Tämä nykyaikainen Perthin koti on rento ja ympäristöystävällinen paratiisi

Kuka täällä asuu : Kylee ja Richard, molemmat kaivosteollisuudessa; heidän lapsensa, Thomas, 15; James, 13; ja Annabelle, 7; plus Matilda, australialainen paimen.

Kodityyli : Nykyaikainen kolmitasoinen perheen koti, jossa on kevyesti ohuet asuintilat, sekä laaja ulkoilmavyöhyke ja uima-allas, joka on sijoitettu korttelin etuosaan.

Aikajana : Pariskunta osti kiinteistön vuonna 2009. Rakennus alkoi vuonna 2012 ja valmistui vuoteen 2014 mennessä.

Kyleelle ja Richardille valo on tähti, ja se, että heidän talonsa lepää luonnollisessa valossa, voittaa heidät uudestaan ​​ja uudestaan. "Jo iltaisin kuu valaisee käytävää, joten meillä ei ole tarvetta kytkeä monia valoja päälle", Kylee sanoo. "Se on ehdottomasti yksi kodin suosikkinäkökohdistamme."

Uima-allas Cabana tarjoaa varjoa ja sisäänrakennetut istuimet uima-altaan äärellä. Puukansi on jätetty käsittelemättä ottamaan hopeisen sävyn auringosta ja säästä. Pari Muumuu Design Butterfly-tuolia ovat tuore lisäys.

Keskustellessaan arkkitehti Philippa Mowbrayn kanssa heidän näkemyksestään silmiinpistävästä uudesta rakennuksesta yhdessä Perthin kauneimmista rannikkolähiöistä, pari pyysi valoisaa, ilmavaa ja kestävää muotoilua. Onneksi Philippa toimitti kaikki arvot. "Raaka-aineet heijastavat rantapaikkaa", Philippa sanoo.

Eteinen Milano Stone -kokoisen suurikokoiset kalkkikivilaatat liittyvät suureen kalkkikivivaiheeseen luodakseen penkin istuimen, jossa Annabelle leikkii perhekoiran Matildan kanssa. Pystysuorat tinakaiteet johtavat portaikkoa. Vintage-matto, temppeliset hienot matot.

"Ne sekoittuvat, haalistuvat ja pehmenevät luonnollisesti. Talosta tulee dynaaminen osa sitä ympäröivää luontoa. Harkitsimme huolellisesti lähestymistapaa kotiin, julkisten ja yksityisten tilojen välistä suhdetta sekä tasapainoa visuaalisesti yhdistävien huoneiden ja yksityisyyden salliminen - saavutimme liukuovet. "

Ruokailu- ja oleskelutila Suuri ruokapöytä oli pakko Kyleelle ja Richardille, jotka rakastavat viihdyttäviä. Cosh Livingin 'Laia' -pöytä oli ihanteellinen valinta, ja sitä ympäröivät Stylecraftin tuolit. Taide : Dadro, kirjoittanut Andy Quilty. Kukkaesitys (pöydällä), luonnontaidekukat.

Ympäröimällä alueella, josta on maaginen näkymä Darling Scarp -vuoristoon, ympäristöystävällinen muotoilu sisältää sadeveden keräyksen, aurinkopaneelijärjestelmät, energiatehokkaan hydronisen lattialämmityksen ja lattiasta kattoon ulottuvat kaksoislasit. "Sekä Kylee että minä kasvoimme tiloilla sadeveden ja generaattoreiden avulla, joten halusimme olla mahdollisimman omavaraisia", Richard sanoo. "Halusimme myös tuntea olevansa yhteydessä ulkona. Oli tärkeää, että olisimme avoimessa talossa, jossa olisi paljon kattotuulettimia, jotta merituulen virtaisi sisään ja vähentäisi ilmastoinnin tarvetta."

Eteinen Avoimet kulutusportaat johtavat parin yksityiseen retriittiin. Leigh Hewson-Bower -maalaus lisää väriä käytävän päähän, kun taas Water Tiger -levyssä ripustettava seepian seinä luo orgaanisen, rantaisen tunnelman.

Ennen päätöksen tekemistä uuden talon rakentamispäätöksestä perhe oli asunut kaduilla kauden ajan kodissa. "Olimme tehneet kaikkemme tuolle talolle, mutta olimme kasvaneet ylös", Kylee sanoo. "Olimme lyhyen makuuhuoneen ja halusimme puutarhaa ja uima-allasta. Samanaikaisesti emme halunneet rakentaa huippumodernia kotia, mutta kodin, joka kestäisi ajan, iän koetta ja olisi helppo elävä. Toivottavasti olemme saavuttaneet sen. "

Asuinalue Silmiinpistävät lattiasta kattoon ulottuvat verhot lisäävät mittakaavaa ja pehmeyttä. Sisustussuunnittelija Malvina Stone on suunnitellut L-muotoisen sohvan, jonka Casa Villa on valmistanut Perthissä, ja se yhdistetään Empire Homewares -tyynyyn, Stylecraftin 'Blava' -tuoleihin ja Jardanin 'Bandy' -pöytiin.

