Puu ja tiili muuttivat tämän Melbourne-perheen kodin

melb-puu-musta-keittiö

Kuka täällä asuu : James ja Gabrielle, ammattipari ja heidän neljä tyttäretään; 9, 7 ja 4-vuotiaita (neljän vuoden ikäiset ovat kaksoset).

Kodityyli : 1890-luvulla rakennettu, tämä neljän makuuhuoneen omakotitalo Melbournen arvostetussa itäisessä esikaupunkialueessa on päivitetty useita kertoja elinaikanaan, nykyiset omistajat viimeksi vuonna 2015.

Aikajana : Perhe muutti remonttiin marraskuussa 2014 ja palasi 12 kuukautta myöhemmin.

"Jotain, mitä olen aina halunnut, on ikkunaistuin, johon aurinko tulee, jotta voin makaa lukea paperia", sanoo tämän Melbourne-kodin omistaja Gabrielle. "Päivänä, jolloin muutimme, lapset olivat suoraan ylös ikkunaistuimella käyttäessään sitä lavalla ja asettamalla nukkejaan taloon. Oli todella mielenkiintoista saada omat ideat siitä, kuinka käyttäisimme eri osia sitten lasten mukauttamaan ideat itselleen. "

Ulkopinta Kansi on suosittu paikka perheelle, etenkin lämpiminä kuukausina. Messmate-puu muodostaa laajan ikkunaistuimen, kun taas liukuikkunat ja ylisuuret ovet avaavat oleskelu- ja ruokailutilat vieraanvaraiseen ulkotilaan. Pari Domon tyylikästä Tonon River River -jakkaraa tarjoaa lisäistuimia kannelle.

Sillä, että ikkunaistuin sijaitsee aikuisten olohuoneessa, ei ole merkitystä. "Meillä oli todella selkeä käsitys siitä, mitä halusimme tilan suhteen ja miten talon tuntui", Gabrielle sanoo. "Tiesimme, että emme halua isoa latoa huoneesta takaapäin, joka oli kaikki valkoista ja hohtavaa. Halusimme, että se tuntuu viihtyisältä ja varmistaaksemme, että luomme tiloja, joista meistä kaikista voi kasvaa."

Keittiö Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takaosa on ristiriidassa Cleverdon Cabinetsin ja Zimbabwen graniittipenkin lämpimän messitekaapin kanssa. Husetin Glid Studio 'Winnie' -jakkarat muuttavat saaren penkin syömistilaan, joka sopii täydellisesti kiireiselle perheelle. Taide: Kehystetty valokuvavedos, Les Williamson, ota yhteyttä Rachel Vigoriin, Fagerhult 'Gaudi Linear' -valo, Eagle Lighting Australia. Ligne Roset 'les oiseaux' maljakko, Domo.

Gabrielle ja hänen aviomiehensä James aloittivat konseptien laatimisen ja kustannusten laskemisen, kun he odottivat kaksoset viisi vuotta sitten. Sitten he päättivät, koska et ole koskaan aiemmin toteuttaneet korjaushanketta, tarkastella muita koteja varmistaakseen, että he tekevät oikean päätöksen. Loppujen lopuksi he päättivät, että talon sijainti kävelymatkan päässä kouluista, kaupoista ja puistosta oli niin kannattava investointi niin valtavaan projektiin.

Olohuone Betonilattiat pehmentyy Smallshopista Hobartista valmistetulla huopapallomatolla. Jardan 'Nook' -sohva ja Norsu Interiors -tyynyt pitävät paletin hienostuneena. Boralin hopea harmaa 'Designer Block' -tiilet Pearl Grey -harjassa antavat perheen tiloille koko tämän kodin teollisuusreunan. Taide: Tulosta vain vintage -julisteista. Harmaa heitto, Country Road.

Ystävien kautta, jotka olivat läpikäymässä samanlaista päivitystä, he löysivät Nathanael Prestonin arkkitehtitoimisto Preston Lanesta. "Emme ole oikeasti luovia, design-y-tyyppisiä ihmisiä, joten ajattelimme koko prosessin aikana:" Katsotaanpa vain mitä he keksivät ", Gabrielle sanoo.

"Meillä ei ollut selkeää käsitystä siitä, mitä halusimme tehdä, mutta juuri sen vuoksi menimme arkkitehdin kanssa: keksimään jotain hieman erilaista. He veivät meidät toiseen tekemänsä työhön ja sanoivat:" Tämä se oli mitä me ajattelimme betonin, tiilen ja puun kanssa. "" Se riitti vakuuttamaan parin jatkamaan yritystä - ja projektin - Filippone Constructions -tiimin ryhmän ottaessa rakennustyöt.

Lasten oleskelutila Vilkas vihreä Supertuft -matto merkitsee lasten chillout-alueen. Jardanin "Hudson" -sohva istuu kehystettynä Derek Swalwell -valokuvan alla. Lucitalia 'Zero 2' LED-seinävalaisimet, laservalaisimet.

