Tämä kunnostettu koti on trooppinen lomakohteen tyyli

Kuka täällä asuu : Melissa Bonney, sisustus- ja rakennusliiketoiminnan johtaja The Designory; hänen miehensä Brendon Bott, B2 Constructionin omistaja; heidän lapsensa Bella, 15; Liv, 13; ja Nixon, 4, ja perhekoira Loki.

Projekti : Ylhäältä alaspäin kunnostetun talon peruskorjaus, josta seuraa viiden makuuhuoneen kolmen kylpyhuoneen perheen koti uima-altaalla.

Aikajana : Projekti kesti kuusi kuukautta, mukaan lukien seitsemän viikkoa suunnittelusta ja hyväksymisestä sekä paljon ylimääräisiä tunteja öisin ja viikonloppuisin.

Budjetti : "Suunnittelijana ja suunnittelijana pystyimme rakentamaan kustannustehokkaammin kuin useimmat", Melissa sanoo. "Asiakkaan kustannukset olisivat olleet noin 1, 2 miljoonaa dollaria."

”Remonttoreiden ilo” löytäminen on todella myönteistä rakennusalan ja sisustussuunnittelijan perheelle, joten Theoryoryn Melissa Bonney ja hänen miehensä Brendon Bott B2 -rakennuksesta toimivat nopeasti, kun löysivät tämän käyttökelvottoman, pimeän ja päivätyn talon, jossa on paljon pieniä huoneita, joista kaksi erillistä keittiötä.

Sisäänkäynti Ohut penkki täydentää valkoista leveää linjaa sisäänkäynnillä.

He suunnittelivat kodin perheelleen, jossa oli tilaa yksilöille ja runsaasti tilaa tulla tapaamaan perhettä tai ystäviä. "Täällä talon suunnittelussa on kyse - luoda tila, joka resonoi asuttavien ihmisten kanssa ja antaa heidän toimia saumattomasti", Melissa sanoo.

Asuinalue Pehmeä Coco Republicin 'Nirvana' -sohva luo kodikkaan nurkan Aurora Suspended Fires -eetterin viereen. Lasiovet Design Hunterissa.

Melissa ja Brendon toivomuslista :
+ Trooppinen tunne "Halusimme todella luoda sen tunteen, jonka saat lomalla. Trooppinen lomakylätyylinen talo oli keskeinen painopiste."
+ Auringonvalo "Valo oli yksi painopistealueistamme, koska talo oli niin pimeä."
+ Toinen oleskelutila "Olemme sekoitettu perhe, jossa on teini-ikäisiä ja taaperoikäisiä lapsia, joten tarvitsemme useita oleskelualueita."
+ Upea keittiö "Innokkaiden kokkeina halusimme keittiön olevan keskeinen olo- ja ulkotiloissa."

Keittiön kiinteän amerikkalaisen mustan pähkinäpuusepän koristavat Marable Slab Housen raikkaat valkoiset lattiapäällysteet ja suuri graniittisaarten penkki. Ay Valaiseva riipusvalo, Spence & Lyda.

Melissa on aiemmin työskennellyt yhdeksällä omalla remontilla, ja hän on tottunut olemaan oma asiakas, mutta pitää sitä silti haastavana. "Rakastan niin monia erilaisia ​​ulkonäköjä ja pidän näiden lopullisten päätösten tekemisen uskomattoman vaikeaksi", hän sanoo. Tämä projekti oli erittäin nopea, sillä seitsemän viikkoa oli aikaa suunnitella, dokumentoida ja saada hyväksynnät ennen rakentamisen aloittamista.

Ruokailutila Viisi seinää poistettiin alakerrassa avoimen olo / ruokailu- / keittiötilan luomiseksi, mutta projekti toteutettiin rakennuksen nykyisen jalanjäljen rajoissa. Taide: Tali Tali Pompeyn aavikumipuut ja pysyvät kappaleet, alkuperäiskansojen nykyosa. Enoki 'cumulus' riipusvalot (ruokapöydän yli), The Design Hunter.