Rakennuksen on suunnitellut Mosman Bay Construction ja sisustanut Malvina Stone. Sisätiloissa juhlitaan Perthin rannikon rentoa elämäntyyliä. Vain 600 metrin päässä rannasta sijaitseva valtameren ääni on toinen ilo, jota Kylee ja Richard eivät pidä itsestään selvänä. Se, mitä pariskunta rakastaa kotonaan eniten, on tervetullutta, jota se usein antaa vierailleille.

Avoin oleskelu, ruokailutila ja keittiö Betonisaarten penkki ankkuroi huoneen, kun taas löysästi määritellyt alueet luovat kutsuvan ilmapiirin tilaan.

"Halusimme talon, joka ei ollut liian arvokas ja jolla oli suuri virtaus, sisälle ja ulos", sanoo Richard. "Rakastamme sitä, että tämä on erittäin anteeksiantava koti. Se on fantastinen kesällä - lapset roiskuvat aina uima-altaalle tai kilpaavat puutarhan ympärillä."

Piha- ja opiskelukatu Valkoiset riipusvalot roikkuvat pöydän yli, kun taas käytävässä Perthin Halo Lighting -valojen kolmio valaisee Richardin myöhään äitinsä Christobel Bennettin maalauksen. Kukka-näyttö (konsolissa), luonnonvaraiset kukat

Lisää Kylee: "Olemme erittäin käytännöllinen perhe ja rakastamme ystävien hankkimista. Vietämme myös aikaa rannalla. Poikamme surffavat joka päivä, ja Richard ja minä kävelemme Matildan rannalla heti viiden jälkeen, ja olemme palanneet takaisin lapset lähtevät kouluun ", hän sanoo. "On niin kaunis aika olla siellä, ennen kuin väkijoukot saapuvat, ja kahvin tarttuminen paluumatkalle vie vapaapäivän entistä parempaan alkuun. Tunnemme todella olevansa osa sitä, missä elämme."

Ulko- ja ruokailutila Empire Homewaresin suuri puupöytä täydentää Cosh Livingin Tribù-sohvia. La Granja 'Belloch' -tuolit, Ajar.

Talo puhuu selvästi perheestä, joka kutsuu sitä kotiin. "Toivomme, että tämä on paikka, missä lapsemme kasvavat", Kylee sanoo. "On vaikea kuvitella koskaan jättävän sitä taakse."

Kodin suloinen koti "Halusimme rakentaa kodin, joka kestäisi ajan, vanhuksen koetta ja olisi helppo asuminen", Kylee sanoo.

Opetetut kokemukset "Suunnittelu ja rakentaminen olisi voinut olla nopeampi prosessi, mutta se johtui pikemminkin viivytyksistämme kuin kukaan muu", Kylee sanoo, "Mutta on mukavaa, että olemme aikaa vieressäsi ja et tuntea kiirettä. Olimme remontoineet aiemmin, mutta ei koskaan rakentanut uutta kotia - se on täysin uusi ajattelutapa. "

Pool James, Annabelle ja Thomas rakastavat leikkimistä uima-altaassa.

Paras päätös? "Rakastamme sitä, että uima-allas ja viihdyttävä alue ovat lohkon edessä. Se voi tuntua hiukan alttiimmalta, mutta olemme erittäin hiljaisella kadulla, joten se ei ole meille ongelma, ja positiiviset asiat ovat paljon suuremmat kuin tämä. Se "Hyödyntää etupihaa, jota muuten tuskin käytetään, ja hyödyntää aurinkoista pohjoista. Se tarjoaa myös todella ihanan sisäänkäynnin taloon."

Master makuuhuoneen maanläheiset sävyt ja orgaaniset tekstuurit yhdistyvät pehmeän bluesin kanssa rauhallisen alueen luomiseksi. Bowerin Swanbourne-seinässä roikkuva boho-seinä on kontrastissa Great Danen Verner Panton "Topan" -valaisimen kanssa.

Arkkitehti Philippan suunnittelema ja Samuel Cabinetryn rakentama kylpyhuonekaapisto luo puhtaan ja tilavan ilmeen. Empire Homewaresin kylpymatto lisää lämpöä ja tekstuuria.

Katso lisää Philippan teoksesta käymällä Philippa Mowbray Architects. Ota yhteyttä sisustussuunnittelija Malvina Stone -sovellukseen osoitteessa ja saat lisätietoja Mosman Bay Luxury Homes -rakentajasta.

Tunnisteet:  joulu Makuuhuone keittiöt 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add