Tämä seesteinen suunnittelijaravintola Macmasters Beachillä on luonnon inspiroima

Kuka täällä asuu : Ammattimainen pari, joka halusi muutosta vauhtia asumisesta Melbournessa.

Kodityyli: Neljän makuuhuoneen rantatalo Macmasters Beachillä NSW: n keskusrannikolla, joka rakennettiin vuonna 2006 ja päivitettiin vuonna 2015.

Aikajana : Coyple toteutti talossa pääosin kosmeettiset korjausrakennukset uusilla pinnoilla, puusepänteillä, huonekaluilla ja taiteella, ja se kesti noin kuusi viikkoa, ja maisemanhoito kesti noin viisi kuukautta.

Talousarvio : Rakennus- ja maisemointityöt maksavat yhteensä noin 200 000 dollaria.

Viiden vuoden Melbournessa asumisen jälkeen pari oli valmis kohtauksen vaihtamiseen ja erilaiseen elämäntapaan. "Halusimme vähän merimuutosta, jonnekin kauniilla luonnonympäristöllä, josta pääsin ulos kansallispuistoon juosta tai pyöräillä", he sanovat.

He löysivät Macmasters Beachin NSW: n keskusrannikolla, alueella, jolla ei ole kauppoja, mutta kaunis ranta, joka liittyy Bouddin kansallispuistoon.

Pariskunnat vaativat paikkaa tässä unelmassa erillisalueessa pitkiä katseluprosesseja vuonna 2015. Saatuaan muutamiin taloja tarjouksia he päätyivät turvaamaan sellaisen, joka oli paljon parempi kuin muut. Talo oli suunnitellut paikallinen arkkitehti David Boyle ja se rakennettiin vuonna 2006 tasangolle yksityisellä paikalla kauniilla näköalalla rannalle.

Kirjasto Entinen TV-huone on muutettu kodin lukutilaksi. Pari Naturalze Cane -leipoa valmistettuja nojatuoleja esittelee rento tyyli, Mitch Cairnsin teoksen alla. Koirat Jack ja Poppy ovat säännöllisiä vierailijoita. Tyynyt, Living Edge.

Rakennus on jaettu kahteen paviljonkiin, ja siinä on lineaarinen makuuhuone ja kylpyhuoneen siipi molemmilla tasoilla. Terassilla on suunta koilliseen, eli merituulet virtaavat kodin läpi eikä ilmastointia tarvita.

Asuinalue Tämän vyöhykkeen puun sävyt ovat tasapainossa Jardan 'Wilfred' -sohvan puhtailla linjoilla ja pari klassista 'espanjalaista' tuolia, jotka on kirjoittanut Børge Mogensen Suur-Danesta. Robyn Cosgroven syvän sininen matto tuo pehmeän mukavuuden nykyaikaisiin pintakäsittelyihin ja tunnelmaan avoimessa tilassa. Keramiikka, Tania Rolland. Lattiavalaisin, Artemide. Knoll 'Krusin' sohvapöytä, Dedece.

Paria houkutteli kodityylit, jotka viittasivat alueen 1950-luvun säälautarannan hökkeliin. "Sisätilat ja puutarhat eivät kuitenkaan olleet talon hengen mukaisia", he sanovat. "Ne olivat eri tyyliä."

Ruokailutila Vanne-mänty-paneelikatto auttaa luomaan läheisyyden tunteen ruokasalissa ja ulottuu viereisen oleskelualueen yli. Great Dane'n 'DK3 Tree' -taulu istuu rinnan 'No' vieressä. B9 Le Corbusier -tuolit Thonetista. Teos: John Wolseley, Roslyn Oxley9 -galleria. Pyramid (ruokapöydällä), Zakkia. pyöreä keraaminen veistos, Tania Rolland. Cup, ChinaClay.

Ennen kuin he olivat edes muuttaneet kiinteistöön, he ottivat sisustusyrityksen Arent & Pyken avuksi projektissa. "Minut kiinnitettiin heti Arentin ja Pyken tyyliin", he sanovat. "Se on melko nykyaikaista, mutta klassisten kappaleiden käyttö saa talot tuntemaan asutuksensa ja kodikkaana samanaikaisesti."

Näyttö Aniboun Caroline Casey 'kudotun' seinäyksikön päällä on Anna-Wili Highfieldin pöllöveistos ja Hub Furnituren Pulpo 'Oda' lamppu. Teos: Mulkun Wirrpanda, Roslyn Oxley9 -galleria.

Rakennus oli suunniteltu istumaan bushlandia vastaan ​​rauhallisesti, ja tämä saumattomuuden tunne oli mitä he halusivat saavuttaa kodin sisällä. "Arent & Pyke ja minä olimme melko linjassa miten sen pitäisi olla", he sanovat. "Halusimme sisustuksen, joka olisi melko rauhallinen ja seesteinen, mutta joka ei paininut ulkopuolen kanssa - kaikki näkymät, ympäröivä pensas ja puut. Emme halunneet surua sitä."

Keittiö Vanhat kaapit korvattiin Dulux Tarzan Green -messuilla varustetuilla shiplap-kalusteilla raikkaan ilmeen saamiseksi. Keramiikka, valikoima Living Edgeltä. Yhteiskunnan lautasliinat, Ondene. Henry Wilson kevyt, napakalusteet. jakkarat, tanskalainen.

