus oli tammilattia, kalusteet ja keittiökoneet", Lauren sanoo.

PROJEKTI

Tämä on pariskunnan 8. remontointi, ja se on ollut rakkauden työ. He odottivat, että se oli vain uusi yritystoimintapohjainen rakennus, mutta panostanut siihen paljon ja siirtynyt siihen nuoren perheen kanssa, Lauren ja Matt aikovat jäädä ja nauttia siitä hetkeksi!

Suuri aluesuunnittelu

Kävellessään tämän suuren kodin läpi on selvää, että suunnittelua on tehty huolella. Oviaukot ja aulat ovat keskimääräistä leveämpiä, tilat on määritelty selkeästi ilman, että heitä houkutetaan, ja vaikka jokainen tila tuntuu erilliseltä, keittiö on riittävän keskeinen, jotta Lauren voi seurata koko perhettä valmentaakseen illallista.

Perhe on käyttänyt lasiovijakoja käytävän päässä - ja sitten myös rumpus-huoneen sisäänajoon -, mutta mikä vielä parempaa, käytännöllisen oven muotoilu toimii kuten kaunis lasirunko huoneen esittelemiseksi toisella puolella. Ihmisten on usein vaikea hajottaa avointa tilaa sekä melua että lämmitystä varten, ja tämä on todella fiksu vaihtoehto.

Koriste-elementit

Taideteollisuudessa Lauren myöntää yksinkertaisesti valita haluamansa - juuri sellaisen kuin sen pitäisi olla. Täällä on kosketus kevyys, joka antaa tälle kodille aitouden, ja seinällä olevien kuvien ja taiteen valinta on hieno esimerkki siitä. Joskus ryhmitelty toisinaan seisomaan yksin, kappaleiden välinen yhteisyys on väripaletti ja lihavoitu koko. Se vain osoittaa, että voit tehdä minkä tahansa tyylityön, jos todella rakastat sitä.

Huonekaluvalinnat

Sanomattakin on selvää, että Laurenilla on upea silmä suunnittelulle. Hän yhdistää vaivattomasti skandaaliin vaikuttavien kappaleiden, kuten ylimitoitetun ruokapöydän ja tuolien, puhtaat, ohuet linjat täysin moderneilla pinnoilla, kuten marmori ja tyylikkäät luonnonpuut. Lastenhuoneet ovat yhtä valoisia ja tyylikkäitä kuin kodin muut alueet, ja itsevarman värin käyttö koko huoneessa tekee siitä vilkkaan ja onnellisen kodin.

Vanhempana oleminen kolmelle pienelle pojalle lisää kokonaisen ylimääräisen kerroksen ongelmanratkaisua kunnostukseen. Laurenille ja Matt Wilsonille oli ehdottomasti tapa tietää, mikä oli varastossa, kun he alkoivat työskennellä talossaan New Yorkin viktoriaanisessa esikaupungissa 17 kuukautta sitten. Pari oli remontoinut talon vain muutaman kadun päässä, mutta myynyt sen ystäville, jotka olivat sanoneet ostavansa sen, jos Lauren ja Matt olisivat koskaan kiinnostuneita myymään - "rakentajat ovat aina kiinnostuneita myymään!" sanoo Lauren nauraen.

Ulkona Omistajat Matt ja Lauren käyttävät tätä peitettyä täplikäsikannen aluetta päivittäisissä aterioissa ja viihdyttämisessä. Isa-tyynyt, Nerida Hansen Print & Textiles.

Laajennuksen aikana Lauren ja Matt ajoivat ympäri naapurustoa ja jättivät kirjeitä talojen postilaatikoihin, joiden mielestä ne näyttivät paikalta, josta he ehkä haluaisivat asua. Kolmesta nuotista tuli kaksi puhelua, ja he päättivät söpöstä Kalifornian bungalowista sen tiililaiturilla ja räystään.

Ulkona Keittiön marmorinen työtaso ulottuu ulkopuolelle, kun taas lämmityslamput ja kattoikkunat sijoittuvat paneelikattoon kattaakseen säämuutokset.

"Viimeisessä talossamme oli paljon valkoista, mukaan lukien valkoiset huonekalut, silloin meillä oli kaksi poikaa ja päätimme, että se ei välttämättä ole loistava paletti", selittää Lauren, joka oli raskaana Jimmyn kanssa remontin ajan. "Halusimme tämän olevan paljon lämpimämpi, joten haimme puuta ja marmoria. Meillä on täällä paljon perhettä, joten emme halunneet, että mikään olisi liian arvokasta." Kiinteä amerikkalainen tammilattia oli helppo valinta tälle talolle. "Käytimme sitä, jotta voimme hioa sen takaisin, jos koskaan tarvitsemme", Lauren sanoo. "Se on ollut uskomattoman kestävä, mikä sopii täydellisesti taloon, joka on täynnä poikia."