"Aloitan aina konseptilla", Melissa sanoo. "Koska joku on jatkuvasti Internetissä, Instagramissa ja Pinterestissä ja lukee lehtiä, siellä oli paljon ideoita tarkentaa ja koota yhteen yhtenäiseksi suunnitelmaksi."

Kylpyhuone Marble & Ceramic Corp: n Pietra Grey -kalkkikivilaatat ovat rohkea valinta. Tätä tilaa laajennettiin sopimaan kaksinkertaiseen turhamaisuuteen ja 'Latis 1600' -kylpyyn Omvivolta.

Hän ja hänen tiiminsä määrittelivät olemassa olevan tilan uudelleen (hyödyntääkseen Complising Development -hyväksyntäprosessia), poistamalla sisäseinät avoimen oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilan luomiseksi alakerrassa ja lisäämällä kattoikkunat ja ylisuuret ovet ja ikkunat luonnollisen valon maksimoimiseksi .

Piha Talon edessä Brooklyn Copperin räätälöity ulkosuihku toivottaa tervetulleeksi perheen kotiin uinnista.

Yläkerrassa suunniteltiin Master-sviitti, jossa vaatehuone, oma kylpyhuone ja palmuvarjoitettu parveke sekä neljä makuuhuonetta. "Yläkerrassa on kyse rauhallisesta, joten valitsimme ylellisen villamaton ja suunnittelimme paljon puusepäntuotteita kaiken piilottamiseksi."

Päämakuuhuone räätälöity puusepäntyö ja kaarevat latvatut seinät luovat rauhallisen paratiisin. Spence & Lydan Ay valaiseva riipusvalaisin täydentää ilmettä. Taideteos: Entwine kirjoittanut Martine Emdur, Contemporary Limited Editions.

Lyhyessä rakennusajassa Melissan suurin haaste oli suunnitteludokumenttien pitäminen rakennusprosessin ajan. "Itse rakennuksen aikana tehtiin useita muutoksia projektin nopeuden vuoksi", hän sanoo.

Opiskelukatu Alakerrassa on luotu fiksu toimisto ja kirjasto, josta on näkymät räätälöityjen oleskelualueiden ja ulkosuihkujen yli.

"Olemme muuttaneet mielemme alakerrassa lattiasta useita kertoja ennen kuin asettuimme yhden kaatamisen epoksihartsipinnoitteelle. Ominaisuuselementeistä, kuten kaarevista ja lamelleista seinistä, ikkunoiden yksityiskohdista ja puusepänkohdista, keskusteltiin, niitä vaihdettiin ja viimeisteltiin työn edetessä. "Päätösten tekeminen lennossa lisää aina kustannuksia", lisää Melissa.

Courtyard Glass -ovet johtavat viihdyttävälle alueelle. Fisher & Paykelin 'DCS' -grilli on rakennettu penkkiin, mikä tekee siitä tilaa säästävän valinnan.

Matkan varrella oli muutamia yllätyksiä, kuten paljon takapihalle haudattua "aarretta", mukaan lukien vanha uuni. Melissa rakastaa eniten makuuhuonetta. "Se on mahdollisesti yksi rauhoittavimmista huoneista, mitä olen koskaan luonut, ja perään siellä usein kupillisella teetä ja kirjaa", hän sanoo. "Perheen eniten käytetty tila on ehdottomasti ylimitoitettu keittiösaari. Se on paikka kokoontumiseen, keskusteluun, yhdessä syömiseen ja viihdyttämiseen. Se tarkoittaa minulle perhettä."

Ulkopinta Julkisivu on maalattu lihavoidulla mustalla kaviaarilla, jonka on kirjoittanut Dulux, vastakohtana puuaksentteihin ja 'Dogal' -marmoriverhoiluun Pintagalleriassa etuaidessa.

Katso lisää Melissan teoksesta The Designory -sivustolla.

Tunnisteet:  koristelu joulu remontti 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add