Vuoden muuton jälkeen perhe palasi täydelliseen kotiinsa. Perinteiset piirteet, kuten kattoruusut, karniit ja takat, on säilytetty ja kunnostettu, vaikka mäntylattiat - liian kuluneet pelastaakseen - korvattiin matoisella kastanjalla.

Ruokailutila Pentland Furniture Co. -pöydän ja Domon Ligne Roset 'Vik -tuolien päällä on tyylikäs Christopher Boots'-Phasmida-riipusvalaisin. Messmate-puutavara ja Pearl Grey -boraaliboral 'Designer Block' -tiilet näkyvät koko oleskelutilassa ja luovat yhtenäisen tunnelman. L'Ascari -kynttilät, Norsu Interiors.

Lisävarusteisiin kuuluva vaatekaappi ja kaikki liuskekivi, ja luotiin uusi keskeinen kylpyhuone. Suihkussa ei ole näyttöä, mikä tekee koko huoneesta tuntevan tilavan, kun taas syvä turhamaisuus, jossa on runsaasti laatikoita, palvelee kasvavaa perhettä. "Sen piti olla riittävästi säilytystilaa neljälle tytölle ja olla riittävän iso, jotta he kaikki voisivat olla täällä samanaikaisesti", sanoo Gabrielle.

Ensuite Eco Outdoor 'Abyss' -liuskekivilaatat peittävät kylpyhuoneen lattian ja seinät. Kattoikkuna tarjoaa runsaasti luonnollista valoa ja varmistaa yksityisyyden.

Talon takaosa on se, missä arkkitehtien taito ja luovuus tulevat peliin. "Perhetalona oli tärkeää, että peruskorjaus ei ollut vain iso laatikko takana ja että tilat olivat todella hyvin määritellyt", Nathanael sanoo.

Päämakuuhuoneen Texer's 'Quill' -taustakuva Ebonyssä, Porter's Paints, yhdistetään laajaan RC + D -mattoon, jotta tämä tila antaa tunnelmallisen ilmeen. Pari Themalin Amalfi 'Empire' -pöytävalaisinta on kiinnitetty Domon HC28 'Toy' -pöydälle. Sänky on pukeutunut Sheridan-vuodevaatteisiin. Riipusvalaisin, laservalaistus. Kastanjalattia, Mitra 10.

"Se on tehty parilla eri tavalla. Vastuussa sivustoon olemme suunnitelleet astuvan lasten tilan, mutta on todella tärkeää, missä se sijaitsee. Äiti ja isä voivat olla keittiössä ja katsoa siellä nähdäkseen lapset tekevät kotitehtäviä, mutta siinä tiili seinässä on myös liukuovi, jonka avulla se voidaan sulkea, jos he pitävät päivällisiä ja lapset haluavat katsella elokuvaa. "

Makuuhuone Tämä rauhallinen tila rakentuu valkoiselle pohjalle pastellisärkein, ja se sopii hyvin pienelle tyttölle unelmaan ja pelaamiseen. Maalaukset, Monique Williamson, yhteyshenkilö Rachel Vigor,

Tila keskellä sijaitsevassa ruokailutilassa on korkeampi katto ja rivi korkeatasoisia ikkunoita - toiset selkeät ja toiset himmeät -, jotka tarjoavat visuaalista mielenkiintoa, ylimääräistä valoa ja koska jotkut niistä avautuvat, poistoluukku kuumaa varten ilmaa. Aikuisten asuinalueen määrittelee kaareva puupaneloitu seinä, joka edistää yksityisyyttä kannelta ja kohdistaa huomion myös takapihalle.

Kylpyhuone Perhekylpyhuoneessa on samat Eco Outdoor -laattalattialaatat kuin kylpyhuoneessa, mutta sitä kirkastaa klassisen keramiikan valkoiset Vogue-seinälaatat. Reecen vapaasti seisova amme lisää ripauksen ylellisyyttä, kun taas neutraalit pyyhkeet pehmentävät tilaa. Riipusvalaisin, Mark Douglass Design.

Päivästä, jolloin he muuttivat takaisin, ei vain uusi perheenjäsen ole nauttinut uusista tiloista. "Meillä oli ihmisiä täällä koko viikonlopun", Gabrielle sanoo. "Koko kesän meillä oli ystäviä täällä uima-altaassa ja nauttimassa."

Pool Glass -altaan aidat takaavat selkeän näkökentän uima-altaalle. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat täyttävät lasten oleskelutilan luonnollisella valolla. Heitä, Norsu-sisätilat.

Mene Preston Laneen nähdäksesi lisää Nathanaelin teoksia. Ota yhteyttä rakentajaan, Filippone Constructions numeroon 0418 320 774.

Tunnisteet:  Palkki Makuuhuone Kylpyhuone ja pesula 

Mielenkiintoisia Artikkeleita

add