Ruokailutila Ubabub Sundae -kehystetty painatus on vastakohtana Mattin suunnittelemalle ja valmistamalle puupöydälle. Maljakko, Arro Koti. Nuolet, mineraalit ja aine. Pot, Jones & Co.

Matt ja Lauren myöntävät, että alkuperäisestä talosta ei ole paljon jäljellä: kaksi edessä olevaa huonetta ovat jäljellä, mutta melkein kaikki muu on uutta. Tärkeää oli kuitenkin yhden erityispiirteen säilyttäminen: räystät talon ulkopuolella, jota Matt vei sitten talon ympäri ja puutarhakatokseen. "Halusin ulkopuolelta olevan täydellinen esitys siitä, mitä täällä oli", hän sanoo. "En halunnut muuttaa mitään ulkopuolisista tyyliosista ja kun aloin mennä tuolle polulle, ei ollut käännyttä takaisin. Kestää kolme tai neljä kaveria, yhteensä neljä viikkoa."

Keittiö Kevyesti 'Godfrey' kuparivalaisimet, amerikkalainen tammihuonekaapisto ja työtasot Carraran marmorista ja Boss Architectural 'Ciment' betoni tuovat tuntuvan mielenkiinnon tähän laajaan tilaan. Laurenilla ja Mattilla oli ennakointi maksimoida näkymä lasisuolalta antaen heidän keittiöölleen vihreän elementin. Jamie Durie 'Vertical Gardenwall' -huovat kiinnitettiin aitaan rehevien maisemien luomiseksi. Sininen kulho, vapaus.

Koska takapiha ei ollut valtava, pari päätti rakentaa toisen kerroksen lisäämällä makuuhuoneen, läpikäynnin taulun, ensuite-opinnot, opiskelua ja perääntyä ylemmällä tasolla. Kodin takaosaan lisättiin avoin oleskelutila ja leikkihuone. Alkuperäinen kolmen metrin korkeus pidettiin koko oleskelutilassa, kannella ja takapihalla, mikä kaikki lisää tilaa.

Olohuone Geelongin Banksia Loungesin mukautetut sohvat, joissa on puiset jalat, ovat loistava mukavuus ja tyylivalinta, ja ne täydentävät Feelgood Designsin Takahashi Asakon kaarevaa selkää ”170” puutuolia. Minttuvihreä Kip & Co-sametti tyyny ja 'Scamp' -marmorilattiapöytä sohvapöydältä Blu Dotista ovat tuntuisia lisäyksiä.

Tärkeää on, että jokainen tehty päätös oli pari, jonka pari puhui keskenään. "Maksoimme 1800 dollaria valmistelijalle, joka laatii karkean piirrossuunnitelman", Matt sanoo. "Sitten määrittelimme kaikki sisustuselementit matkan varrella, kuten puiset liukuovet ja kattoikkunat keittiössä ja kylpyhuoneessa. Koska olimme tietoisia budjetista ja kokemuksemme aikaisemmista kunnostamisista, työskentelimme yhdessä sisällyttääksemme asiat, joita molemmat halusimme. "

Olohuone Puurakenteinen ovi liukuu poikki ja erottaa oleskelutilan leikkihuoneesta ja kehystä siististi hyllyt. Taide: Ylös Rose Pilvipaino, kirjoittanut Michael Muir.

Erityisesti keittiö on täynnä kauniita yksityiskohtia: keittotason takana oleva ikkunalamppu, josta on näköala rehevään pystysuoraan puutarhaan; Carraran marmoritaso, joka ulottuu peitetylle grillialueelle ja ikkunoiden viereen; ja kolmi käsin lyötyjä kupaririipusvaloja, jotka kelluvat mojovan kaataman betonisaaren penkin yläpuolella.

Ovi "Oli paljon vitsejä siitä, että se on maailman suurin ovi. Se on lähellä 300 kiloa, mutta se toimii", Matt sanoo.

Ja vastustaakseen täysin heidän entistä täysin valkoista kotiaan, Lauren on lisännyt värejä roiskeista huonekalujen ja taiteen kautta. "Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että ostan kaiken vaaleanpunaisena", hän sanoo, "mikä saattaa johtua siitä, että minulla on kolme poikaa ja yritän kanavoida naisellinen energia!"