Idealla luoda ympäröivän maiseman kanssa sopusointuva sisustus oli suuri vaikutus koko kodin väripalettiin ja käytettyihin materiaaleihin.

Lukuhuone Pariskunta päätti työskennellä nykyisen suunnittelun sisällä mukauttamalla tilat elämäntapaansa sopivaksi. Cup, ChinaClay. Keramiikka, Alana Wilson. Maljakko, Tania Rolland.

Rakennustyöt aloitettiin noin syyskuussa 2015, mutta suurin osa rakennustyöstä oli olemassa olevan tilan parantamista sen sijaan, että se hävittäisi puitteet. Keittiö piti muodostaa uudelleen, mutta ulkoasu pysyi samana. Ja puusepän rakennettiin uudelleen integroitua jääkaappi / pakastin, mutta nykyisen kokoonpanon.

Lukuhuone Esimerkiksi tämä tila oli aikaisemmin mediahuone ja on nyt rauhallinen lukusali.

Kaikki uudet huonekalut palautettiin asennettaviksi kahden päivän kuluessa. "Se oli yksi hienoista asioista työskentelyssä Arentin ja Pyken kanssa", he sanovat. "Huonekalut asennettiin kaikki kerralla, mikä teki asioista erittäin käteviä."

Vierashuone Artbanin Leonard Brownin teos asettaa sävyn toiselle alakerran vierashuoneista talon edessä ja vastaa merenjalkavihan vihreää heittoa Planetista. Riipusvalo on The Family Love Tree -tuotteesta. Tyynyt, Living Edge. Heittää, planeetta.

Etupihalle annettiin myös rakkautta tässä vaiheessa. Jälleen kerran he halusivat luoda tilan, joka vastaa taloon ja sitä ympäröivään ympäristöön. He houkuttelivat Pangkarran James Headlandin istuttamaan alkuperäisen puutarhan. "Koko ajatuksena oli tuntea olonsa paljon pehmeämmäksi alkuperäisen bushland-tuntuman avulla ja antaa talon istua rauhallisemmin luonnollisessa ympäristössä", he lisäävät.

Vierashuone Makuuhuoneessa Taubmans Midnight Moss maalattiin yksi alakerran makuuhuoneista kirjoituspöytä. Heinän 'Pion' lamppu on moderni elementti, kun taas Armadillo & Co 'Petunia' matto on rento rannikon tyylikäs valinta. Lintukoriste, elävä reuna. Heittää, planeetta.

"Se on kaunein seesteinen tila ja on hämmästyttävää tulla kotiin töistä", he sanovat. "Unohdat kaikki huolet."

Makuuhuoneen seinät Dulux Hildegardissa esittelevät Tigger Hall Design -sivun Penny Morrison 'Jamawar' -kankaasta. Sisal-matto on The Natural Floorcovering Centeristä. Martyn Thompsonin studiotyynyt, Spence ja Lyda. Yhteiskunnan peitto, Ondene. sänkyvalaisin, Living Edge. Penkki, tanskalainen.

Sisustussuunnittelijan sitoutumisella on ollut suuri vaikutus pariin, myös odottamattomilla tavoilla. He eivät ole vain nyt kehittäneet arvostusta ja innostusta australialaisen taiteen keräämiseen, vaan heillä on myös tarkempi käsitys suunnittelun ihmeistä.

Ensuite Pariskunta pitää makuuhuoneen rauhallisen tunteen lamppujen, kuten Living Edgen Noguchi 'Akari' -valoveistosten, käytöstä kylpyhuoneesta nähtynä. Pyyhkeet, Koskela.

"Olemme oppineet siitä, kuinka hyvä muotoilu voi vaikuttaa perusteellisesti tapaan, jolla käytät tilaa ja miten voit tuntea sen", he sanovat. "Se on yksi syy, miksi tämä talo toimii niin hyvin." Tämä idea pelataan hyvin pääasiallisella asuinalueella, joka saa kauniita valoja useimpana vuorokauden aikana. "Talossa on aina uskomaton rauhallisuuden tunne, jota ei ehdottomasti ollut ennen", he sanovat.

Ulkopuoli Arkkitehti David Boylen suunnittelemassa talossa on setrilaattoja ja korostettu edessä bankiapuuta.

Sijainti, sijainti Tämän kodin rannikkoympäristö on vaikuttanut rentoihin, mutta tyylikkäisiin koristekappaleisiin koko tilassa. Hanki ulkoasu (myötäpäivään vasemmalta) Geranium Pots (Adjacent Garden Square) -teos, jonka on laatinut Mitch Cairns, The Commercialin suosituksella. Valokuvaus: Sofia Freeman. Rattan riipus vaaleansävy, 129 dollaria, Family Love Tree. 'Tukholman' nojatuoli, 399 dollaria, IKEA. Orissa-matto, 599 dollaria / 160 cm x 230 cm, vapaus. 'Flocca' pussilakana Fogissa, $ 550 / kuningatar, Hale Mercantile Co.

Lisätietoja arkkitehti David Boylestä on osoitteessa David Boyle Architect. Jos haluat nähdä tietoja Arentista ja Pykestä, käy Arentissa ja Pykessä. Koti on vuokrattavissa nykyaikaisten hotellien kautta.

Tunnisteet:  Keittiö keittiöt Kotimatkat 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add