Leikkihuone Andrews-ryhmän Bolon-mattolevyt ovat kestäneet kolmen vilkkaan pojan päivittäiset virheet. "Ne ovat vinyyliä, joten voit imuroida tai puhdistaa niitä", Lauren sanoo. "Lapset syövät siellä, ja ei ole väliä, vuotako he ruokaa." Lattian geometrinen kuvio yhdistyy Vihreän katedraalin 'Babanees' -pöytäasennuksen ja kirkas Elroyink-tulosteiden kanssa muodostaen kutsuvan lapsiystävällisen alueen. Isa-malli Kuvioidut tyynyt ja lattiatyyny, Nerida Hansen Print & Textiles.

Siellä on myös paljon lapsiystävällisiä valintoja, kuten kaupallinen muovimatto leikkihuoneessa ja yksi parin suosikkiominaisuuksista, valtava puurakenteinen lasiovi, joka erottaa leikkihuoneen muusta oleskelutilasta. Missä tahansa olet alakerrassakin, voit nähdä lapset, katsovatko he televisiota olohuoneessa vai leikkivät pihalla.

Poikahuoneessa Teddy istuu tämän sängyn yläkerroksessa Domaynesta.

Suunnittelija-duo on ennen kaikkea harkinnut huolellisesti talon kaikkea. "Kannustan asiakkaani aina osallistumaan talonsa suunnitteluun ja sisustamiseen", Matt sanoo. "Olipa he sitten sisustusarkkitehti, arkkitehti vai ei, on tärkeää, että talosi ja tilasi tuntevat sinut. Hankkeessa olemme hoitaneet kaiken itse ja se on yksi asia, jonka voimme helposti sanoa: olemme tehneet sen täsmälleen samalla tavalla halusimme tehdä sen. Se kuvastaa perhettämme ja sitä, kuinka elämme täydellisesti. "

Jimmy's room Ikea-pinnasänky ja Milkcart-sivupöytä jatkavat puutemaata. Tuoli ja painotuotteet ovat Middle Of Nowherestä. Fox tyyny ja tarkista viltti, Ouch vaatteet. Maito- ja sokerimatto, hanhikauppa.

Suurin virhe "Emme tunteneet tekevämme mitään, paitsi todennäköisesti silloin, kun se oli budjetissa", sanoo Lauren. "Mutta niin tapahtuu - kun olet polulla, olet sillä. Jos voisin palata takaisin, lisäisin 20 prosenttia siihen, minkä ajattelimme kaiken maksavan varana."

Kylpyhuone Yksityiskohdat loistavat täällä Academy Tilesin lattialaatoilla ja Stephanie Ng Design 'Scoop' -riipusvalolla. Ninnho-pyyhkeet ja tienko-pyyheteline, Ampersand, 0425 285 196.

Paras neuvo "Laitimme nurmikon alas ja teimme melko paljon takapihalla ennen remontin aloittamista", Lauren sanoo. "Viimeisessä talossa päädyimme mutakuoppaan takapihalla, joten sinun ei tarvitse sitä kolmen pienen lapsen kanssa. Periaatteessa aloitimme takaosan ja työskentelimme eteenpäin. Erillisen leikkihuoneen järjestäminen asuintilasta pois. toiminut täydellisesti viimeisessä talossamme - haluat pystyä rajoittamaan leluja yhteen tilaan. "

Päämakuuhuone Kip & Co -tyyny ja -huopa sekä Lola Donoghue -teokset tuovat eloisat sävyt tähän rauhalliselle alueelle. Pehmeät harmaat muodot, kuten David Moreland Lightingin lamppu ja BoConcept-tuoli, lisäävät hienostuneisuutta. Koska tämä makuuhuone on melko suuri, Lauren ja Matt olivat kiinnostuneita ominaisuudesta, luomalla tämän amerikkalaisen tammen sängyn, jossa on ikkuna luonnolliseen valoon. Rug, Kip & Co.

Paras yllätys : "Ovi, ​​joka erottaa leikkihuoneen olohuoneesta ja työntyy takaisin kehyksen hyllyille. Näytin Mattille valokuvan Pinterestissä ja sanoin:" Voimmeko tehdä tämän? "", Sanoo Lauren. "Lapset voivat olla siinä huoneessa, joka tuottaa paljon melua, ja voimme vain sulkea ne pois. Se estää heitä, mutta voit silti nähdä ne", lisää Matt.

Julkisivu Julkisivun viehätys on palautettu vasta maalatulla sinisellä ovella, joka korvaa tiililaiturit. Lastenrattaat, Bugaboo. Huopa, Kip & Co.

Lisätietoja Mattin yritysvierailusta Built By Wilson. Muotoiluapu: Kirrary Holmes. Kukkia (koko kotona), hän on villikukka. Kasvit (koko kodissa), Pipin kasvit.

Tunnisteet:  Saln Makuuhuone Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add